2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350527 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

10 tane adam sayarım fayda sağlayamadığımız ve zararına takımdan gönderdiğimiz. Cenk Gönen'den başka takıma fayda sağlamadığı halde gönderipte zarar etmediğimiz veya kar ettiğimiz bir tane adam söyler misin?

Enaramo(Alacaklarına karşılık sanırım bonservisi verildi)
Sezer Öztürk(2-3 sene idmana bile çıkmadan para aldı)
Niang
Manuel Fernandes(10 milyonluk teklifi reddedip bedavaya elimizden gitti)
Ramon Motta (Bonservis alamadık)
Gökhan Süzen
Uğur Boral
Mehmet Akgün
Sinan

Kiralık olan Dentinho, Opare, Dany konularına ise hiç girmiyorum. Bir tane iyi örneği gösterip kötü örnekleri unutuyorsunuz. Doğrular olduğu kadar yanlışlar da var. Yönetimin doğruları yanlışlardan çok fazla ama bu yanlışları minimuma indirmek ve Pektemek örneğinde olduğu gibi yanlışlarda ısrar etmemek de Beşiktaş adına umut verici gelişmeler olur.

Not:kastetmek istediğim takıma fayda sağlamayan adamlarla ilgili konular, gelip bu yazının altına ama Sosa, Oğuzhan, Demba ba, Atiba,Töre derseniz konu farklı noktalara girer. Bu doğruları her zaman söylüyoruz zaten, benim amacım yanlışları dile getirmek..

farkındamısın biz elma diyoruz sen ısrarla armut diyorsun bugün :)

yukarıda verdiğin örneklerde bizleri doğrulyor. zarar etmeyelim zararı büyütmeyelim zararı minimuma indirelim. bizim felsefemiz bu.
senin formülün (derhal feshetmek) ise zararı kayıtsız şartsız büyütür nitelikte. demirören sitili...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Sana katılmıyorum bu konuda abi :), almanya da veli 400 500 bin euro maaş alabilir kimse de bonservis verip almaz tek şansımız bilic 3 4 milyon pound bonservis verse 900 bin 1 m pound da maaşa kesin gider epl sonuçta maaşa çok takılmaz bence

benim yorumumu dikkatli okumamışsın öyleyse, ben de kimse o maaşları vermez diyorum, bundesliga deme nedenim ise oyun sitili ile alakalı uygunluk. ayrıca biliçin elindeki bütçelere bakarsak gidip veliye 3-4 milyon sterlin bonservis ödemez gider 10 milyonluk çift yönlü orta saha oyuncusu alır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Ç

Scarione Sosa'ya back up olarak düşünülüyormuş.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

alacaklarına karşılık gitmez bizden 1,4 m alıyor bu parayı kazanması için avrupada 2,5 milyonluk kontrat yapması lazım ki bu imkansız. o nedenle fesih bedeli de ister. ayrıca veli epl değil, bundesligaya daha uygun bence.
Savunma futbolunun beşiği Italya liginde de oynar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Scarione Sosa'ya back up olarak düşünülüyormuş.
İyi transfer olur kulübe için :tabe:

Çevrimdışı Bishamon

Kulübe için adam alıyorsak Almanya'dan parlak bir gurbetçi alalım.

Çevrimiçi Samet Ç

Kulübe için adam alıyorsak Almanya'dan parlak bir gurbetçi alalım.
Kerem Demirbay diyorlardı bir ara.

Çevrimdışı tangaz

Savunma futbolunun beşiği Italya liginde de oynar

sıkıntı şu; bizde kazandığını kazanması için 2,5 milyon euroluk kontrat yapması gerekir. bu parayı kimse vermez sadece EPL takımları verir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Bishamon

Takımı 30 yaş üstü adamlar ile dolduruyorlar sonra sonumuz gs gibi olacak.

sıkıntı şu; bizde kazandığını kazanması için 2,5 milyon euroluk kontrat yapması gerekir. bu parayı kimse vermez sadece EPL takımları verir...
Doğru soyluyorsun da bir çaresine bakmak lazim bu işin..

Yalniz Skrtli bir an once bitirmek lazim Almanya ya karsi efsane oynadı bu arada..

Çevrimdışı tangaz

Takımı 30 yaş üstü adamlar ile dolduruyorlar sonra sonumuz gs gibi olacak.

aynen, transferde ismi geçen Nkoulou hariç hep 30-32 arası isimler dolanıyor, bu profildeki adamlarla 3er yıllık kontrat demek 2-3sene sonra veteren takımına dönmek demek. bu seferde 2018-2019 yıllarında çok transfer yapıp ya tutarsa sezonuna dönülmüş olur. bir plansızlık var bu planda.

Çevrimdışı tangaz

Doğru soyluyorsun da bir çaresine bakmak lazim bu işin..

pek çare yok gibi duruyor, ancak oyuncu milli takımdan düştüm oynayarak milli takıma dönerim kariyerim paradan önemli mantalitesin de ise elden çıkar gibi görünüyor aksi halde kadroda kalıp paraları götürecektir.

Çevrimdışı tangaz

Yalniz Skrtli bir an once bitirmek lazim Almanya ya karsi efsane oynadı bu arada..

skrtel n'koulou tandemi efsane olur yedekleride rodolfo marcelo olur oh miss...
isoyu şutla bir sol bek al tosiç de yedeği olsun, sağ beki de becke emanet et yedek falan transfer edip parayı çar çur etme taş gibi defans olur  :bandit:

alexis pedro miloşu elden çıkar (satış veya kiralık) operasyonu noktala...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen, transferde ismi geçen Nkoulou hariç hep 30-32 arası isimler dolanıyor, bu profildeki adamlarla 3er yıllık kontrat demek 2-3sene sonra veteren takımına dönmek demek. bu seferde 2018-2019 yıllarında çok transfer yapıp ya tutarsa sezonuna dönülmüş olur. bir plansızlık var bu planda.
O yüzden ospina ve n'kolou alınmalı...

Çevrimdışı tangaz

O yüzden ospina ve n'kolou alınmalı...

evet, ilave olarak sol beke 25-27 arası biri, töre giderse oraya visca olabilir. böylece yaş konusunda sadece skrtel alınırsa 30 üstü tek transfer o olur...

Costil ve Mandanda Fransanin Euro 2016 kadrosunda yer aldilar

1.ci kaleci zaten belli zaten tartismaya bile gerek yok Hugo Lloris

2.ci kaleci hangisi olur sizce ??

Bence Costil olur

Çevrimdışı tangaz

bu arada 2 yılla sınırlandırılmak üzere ve 1 milyon tavan fiyatı ile scarione hamlesini mantıklı buluyorum. sosanın olmadığı maçlarda kullanılabilir, ya da sosanın yorulduğu anlarda (60-70 sonrası) sahaya sürülüp oyun planını değiştirmeden benzer oyuncu ile 90 dakika tamamlanır.

Çevrimdışı panic13

Maçların tamamını tv'den izledim, Osmanlıspor maçını da tribünden izledim.

Rakibin sol kanadımızı felç ettiği maç hatırlayamıyorum, var mı senin aklına gelen?

Yazdığının şaka olduğunu varsayıyorum @tuncaboylu
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi COB

Eğer basima birşey gelmeyecekse Opare'yi alip Beck'le yaristiralim. Hem sol bek te oynayabiliyor :D

Gökhan gelmeyecek gibi.

Çevrimdışı tangaz

Costil ve Mandanda Fransanin Euro 2016 kadrosunda yer aldilar

1.ci kaleci zaten belli zaten tartismaya bile gerek yok Hugo Lloris

2.ci kaleci hangisi olur sizce ??

Bence Costil olur

bu sorunun yanıtı belli, takip etmedin sanırım. sürekli mandandayı kullanıyorlar 2.kaleci olarak  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Eğer basima birşey gelmeyecekse Opare'yi alip Beck'le yaristiralim. Hem sol bek te oynayabiliyor :D

Gökhan gelmeyecek gibi.

daha yaşın genç bu yorumdan sonra başına her şey gelebilir, kaç kurtar kendini  :D

Yazdığının şaka olduğunu varsayıyorum @tuncaboylu
:biggrinking:

Rakiiplerimizin sol tarafimizi otoban YAPMADIGI mac hatırlamiyorum :bandit:

Yedigimiz Gollerin buyuk cogunlugu sol kanadimizdan oldu , Butun rakipler solumuzdan atak gelistirdi BUG buldular resmen..

Hatırlayın ilk yari bittiğinde bir degerlendirme yapmıştık ve sag kanadimizdan SADECE 1 ( BIR) Gol yediğimizi ortaya cikarmistik , Solumuzdan ise 9 Gol falan yemistik..

Bu bile Ismaili elestirmek icin yeterli bir sebep :busted_cop:

Çevrimdışı Bishamon

Sağ kanattan heralde bir tek Kasımpaşa maçında gol yemiştik.Beck'e denmeyen şey kalmamıştı.

Etiketler: