2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350510 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şöyle düşün;  ŞL maçımız var ve öncesinde anadolu takımlarından biri ile oynuyoruz sosa+ozzie oynatma ŞL maçına sakla ve scarione+ tolgay sür sahaya. bu bağlamda işe yarar.
Ayni seyi düşünmüşüz abi Aklin yolu Bir :tabe:
Bence iyi transfer olur

Önümüzdeki sezon cok daha zor olacak 3 kulvarda yarisacagiz ve epey yıpranacağız

Zaman zaman Ozi ve Sosayi dinlendirmemiz gerekecek ozellikle Kupa maçlarında Scarione gibi akilli ve yetenekli oyuncuya ihtiyacımız olacak

Kupa maçlarında hem Sosa hemde oziyi dinlendirip Tolgay - Scarione yapabiliriz iyi de olur :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Eray

Gökhan Gönül konusunda NTVSpor, Beşiktaş'la anlaştı, Sporx de Fenerbahçe'yle anlaştı diyor. Şu iş artık bir hallolsa da gündemi meşgul etmese artık.

Çevrimdışı yigitcan1903

Gökhan Gönül konusunda NTVSpor, Beşiktaş'la anlaştı, Sporx de Fenerbahçe'yle anlaştı diyor. Şu iş artık bir hallolsa da gündemi meşgul etmese artık.
:evillol:
İki kolundan tutmuş çekiyorlar
İlginç olan ikisi de fenerin resmi yayın organı

Sporx Fenere yakin medya doğru olabilir haber :tabe:

Çevrimdışı Tolga

şöyle düşün;  ŞL maçımız var ve öncesinde anadolu takımlarından biri ile oynuyoruz sosa+ozzie oynatma ŞL maçına sakla ve scarione+ tolgay sür sahaya. bu bağlamda işe yarar.
Bence iyi transfer olur

Önümüzdeki sezon cok daha zor olacak 3 kulvarda yarisacagiz ve epey yıpranacağız

Zaman zaman Ozi ve Sosayi dinlendirmemiz gerekecek ozellikle Kupa maçlarında Scarione gibi akilli ve yetenekli oyuncuya ihtiyacımız olacak

Kupa maçlarında hem Sosa hemde oziyi dinlendirip Tolgay - Scarione yapabiliriz iyi de olur :bandit:
Sözleşmesinin 30 Haziran'da bittiğini bilmiyordum o zaman kadroyu genişletmek için alınabilir.

Fakat yine de Atiba'yı rahatlatacak bir ön libero transferi şart. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı genki1914

GG kabak tadı verdi fenerle görüşecek ondan sonra falan filan kontratı bitti hala görüşecek... gelmeye gönlü yok hani beşiktaş araç değil amaçtı bırakın kalsın gelmesin
Guti14

Çevrimdışı panic13

FB ve kulubümüz arasındaki Gökhan Gönül pazarlığı (temsili)

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı yigitcan1903

Son dakikaya kadar fiyat yükseltip almayalım gg yi  :D

Çevrimdışı Tolga

9 Haziran'a kadar bu konu netliğe kavuşmayacak öyle gözüküyor.

Birgün Fb'de kalıyor birgün bize imza atıyor.

Sözleşmesinin 30 Haziran'da bittiğini bilmiyordum o zaman kadroyu genişletmek için alınabilir.

Fakat yine de Atiba'yı rahatlatacak bir ön libero transferi şart. :)
Atibayi yedekleyecek Çapa sart bunda herkes hemfikir zaten

Scarioneye de Free oldugu icin sicak bakiyoruz en azindan ben kendi adima oyle bakıyorum :ok:

Son dakikaya kadar fiyat yükseltip almayalım gg yi  :D
Mantıklı :biggrinking:

Ama bir yandanda bu tarzda bir Beke ihtiyacimiz var iki ucu B.klu değnek :bandit:

Çevrimdışı Eray

Scarione ismi konuşulmuş ama bence ne gerek var ki? Hem yaşı genç değil, hem de gereksiz masraf. Madem Sosa'nın arkasında yedek bekleyecek bir isim arıyoruz daha genç potansiyelli, Sosa gittikten sonra Sosa'nın yerine direkt monte edebileceğimiz isimlere yönelmek daha mantıklı. Örneğin serbest kalan Gaston Ramirez gibi.

http://www.transfermarkt.com.tr/gaston-ramirez/profil/spieler/123742

Çevrimdışı Tolga

Atibayi yedekleyecek Çapa sart bunda herkes hemfikir zaten

Scarioneye de Free oldugu icin sicak bakiyoruz en azindan ben kendi adima oyle bakıyorum :ok:
Dediğim gibi sözleşmesinin bittiğini bilmiyordum o zaman alınabilir.

Elimizdeki yabancı sayısını da atlamayalım tabi ; Boyko-Beck-Rhodolfo-Tosic-Marcelo-Atiba-Sosa-Quaresma-Gomez

Alexis'e gitti gözüyle bakıyorum şuan ki yabancı sayımız 9, 5 tane daha yabancı oyuncu alabiliriz demektir.

Çevrimdışı Eray

Tonny Vilhena ismi hiç gündemimizde yer almıyor sanırım ancak kendisi gerçekten kaliteli ve potansiyelli bir orta saha. Atiba'yı belki yedekleyecek ya da onun yerine monte olabilecek bir oyuncu. Oyuncunun peşinde Inter gibi takımların olduğu söyleniyor ancak Inter ile transfer yarışına girsek oyuncuyu ikna edebiliriz maddi açıdan ve Şampiyonlar Ligi kozuyla. Geçen yıllarda oynadığımız Feyenoord ile olan maçlarda da dikkat çekmişti.

http://www.transfermarkt.com.tr/tonny-vilhena/profil/spieler/182581

Çevrimdışı yigitcan1903

Mantıklı :biggrinking:

Ama bir yandanda bu tarzda bir Beke ihtiyacimiz var iki ucu B.klu değnek :bandit:
Başka biriyle görüşsünler arkadan
Ondan sonra vermiyoruz vazgeçtik derler
AY nin söyledikleri doğruysa iki kulüp de vermedi istediği parayı arada gidip geliyo bununla menajeri

Çevrimdışı tuncaboylu

:biggrinking:

Rakiiplerimizin sol tarafimizi otoban YAPMADIGI mac hatırlamiyorum :bandit:

Yedigimiz Gollerin buyuk cogunlugu sol kanadimizdan oldu , Butun rakipler solumuzdan atak gelistirdi BUG buldular resmen..

Hatırlayın ilk yari bittiğinde bir degerlendirme yapmıştık ve sag kanadimizdan SADECE 1 ( BIR) Gol yediğimizi ortaya cikarmistik , Solumuzdan ise 9 Gol falan yemistik..

Bu bile Ismaili elestirmek icin yeterli bir sebep :busted_cop:

İlk yarı İsmail'in oyunda kaldığı sürelerde 11 gol yedik.
Onlardan 2'si Akhisar ve Galatasaray maçındaki kaleci hatalarıydı.
Akhisar maçındaki diğer golde de İsmail'in suçu yoktu.
Kalan 8 golden 1'ini Donk ötekini N'diaye doksana atmışlardı, Rusescu'nun golünde de İsmail'in suçu yoktu.

Kayserispor'dan yediğimiz gol duran toptan gelmişti, İsmail'le ilgisi yoktu.

Bakın bunlar sadece aklıma gelenler. Diğer 4 golü hatırlayamıyorum sadece: Antalyaspor maçında Eto'o, Kasımpaşa'da Eren Derdiyok(2) ve Eskişehirspor maçında Gekas. O golleri şimdi izleyemiyorum şirkette, ama İsmail'in hatasını hatırlayamadım. Gekas'ınki de göbekten gelişen bir ataktı hatta yanılmıyorsam.
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 13:56:24 tuncaboylu ]

Scarione ismi konuşulmuş ama bence ne gerek var ki? Hem yaşı genç değil, hem de gereksiz masraf. Madem Sosa'nın arkasında yedek bekleyecek bir isim arıyoruz daha genç potansiyelli, Sosa gittikten sonra Sosa'nın yerine direkt monte edebileceğimiz isimlere yönelmek daha mantıklı. Örneğin serbest kalan Gaston Ramirez gibi.

http://www.transfermarkt.com.tr/gaston-ramirez/profil/spieler/123742
Buda mantikli da Scarionenin cok masrafli olacağını sanmıyorum Tabi kasimpasada ne kadar aldigini bilemiyorum ama Yillik 750-800.000 bandinda bir rakama imza attiririz gibime geliyor

Çevrimdışı SDemirsoy

evet beyler var mı gelişme  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İsmail için 1 milyon euro 1,1 milyon euro iyi diyenlere Real Madrid'li Carvajal'ın vergi öncesi senelik 2.3 milyon euro kazandığını hatırlatmak isterim. Siz hala Türkiye ligi için 1 milyon euro iyi rakamdır diyin, avrupa piyasasındaki rakamları bilmiyorsunuz, Türkiye ligi için 1 milyon euro iyi diyip duruyorsunuz, Top class adamlar hariç Avrupa'daki bu düzeyde aldığı adamların maaşları bu miktarlarda hatta bunun altında. Ki örneğini verdiğim takım dünyanın en zengin takımı..
Korku akıl katilidir.

Kalan 8 golden 1'ini Donk ötekini N'diaye doksana atmışlardı, Rusescu'nun golünde de İsmail'in suçu yoktu.

Bakın bunlar sadece aklıma gelenler. Diğer 4 golü hatırlayamıyorum sadece: Antalyaspor maçında Eto'o, Kasımpaşa'da Eren Derdiyok(2) ve Eskişehirspor maçında Gekas. O golleri şimdi izleyemiyorum şirkette, ama İsmail'in hatasını hatırlayamadım. Gekas'ınki de göbekten gelişen bir ataktı hatta yanılmıyorsam.
Neyse Cok uzatmayacağım bu konuda Ismailin direk veya dolayli hatasindan yediğimiz Gol sayisi rahat 15 i bulur sizin anlamak istemediginiz konu bu

Gomez ve Quaresma gibi adamlarin bile Defalarca defansa kosup Ismailin kademesine girdigini gordu bu gozler daha fazla konusmaya gerek var mi ?

2.cisi Dunyada Ismail kadar yerini kaybeden , Ofsayti bozan ve savunma yapmayan baska Savunma oyuncusu varmidir acaba cidden merak ediyorum :alala:
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 14:02:04 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Lukovcan bizim kalecimiz olsaydı onu bile savunurdun sen bu mantıkla :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TANERCAN

Oyuncu Adı : Cüneyt Blackson
Mevki : Stoper
Uyruk : Türkiye/Surinam
Takımı: Psv Eindhoven u16
Boy: 1.95

Kısa Profil : Türk bir anne ve Surinam li bir babanın çocuğu olarak Hollanda'da dünyaya geldi. Stoper mevkisinde görev alıyor. Yaşı 15 ve 1.95 boyunda geçen yıl Bucaspor' a önerildi ve begenilmedi.Bu yıl Psv u16 takımına alındı Ingiltere Premier Lig ekiplerinden 3 tanesinin radarina girdi bile, kendisi Türkiye Milli takımında oynamak istiyor. Yetkililerimizin bu oyuncuyu A Milli takımımıza kazandirmasi lazım.

Facebook futbol yetenek avcısı sayfası

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Dediğim gibi sözleşmesinin bittiğini bilmiyordum o zaman alınabilir.

Elimizdeki yabancı sayısını da atlamayalım tabi ; Boyko-Beck-Rhodolfo-Tosic-Marcelo-Atiba-Sosa-Quaresma-Gomez

Alexis'e gitti gözüyle bakıyorum şuan ki yabancı sayımız 9, 5 tane daha yabancı oyuncu alabiliriz demektir.
Şimdi böyle bakınca Scarione'den önce halletmemiz gereken bölgeler var bu yüzden ona sıra gelmeyebilir.

-Olur da Töre satılırsa 1 tane yabancı kanat oyuncusu şart.

-Gökhan'ı alamazsak sağ bek yabancı olacak.

-Sol bek yabancı olacak, 1 ya da 2 tane stoper yabancı olacak.

-Boyko giderse yabancı kaleci alınır burada bir değişiklik olmuyor.

-Atiba'nın yerine ya da ona alternatif bir oyuncu almak istersek o da yabancı olacak.

Yani böyle baktığımız da birçok bölgeye yabancı oyuncu almak zorunda kalacağız. Elde 9 tane yabancı varken sıra Scarione'ye pek gelecekmiş gibi durmuyor.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Ne İsmail miş arkadaş forumu bu kadar meşgul edebilen adama yıllık 2 milyon Euro bile az :bandit:

Etiketler: