2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371884 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

ben mevcut rotasyonların yeterli olduğunu düşünmüyorum. alexis tosiç marcelo franco miloş??? hangisi bu yeterince tanımına uyuyor? belki biraz marcelo gerisi? sonuçta 3 kulvar düşünüyorsak kadro derinliği diyorsak sol ayaklı stoper az diyorsak 24 yaşında free ucuz ve uzun boylu biri kağıt üzerinde iyi biri olabilir...

Kaminski de en fazla Tosiç ayarındadır zaten, Marcelo kadar bile değildir. Polonya Milli Takımı'nda bile oynayamıyor adam.

Çöplerle zaman kaybetmeye gerek yok bence, Tosiç-Rhodolfo ve Marcelo'nun yanına bir tane as stoper yeterli.

Çevrimdışı tangaz

Kaminski de en fazla Tosiç ayarındadır zaten, Marcelo kadar bile değildir. Polonya Milli Takımı'nda bile oynayamıyor adam.

Çöplerle zaman kaybetmeye gerek yok bence, Tosiç-Rhodolfo ve Marcelo'nun yanına bir tane as stoper yeterli.

ne zaman nasıl döneceği ? olan rodolfoya güvenip bu kadar eksik stoper  sayısı ile yola çıkmak intiharla eşdeğer...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yado

Burada konuşulan oyuncuların hiç biri alınmicak Yönetim herkezi ters köşe yapacak Ayrıca  Önden hiç beklenmedik biri gidecek Bonservisle

İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burada konuşulan oyuncuların hiç biri alınmicak Yönetim herkezi ters köşe yapacak Ayrıca  Önden hiç beklenmedik biri gidecek Bonservisle
Fuat Avni fıtbol şubesi  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Amma karamsarsın  :) Birkaç gün önce düz koşulara başlamıştı kampa gelir iyi bir kondisyon yüklenir .Zaten eskiden de hızlı değildi sezgilerini kullanırdı.Sene başında iki stoperimiz vardı Franco ve Milo kadroya bile girmiyordu yedek stoperimiz Necipti.Rhodolfo en kötü haliyle rahat rahay yedek kulübesinde oturur.

Çevrimdışı tangaz

Amma karamsarsın  :) Birkaç gün önce düz koşulara başlamıştı kampa gelir iyi bir kondisyon yüklenir .Zaten eskiden de hızlı değildi sezgilerini kullanırdı.Sene başında iki stoperimiz vardı Franco ve Milo kadroya bile girmiyordu yedek stoperimiz Necipti.Rhodolfo en kötü haliyle rahat rahay yedek kulübesinde oturur.

pekii
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

ne zaman nasıl döneceği ? olan rodolfoya güvenip bu kadar eksik stoper  sayısı ile yola çıkmak intiharla eşdeğer...

Şubat başında sakatlandı, 6 ay olmayacağı söylendi. Ağustos başına yetişecek gibi duruyor hesaba göre.

Ha kötü dönme riski olacaksa da, şimdiden kadroyu şişirmeye gerek yok. Biz bu 4'lüyü oluşturalım, Rhodolfo 2-3 ay daah kaçıracak gibi olursa transfer döneminin sonuna doğru 1 adam daha alırız.

Çevrimdışı tangaz

Şubat başında sakatlandı, 6 ay olmayacağı söylendi. Ağustos başına yetişecek gibi duruyor hesaba göre.

Ha kötü dönme riski olacaksa da, şimdiden kadroyu şişirmeye gerek yok. Biz bu 4'lüyü oluşturalım, Rhodolfo 2-3 ay daah kaçıracak gibi olursa transfer döneminin sonuna doğru 1 adam daha alırız.

tolgay için de 6 ay diyorlardı...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Veli ve Tolgay içinde aynı şeyler konuşulmuştu ikisininde dönüş tarihi uzadı, süre bile alamadılar. Bu adam ikisinden de yaşlı ve daha kalıplı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı WarrChief

umarım gelmezsin nasıl saçmalık diyebiliyorsun sen ?? basgit

Slovak yıldızın menajeri Karol Csonto, "Martin ile herhangi bir kulübe transferi hakkında konuşmadık. Beşiktaş ilgilenen kulüplerden ve Liverpool'dan %90 ayrılacak, ancak Beşiktaş ile anlaşıldığı iddiaları saçmalık'' ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı tangaz

bu arada kamp 10 temmuzda başlıyor senin hesabına göre arkadaş kamp başladıktan 1 ay sonra aramıza katılıyor...

ligler de 19 ağustos ta başlıyor  :bandit:

Çevrimdışı WarrChief

Mustafa Pektemek, Beşiktaş tarihinin en büyük kazıklarından birisidir.

Sezer ve Enoramo'yu bile anlarım... Hiç oynamamışlardı, yeni transferlerdi, geçmişleri iyiydi, bizde iş yapma ihtimalleri vardı vs.

Pektemek gözümüzün önünde, göz göre göre zengin edildi, ediliyor. Onu kutlama fotolarında bile görünce rahatsız oluyorum.

aslında dava açabiliriz  :kop: :kop:

Sebepsiz zenginleşme veya haksız zenginleşme, bir kimsenin mal varlığında haklı bir nedene dayanmaksızın , başkasının zararına meydana gelen zenginleşme.

burada işi mal varlığı bozuyor ama onu değiştirdiğimizde bizi anlatıyor işte adam baskası yani bizim zararımıza çalışarak zenginleşiyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu arada kamp 10 temmuzda başlıyor senin hesabına göre arkadaş kamp başladıktan 1 ay sonra aramıza katılıyor...

ligler de 19 ağustos ta başlıyor  :bandit:
Neden her söylenene inanıyoruz o da ayrı bir olgu. Veli dönmez dedik ya dönecek adamlar yalan mı söylüyorlar dediler sonuç ortada, Tolgay'da aynı şekilde. Rhodolfo dönecek diye hesap yapıp 1 tane stoper alacaklarsa işimiz var. Alexis gidiyor, Eldeki durum Yeni transfer, Marcelo, Tosic ve Sakat Rhodolfo olacak. Hiç iyi bir tandem değil bana göre.
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2016, 17:31:24 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

tolgay için de 6 ay diyorlardı...

Veli ve Tolgay içinde aynı şeyler konuşulmuştu ikisininde dönüş tarihi uzadı, süre bile alamadılar. Bu adam ikisinden de yaşlı ve daha kalıplı.

Haklısınız, önümüzde kötü örnekler de var.

Benim dediğim rotasyona adam almadan önce 1.5-2 ay daha beklemekte fayda olduğu. Ligin başlamasına 2.5 aydan fazla var, baktık Rhodolfo yetişmeyecek gibi olursa birini alırız.

Sonuçta bahsettiğimiz adam 4. stoper olacak, hazırlık kampına yetişmesi o kadar hayati değil.

Çevrimdışı tangaz

Neden her söylenene inanıyoruz o da ayrı bir olgu. Veli dönmez dedik ya dönecek adamlar yalan mı söylüyorlar dediler sonuç ortada, Tolga'da aynı şekilde. Rhodolfo dönecek diye hesap yapıp 1 tane stoper alacaklarsa işimiz var. Alexis gidiyor, Eldeki durum Yeni transfer, Marcelo, Tosic ve Sakat Rhodolfo olacak. Hiç iyi bir tandem değil bana göre.

ondan sonra da gomez gidince vay efendim niye stoper almadık deriz.
2 tane sağlam stoper almamak akıl kaybıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

ondan sonra da gomez gidince vay efendim niye stoper almadık deriz.
2 tane sağlam stoper almamak akıl kaybıdır...

Abi sen de biliyorsun, bütçemiz yeterli değil. 1 taneyi aldığımızda bile sol beke ne kalacağını bilmiyoruz.

Kaminski Maminski gibi adamları almadık diye gidecekse Gomez, gitsin o zaman.

Çevrimdışı tangaz

Abi sen de biliyorsun, bütçemiz yeterli değil. 1 taneyi aldığımızda bile sol beke ne kalacağını bilmiyoruz.

Kaminski Maminski gibi adamları almadık diye gidecekse Gomez, gitsin o zaman.

kaminskiye neden takılı kaldın ki? kaç maçını izledin? ben hiç izlemedim bir haber gördüm bilen var mı die sordum ortama. mesela Atalay iyi transfer olur die yanıtlamıştı, belli ki izlemiş. sonra ben alalım da demedim. alınsa iyi olur da demedim. bazen ucuz adamlardan da iyi katkı alınabilir bunun en canlı örneği atibadır.

madem paramız yok böyle free oyunculardan rotasyona adam bakmak zorunda kalabiliriz...

Çevrimdışı cursedofdragon

Transfer sezonu resmi olarak ne zaman açılıyor ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bir sonraki adımı planlama deyince aklıma Sergen , Hagi ,Alex ve Battala geliyor.
Sosa - Ozi :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Atiba'nın pozisyonunda oynayabilecek bir oyuncu lazım.
Le roy fer :evillol:

@Çağrı dunya gozuyle gorsun su takimda cok istiyordu bi kerede onun istedigi olsun :evillol: :evillol:

Saka bi yana Lassana da olur benim hayalim De Jong :busted_cop:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Erdal başkan van der wieli getirirse solbek alınmayabilir gibime geliyor.. Beck solbeke çekilebilir.. Ne kadar verimli olur orasıda tartışma.. İsmaile bu takımda gerek yok yeri gelmişken.. Kaç tane adam var yedek olarak değerlenecek

Çevrimdışı Ensar

:evillol: :evillol: :evillol:

Ulan adimiz Dovmeli futbolcu hayranina cikti iyimi :alala:
azıcık isteyiver şu adamı ne olur be hadi be yap bi güzellik :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı DADAYKARTALI

caner erkin 3 yıllığına yıllık 1.8 milyon €'ya imza attığı söyleniyor vergiler'i düşünce kalan net para mı yazılmamış.

İlgilendiğimiz oyuncu olduğu için buraya yazdım bu paraya biz almadıysak ismail'e 2 milyon € vericeksek helal olsun devam.
İsmail e 4 milyon verseler üzülmem ama Caner e verilecek bir kuruşa bile acırım :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsmail e 4 milyon verseler üzülmem ama Caner e verilecek bir kuruşa bile acırım :bandit:
Ben sadece ismaile üzülürüm caner 1.7 1.8'e gelse keşke...

[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2016, 18:36:51 Mehmet Ali C. ]

Etiketler: