2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371772 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Irina Shayk da boşta ama herkes teklif edemiyor  :evillol:

ben adriana lima'cıyım  :D  :evillol:

Keşke hem Gökhan hem Wiel olsa da Beck'i sol bek yapsak ben razı olurum :D

oda benim istediğim kadro :D

sol bek içinde caner erkin + fabio coentrao sık sık yazayım bari ben bu kadroyu takip ediliyoruz belli mi olur tuttururuz :D

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:14:40 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

istemez van der wiel istiyoruz biz :D

ben de ben de ben de  :D

32 yaşındaki gg mi 27lik wiel mi? denklem basit çözüm kolay ...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

ben adriana lima'cıyım  :D  :evillol:

bu konu çok derin... iyi incelenmeli :D

PSG'de 4M Euro alıyormuş.Orada sanırım %47 civarında gelir vergisi vardı

senelik 2 milyon € net para primlerle biraz daha üstüne eklencek desek gelir van der wiel kesenin ağzını açıcaz biraz.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

PSG'de 4M Euro alıyormuş.Orada sanırım %47 civarında gelir vergisi vardı

Bizde 2.5 artı imza parasına olabilir bence. GG'ye 1.7-1.8 verildiği yerde..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Wiel ile şimdi temasa geçmiyoruzdur umarım. Ben 2 ay önce yazıyorsam, bizimkilerin daha önce harekete geçmesi lazım.
yok kesin daha önce temasa geçmişizdir bu sefer üstüne düşürüyoruzdur teklifi aşağıya filan çekiyoruzdur inşallah :D

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı atalay

elbette ama ben çalım sonrası gol pası veya gol vuruşuyla özdeşleştiriyorum bu meseleyi.

Sergen'in, Serpil Hamdi Hoca ile ilgili söylediği metot bir sonraki adımı planlama ile ilgili çok önemli. O metodu bende çocuklar üzerinde kullanıyorum.

Çevrimdışı tangaz

ts için polonyalı sol stoper kaminski ismi geçiyor bilen var mı oyuncuyu free transfer sol ayaklı 192 boyunda nasıl alternatif olabilir mi rotasyon için?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

ts için polonyalı sol stoper kaminski ismi geçiyor bilen var mı oyuncuyu free transfer sol ayaklı 192 boyunda nasıl alternatif olabilir mi rotasyon için?

Rotasyon için yeterince adam var bize AS stoper lazım  :D

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ahmetx

Irina Shayk da boşta ama herkes teklif edemiyor  :evillol:
Bu arada Babası Kazan Tatarıdır asıl ismi Irina Şeyhlislamova.
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2016, 16:14:31 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı atalay

İyi transfer yapmış olurlar.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada BTD ye göre Luce Glik e 13 milyon veriyormuş.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

van der wiel haricinde   Ben Arfa ve Ghezzal içinde bugün görüşmelerde bulunacakmışız.

Çevrimdışı ahmetx

Sergen'in, Serpil Hamdi Hoca ile ilgili söylediği metot bir sonraki adımı planlama ile ilgili çok önemli. O metodu bende çocuklar üzerinde kullanıyorum.
nedir o ? :o_o:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Bu arada BTD ye göre Luce Glik e 13 milyon veriyormuş.

hayrını görsünler iyi oyuncu da bu paraları edicek oyuncu değil.

Robben içinde sponsor bulmuşuk ne kadar doğru bilemem.

Çevrimdışı brkntcnr

hayrını görsünler iyi oyuncu da bu paraları edicek oyuncu değil.
Bence de değil ama bize yar etmediler

Çevrimdışı DADAYKARTALI

şu Caner le Gökhan g bir an önce fener e imza atsalarda kurtulsak dedikodudan uykularım  kaçıyor bize falan gelirler diye :akuma:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Rotasyon için yeterince adam var bize AS stoper lazım  :D

ben mevcut rotasyonların yeterli olduğunu düşünmüyorum. alexis tosiç marcelo franco miloş??? hangisi bu yeterince tanımına uyuyor? belki biraz marcelo gerisi? sonuçta 3 kulvar düşünüyorsak kadro derinliği diyorsak sol ayaklı stoper az diyorsak 24 yaşında free ucuz ve uzun boylu biri kağıt üzerinde iyi biri olabilir...

şu Caner le Gökhan g bir an önce fener e imza atsalarda kurtulsak dedikodudan uykularım  kaçıyor bize falan gelirler diye :akuma:

neden ?

Etiketler: