2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372932 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak fesih edilebilir. Bu da bir yöntem, kadro dışı bırakırsın, mobbing uygularsın bir şekilde anlaşmaya zorlarsın kontratını fesih edersin. Çünkü kimse Pektemek'e para vermez, onun maaşını da karşılamaz..

1- Mıobbing yapmak kulübün/şirketin prestijini zedeler, bir daha oyuncu transfer ederken karşına çıkar.
2- Adamın 3 sene daha kontratı var ve senelik 5 milyon lira alıyor. Değil mobbing yapmak, her antrenmana gelişinde tekme tokat dövsen de feshetmez sözleşmesini.

Yapabileceğimiz tek şey, kendisini az zararla elden çıkarmak. Kendisine senelik 3-3.5 milyon lira verecek bir takım bulabilsek, karşılıklı anlaşıp sözleşmesini feshedebiliriz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1- Mıobbing yapmak kulübün/şirketin prestijini zedeler, bir daha oyuncu transfer ederken karşına çıkar.
2- Adamın 3 sene daha kontratı var ve senelik 5 milyon lira alıyor. Değil mobbing yapmak, her antrenmana gelişinde tekme tokat dövsen de feshetmez sözleşmesini.

Yapabileceğimiz tek şey, kendisini az zararla elden çıkarmak. Kendisine senelik 3-3.5 milyon lira verecek bir takım bulabilsek, karşılıklı anlaşıp sözleşmesini feshedebiliriz.
Kadro dışı bırakabilirsin elbet. Bu da bir mobbingdir. Sanki dünyada yapmayan takım var. Dikkat ettiysen basında bir sürü gidecek gelecek adamın ismi geçiyor Beşiktaş'la ilgili bir tek Pektemek'in ismi yok. Çok nüfuslu bir tanıdığı var ama kim acaba..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kadro dışı bırakabilirsin elbet. Bu da bir mobbingdir. Sanki dünyada yapmayan takım var. Dikkat ettiysen basında bir sürü gidecek gelecek adamın ismi geçiyor Beşiktaş'la ilgili bir tek Pektemek'in ismi yok. Çok nüfuslu bir tanıdığı var ama kim acaba..

Yahu Galatasaray Eboue'yi kadro dışı bıraktı da ne oldu?
Fenerbahçe Krasiç'i, Serdar Kesimal'ı kadro dışı bıraktı da ne oldu?

Mustafa'nın gidecekler arasında adı geçmiyor, çünkü adamı isteyen yok. Varsa bir bilgin, bizle de paylaş, çok nüfuzlu(nüfus değil o) tanıdığı kim Pektemek'in?

Çevrimdışı yigitcan1903

Asıl öncelik defans ve sol  beke benim tahminim bir rotasyon oyuncusu alınacak. Çünkü sol bek için yeterli paramız yok. Sezon başladığında bunları tekrar konuşuruz.
Yeni motta yeni beckler görücez bu durumda ne çıkarsa bahtımıza tadında
CL de başını döndürürler bu tarz adamların

Çevrimdışı panic13

Mustafa Pektemek, Beşiktaş tarihinin en büyük kazıklarından birisidir.

Sezer ve Enoramo'yu bile anlarım... Hiç oynamamışlardı, yeni transferlerdi, geçmişleri iyiydi, bizde iş yapma ihtimalleri vardı vs.

Pektemek gözümüzün önünde, göz göre göre zengin edildi, ediliyor. Onu kutlama fotolarında bile görünce rahatsız oluyorum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Benim en büyük beklentim aptal , insani altyapısı yetersiz , öylesine takılan hedefsiz oyuncu transfer etmemeleri artık takıma.  İlk önce bunu sağlayalım ondan sonra oyuncuların yeteneklerini, takıma verebileceklerini tartışırız.

Çevrimiçi sozkul

Mustafa'nın büyük bir kontratı var ve alıcı bulmamız zor. Tek şansımız "aslında iyi çocuk, tanısanız seversiniz" tarzı yorumlarla cilalayıp kendisini alacak bir takım bulmak.

Şenol Güneş de bu taktiği uyguluyor. Yoksa kulüpte kimse sezonda 15 dakika oynayacak adama 1.5 milyon euro verildiği için mutlu değil.

Beleşe vermeye razı olursak Pektemek gidebilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Benim en büyük beklentim aptal , öylesine takılan hedefsiz oyuncu transfer etmemeleri artık takıma.  İlk önce bunu sağlayalım ondan sonra oyuncuların yeteneklerini, takıma verebileceklerini tartışırız.
Özellikle defans ve kaleci bölgesi diye özellikle ekleyelim. Çünkü dört sezonda en çok yanlış yaptığımız bölge orası..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SLYKRT

4 gündür hocanın açıklamalarından şunu çıkardım.
Beşiktaş sen ne büyük camiamışsın sayende 2002 de bana yapılan haksızlıkları anlatabiliyorum
Hatta ve hatta trabzonsporun elinden alınan 2011 şampiyonluğunu bile dilegetirmeme yardımcı oluyorsun demek istiyor.
Traftarın ne kadar tutukulu ve çok olduğuna sıklıkla değinmeside bu yüzden.
Hoca algılarla bildiği Beşiktaşı içerisine girdiğinde ne kadar büyük olduğunu anladı.
Duymak değil görmek gerektiğini herkeze gösterdi.
Hoca kolay kolay bırakıp gitmez gibi.Gitmediği sürecede başarılı olacağımız aşikar.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Tolga

Pektemek'i kadro dışı bıraksan ne olacak ki yine bedavadan parasını almaya devam edecek. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Beleşe vermeye razı olursak Pektemek gidebilir.

Beleş versek de yetmiyor dostum, üstüne para da vermemiz lazım. Pektemek bizden 5 milyon tl alıyor senelik. Kendisine buna yakın para verecek bir takım çıkmazsa, gitmek istemeyecek.

Tek şansımız Başakşehir'in, Kasımpaşa'nın falan bu adama senelik 3.5 milyon tl teklif etmesi, bizim de üstüne 1.5-2 milyon tl ödeyip göndermemiz.

Yoksa 15 milyon tl ödeyeceğiz 3 sene sonunda.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Özellikle defans ve kaleci bölgesi diye özellikle ekleyelim. Çünkü dört sezonda en çok yanlış yaptığımız bölge orası..
Öncelik o bölgeler elbette . Ama kadroda her bölgede sürekli bir  sirkülasyon olacağı için bu tüm bölgeler için geçerli olacak bu elbet :)

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca Pektemek'i göndermek de maalesef çok zor çünkü bu paraları ona kolay kolay kimse vermez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Akın

Töre'nin satılmasından yanayım. Birkaç aydır kafasının Beşiktaş'ta olduğunu sanmıyorum. Oyunundan anlaşılıyordu. Fernandes gibi hata olmasını istemem.
Satmama hatasını Galatasaray'da Burak ile yaptı bence. Biz Fernandes'i bedava gönderdik. Gs 10m(lazio 17m) euro zarar etti.

Çevrimdışı Erdemm

anlaştı diyorlar :)
Besiktas star Gokhan Tore on his way to West Ham as £12m deal is agreed
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/7171099/Besiktas-star-Gokhan-Tore-on-his-way-to-West-Ham-as-12m-deal-is-agreed.html

bizim basında 12 yetmez 17 istiyor başkan diyor..

17,000,000.00 GBP = 22,410,483.85 EUR  :D  :busted_cop:  :ebebe:

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-west-ham-in-gokhan-tore-besiktas-2251808-skorerhaber/

Çevrimdışı Akın

anlaştı diyorlar :)
Besiktas star Gokhan Tore on his way to West Ham as £12m deal is agreed
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/7171099/Besiktas-star-Gokhan-Tore-on-his-way-to-West-Ham-as-12m-deal-is-agreed.html

bizim basında 12 yetmez 17 istiyor başkan diyor..

17,000,000.00 GBP = 22,410,483.85 EUR  :D  :busted_cop:  :ebebe:

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-west-ham-in-gokhan-tore-besiktas-2251808-skorerhaber/

Haber kaynağı Holigan(Fanatik). Fanatik ne kadar inanılır ise...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Epl gibi Toreden daha az yenetekli oyunculara 40-50 milyon € Verildigi bir ligde Tore icin 12 milyon € bencede cok dusuk rakam

Tore nin ederi belki 12 milyon € dur ama Soz konusu Epl ise o rakama vermem burada baskan sonuna kadar hakli 20 milyon € siniri zorlanmali :bandit:

Tore nin oyun stili Epl icin cok uygun hatta epl de en cok aranan kanat tipi , Hiz-Guc-Sut -Dripling hepsi var..

Adamin Kafasi bizde degil , yoksa Epl de tozunu atar ligin gercek oyununu oynadigi takdirde
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

TheSun İngiltere'de hep dalga geçilen bir gazete onların Fanatik ve Fotomaçı gibi bir şey spor anlamında

Çevrimdışı Erdemm

haberin kaynağına güvenmiyorum ancak halen anlaşma sağlanmış değil onu biliyoruz galiba :)
artabilir yani.. :D

Çevrimiçi sozkul

Ayrıca Pektemek'i göndermek de maalesef çok zor çünkü bu paraları ona kolay kolay kimse vermez.

Bu yönetimin en büyük hatasıydı pektemek kontratı, sağolsun Biliç'inde önemli katkısı vardı bu işte, bir hayranlığı vardı, onun mücadele gücünden ve inadından çok etkileniyordu sanırım.

Çevrimiçi sozkul

Beleş versek de yetmiyor dostum, üstüne para da vermemiz lazım. Pektemek bizden 5 milyon tl alıyor senelik. Kendisine buna yakın para verecek bir takım çıkmazsa, gitmek istemeyecek.

Tek şansımız Başakşehir'in, Kasımpaşa'nın falan bu adama senelik 3.5 milyon tl teklif etmesi, bizim de üstüne 1.5-2 milyon tl ödeyip göndermemiz.

Yoksa 15 milyon tl ödeyeceğiz 3 sene sonunda.

1 milyon euro öder ona Abdullah Avcı, dediğn gibi yapalım. Adamla kontrat yapmasak ve Fenere gitse ki gidiyordu, bir taşla iki kuş vurmuş olacaktık, ahhh, ahhhh.. içim yanıyor..

Çevrimdışı cursedofdragon

oğuzhan özyakup vs arsenal

aslında oğuzhandan çok oyun yapımız dikkatimi çekti şenol hocanın oynattığı futbolun aynısını oynuyormuşuz hemde sağ kanatta pektemek,solda motta,sağda ismail defansda ersan,franco

töre filan yok :) Hemde arsenal'e karşı bu bilic harbiden büyük takımlara karşı bir farklı oynatıyordu hem Beşiktaş'ımızı hem west ham'ı ancak küçük takımlarda eline yüzüne bulaştırıyordu :)

[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2016, 13:07:08 cursedofdragon ]

Çevrimdışı eaglekartal

çok durgun yaw buralar sabahtan beri 2 sayfa gitmiş anca ne tıkırtı ne şıkırtı birşey yokmu duyumcu falan olsada biraz neşelensek ahh recai kocaman ahh ne günlerdi :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 13:04:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
The sun magazin gazetesidir inanmayın İngilizler Gossip garbage diyor gazete için :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 13:08:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sol bek için öncelik para değil daha büyük sorun alternatif az. Nokta atışı yapabileceğin oyuncu yok gibi. Bizim için en ideali ludwig augustinsson gibi duruyor 1 yol önce yazmıştım Caner'e yakın bir tarzı var savunması da iyi yaklaşım 3 milyon maliyeti olacaktır yaşı henüz 22.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: