2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372160 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Yalnız bunun diğer bir meali de orta sahada rotasyona sokabileceğimiz bir oyuncu transfer etmeliyiz.
Atiba'nın pozisyonunda oynayabilecek bir oyuncu lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

"Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2017/18 sezonunda kaldırılacaktır. Halihazırda UEFA 2014/15 A listesinde yer alan oyuncular ile, sözleşmesi bitmiş ve serbest oyuncular ile imzalanacak sözleşmeler bu sınırlama kapsamında değildir."

Eğer UEFA'nın şartlarını yerine getirirsek transfer sınırlaması önümüzdeki sezon (17/18) kalkıyor. Fenerbahçe'nin kısıtlaması ise en erken 18/19'da bitiyor. (şartları yerine getirirlerse) Aradaki bir sezonluk fark bizim için büyük avantaj olacak, 3 sene üstüste şampiyon olmak tamamen bizim elimizde.

Ben de tam olarak böyle bir mesaj hazırlamayı düşünüyordum, çok güzel bir noktaya değinmişsin.

Eline sağlık.  :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 15:59:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bekler önemli. Sağ bekinde sürekli bindiren Van Der Wiel varsa Sosa sağ kanatta çizgi oyuncusu değil içe drible olan oyun kurucu olarak oynar.

Bu da sistemi mükemmelleştirir. Sosa Oğuzhan Tolgay aslında ortadan hücum eder Wiel sağ tarafı tek başına kullanır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Van der Wiel 27 yaşında.

Tam 7 kez şampiyonluk gördü.
Fazla söze gerek yok sanırım.

Boşta böyle bir oyuncu varkan altından girip üstünden çıkmak gerek.
Dövmesini görünce birisi boğazımı sıkıyor gibi hissediyorum :)

Çevrimdışı ahmetx

yok sahte :) Gerçek hesap tabi :)
gerçek mi ?  :D yok sahte  :bandit: gerçek hesap tabi  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Bishamon

Van der Wiel 27 yaşında.

Tam 7 kez şampiyonluk gördü.
Fazla söze gerek yok sanırım.

Boşta böyle bir oyuncu varkan altından girip üstünden çıkmak gerek.

Çok fazla imza parası + senelik maaş ister diye düşünüyorum.Ne de olsa şu an bir futbolcunun en olgun yaşında.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 16:01:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Dövmesini görünce birisi boğazımı sıkıyor gibi hissediyorum :)
:evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 11:04:31 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

hoca ısrarla hızlı stoper die yırtınırken N'koulou ismi neden hiç gündeme gelmiyor acaba  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 16:02:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok fazla imza parası + senelik maaş ister diye düşünüyorum.Ne de olsa şu an bir futbolcunun en olgun yaşında.

O kadarını bilemiyorum ama nokta atışı denebilir. Savunması biraz zayıf ancak o temposu ve hücumu ile Atiba oraya kayarak halleder.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 16:02:39
  • Beşiktaş / Bodrum
hoca ısrarla hızlı stoper die yırtınırken N'koulou ismi neden hiç gündeme gelmiyor acaba  :alala:

United bitirmek üzere çünkü :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Olcay, son 4 yılda sadece 5 maç kaçırmış. Olcay'dan daha kaliteli transfer yapın o rekabetle Olcay yine formayı alır.

olcay yerine müller'i alsak yine olcay oynar o derece diyorsun :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Gökhan Gönül bugünkü maçta yedek başlatılacakmış.

Kutlamak için erken, ama her an hayırlı olsun diyebiliriz.

Çevrimdışı ahmetx

sağ beke şunu alalım 3 yıl daha oynar.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

United bitirmek üzere çünkü :D

bitirememiş halen klüpsüz yazıyor yüklenmek lazım :D

Çevrimdışı Tolga

Çünkü bize yedirmezler onu :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

bir sonraki adımı planlama deyince aklıma Sergen , Hagi ,Alex ve Battala geliyor.

Olağan dışı oyunculara gerek yok. Mesela Atiba... Bir sonraki adımı planlamada kreatif olmaya gerek yok.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bekler önemli. Sağ bekinde sürekli bindiren Van Der Wiel varsa Sosa sağ kanatta çizgi oyuncusu değil içe drible olan oyun kurucu olarak oynar.

Bu da sistemi mükemmelleştirir. Sosa Oğuzhan Tolgay aslında ortadan hücum eder Wiel sağ tarafı tek başına kullanır.

Rekabetçi bir forvet transferi halinde, bazı maçlarda;

Gomez
              Cenk           Ozzy        Sosa
                          Atiba     Tolgay

Kombinasyonu efsane olur efsane..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Bishamon

O kadarını bilemiyorum ama nokta atışı denebilir. Savunması biraz zayıf ancak o temposu ve hücumu ile Atiba oraya kayarak halleder.

PSG'de 4M Euro alıyormuş.Orada sanırım %47 civarında gelir vergisi vardı

Çevrimdışı tangaz

Çünkü bize yedirmezler onu :D

ya sen eline çatalı bıçağı al da belki yersin onu da yapmıyoruz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 16:06:08
  • Beşiktaş / Bodrum
bitirememiş halen klüpsüz yazıyor yüklenmek lazım :D

Irina Shayk da boşta ama herkes teklif edemiyor  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Gökhan Gönül bugünkü maçta yedek başlatılacakmış.

Kutlamak için erken, ama her an hayırlı olsun diyebiliriz.

istemez van der wiel istiyoruz biz :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 16:07:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Keşke hem Gökhan hem Wiel olsa da Beck'i sol bek yapsak ben razı olurum :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Olağan dışı oyunculara gerek yok. Mesela Atiba... Bir sonraki adımı planlamada kreatif olmaya gerek yok.
elbette ama ben çalım sonrası gol pası veya gol vuruşuyla özdeşleştiriyorum bu meseleyi.

Etiketler: