2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372197 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı İhsan

Hayaller Fuchs gerçekler Tosic  :D

neden ? Tosiç te gittiği takımda şampiyon oldu :bandit:
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2016, 15:48:20 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Erdal Torunoğulları Van der Wiel transferi için Paris'te
Kaynak :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ben Arfa ve Ghezzal içinde görüşmelerde bulunacakmış, BTD yazıyor.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2017, 04:32:41 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş Transfer Dedikoduları sayfası yanlış hatırlamıyorsam geçen sene hiçbir haberde yanılmadı. Ki zaten adamlar yönetime ne kadar yakın olduklarını ispatladılar.

Beni ilk yanıltacakları güne kadar güveneceğim bu sayfanın yazdıklarına :)

Çevrimdışı RQ7_351903

Van der wiel  :biggrinking:

Müthiş olur ya, Gg'de bu adamın temposu yok.

Çevrimdışı RQ7_351903

Beşiktaş Transfer Dedikoduları sayfası yanlış hatırlamıyorsam geçen sene hiçbir haberde yanılmadı. Ki zaten adamlar yönetime ne kadar yakın olduklarını ispatladılar.

Beni ilk yanıltacakları güne kadar güveneceğim bu sayfanın yazdıklarına :)
Aynen öyle katılıyorum sana, bayağıdır takip ediyorum bu sayfayı.

Çevrimdışı tangaz

şaka maka isimli gençlerin 45 milyon euroya transfer olduğu ömer toprak için 20 milyonun konuşulduğu eski kıta da Töre için min. 25 milyon euro gözden çıkarılmalıdır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

benim gönlümden geçen töre 25 ozzie 30 milyon euroya satıp oluşan bütçe ile...

kaleci

beck   glik   jesus   strinic

tolgay  + atibanın sert ve şutu olan biri

robben  sosa  sol forvet

gomez

Tolgay ilk 11e giremeyecek galiba.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Görüşülsün tabi zor ama belki olumlu bir gelişme olur :icool:

Çevrimdışı İhsan

Erdal Torunoğulları Van der Wiel transferi için Paris'te

Ya bizim kaç tane Erdal Torunoğulları var ? :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Tolgay oyun zekası çok yüksek bir oyuncu, aynı zamanda sert. Sosa gerektiğinde kanatlarda kullanılabilir Tolgay'ın takıma adapte olmasıyla birlikte ve daha üretken bir hale gelebiliriz.
Sosayı sağa çekip orta 3 lüyü Ozi -Ati- Tolgay Ali troykasına emanet etmeliyiz .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tuncaboylu

Sol bek yıllardır kabusumuz. Ben bir hamle yapılabileceğini ama istediğimiz hamle olmayacağını düşünüyorum. Çünkü bakış açımız şu, sol bek de elimizde a milli İsmail ile Tosic var neden üst düzey bir adam alalım, bunun yerine daha idare edecek rotasyona girebilecek birisi gelir, en iyi ihtimalle Beck ayarında birisi gelir ki onada razıyım ben, varsın hücum etmesin adam kaçırmasın yeter.

O senin hayalinde canlandırdığın bakış açısı.

Şenol Güneş dün açıkça sol bek alınacağını söyledi. Tosiç'i stoper olarak düşünüyor belli ki.

Çevrimdışı Bishamon

BTD sayfasına çok ütopik ve komik yorumlar geliyor  :D

Çevrimdışı ahmetx

2 sene önce mc gregoru 1,75 e sattığımızda sevinçten göbek atıyorduk.Şimdi 15 m € yu beğenmez olduk.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tuncaboylu

Kerim kafasını kaldırmazsa 3-4 sene sonra biter. Çünkü 3-4 sene sonra bu kıvraklığı kalmıcak, dolayısıyla rahat adam eksiltemeyecek.

Bi de Kerim ile ilgili takıldığım konu biri şu çocuğa ayak dışı hariç nasıl pas atıldığını göstersin, gerçi onun artık imza pası olmuş o pas. Gomez'e de asist yaptı ya öyle..

Kerim'in kıvraklığı 3-4 senede bitecek değil, adam daha 22 yaşında.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O senin hayalinde canlandırdığın bakış açısı.

Şenol Güneş dün açıkça sol bek alınacağını söyledi. Tosiç'i stoper olarak düşünüyor belli ki.
Gelecek ama hangi düzeyde birisi gelecek? Beck ayarında birisi kısa vadede mutlu eder ama uzun vadede bir fayda sağlamaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gelecek ama hangi düzeyde birisi gelecek? Beck ayarında birisi kısa vadede mutlu eder ama uzun vadede bir fayda sağlamaz.

Bunu konuşmak için çok erken, tamamen ne kadar satış yapacağımız ve ne kadar transfer bütçemiz olacağıyla ilgili.

Töre'yi satamayıp sadece Miloseviç ve Pedro'yu satarsak, bütçemiz kısıtlı olacak.

Dün bunu söylüyordum sana işte, stopere çok para harcarsak sol beke fazla bir şey kalmama riski var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 15:55:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Seneye en çok parlayan oyuncumuz Tolgay olur.

Hocanın kafasında mutlaka iç saha için; Atiba - Tolgay - Oğuzhan ortasahası ile Sosa'yı sağ açığa atmak vardır.

Çünkü Tolgay'ın girmesi demek oyun temposunu daha da kontrol altına almak demek asla gözden çıkarmaz Tolgay'ı.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Emre Mor ile ilgili ilk izlenimim: Tıpkı Kerim Frei gibi bir sonraki adımı planlamıyor. Güçlü bir oyun ezberi yok. Dribbling yeteneği ve kendine şut pozisyonu yaratabilmesi ile ön plana çıkıyor. Topsuz oyunda nasıl bilemiyorum.

bir sonraki adımı planlama deyince aklıma Sergen , Hagi ,Alex ve Battala geliyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hocanın kafasında mutlaka iç saha için; Atiba - Tolgay - Oğuzhan ortasahası ile Sosa'yı sağ açığa atmak vardır.

Çünkü Tolgay'ın girmesi demek oyun temposunu daha da kontrol altına almak demek asla gözden çıkarmaz Tolgay'ı.
Yalnız bunun diğer bir meali de orta sahada rotasyona sokabileceğimiz bir oyuncu transfer etmeliyiz. Bir başka meali de sağ açık pozisyonumuzda oyuncu fazlamız olacak 1-2 'sini elden çıkarmak gerekecek.
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2016, 15:59:03 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2016, 15:57:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Van der Wiel 27 yaşında.

Tam 7 kez şampiyonluk gördü.
Fazla söze gerek yok sanırım.

Boşta böyle bir oyuncu varkan altından girip üstünden çıkmak gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İyi bir Tolgay'a ihtiyacımız var kesinlikle.

Seneye daha da toparlanmış olarak dönerse orta sahada onu görürüz. Sosa'yı da kanatta...

Etiketler: