2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372893 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Mehmet57

Biz defans sorunumuzu cozdugumuz surece asla bu milli takim gibi rezil olmayiz. Defansta sorunlarimiz var. Oraya iyi takviye ile futbolun temellerini tumune sahip oldugumuz kadar, guzelliklerinede sahip bir takimimiz var.

Barca veya Real'deb 4-5 yemek cok dogal. Bayern'de yiyor, Atleti'de yiyor, Arsenal'da yiyor.

Çevrimiçi Necmi

Şampiyonlar liginde Barcelona Bayern Real Madrid gelse

Bugün ki Türkiye gibi madara olur muyuz? İnsan tirsmiyor değil hele Barcelona hücum hattı of of of

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vodafone arenadamı yeneriz emin ol

Çevrimiçi Necmi

Sansal Buyuka'nin takim icinde bazi oyuncularin Terim'e karsi cikip disardan destek aldigini soylemesi, Besiktas Transfer Dedikodarinin bizim oyuncularimizin FT'nin tavirlarindan rahatsiz oldugunundan hemen sonra yapildi.

Bence bizim oyuncularla alakali ve sonuna kadar haklilar.
Bence Beşiktaşlı oyuncular değil bunlar.
bizim oyuncular dışardan kimden destek alsın
sahaya çıktıklarında yüzü huzurlu oyuncu yoktu
hepsi gergindi.

Çevrimdışı talha

Oh suçu da bize atmışlar ne güzel bunlar ile aynı milli takımı destekliyoruz valla yazık günah

Oğuzhanın performansı benim de hoşuma gitmedi ama bu çocuk güzel saçlı şopar ve hava topu özürlüsü defanslardan daha fazla eleştiriliyor

Ozana mücadele ediyor denilen yerde Oğuzhana fıs balon deniliyor

Şimdi de Huzursuzluk çıkarıyor deniliyor Valla ben yazık günah

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Bishamon

Maci izlemedim ama Oguzhan yine 45te cikarilmis ve Cenk oyuna bile girmemis.Insanlar Oguzhandan tek basina ne yapmasini bekliyor? Arkasinda iki yavas adam, kanatlar desen zaten kanat degiller.Keske milli takima oyuncumuz secilmese bu salak sistemde oynamasalar.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimiçi murat

Bugün mehmet topalın yerinde bir beşiktaşlı yapsaydı o hataları yada topal beşiktaşlı olsaydı? :alala: :akuma:

Çevrimdışı talha

Garip bir ortam sosyal medyada iki gol yediren adam bildiğin suçsuz ilan edildi yeri değildi diye sanki diğerleri yerinde oynadı

En komiği ayağında top tutamayıp pas bile veremeyen adam yüreğiyle oynamış hangi yürekse bu arkadaş insanlar Atiba yı izlemiyor heralde de bir orta saha neler yapması gerektiğini bilmiyor

Aslında bu konuda çok şey yazılır da

Çevrimiçi Mehmet57

Hersey bir yana, kiralik bir Kolarov, ortada Glik-Gomez, sagda Beck ne guzel olur. Kolarov'un o muhtesem ortalari, Gomez'in kafa vuruslari. Performansini yukseltmis Tolgay, SL'de Besiktas'i tasima hislerine sahip Quaresma. Ne hos olur.

Hadi Glik olmasin, Leicester de istiyormus. Djilobodji ikinci yari Werder Bremen'de cok iyi oynadi. Umarim hoca hala istiyordur.

Çevrimdışı talha

Bugün mehmet topalın yerinde bir beşiktaşlı yapsaydı o hataları yada topal beşiktaşlı olsaydı? :alala: :akuma:
Ersan bir adamı kaçırdı diye kıyamet koptu hatırlayın yok böyle defans mı olur diye Hakan ne yapıyor valla ben çözemedim bugün ne herhangi bir adamı tutabildi ne de bir tane hava topunu kapabildi ve en garibi hiç kimse eleştirmiyor adamı

Bugün Mehmet ne kadar hatalıysa

Çevrimdışı Bishamon

Sadece gollere baktim Mehmet Topal 2.golde assist yapti.

Gercekten onun hatasi degil.Onu stoper mevkisine koyan sorusturulmali.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Sansal Buyuka'nin takim icinde bazi oyuncularin Terim'e karsi cikip disardan destek aldigini soylemesi, Besiktas Transfer Dedikodarinin bizim oyuncularimizin FT'nin tavirlarindan rahatsiz oldugunundan hemen sonra yapildi.

Bence bizim oyuncularla alakali ve sonuna kadar haklilar.

Ah bu paraleller milli takımı da karıştırmışlar demek, yoksa o takım ne güzel bir takımdır, o hoca ne güzel bir hocadır. (!)
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı TANERCAN

Aspor da Ospinanin maçı var

Çevrimdışı 38life

Aspor da Ospinanin maçı var

Maçtan. Güncel...

Çevrimdışı TANERCAN

Maçtan. Güncel...

İnşallah gelir. En azından kalede kaleci var deriz. Boyko 10 sene kamp görse bir şey olmaz. Ospina 27 yaşında 10 sene oynar tutarsa

Çevrimdışı 38life

İnşallah gelir. En azından kalede kaleci var deriz. Boyko 10 sene kamp görse bir şey olmaz. Ospina 27 yaşında 10 sene oynar tutarsa

Kaleci dediğin oyunu nasıl başlatır...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kaleci dediğin oyunu nasıl başlatır...

Bizimkisinin degajla yetiştiremediği yere adam eliyle atıyor :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı TANERCAN

Daha maç bitmedi ne ara hazırlamışlar videoyu :)
Son dakikada çok iyi top çıkardı

Çevrimdışı FARUK

Ospina 1 tane penaltı kurtardı ve son penaltıyı da dışarı atınca Peru Colombia tur atladı

Çevrimdışı murat baltacı

terim milli takımı rezil etti gs ye gelmek için yol yapıyodu zaten seneye çok sevdiği burağınıda getirsin gelsin gs ye gerçek imparator Şenol hocamız denizli gibi onuda rezil eder sezon sonu yollatır. Sağlam takviyeleri yapalım bundan sonra gs fb ile kedinin fareyle oynadığı gibi oynarız onların devri bitti artık ezelim geçelim.

Keşke terime inat stoperede ömer toprağı alsak törede yolcu zaten sorun olmaz defansımıza kalite katar.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

dört senedir istiyorum
on yıl kaleyi unuturuz. Bu sene ekonomik durum müsait değilse
bir tek bunu alıp kapatsınlar transferi razıyım.
burda bazı arkadaşlar yan top zaafı var diyorlardı izliyorum ne zamandır
hiçte yan top zaafı görmedim çizgi kalecisi diyen oldu izlediklerine bile şüphem var
bir kaleci için tam olma yaşında kesinlikle imkan varsa alınmalı hatta bütün imkanlar zorlanmalı
bugün harika bir penaltı kurtardı önce şansa çıkardı sandım ama resmen kurtarmış

Çevrimdışı b.damatoglu

Olcay dün girdikten sonra dikkatimi çekti, onun kadar geniş alanda oynayan oyuncu yok.

Bi bakıyosun rakip kanadı karşılıyor bir bakıyorsun rakip defansın arkasına koşu yapıyor. Bir bakıyorsun ortada, bir bakıyorsun çizgiye inmiş ve tüm bunları esas görevlerini aksatmadan yapıyor.

Arda, Selçuk, Oğuzhan dün 20 m2 de oynadı tüm oyunu.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Şu şampiyona bitse artık

Çevrimdışı doctore

Bu maç kesin kanaat getirdim ki bu Fatih Terim in Beşiktaş a alerjisi var. yahu senin ülkende kollektif pas oyununu çatır çatır oynayarak şampiyon olmuş bir futbol takımı var. dünyanın her yerinde iskelet o ülkenin şampiyon kadrosundan oluşur. Ozi çıkıyor, Olcay giriyor. Cenk in adı bile geçmiyor. Beğenmediğimiz İsmail bile şu takımda çatır çatır top oynar iddia ediyorum. Ama Terim in aslarına bakar mısın; Burak, Selçuk, Arda, Ozan, Hakan Balta, Caner... Takımın neden bu kadar ruhsuz oynadığı apaçık ortada değil mi? klübedeki adam rahatsız olmuyor mu bu adam kayırmacılıklardan... sonuç ortada; ruhsuz, acınacak halde bir milli takım.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2016, 09:39:15 doctore ]
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Etiketler: