2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373146 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

işte sorun burda biz orta seviye takım değiliz bu takım sahaya çıktığında şampiyonluğa oynar öyle beklere çocuk falan koyamazsın burda
hayal kurmayalım bence elinde hiç sol bekin olmayacak gidip bir tane alacaksın birde altına çocuk koyacaksın tabi o çocuğu nerde buluyorsun oda ayrı konu
yatın aldığın oyuncu tutmadı yada sezon başı bağlarını kopartı peki bütün sezon o çocukla ne yapacaksın bunu düşünüyormusun
o vermediğin 1 M için şampiyonluktan olursun. kaleyedemi çocuk koyacaksın dünyanın en iyi kalecisini alsan ne olur. yada tutki şl de
çeyrek yarı final gibi bir duruma geldin ve sakat verdin ne yaparsın bu gün ismaille tolgayla neden imzalandı yerine genç koysaydık
diyenler o zamanda vay efendim 3 kuruş vermemek için bunları gönderip yerine çoluk çocuk doldurdu derler.
bu işler böyle burda iki yıl ersana küfredenler. satıldığında ersanı satan şampiyonluğu satar dedi.
birde kimsenin bilmediği bir şey var ismail bizde 600 e oynamıyordu 1.200 dü fiyatı. feda sezonunda yarı yarıya indirim yaptı
yani feda dedi. burda Beşiktaş için bir formayı almayı ismail yüzünden fazla buluyorlar ya ismail 3 yıldır her sene 600 bin euro
feda etti. ismaile bir formayı çok gören arkadaşlar ismail Beşiktaşa bu 3 senede 1.8 M€ feda etti.
yanlış olmasın ya o yada ersan sakatken maaş almakta istememişlerdi hangisi bilmiyorum aklımda kaldı ama net değil.
Beşiktaş yönetimide o kadarda değil dedi. Ahde vefa vardır. senin zor anında sana destek olana sen iyi anında tekme vuramazsın.
burda herkesin salladığı ersan ismail gibi adamlar o feda sezonunda yaptılar adamlıklarını.
ismail futbol olarak yetersiz Beşiktaşın birinci beki olamaz buna eyvallah ama bir çırpıda atılacak adamda değil.
Cenk ti abi o @Necmi

Sakat oldugum surenin parasini almak istemiyorum demişti..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

işte sorun burda biz orta seviye takım değiliz bu takım sahaya çıktığında şampiyonluğa oynar öyle beklere çocuk falan koyamazsın burda
hayal kurmayalım bence elinde hiç sol bekin olmayacak gidip bir tane alacaksın birde altına çocuk koyacaksın tabi o çocuğu nerde buluyorsun oda ayrı konu
yatın aldığın oyuncu tutmadı yada sezon başı bağlarını kopartı peki bütün sezon o çocukla ne yapacaksın bunu düşünüyormusun
o vermediğin 1 M için şampiyonluktan olursun. kaleyedemi çocuk koyacaksın dünyanın en iyi kalecisini alsan ne olur. yada tutki şl de
çeyrek yarı final gibi bir duruma geldin ve sakat verdin ne yaparsın bu gün ismaille tolgayla neden imzalandı yerine genç koysaydık
diyenler o zamanda vay efendim 3 kuruş vermemek için bunları gönderip yerine çoluk çocuk doldurdu derler.
bu işler böyle burda iki yıl ersana küfredenler. satıldığında ersanı satan şampiyonluğu satar dedi.
birde kimsenin bilmediği bir şey var ismail bizde 600 e oynamıyordu 1.200 dü fiyatı. feda sezonunda yarı yarıya indirim yaptı
yani feda dedi. burda Beşiktaş için bir formayı almayı ismail yüzünden fazla buluyorlar ya ismail 3 yıldır her sene 600 bin euro
feda etti. ismaile bir formayı çok gören arkadaşlar ismail Beşiktaşa bu 3 senede 1.8 M€ feda etti.
yanlış olmasın ya o yada ersan sakatken maaş almakta istememişlerdi hangisi bilmiyorum aklımda kaldı ama net değil.
Beşiktaş yönetimide o kadarda değil dedi. Ahde vefa vardır. senin zor anında sana destek olana sen iyi anında tekme vuramazsın.
burda herkesin salladığı ersan ismail gibi adamlar o feda sezonunda yaptılar adamlıklarını.
ismail futbol olarak yetersiz Beşiktaşın birinci beki olamaz buna eyvallah ama bir çırpıda atılacak adamda değil.
Ismaili bilmiyorum abi ama Ersan , Holosko ve toraman bayagi Feda etmisti

Ersan 1.3 milyonluk maaşını 750 K ya indirmişti :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TANERCAN

Gökhan'ı milli takım performansına bakarak değerlendireceksek oynanan 2 maçta Oğuzhan'ı da yerin dibine sokmamız gerekecek o zaman.
+1903

Ama işte tam tersi olacak. :)

Çevrimdışı 38life

Gökhan gönül "Kaka tü!" ise Oğuzhan da "Kaka tü!"

İş olsun diye konuşuyoruz...

Çevrimiçi Necmi

Şu oynanan iki maça göre değerlendirmeyin adamları gönül iyidir iyi. Maçlara göre değerlendirirsek oğuzhan da ikinci ligde de oynamaz derim

M.Mansız

ta en başından beri söylediğim şey GG alınacaksa alınmalı
bu saha dışı için önemli bir transfer ama sahada beck i kesmesi mümkün değil
hiç bir zaman iyi bir bek olmadı her zaman fenerin şişirilmiş balonuydu ne milli takımda
bu güne kadar hafızamda kalan bir maçı oldu nede fenerde sizle hücumcu dediniz ben orta yapmayı bilmiyor dedim
ama fenerin ona bu kadar ihtiyacı olduğu dönemde nasılsa onunla uygun imzalarım diye kasmadığı anda
kopartıp almak ve feneri maddi ve manevi kayba uğratmak açısından iyi bir transfer serdarı düşündüğümüzde yerini doldurur.
saha dışı etkisi saha etkisinden çok daha fazla olacağı kesin en azından ikinci yarı başından bu güne kadar
feneri mikser gibi karıştırdık bize bu güne kadar yarışırken psikolojik baskı uygulanıp dağıtılırdık
bu şampiyonluğun diğer anlamıda bu oldu bu sefer biz şampiyonluğa giderken psikolojik baskı uygulayarak rakibi dağıttık.
sahada şampiyonluğu kazanırken saha dışındada kazandık Bundan sonra GG bizimle imzalamış imzalamamış bir önemi yok
verilmiş bir söz varsaki var görünüyor imzalarız. Zaten serdarın gönderilmesi bile kafadan bu işin bittiğini gösteriyordu.
büyük ihtimal imza çok önce atıldı açıklanmamasının nedenide feneri mikserlemeye devam etmek için tepkilerinede
bakılırsa hedefte tam isabet oldu.

Çevrimiçi Mehmet57

Gokhan ve Oguzhan arasinda cok fark var.

Gokhan her defasinda bu derece kotu. Bu ilk degil. Gectigimiz sezonlarda Fenerde dususte, iyi oynadigi 1 Milli mac yok. Defansif yonu son derece zayif, eskiden hizi ve kondisyonu ile bunu biraz olsa kapatiyordu ama artik bunu da yapamiyor. Evet, Gokhan kaka. Bunu her defasinda soyledim ve bize gelsede soyleyecem. Asla Besiktas formasini hak etmeyen biri. Yine kulubun parasi cope gidecek.

Oguzhana gelince durum farkli. Oguzhan haric sahada Arda, Selcuk, Hakan vardi. Toplama 4 tane oyun kurucu, topu ayaginda isteyen oyuncularla oynandi. Bunlardan ikisi (Selcuk ve Arda) inanilmaz dusuk tempoda. Oyunumuzda derinlik yok. Ileri ucta ki adam duvar olamiyor. Ne yapmasini bekliyorsunuz Oguzhandan?

SL'e gidecez, adam gibi bir takimda Oguzhan parlayacak.

Çevrimiçi Necmi

Gökhan'ı milli takım performansına bakarak değerlendireceksek oynanan 2 maçta Oğuzhan'ı da yerin dibine sokmamız gerekecek o zaman.

aslında bugünkü GG performansı özellikle olcay oyuna girdikten sonra
bence iyiydi diğer milli takım oyuncularıyla mukayese ettiğimizde çokda rahatsız etmedi
ilk yarı kötüydü. Ama suçta bulamam adamın önünde hakan çalhanoğlu vardı. GG nin en iyi yaptığı hücumda verkaç
işini yapabileceği bir oyuncu yoktu ilerde hatta ilerde oyuncu bile yoktu. o nedenle olcay girince o kanata
GG de toparladı biraz.

Çevrimiçi Necmi

Gokhan ve Oguzhan arasinda cok fark var.

Gokhan her defasinda bu derece kotu. Bu ilk degil. Gectigimiz sezonlarda Fenerde dususte, iyi oynadigi 1 Milli mac yok. Defansif yonu son derece zayif, eskiden hizi ve kondisyonu ile bunu biraz olsa kapatiyordu ama artik bunu da yapamiyor. Evet, Gokhan kaka. Bunu her defasinda soyledim ve bize gelsede soyleyecem. Asla Besiktas formasini hak etmeyen biri. Yine kulubun parasi cope gidecek.

Oguzhana gelince durum farkli. Oguzhan haric sahada Arda, Selcuk, Hakan vardi. Toplama 4 tane oyun kurucu, topu ayaginda isteyen oyuncularla oynandi. Bunlardan ikisi (Selcuk ve Arda) inanilmaz dusuk tempoda. Oyunumuzda derinlik yok. Ileri ucta ki adam duvar olamiyor. Ne yapmasini bekliyorsunuz Oguzhandan?

SL'e gidecez, adam gibi bir takimda Oguzhan parlayacak.
ama bende çok eleştirdiğim halde şunu da eklememiz gerekir
GG bizde fenerdeki ve milli takımdaki performansının çok üstüne koyar
hatta iki iyi stoper gelirse çıtayı bayağa yükseltebilir.
bizim takım GG nin oyun yapısına çok daha uyan bir yapıda işte tek sorun ilerde quaresma ile olurmu

Çevrimiçi murat

Stoper ortasaha santrafor  bunların kötü oyununda sistemin veya uyumsuzluğun etkisi büyüktür ama kanat oyuncuları ve bek pozisyonunda oyunun sistem ve uyuöu çokta önemli değildir bireysel oyunlarına.kötü oynuyorsan kötü olman öncelikle senden kaynaklanıyordur.birebirde her pozisyonda geçiliyorsan veya kanatta oynuyor ve hiç doğru pas veremiyorsan atılan topa koşamıyorsan adam geçemiyorsan sistem vs ile açıklayamazsın.bizim bekler ve kanatlar vasat altında kaldılar.stoprelerde stoper değil.ortasahada selçuk neysede ozan nedir?
O yüzden oğuzhana kabahat bulamıyorum.oğuzhan için kanatta oynayan oyuncunun önündeki oyuncunun arkasındaki oyuncunun önemi çok.

Çevrimiçi murat

Burada birçok kişinin beğenmediği olcayında milli takımın en iyi kanat oyuncusu olduğu çok net.

Çevrimiçi Mehmet57

ama bende çok eleştirdiğim halde şunu da eklememiz gerekir
GG bizde fenerdeki ve milli takımdaki performansının çok üstüne koyar
hatta iki iyi stoper gelirse çıtayı bayağa yükseltebilir.
bizim takım GG nin oyun yapısına çok daha uyan bir yapıda işte tek sorun ilerde quaresma ile olurmu

Necmi abi,

Bu soyledigin en ideal senaryo. Ve belki 3-4 sene once olabilirdi, ama bu saatten sonra Gokhan'dan kimseye hayir gelmez. Fener ile ayrilis seklinden tut, performansi ve ilerleyen yasini goz onunde bulundurursak bir fiyasko icin gereken tum etkenler mevcut.

Gokhan hicbir zaman defansif yonu iyi bir bek degildi. Eskiden cok suratliydi ve ligde bu yuzden bu acigini kapatabiliyordu. Avrupa'da ise her defasinda rezil oldu. Milli maclarda 1 tane bile iyi performansi yok. Deplasmandaki Bosna macini ben asla unutmam. Stoch'un Fenere alinmasinin sebebi Gokhan, Twente-Fener macinda rezil olusu. Bu adam Fenerbahce medyasi tarafindan inanilmaz derecede sisirldi. Milan istemis, Turk Cafu, Barca'da oynar, yerli Alves ve insanlar yedi.

Bizim insanimizin anlamakta zorluk cektigi bir nokta var. SAGBEK ISTIYOZ SAGBEK. Kagit ustunde sagbek olup mac icinde ikinci bir sag acik olarak oynayacak adam degil. SAGBEK. Elin Almani sagbekte stopper oynatiyor. Neden? Cunki DEFANS onun ilk gorevi.

Ama eyvallah, olurda gelirse burda gelsin diyen nekadar insan varsa hepsi giydirecek. Gorecez birlikte.

Çevrimdışı Kalyoncu

Burada birçok kişinin beğenmediği olcayında milli takımın en iyi kanat oyuncusu olduğu çok net.
Oğuzhanla değiştirmeseydi çok daha iyi olurdu

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

ikisi birlikte oynamalı ama oynatmaz terim
neyse zaten bu kadar rezil milli takımda oynamasınlar daha iyi
bu arada olcay dediğimizde sallayanlar anlamıştır bugün
olcayın aslında takımı iten bir güç olduğuna olcay girdikten sonra GG
bile kendine geldi. olcayın yanına bir oyuncu daha katılsaydı takım ateşlenirdi.

Çevrimdışı mertnet

Olur mu öyle şey.
Fazla Beşiktaşlı sahada olur o zaman.
İmparatorumuzun klasiğidir.
Bir Beşiktaşlı girecekse mutlaka diğeri çıkar.

Şiir gibi yazdım haaa.
...diyor sensei Mert.

Çevrimiçi murat

Ben nuri şahinden şüpheleniyorum :alala:
Acaba çocuk beşiktaşlımı.milli takımda bir türlü olmuyor bu çocuk.halbuki ozan oynuyorsa nuri şahin nadıl oynamaz.yabancı seyirci ve futbol adamları ozanı çok dikkatli izliyorlardır.acaba bu çocukta ne gibi bir özellik varda nurinin yerine oynuyor diye.tamam nuri milli takımda pek iyi değilde ama bir ozanda değil yani...

Çevrimdışı Kalyoncu

Olur mu öyle şey.
Fazla Beşiktaşlı sahada olur o zaman.
İmparatorumuzun klasiğidir.
Bir Beşiktaşlı girecekse mutlaka diğeri çıkar.

Şiir gibi yazdım haaa.
Güzel olmuş :) bugun dikkat ettim oğuzhan önde basacak hiçbir destek yok.mehmet Demirkol bu konuda çok ısrarcı ilerde oğuzhan gökhan töre olcay cenk oynaya bilirdik tabi ft varken hayal bu.olcay çok büyük pozitif enerji çok hareketli bugunde o son vuruşu yapsaydı daha iyi olurdu

Çevrimiçi murat

Allah aziz yıldırımdan razı olsun.az kalsın ozanı alacaktık :D gerçi alsaydık milli takım kariyerinimi bitirseydik yoksa :alala: :lol:
Gökhan gönül ve serdar azizi alırsak milli takım için iyi olur :akuma:

Çevrimdışı Kalyoncu

Allah aziz yıldırımdan razı olsun.az kalsın ozanı alacaktık :D gerçi alsaydık milli takım kariyerinimi bitirseydik yoksa :alala:
Gökhan gönül ve serdar azizi alırsak milli takım için iyi olur :akuma:
Abi bunun cevabını euro2016 başlığında verdim.bize gelmiş olsa böyle olmazdı bu cocuk şenol güneş bursasındada çok başkaydı gerçekten çok isteyenlerdenim bu sene ise vasatın vasatı nasıl bu hale geldi anlamadım.hocanın aradığı stoperde serdar aziz tipi oda iyiydi o sene çok teklif geldi bize gelirse milli takım kariyerleri biterdi bu konuda hem fikiriz

Çevrimiçi Necmi

Abi bunun cevabını euro2016 başlığında verdim.bize gelmiş olsa böyle olmazdı bu cocuk şenol güneş bursasındada çok başkaydı gerçekten çok isteyenlerdenim bu sene ise vasatın vasatı nasıl bu hale geldi anlamadım.hocanın aradığı stoperde serdar aziz tipi oda iyiydi o sene çok teklif geldi bize gelirse milli takım kariyerleri biterdi bu konuda hem fikiriz

katılmıyorum bursadada bir şey değildi az kavga etmedim burda @Çağrı ile
ölüp bitiyorlardı alınsın diye gerçi oyuncudan çok fenerle girdiğin yarışı kazanma hırsıydı o
istemiyordum ama hadi alacaksın 2 M dan fazla ederi yok. ama biz onu almadan önce satmıştık zaten
o nedenle alsak oynatırdık o zamanda ozi kaybedilirdi. Adamın oynayacağı yer ozinin yeri

Çevrimiçi Mehmet57

Neyse, surda birkac gun sonra Milli takimi unutup yeniden Besiktasimiza odaklanacaz.

Selcuk+Ozan bir Atiba yapmiyor. Iki Ispanyol arasinda topu ona versek yine kaybetmez, orta sahada pas yapardik. Ondan sonra vay efendim Oguzhan kotu. Medya basladi bizim oyunculari "FT'ye karsi cikiyorlar" haberleri ile insanlarin onune atmaya. Durum oyleysede sonuna kadar haklilar.

Oguzhan olsam derdim beni bu Selcuk ve Ozan gerizekalilariyla oynatacaksan hic oynatma diye. Xavi olsa sonuk kalir bu temposuz, oyun gorusu 0 futbol katilleri ile.

Çevrimiçi Mehmet57

Ozan ayni Ozan. Bursa' da bu Ozandi ama yasi ozamanlar 19 olup kucuk takimin buyuk oyuncusu olarak goze batti. Daha iyi pas yapan bir takimda bukadar siritmadi o donem. Bursa'nin guzel oyunu defolarini gormezden gelmek icin yeterli oldu. Yoksa yine inanilmaz derecede aptal pas tercihleri, aptal top kayiplari, olmadik yerde sut denemeleri. Estonya deplasmaninda puan kaybetmemize sebep olan aptal penaltisi. Bu oyuncu aklini kullanamiyor.

Sucu Ozan'da arayacaksiniz. Kac yasinda? 20 21? Iniesta'nin sari yedirttigi pozisyonda yanyana durdurun. Utanirsiniz. Bu yasta bu ne fizik? Rezillik. Sen bu yasinda vucudunun performans acisindan onemini anlayamiyorsan net ve acik sekilde gerizekalisin. Bunun baska bir aciklamasi yok. Profesyonel degilsin, isini ciddiye almiyorsun, gerizekalisin. Ve boyle bir topcudan hayir gelmez.

Çevrimiçi Necmi

Neyse, surda birkac gun sonra Milli takimi unutup yeniden Besiktasimiza odaklanacaz.

Selcuk+Ozan bir Atiba yapmiyor. Iki Ispanyol arasinda topu ona versek yine kaybetmez, orta sahada pas yapardik. Ondan sonra vay efendim Oguzhan kotu. Medya basladi bizim oyunculari "FT'ye karsi cikiyorlar" haberleri ile insanlarin onune atmaya. Durum oyleysede sonuna kadar haklilar.

Oguzhan olsam derdim beni bu Selcuk ve Ozan gerizekalilariyla oynatacaksan hic oynatma diye. Xavi olsa sonuk kalir bu temposuz, oyun gorusu 0 futbol katilleri ile.

öyle bir şey yapıyorlarsa helal olsun nerde duydun.

Çevrimiçi Mehmet57

öyle bir şey yapıyorlarsa helal olsun nerde duydun.

Sansal Buyuka'nin takim icinde bazi oyuncularin Terim'e karsi cikip disardan destek aldigini soylemesi, Besiktas Transfer Dedikodarinin bizim oyuncularimizin FT'nin tavirlarindan rahatsiz oldugunundan hemen sonra yapildi.

Bence bizim oyuncularla alakali ve sonuna kadar haklilar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Robinho kaçta iniyo?

Tarihte Bugün'de buldum :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TANERCAN

Şampiyonlar liginde Barcelona Bayern Real Madrid gelse

Bugün ki Türkiye gibi madara olur muyuz? İnsan tirsmiyor değil hele Barcelona hücum hattı of of of

Lenovo TAB 2 A7-30HC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: