2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373151 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

yazını okudum ama hiç topa girmeyeyim dedim madem ikili tartışmaya döndü bende fikrimi söyleyeyim
kesinlikle art niyetli bir yazı sen burda direk yönlendirme yapıyorsun fikir falan söylediğin yok
bende arkadaşın yorumladığı şekilde yorumladım :)
burda alper hocayla anlaşılacakmış bu mışa ramen Tolga birinci kaleci olarak kalacak yönlendirmesi var
burda hemşericilik yakıştırması var sen ne sanıyorsun Beşiktaşı çiftlikmi
yazdığın yazı baştan aşağı aşağılama ve kötü niyet barındırıyor. burda hoca tepkisi veya tolga
yönlendirmesinden öteye direk Beşiktaşı aşağılama var. sen Beşiktaşı tolganın çiftliği yaptın.
birde ospina ile görüşülüyorsa cordoba ile anlaşılmalı diye bir kuralmı var.
Ben mesela hiç cordoba ile kaleci antrenörlüğü konusunda bir düşünce olduğunu sanmıyorum.
biz cordoba ile şike yaptığını düşündüğümüz için sözleşmesini devam ettirmedik ve gönderdik.
bir oyuncuyu gönderme seviyesine geldiyse emin ol bu dedikodudan ilerdedir.
Bu saatten sonra cordoba ile antrenör olarak anlaşma yapmak beraberinde bir çok soruyuda
gündeme taşır. @38life
sen belki dediğin gibi kötü niyetli söylememişsindir ama hissettirdiğinde bu kardeşim tepki
koymadan önce kendini sorgulaman gerekir bence :)

Neden bana karşı böyle ağır suçlamalar yaptığınızı anlamıyorum. Gerçekten anlamıyorum. Sizin Su-i Zan'larınız gerçek ise şu ramazan günü Allah benim belamı versin.

Burada anlaşılmayacak hiçbirşey yok. Herşey çok net ve açık!

Bir kadro yapılanmasında Tolgayı 1.ci kaleci olarak planlıyorsan yapılacak en doğru kaleci antrenörü hamlesi Alper hocayı getirmek olur.
Ospina'yı 1.ci kaleci olarak düşünüyorsan en doğru hamle Cordoba hamlesi olur.

Ben de yapılan kaleci antrenörü tercihinden yola çıkarak Hangi kalecinin 1.ci kaleci olarak düşünüldüğünün tahminini yapıyorum.

Benim hissettirdiğim sizin hissettikleriniz ve zanlarınızdır bunu es geçmeyin. Burda daha önce bir çok insan Yönetimi veya Şenol güneşi hemşehricilik ile suçladı diye her önünüze geleni bunu yapmakla suçlamanın neresi doğru? Benim söylediğim şey gayet açık ve net olmasına rağmen üşenmedim gerekli açıklamayı yaptım ama hala Ben Beşiktaş düşmanıyım Beşiktaşı aşağılıyorum yerin dibine sokuyorum öyle mi?

Tebrikler...    :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2016, 18:31:41 38life ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tolga ile 1.4 milyon avro ile 3 yıllık sözleşme imzalanması yeterince açıklıyor her şeyi. Tolga ,İsmail ile 1 milyon avronun altında mukavele imzalanacağı beklentisinde olduğu gibi yine tatlı rüyalara girmesin kimse .
Bunlar Tolga ile rekabet edecek kaleci arandığının belirtisi. Bir yanlışı inatla sürdürmek istiyorsa Beşiktaş yönetimi devam etsinler bakalım ne sonuca ulaşacaklar. Bu durumu kabullenmek isteyen varsa serbest elbet kabullenmekte.

Çevrimdışı Kartal Ç

Tolga ile 1.4 milyon avro ile 3 yıllık sözleşme imzalanması yeterince açıklıyor her şeyi. Tolga ,İsmail ile 1 milyon avronun altında mukavele imzalanacağı beklentisinde olduğu gibi yine tatlı rüyalara girmesin kimse .
Bunlar Tolga ile rekabet edecek kaleci arandığının belirtisi. Bir yanlışı inatla sürdürmek istiyorsa Beşiktaş yönetimi devam etsinler bakalım ne sonuca ulaşacaklar. Bu durumu kabullenmek isteyen varsa serbest elbet kabullenmekte.

Yönetimin bir ara yeni sözleşmelerde maç başı ücreti kaldırıp prim sistemini de değiştireceğiz şeklindeki açıklamalarına göre düz 1.4 ten sözleşme yeniledilerse eskiye göre kötünün iyisi olmuş olur. Zira biten sözleşmesi 1.3 garanti + maçbaşı ücretlerle 1.75 oluyordu zaten.

Çevrimiçi Necmi

Neden bana karşı böyle ağır suçlamalar yaptığınızı anlamıyorum. Gerçekten anlamıyorum. Sizin Su-i Zan'larınız gerçek ise şu ramazan günü Allah benim belamı versin.

Burada anlaşılmayacak hiçbirşey yok. Herşey çok net ve açık!

Bir kadro yapılanmasında Tolgayı 1.ci kaleci olarak planlıyorsan yapılacak en doğru kaleci antrenörü hamlesi Alper hocayı getirmek olur.
Ospina'yı 1.ci kaleci olarak düşünüyorsan en doğru hamle Cordoba hamlesi olur.

Ben de yapılan kaleci antrenörü tercihinden yola çıkarak Hangi kalecinin 1.ci kaleci olarak düşünüldüğünün tahminini yapıyorum.

Benim hissettirdiğim sizin hissettikleriniz ve zanlarınızdır bunu es geçmeyin. Burda daha önce bir çok insan Yönetimi veya Şenol güneşi hemşehricilik ile suçladı diye her önünüze geleni bunu yapmakla suçlamanın neresi doğru? Benim söylediğim şey gayet açık ve net olmasına rağmen üşenmedim gerekli açıklamayı yaptım ama hala Ben Beşiktaş düşmanıyım Beşiktaşı aşağılıyorum yerin dibine sokuyorum öyle mi?

Tebrikler...    :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
suçlama yapmıyorum özellikle hissettirdiği bu dedim sen böyle düşünüyorsun demedim bilmem farkındamısın.
belki bu niyetle yazmadın ama anlaşılan bu demenin nesi suçlama ben sadece kelimeleri doğru seçemediğini söylüyorum
allah belanı falan vermesin kardeşim. durup dururken olayı hangi boyuta taşıyorsun hiç gerek yok böyle kelimelere
senin mesajın algı yaratıyor buna karşıda arkadaş eleştirisini yaptı sende direk savunmaya geçtin aslında yanlış olan bu
yanlış anlaşıldı bunu demek istemedim desen konu zaten kapanır.
Ben diyorumki sen bir mesaj attın arkadaşda bu mesajdan yorumladığı şekilde cevap yazdı sende itiraz ettin suçlamaya geçtin
ama aslında yazdığın mesajında yorumlamasıda doğru yapıldı. sen öyle demek istememiş olabilirsin ama bu şekilde anlaşılıyor.
ben seni suçlamıyorumki yanlış ifadeni söylüyorum atarlanmana gerek yok @38life

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yönetimin bir ara yeni sözleşmelerde maç başı ücreti kaldırıp prim sistemini de değiştireceğiz şeklindeki açıklamalarına göre düz 1.4 ten sözleşme yeniledilerse eskiye göre kötünün iyisi olmuş olur. Zira biten sözleşmesi 1.3 garanti + maçbaşı ücretlerle 1.75 oluyordu zaten.
İyimser bakış açısı . Maçlar kazanılmadan primleri garanti para gibi göstermeleri pek akla yatmıyor . 1.4 alacağı garanti para gibi duruyor ki hadi primler eklenmiş hali olsun yine bizim takım maaş skalasında yedek kaleci varsayarsak  alacağı ücret yine yüksek.
Taraftar beklentiye giriyor . Kesin olacak varsayıyor . Beklenti karşılanmayınca hayal kırıklığı , tepki de büyük oluyor. Umarım iyi bir kaleci transfer edilir de her maç kalede korku filmi görmeyi bırakırız .

Çevrimiçi Necmi

iyide Beşiktaş kurumsal kimliği olan büyük bir kulüptür ve bir fiyat politikası vardır
taban ve tavan fiyatları var bence kimsede bu beklenti içinde değil
nasıl oluyorda yorum yapıp bunu hükme bağlıyorsunuz anlamıyorum.
Tolga ile rekabet edecek kaleci aranması tamamen yorum hiç bir şeyi açıklamıyor.
Bence kaleci falan aranmıyor Boyko gitmediği sürecede aranmaz. Elimzdeki kap dolu
içine bir şey koymak için önce boşaltmak gerekiyor.
şimdi sen diyorsun tolga seviyesinde kaleci aranıyor Yönetim hata yapıyor devam etsin bakalım ne sonuca ulaşacaklar.
Birde insanları bu durumu kabullenmekle itham ediyorsun
bunların tamamınıda tamamen kendi kafanda yarattığın hikayeyle yaptığının bilmem farkındamısın.
kafanda bir hikaye yarattın bu hikayeyle yönetimi suçladın taraftarı itham ettin
gerçekten ilginç :alala:

Çevrimdışı 38life

suçlama yapmıyorum özellikle hissettirdiği bu dedim sen böyle düşünüyorsun demedim bilmem farkındamısın.
belki bu niyetle yazmadın ama anlaşılan bu demenin nesi suçlama ben sadece kelimeleri doğru seçemediğini söylüyorum
allah belanı falan vermesin kardeşim. durup dururken olayı hangi boyuta taşıyorsun hiç gerek yok böyle kelimelere
senin mesajın algı yaratıyor buna karşıda arkadaş eleştirisini yaptı sende direk savunmaya geçtin aslında yanlış olan bu
yanlış anlaşıldı bunu demek istemedim desen konu zaten kapanır.
Ben diyorumki sen bir mesaj attın arkadaşda bu mesajdan yorumladığı şekilde cevap yazdı sende itiraz ettin suçlamaya geçtin
ama aslında yazdığın mesajında yorumlamasıda doğru yapıldı. sen öyle demek istememiş olabilirsin ama bu şekilde anlaşılıyor.
ben seni suçlamıyorumki yanlış ifadeni söylüyorum atarlanmana gerek yok @38life

Farkındayım. Fakat "belki bu niyetle yazmadın ama anlaşılan bu" kısmı suçlama değil zaten. Beşiktaşı aşağılıyorsun vs. vs. suçlama bunlar.

Arkadaşın uslübü eleştiri uslubü değil "saldırı" uslubüydü. buyüzden ben de ona "afedersiniz, yanlış anladınız" minvalinde bir savunma yapmadım. Aynı denk agresiflikte bir savunma yaptım. Ve savunmamın içeriği zaten herşeyi meydana çıkardı. Niyetimin o olmadığını zaten açıklamıştım. Niyetimi açıklamışken "Beşiktaşı aşağılama" ithamıyla suçlanmak takdir edersiniz ki benim için "şaşırtıcı" oldu.

Fanatik bir Beşiktaşlıyı bu kadar "ucuz" bir gerekçe ile "Beşiktaşı aşağılamak" suçu ile suçlamak... Bilmiyorum... Sizin takdirinize bırakıyorum. Bu konu hakkında başka birşey söylemeyeceğim.

Çevrimdışı Ersoy

Luis İbanez'in menajeri İstanbul'a gelmiş.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

İnsan değil bu Ibanez galiba 10 gol 15 asist ne kardes

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

Farkındayım. Fakat "belki bu niyetle yazmadın ama anlaşılan bu" kısmı suçlama değil zaten. Beşiktaşı aşağılıyorsun vs. vs. suçlama bunlar.

Arkadaşın uslübü eleştiri uslubü değil "saldırı" uslubüydü. buyüzden ben de ona "afedersiniz, yanlış anladınız" minvalinde bir savunma yapmadım. Aynı denk agresiflikte bir savunma yaptım. Ve savunmamın içeriği zaten herşeyi meydana çıkardı. Niyetimin o olmadığını zaten açıklamıştım. Niyetimi açıklamışken "Beşiktaşı aşağılama" ithamıyla suçlanmak takdir edersiniz ki benim için "şaşırtıcı" oldu.

Fanatik bir Beşiktaşlıyı bu kadar "ucuz" bir gerekçe ile "Beşiktaşı aşağılamak" suçu ile suçlamak... Bilmiyorum... Sizin takdirinize bırakıyorum. Bu konu hakkında başka birşey söylemeyeceğim.
suçlama yapmadığımı söylüyorum yazdığın yazıda beşiktaşı aşağılama var diyorum
sen bu niyetle yapmamış olabilirsin ama anlatmak istediğin bu demekki bir şeyleri yanlış seçtin
burda biz böyle anladığımız için ya bizde bir sorun var yada senin yazında bizde böyle bir algı yaratan bir durum var.
bunun neresi suçlama ben sana Beşiktaşı aşağılıyorsun dersem suçlamış olurum ama bunu demek istememiş olsan bile
yazında Beşiktaşı aşağılama var dersem senin yazının başkalarının beyninde farklı bir algılama yaptığını söylemiş olurum.
tekrar söylüyorum bir suçlama yapmadım burda beni başkalarıyla karıştırma forum üyeleri bu tür bir mesaj yazar
ama ben Beşiktaşı aşağıladığını düşünürsem direk üyeliğini sonlandırırım. yani bu mesajları yazamazsın o nedenle
benim zaten böyle düşünmediğim sana cevap yazıyor olmamla sabit. Burda bu konuda ben çok acımasızım
Beşiktaşı aşağılayan bir niyet gördüğüm anda kimseye kendini savunma hakkı bile vermem. Bu konu kırmızı çizgidir burda
sana yazıyor olmamda sadece kelimelerini seçerken dikkatli ol algı yapıyor demek istememdir. @38life

Çevrimdışı Bishamon

Savunma yapiyor mu asil onemli olan o

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı b.damatoglu

Şenol Hoca kendine şöyle bir misyon edinmiş: Türk futboluna iyi bir kaleci kazandıracağım.

Tolganın yedeklerine bakmalı bu sene. Muhtemelen bir kaç sene içinde geliştirip 1. Kaleci yapmak isteyecek.

Bizim için bu kumardır. Misyon Beşiktaşın misyonu değil Şenol Hocanın misyonu. Fakat patron da yine kendisi.

Tolga yumurtlarsa eleştirilir, hesap sorulur.
Tolga iyi perf. verir arkasından da iyi bir yerli kaleci gelirse alkışlarız

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2016, 19:21:23 b.damatoglu ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

iyide Beşiktaş kurumsal kimliği olan büyük bir kulüptür ve bir fiyat politikası vardır
taban ve tavan fiyatları var bence kimsede bu beklenti içinde değil
nasıl oluyorda yorum yapıp bunu hükme bağlıyorsunuz anlamıyorum.
Tolga ile rekabet edecek kaleci aranması tamamen yorum hiç bir şeyi açıklamıyor.
Bence kaleci falan aranmıyor Boyko gitmediği sürecede aranmaz. Elimzdeki kap dolu
içine bir şey koymak için önce boşaltmak gerekiyor.
şimdi sen diyorsun tolga seviyesinde kaleci aranıyor Yönetim hata yapıyor devam etsin bakalım ne sonuca ulaşacaklar.
Birde insanları bu durumu kabullenmekle itham ediyorsun
bunların tamamınıda tamamen kendi kafanda yarattığın hikayeyle yaptığının bilmem farkındamısın.
kafanda bir hikaye yarattın bu hikayeyle yönetimi suçladın taraftarı itham ettin
gerçekten ilginç :alala:
Tolga sakat olduğunu öne sürüp antrenmanların çoğuna katılmazken yönetimin aklına as kaleci almak gelmiyor . Cenk gittikten sonra yine Fabri , Valdes gibi isimler ortaya sunuluyor. Tolga aşırı formsuzken  yine sürekli sakatlanırken yönetimin yine aklına düzgün bir planlama ile üst seviyede kaleci almak gelmiyor. Boyko transferi , Fabri gibi öne sürülen isimler bakış açısını yeterince yansıtıyor . Yeni sözleşme ile geçmişte yapılanları birleştirince önceliğin Tolga ile rekabet edecek kaleci olduğu çıkıyor. Yönetimin yaptıkları da ortada.Bu şekilde devam etmekte serbestler elbet.  Taraftar olarak da bu olanları izleyip kabullenmekte serbestiz .
Hep beraber izleyeceğiz bu yaz transfer sezonunda kaleci transferi konusunda ne yapılacağını. Görüntü Berisha tarzı potansiyelli rekabet edecek kaleci arandığı şeklinde . Beklentiyi yüksek tutup sonrasında hayal kırıklığına uğramaktansa beklentileri makul tutmak daha faydalı olur hepimiz için.

Çevrimdışı ozan062

ibanez baya medyatik bir arkadaş cokca aktif görselleri var googleda

çok otçul bir arkadaşa benziyor motta abisi gibi

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

İnsan değil bu Ibanez galiba 10 gol 15 asist ne kardes

bence vasat bir oyuncu 9 gol 14 asist ama gollerinin yarısı aynı takıma
sırbistan vasat bir lig en güçlü takımlarından biri partizan bizim karşımızda tutunamadılar bile
o nedenle hiç ölçü değil bu oyuncuyu tanımıyorum ama bizde tutacağını düşünmek bence yanlış
en fazla ismailin arkasına yedek olur istermiyiz bunu öyle bak istersen olaya

Çevrimdışı ozan062

glik monoca ile anlasır g.gomez valencia ile anlasır nkolouda agustosta takım bulamaz bize gelir

bence süreç böyle gelişecek
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Töre'yi zaten alacaklar Payet ile ne alakası var ki
Feghouli'yi aldıkları için olabilir mi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

Feghouli'yi aldıkları için olabilir mi.
60 maçta tek kanat oyuncusuyla mı oynayacaklar?

Çevrimiçi Necmi

Tolga sakat olduğunu öne sürüp antrenmanların çoğuna katılmazken yönetimin aklına as kaleci almak gelmiyor . Cenk gittikten sonra yine Fabri , Valdes gibi isimler ortaya sunuluyor. Tolga aşırı formsuzken  yine sürekli sakatlanırken yönetimin yine aklına düzgün bir planlama ile üst seviyede kaleci almak gelmiyor. Boyko transferi , Fabri gibi öne sürülen isimler bakış açısını yeterince yansıtıyor . Yeni sözleşme ile geçmişte yapılanları birleştirince önceliğin Tolga ile rekabet edecek kaleci olduğu çıkıyor. Yönetimin yaptıkları da ortada.Bu şekilde devam etmekte serbestler elbet.  Taraftar olarak da bu olanları izleyip kabullenmekte serbestiz .
Hep beraber izleyeceğiz bu yaz transfer sezonunda kaleci transferi konusunda ne yapılacağını. Görüntü Berisha tarzı potansiyelli rekabet edecek kaleci arandığı şeklinde . Beklentiyi yüksek tutup sonrasında hayal kırıklığına uğramaktansa beklentileri makul tutmak daha faydalı olur hepimiz için.
fotomaç okuyarakmı bu kanıya vardın geçen sene valdes düşünüldüde alındımı yada fabri :alala:
Boyko vasat bir kaleci değil bizde olmamış olabilir ama vasat kelimesi takımını uefa kupasına taşıyan bir kaleci için çok
iddialı bir kelime. yönetimin aklının içindemisinde akıllarına neyin gelip gelmediği konusunda hüküm veriyorsun.
yada planlamalarını sana açıklamak zorundalarmı basında her gün yeni isimler atılıyor. Basında çıkan her isimle
birilerini suçlayacaksak işimiz var. Sen kabullenme basında çıkan her transfer haberine tepki koy birilerini suçla o zaman
ama şenol hocanın Tolgadan daha iyisini bulursak alırız sözünü yok say tabi o nerden bilecek değilmi basın daha iyi bilir.
elinde zaten tolga ile rekabet edecek bir kaleci varken bir tane daha niye arayalım bende onu merak ettim. Boykoyu
tutarsın rekabet ettirirsin. ne bekliyoruz oda ayrı konu bu şartlarda hala hayal kurup hayal kırıklığına uğrayacak olan
kusura bakmada aptaldır aptal olanada hayal kurma hayal kırıklığına uğrarsın desende anlatamazsın.
elimizde boyko varken başka bir kaleci alamayız aramayız bile Töreyi satmadan transfer yapamayız bırak kaleciyi ihtiyacımız olan
stopere bile bonservis ödeyemeyiz yani şu anki gerçeklikte tolgayla yarışak bir kaleci arıyoruz demek bile hayaldir.
Töreyi satsak bile iki bek iki stoper ihtiyacımız varken ospina gibi bir kaleciye 7-8 M€ bonservis verebileceğimizi
düşünmek ise hayalden bile ötedir. @Onur Küçük

Çevrimdışı mylife1903

glik monoca ile anlasır g.gomez valencia ile anlasır nkolouda agustosta takım bulamaz bize gelir

bence süreç böyle gelişecek
Vallahi ne yalan soylesem glik icin olmaz. Monaco devreye girdiyse insan monakoda yasamak ister. Bana diyecekler monacoda mi yasamak istersin, bavul 3 dakika icinde hazir.
Gomez olsam avrupaya cikacagim, valenciada yasamak var, dilinden anladigin bir ulke, yemekleri yakindir, takim yukselme devresine girecek artik, bavul hazir hop valencia

Nkolou ise bence para ister. Imza parasi verilmesine ben prensip olarak karsiyim, bilemiyorum forumun kalani ne dusunuyor.

Cok zor bir transfer donemi, aslinda zor degil ihtiyac belli ama hata yapma luksumuz yok.

Bir stoper bir sol bek benim icin yeterli aslinda.

Biraz mario gomezin durumu canimi sikiyor, kalp agrisi yapiyor herif. Imzala gec yahu

Çevrimdışı Tolga

60 maçta tek kanat oyuncusuyla mı oynayacaklar?
Valencia da var nasıl tek kanat zaman zaman kanatta oynattılar onu da.

Hatta bazı maçlarda Lanzini bile kanat oynadı. Bu dakikadan sonra Payet falan satılırsa Töre'yi alırlar bence.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

fotomaç okuyarakmı bu kanıya vardın geçen sene valdes düşünüldüde alındımı yada fabri :alala:
Boyko vasat bir kaleci değil bizde olmamış olabilir ama vasat kelimesi takımını uefa kupasına taşıyan bir kaleci için çok
iddialı bir kelime. yönetimin aklının içindemisinde akıllarına neyin gelip gelmediği konusunda hüküm veriyorsun.
yada planlamalarını sana açıklamak zorundalarmı basında her gün yeni isimler atılıyor. Basında çıkan her isimle
birilerini suçlayacaksak işimiz var. Sen kabullenme basında çıkan her transfer haberine tepki koy birilerini suçla o zaman
ama şenol hocanın Tolgadan daha iyisini bulursak alırız sözünü yok say tabi o nerden bilecek değilmi basın daha iyi bilir.
elinde zaten tolga ile rekabet edecek bir kaleci varken bir tane daha niye arayalım bende onu merak ettim. Boykoyu
tutarsın rekabet ettirirsin. ne bekliyoruz oda ayrı konu bu şartlarda hala hayal kurup hayal kırıklığına uğrayacak olan
kusura bakmada aptaldır aptal olanada hayal kurma hayal kırıklığına uğrarsın desende anlatamazsın.
elimizde boyko varken başka bir kaleci alamayız aramayız bile Töreyi satmadan transfer yapamayız bırak kaleciyi ihtiyacımız olan
stopere bile bonservis ödeyemeyiz yani şu anki gerçeklikte tolgayla yarışak bir kaleci arıyoruz demek bile hayaldir.
Töreyi satsak bile iki bek iki stoper ihtiyacımız varken ospina gibi bir kaleciye 7-8 M€ bonservis verebileceğimizi
@Necmi abi tek sorum var.
simdi uefa ile bu bonservis olayi net degil benim anladigim. Bonservis derken butce konusunda ersan ve atinctan gelen 8 milyon kullanilacak mi kullanilmayak mi?
Mesela sen bu 8 milyon ile sadece bir sol bek alinip, transferin kapatilmasina ne dersin?

Çevrimdışı dkn_34

necmi abi çok güzel demişşsin bende tamda bunu yazmayı planlıyordum.
son 5 yılda alacağımız şampiyonluklar bu yönetım olduğu sürece borcumuzu bitirir.
şampiyonlukların gelmesi ile birlıkte yenı nesıl beşiktaşlı olmaya başlar.
şuan juventusun yaptığı gibi  üst üste 5. kez şampiyon oldular bizde olursak maddi olarak kötü durumda olan rakıplerımızi kenara alırız .

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi tek sorum var.
simdi uefa ile bu bonservis olayi net degil benim anladigim. Bonservis derken butce konusunda ersan ve atinctan gelen 8 milyon kullanilacak mi kullanilmayak mi?
Mesela sen bu 8 milyon ile sadece bir sol bek alinip, transferin kapatilmasina ne dersin?

o iş muamma fenerin anlaşmasında okuduğum haziran başından haizran başına
mali yıl olarak kabul ettikleri ve bu süre içinde yapılanlar o yıla ağit kabul edildiği bu anladığım
doğruysa ersan transferi geçen yılda kalmış oluyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Boyko transfer edilirken de söyledim vasat bir kaleciydi. Bizde yaptığı hataların aynısını Dnipro'da yapıyordu . Bulunduğu takımın oyun yapısına , geldiği kültüre , oynadığı maç sayısına(tecrübesine) bakılmadan sadece bir sezonluk Uefa ligi performansına bakılarak transfer edildi . Uefa ligindeki performansını kriter olarak ele alırsan , transferde daha detaylı yaklaşmazsan olacağı budur .  Yönetimin aklına gelen Boyko , Hocanın aklına gelen Fabri. Gerçekler bunlar . Elinde Tolga ile rekabet edecek kaleci varken niye yenisini arıyor? Boyko transfer edilirken söylemiştik ilk 11'de oynamaya yeni başlayan kaleciyi rekabete sokmak , yedek bırakmak, oyuncunun bunu kabullenmesini beklemek mantık dışı . Neden arıyorlar sorusunun cevabı bu.  Yöneticiler, hoca bunu nasıl ön göremediklerinin açıklamasını yaparlar.  Şenol Hoca'nın daha iyisini bulursak alırız açıklaması ile Fabri'yi istemesi arasındaki çelişkiyi belirtmeye lüzum yok .Gerçeklerden ve şu anda gerçekleşen olaylardan yola çıkarak gelecek için de bir bakış açısı ortaya konabilir. Hayal mahsulü olan Ospina ,Sirigu , Adler gibi kaleciler transfer edilmemişken transfer edileceklermiş gibi olaya yaklaşmak. Görüntü Töre gitse de harcamayı daha çok defansa yapacakları , kalede ise potansiyelli bir isim aradıkları . Yaz transfer sezonunda hep beraber izleriz olacakları.

Etiketler: