2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372509 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Töre'yi zaten alacaklar Payet ile ne alakası var ki

Çevrimdışı mylife1903

Töre'yi zaten alacaklar Payet ile ne alakası var ki
Uje beje bahmasinlar diye

Çevrimdışı Bishamon

Tüm haberlerde 13M Pound geçiyor.Hayatımızda böyle para görmedik  :D Tamam İngilizlerin parası var da Töre bulunmaz hint kumaşı değil

Çevrimiçi Necmi

Tüm haberlerde 13M Pound geçiyor.Hayatımızda böyle para görmedik  :D Tamam İngilizlerin parası var da Töre bulunmaz hint kumaşı değil
13,5 diye biliyorum ama satılsa bile bundan haberimiz olmaz
açıklama yapmazlar. Transferlerin bitmesi lazım önce bizde para olduğunu
anlayanın bir tarafı kalkar. :D
tahminime görede gitti.

Çevrimdışı Berat

16-17 civarına halleriz  :icool:

Çevrimdışı atalay

Gustavo'yu izleyeyim dedim, yine Brooks'u beğendim. Marvin ile birlikte paket yapalım.

Brooks'u M.City özel izliyormuş.

Çevrimdışı Ersoy

Brooks'u M.City özel izliyormuş.
Zaten alma şansımız yoktu bide City girdiyse işin içine Brooks'u aklımızdan silmemiz lazım.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Berat

Monaco Glik için devrede.

Çevrimdışı LuceGel

Monaco Glik için devrede.
Amatörler 11 M € +bonus önermişler,turnuvadan önce transferi bitirseler bu rakamlara çıkmazlardı  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Berat

Amatörler 11 M € +bonus önermişler,turnuvadan önce transferi bitirseler bu rakamlara çıkmazlardı  :bandit:

8-10 civarı gördüm ben.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Valla özlemişim dinlemeyi. Açtım dinliyorum Şenol Hoca'nın konuşmalarını. Büyük değer, büyük şans bizim için.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı alimm

Cordoba gelmeye hazırdı. Neden Kolombiyalı Cordobayi tercih etmediler de Trabzonlu Alperi tercih ettiler? Herşey net değil mi sence ?

Trabzon lu Alperin yerli kaleci portföyünün çok daha geniş olması olabilir mi..? 
Veya geçmişte yetiştirmiş olduğu kalecilerin performansı olabilir mi?

Bu nasıl yargısz infazdır.....?

şike yaptığı imasıyla gönderilen cordoba kaleci antrenörü olarak gelmeye razıymışta trabzon lu olduğu için alper istenmiş ve bu sayede tolga da 1. kaleci olacakmış, vay babam vay.....
 "giriş- gelişme -sonuç "  muhteşem yaaa
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2016, 17:08:59 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı 38life

Trabzon lu Alperin yerli kaleci portföyünün çok daha geniş olması olabilir mi..?

Bu nasıl yargısz infazdır.....?

şike yaptığı imasıyla gönderilen cordoba kaleci antrenörü olarak gelmeye razıymışta trabzon lu olduğu için alper istenmiş ve bu sayede tolga da 1. kaleci olacakmış, vay babam vay.....
 "giriş- gelişme -sonuç "  muhteşem yaaa
Dediğinden hiçbirşey anlamadım.

Ben bir tespit yaptım. Cordoba tercih edilmedi Alper tercih edildi. Demek ki Ospinadan vazgeçildi. Tolga 1.ci kaleci olmaya yakın.

Gayet sağlıklı bir tespit. Ortada bir infaz falan yok. Tespit var. Neye tepki gösterdiğini anlamadım.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2016, 17:13:45 38life ]

Çevrimdışı 38life

Belçika İrlanda maçı devre arasında kanalları zaplıyim bi dedim. Demez olaydım. Gole bak Allahını seversen komedi resmen.

http://twitter.com/muharrem_acar/status/744167987838496768

Çevrimdışı alimm

Dediğinden hiçbirşey anlamadım.

Ben bir tespit yaptım. Cordoba tercih edilmedi Alper tercih edildi. Demek ki Ospinadan vazgeçildi. Tolga 1.ci kaleci olmaya yakın.

Gayet sağlıklı bir tespit. Ortada bir infaz falan yok. Tespit var. Neye tepki gösterdiğini anlamadım.

Antrenörlük kariyerine bakmak yerine memleketinden dolayı transfer edildiğini düşünmek yargısız infazdır...  Şenol Güneş'in daha önceden çalışmış olduğu ve ne verebileceğini bildiği Alper hoca hadi dediğin gibi Trabzonlu Alper olarak tercih edilmiş olsun.

Trabzonlu Alper tercih edilince ospina'dan niye vazgeçmiş oluyoruz?

Hadi ospina'dan vazgeçtik, Boyko'nun gitmesi durumunda (ospina nın gelmesi için de gerekli olan şart) kaleci alacağımız aşikarken 1.kaleci nasıl tolga oluyor..?

Tespitin 3 adım üçüde hatalı...

Çevrimdışı murat baltacı

Avrupadan once ligi domine etmemiz lazim, 3-4 sene gelene gidene cakarsak bu yeni nesil biraz duzelir. Biz nadasa yatmisken bunlarin popolari cok kalkmis, unutmuslar besiktasin ne buyuk tas oldugu ve ne buyuk tassli oldugunu. Kafalarina vura vura, yuzlerine vura vura ogretecegiz.

Hadi biz yasadik gorduk, travmalari da yasadik ama yeni nesil besiktaslilar daha cok travma ile buyudu, simdi biz donduk, meydan bos degil artik.
Ligde önemli ama asıl önemlisi uefa kupası ligde üç beş şampiyonluğun fazla olacağına bitane uefa kupan olsun ülke çapında taraftar sayın nasıl artıyo küçük çocuklar nasıl Beşiktaşlı oluyo görürüz.

İnşallah bu sene şampiyonlar ligi için takviyeler yapılırda o kadroyla uefayı alırız bu sene ve önümüzdeki sene çok kritik. Bu iki senede iki lig şampiyonluğu birde uefa kupası aldıkmı yürür gideriz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Antrenörlük kariyerine bakmak yerine memleketinden dolayı transfer edildiğini düşünmek yargısız infazdır...  Şenol Güneş'in daha önceden çalışmış olduğu ve ne verebileceğini bildiği Alper hoca hadi dediğin gibi Trabzonlu Alper olarak tercih edilmiş olsun.

Trabzonlu Alper tercih edilince ospina'dan niye vazgeçmiş oluyoruz?

Hadi ospina'dan vazgeçtik, Boyko'nun gitmesi durumunda (ospina nın gelmesi için de gerekli olan şart) kaleci alacağımız aşikarken 1.kaleci nasıl tolga oluyor..?

Tespitin 3 adım üçüde hatalı...

1- "Trabzonlu olduğu için" tercih edildiğini söylemedim. Bu senin art niyetli bakış açın. Benim Trabzonlu olduğunu vurgulama sebebim Tolga Zenginin de Trabzonlu olması ve Tolgaya gündoğması. Gördüğün gibi olay sadece senin "art niyet"inden kaynaklanıyor. Ek açıklama: Ha sen şimdi burdan da art niyet çıkartır Tolganın kayırılacağı manasını falan çıkarırsın. Ona da peşin cevap vereyim. Cordoba'nın nasıl Ospina ile hemşehri olması avantajsa Alper Hocanın da Tolga ile hemşehri olması avantaj sağlar. Ama hedefler küçülmüş olur...

2- Alper tercih edilince Ospinadan vazgeçilmedi. Cordobaya "sen gelme" denilince Ospinadan vazgeçildi. Hatta "vazgeçilmiş olabilir." diyorum. Sonuçta hiçbirşey %100 değil, tahmin yürütüyoruz...

3- "Boyko'nun gitmesi durumunda" derken zaten cevabı kendin veriyorsun... Boyko gitmeyebilir. Ki son duyumlar gitmek istemediği yönünde. Umarım gider ve yerine "Tolgayı yedek bırakabilecek" bir kaleci alınır.

Katılmıyorum dersin olur biter. Art niyetli bir şekilde saldırmanın lüzumu yok. Uzatmayalım. Herkes herkesin fikrine saygı duymalı. Tabi bunun için önce art niyetli yaklaşmamak gerek.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2016, 17:50:41 38life ]

Çevrimdışı Arena_

Ligde önemli ama asıl önemlisi uefa kupası ligde üç beş şampiyonluğun fazla olacağına bitane uefa kupan olsun ülke çapında taraftar sayın nasıl artıyo küçük çocuklar nasıl Beşiktaşlı oluyo görürüz.

İnşallah bu sene şampiyonlar ligi için takviyeler yapılırda o kadroyla uefayı alırız bu sene ve önümüzdeki sene çok kritik. Bu iki senede iki lig şampiyonluğu birde uefa kupası aldıkmı yürür gideriz.

UEFA hangi kadro ile alınacak onu tam anlamadım kardeşim

Çevrimdışı Ersoy

Monaco Glik'i istiyorsa aldı sayın siz onu ama bence aşırı bir ilgi yoktur.

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

1- "Trabzonlu olduğu için" tercih edildiğini söylemedim. Bu senin art niyetli bakış açın. Benim Trabzonlu olduğunu vurgulama sebebim Tolga Zenginin de Trabzonlu olması ve Tolgaya gündoğması. Gördüğün gibi olay sadece senin "art niyet"inden kaynaklanıyor. Ek açıklama: Ha sen şimdi burdan da art niyet çıkartır Tolganın kayırılacağı manasını falan çıkarırsın. Ona da peşin cevap vereyim. Cordoba'nın nasıl Ospina ile hemşehri olması avantajsa Alper Hocanın da Tolga ile hemşehri olması avantaj sağlar. Ama hedefler küçülmüş olur...

2- Alper tercih edilince Ospinadan vazgeçilmedi. Cordobaya "sen gelme" denilince Ospinadan vazgeçildi. Hatta "vazgeçilmiş olabilir." diyorum. Sonuçta hiçbirşey %100 değil, tahmin yürütüyoruz...

3- "Boyko'nun gitmesi durumunda" derken zaten cevabı kendin veriyorsun... Boyko gitmeyebilir. Ki son duyumlar gitmek istemediği yönünde. Umarım gider ve yerine "Tolgayı yedek bırakabilecek" bir kaleci alınır.

Katılmıyorum dersin olur biter. Art niyetli bir şekilde saldırmanın lüzumu yok. Uzatmayalım. Herkes herkesin fikrine saygı duymalı. Tabi bunun için önce art niyetli yaklaşmamak gerek.
yazını okudum ama hiç topa girmeyeyim dedim madem ikili tartışmaya döndü bende fikrimi söyleyeyim
kesinlikle art niyetli bir yazı sen burda direk yönlendirme yapıyorsun fikir falan söylediğin yok
bende arkadaşın yorumladığı şekilde yorumladım :)
burda alper hocayla anlaşılacakmış bu mışa ramen Tolga birinci kaleci olarak kalacak yönlendirmesi var
burda hemşericilik yakıştırması var sen ne sanıyorsun Beşiktaşı çiftlikmi
yazdığın yazı baştan aşağı aşağılama ve kötü niyet barındırıyor. burda hoca tepkisi veya tolga
yönlendirmesinden öteye direk Beşiktaşı aşağılama var. sen Beşiktaşı tolganın çiftliği yaptın.
birde ospina ile görüşülüyorsa cordoba ile anlaşılmalı diye bir kuralmı var.
Ben mesela hiç cordoba ile kaleci antrenörlüğü konusunda bir düşünce olduğunu sanmıyorum.
biz cordoba ile şike yaptığını düşündüğümüz için sözleşmesini devam ettirmedik ve gönderdik.
bir oyuncuyu gönderme seviyesine geldiyse emin ol bu dedikodudan ilerdedir.
Bu saatten sonra cordoba ile antrenör olarak anlaşma yapmak beraberinde bir çok soruyuda
gündeme taşır. @38life
sen belki dediğin gibi kötü niyetli söylememişsindir ama hissettirdiğinde bu kardeşim tepki
koymadan önce kendini sorgulaman gerekir bence :)

Çevrimdışı Ersoy

Hadi bakalım konu hareketlensin biraz alın size duyum.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Hadi bakalım konu hareketlensin biraz alın size duyum.

İnşallah diyeyim ama hiç inandırıcı durmuyor  :D

Çevrimdışı Berat

Ne duruyosun başkan derler de Töre mevzusu malum  :money:

Çevrimdışı alimm

Evet haklısın... ;)

Çevrimiçi Necmi

avrupa kupası kaldırmak prestij tabiki ama bu Türkiyeden çok avrupada prestij yaratır.
şu anda bizim için bırak 3-5 şampiyonluğu alınacak tek şampiyonluğun bile uefa kupasından daha
önemli olduğu kesin. şampiyon olmak demek kasana fazladan bir 200 M koymak demek
hele senin dediğin gibi 3-5 şampiyonluk borcunu bitirir. Buda senin zaten Türkiyedeki rakiplerini ezip geçmen
demektir. zaten türkiyede garanti şampiyonluk getirecek bir kadro kurman demek o kadroyla uefa kupasında ciddi şansa
sahip olman demek oluyor. Bizim biliç döneminde uefa kupasını alma ihtimalimiz çok yüksekti.
sadece bireysel hatalarla elendik malesef Türkiyede taraftar sayının artması arka arkaya gelecek şampiyonluklarla
daha net elde edilir emin ol.

Etiketler: