1- "Trabzonlu olduğu için" tercih edildiğini söylemedim. Bu senin art niyetli bakış açın. Benim Trabzonlu olduğunu vurgulama sebebim Tolga Zenginin de Trabzonlu olması ve Tolgaya gündoğması. Gördüğün gibi olay sadece senin "art niyet"inden kaynaklanıyor. Ek açıklama: Ha sen şimdi burdan da art niyet çıkartır Tolganın kayırılacağı manasını falan çıkarırsın. Ona da peşin cevap vereyim. Cordoba'nın nasıl Ospina ile hemşehri olması avantajsa Alper Hocanın da Tolga ile hemşehri olması avantaj sağlar. Ama hedefler küçülmüş olur...
2- Alper tercih edilince Ospinadan vazgeçilmedi. Cordobaya "sen gelme" denilince Ospinadan vazgeçildi. Hatta "vazgeçilmiş olabilir." diyorum. Sonuçta hiçbirşey %100 değil, tahmin yürütüyoruz...
3- "Boyko'nun gitmesi durumunda" derken zaten cevabı kendin veriyorsun... Boyko gitmeyebilir. Ki son duyumlar gitmek istemediği yönünde. Umarım gider ve yerine "Tolgayı yedek bırakabilecek" bir kaleci alınır.
Katılmıyorum dersin olur biter. Art niyetli bir şekilde saldırmanın lüzumu yok. Uzatmayalım. Herkes herkesin fikrine saygı duymalı. Tabi bunun için önce art niyetli yaklaşmamak gerek.
yazını okudum ama hiç topa girmeyeyim dedim madem ikili tartışmaya döndü bende fikrimi söyleyeyim
kesinlikle art niyetli bir yazı sen burda direk yönlendirme yapıyorsun fikir falan söylediğin yok
bende arkadaşın yorumladığı şekilde yorumladım

burda alper hocayla anlaşılacakmış bu mışa ramen Tolga birinci kaleci olarak kalacak yönlendirmesi var
burda hemşericilik yakıştırması var sen ne sanıyorsun Beşiktaşı çiftlikmi
yazdığın yazı baştan aşağı aşağılama ve kötü niyet barındırıyor. burda hoca tepkisi veya tolga
yönlendirmesinden öteye direk Beşiktaşı aşağılama var. sen Beşiktaşı tolganın çiftliği yaptın.
birde ospina ile görüşülüyorsa cordoba ile anlaşılmalı diye bir kuralmı var.
Ben mesela hiç cordoba ile kaleci antrenörlüğü konusunda bir düşünce olduğunu sanmıyorum.
biz cordoba ile şike yaptığını düşündüğümüz için sözleşmesini devam ettirmedik ve gönderdik.
bir oyuncuyu gönderme seviyesine geldiyse emin ol bu dedikodudan ilerdedir.
Bu saatten sonra cordoba ile antrenör olarak anlaşma yapmak beraberinde bir çok soruyuda
gündeme taşır.
@38life sen belki dediğin gibi kötü niyetli söylememişsindir ama hissettirdiğinde bu kardeşim tepki
koymadan önce kendini sorgulaman gerekir bence