Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2269979 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı canergiray77

@canergiray77 Yalnız şu fotoğraf 2saniye önce çekilseymiş LED panelin görüntüsü hiç hoş olmayacakmış :)
ahaha  :lol: :lol: :lol: abi sabah sabah ne güldüm :D @Emre.Guler
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Gürcan

Baskan insallah yeni sezonun ilk macinda yerine oturmayan vandallik yapanlarin kombinesini iptal eder ve kacak gecislerinde onune gecerse o zaman gorecem. Insanlar yillarca eslerini cocuklarini rahat durmayanlardan maca goturemedi hayir bide esiyle giden vip e numaraliya gitsin diyen bu insanlara sasiriyorum istedigim yere giderim stadin tapusu senin mi?

Çevrimdışı emre_1978

16 sında geldiğimde çatının son mebranı takılmış çevre düzenlemeside bitmiş bi stad görmek istiyorum şu telleri ve siyah beya paravanları nasıl kaldıttıracağız :money:

Maç pazara alındı @Efe biliyorsun, değil mi
15 Mayıs'ta

Çevrimdışı tangaz

ben gelecek sezon iç saha maçlarında 51 puan alacağımızı düşünüyorum. deplasmanlarda da 10 ve/veya üzeri her galibiyet sayısı bizi 81+puanla zirvede tutacaktır. hemen her yıl 85li puanlar bizim olacak.

stadı bu sezon açmayalım diyenlerin şimdi hepsi sus pus...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

Maç pazara alındı @Efe biliyorsun, değil mi
15 Mayıs'ta
hadi yaa tuh neyse izin alacagiz artik napalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canergiray77

bizim stadyuma da böyle birşey çok lazım ... engelliler için hep birlikte destek olun kalemi kuvvetli olan birimiz yazı metni hazırlasın bu foto ile kulübe yollayalım ne heveslerle gidiyoruz maçın çoğu olayını kaçırmış oluyoruz insanlar önümüzde duvar gibi dikiliyor  stadyum açılmadan önce bunu dile getirmiştim ve dediğim de oldu acilen bu işe el atmalıyız maçları bizimde izlememiz hakkımız diye düşünüyorum yüzlerce insana kenara cekilir misin yada oturur musun demek bayağı can sıkıcı bir iş 1 fotoda hangi birine otur diyeeceksin 2 fotoda boş olunca saha zemini harika görünüyor 3 fotoda bizim stadyuma engelli tribüne en lazım olan şey @Necmi @Efe @FARUK @MURAT
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Oktay

bizim stadyuma da böyle birşey çok lazım ... engelliler için hep birlikte destek olun kalemi kuvvetli olan birimiz yazı metni hazırlasın bu foto ile kulübe yollayalım ne heveslerle gidiyoruz maçın çoğu olayını kaçırmış oluyoruz insanlar önümüzde duvar gibi dikiliyor  stadyum açılmadan önce bunu dile getirmiştim ve dediğim de oldu acilen bu işe el atmalıyız maçları bizimde izlememiz hakkımız diye düşünüyorum yüzlerce insana kenara cekilir misin yada oturur musun demek bayağı can sıkıcı bir iş 1 fotoda hangi birine otur diyeeceksin 2 fotoda boş olunca saha zemini harika görünüyor 3 fotoda bizim stadyuma engelli tribüne en lazım olan şey @Necmi @Efe @FARUK @MURAT
gerçekten arkadaşlar şu konuyu ilğili kişişere iletelim @SDemirsoy @FARUK @KUMANOVALI @DAHA AKLIMA GELMEYEN ARKADAŞLAR  :)

Çevrimdışı KUMANOVALI

@canergiray77 adamım
açıkçası sıkıntıyı yaşayanın gözünden yazılması daha güzel olur

sen güzelce fotolu sade olarak anlatan bir yazı yaz gerek buradan gerek sanal dan bir şekilde yönetime ulaştırılır...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Emre.Guler

Caner ilk foto senin tam görüş açınmı yoksa fotoğraf çektiğin zımbırtıyı biraz kaldırdınmı görüntü alabilmek için?

Çevrimdışı KUMANOVALI

@canergiray77 ayrıca unutma
sıkıntı var ise çöz önerisi sunmak zorundayız....
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı canergiray77

Caner ilk foto senin tam görüş açınmı yoksa fotoğraf çektiğin zımbırtıyı biraz kaldırdınmı görüntü alabilmek için?
abi  en fazla 5 cm yukarı kaldırmş olabılırım telefonu sımdı ki fotoda ise işaretlediğim abi'yi uyarmasam ve adam habersizce ayakta maçı izlese ( sağolsun adam hiç ayağa kalkmadı ) maçi izleyemezdim buna emin olabilirsın hele ki koltukların üstüne çıkanlarıda var sayarsak bu iş işkence resmen ve stadyuma gelene kadar 2 kere kaza atlattık tır üstümüze çıktı resmen... sola kırmasa amcaoğlu ölmüştük bu badireleri cekip oraya o anı yaşamaya geliyorsak keyfini sürerek izlemeliyiz diye dusunuyorum @KUMANOVALI  @Emre.Guler
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Emre.Guler

abi  en fazla 5 cm yukarı kaldırmş olabılırım telefonu sımdı ki fotoda ise işaretlediğim abi'yi uyarmasam ve adam habersizce ayakta maçı izlese ( sağolsun adam hiç ayağa kalkmadı ) maçi izleyemezdim buna emin olabilirsın hele ki koltukların üstüne çıkanlarıda var sayarsak bu iş işkence resmen ve stadyuma gelene kadar 2 kere kaza atlattık tır üstümüze çıktı resmen... sola kırmasa amcaoğlu ölmüştük bu badireleri cekip oraya o anı yaşamaya geliyorsak keyfini sürerek izlemeliyiz diye dusunuyorum @KUMANOVALI  @Emre.Guler

Vallahi caner olay birazda insanlıkla alakalı

Diyorsunki öndeki taraftarı uyardım bir daha ayağa kalkmadı. Keşke herkes onun gibi bir başkasının (Engelli, Engelsiz) özgürlüğüne saygılı olabilse. Yönetim engelli tribüne olimpiyattaki gibi rampa yapsa bile o rampaya tırmanacak öküzler olacaktır.
Eski inönüde Engelli tribünü yeni açık - kapalı köşede en alttaydı diye biliyorum keşke vodafone arenada da öyle yapsalarmış

Çevrimdışı canergiray77

Vallahi caner olay birazda insanlıkla alakalı

Diyorsunki öndeki taraftarı uyardım bir daha ayağa kalkmadı. Keşke herkes onun gibi bir başkasının (Engelli, Engelsiz) özgürlüğüne saygılı olabilse. Yönetim engelli tribüne olimpiyattaki gibi rampa yapsa bile o rampaya tırmanacak öküzler olacaktır.
Eski inönüde Engelli tribünü yeni açık - kapalı köşede en alttaydı diye biliyorum keşke vodafone arenada da öyle yapsalarmış
aynen öyle sana katılıyorum fakat bu sistem uygulansa çok rahat olacaktır.. adam bilet almıış alta tribüne inipte maçı ordan izlemiyor yukarda izliyor yanında engelli vatandaşımız yok... adamlar merdiven boşluğunda bile dikiliyor en az 10 kişi uyardık koltuklarına gittiler... bu iş çözülmez ama umutla çabalıyoruz işte ya ben 1 kere gittim boşver demekle olmuyor bunları yaşadığım için diğer insanlarında hakkını savunmak hakkım diye düşünüyorum sistem bence böyle olmalı " oraya bolca bir güvenlik koyacaksın engelli ve refakatçiları kalacak o alanda diğer herkes tribüne girecek gidip içecek yiyeceğini alıp geri dönecek koltuğuna sadece ve sadece o yukseklık alan yapılsa bile bu sorun en az %70 çözülür @Emre.Guler
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı gkn190334

Bende bundan rahatsızım .Ama bununla ilgili neler olacagı ile ilgili kimseden cevap gelmedi .Betonerme duruyor.Görüntü açısından hiç hoş değil.

yeni açık 106.bloktan izledim maçı.(25.sıra 16.koltuk) görüş açısı mükemmeldi. oturduğum yerden ayağa kalkmadan rahatlıkla izleyebilirdim.(tabi ki sürekli ayaktaydım, marşlar ıslıklar vs)

ekstra kapalı bilet geldi,(son dakika arkadaşım gelemedi) ama passolig'te biletin varken ikinci bir bilet transferi yapılabiliyor muydu bilemediğimden kaldı o bilet. 

stat içi muazzamdı. tek gözüme çarpan olumsuzluk, led üstü bloklar beton şekilde kalmış. kaplama ya da duvar yazıları ile süslense çok hoş durur.

stat dışı ise(çevre düzenlemesi) yeni sezona kadar biter umarım.(pek ihtimal vermiyorum, tipik türk işi mantığı. yumurta kapı olayı)

umarım osmanlı maçına biletleri fahiş fiyatlardan satmazlar.

[/quote]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kayseri maçında vip bölüm tamamen boştu. Buraları 800-1000 liraya satacağına daha makul hale getirip kulübe gelir elde edilebilirdi. Zararın neresinden dönülse kardır. Resmen bomboştu Numaralının ortası.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı gkn190334

yeni açık 106.bloktan izledim maçı.(25.sıra 16.koltuk) görüş açısı mükemmeldi. oturduğum yerden ayağa kalkmadan rahatlıkla izleyebilirdim.(tabi ki sürekli ayaktaydım, marşlar ıslıklar vs)

ekstra kapalı bilet geldi,(son dakika arkadaşım gelemedi) ama passolig'te biletin varken ikinci bir bilet transferi yapılabiliyor muydu bilemediğimden kaldı o bilet. 

stat içi muazzamdı. tek gözüme çarpan olumsuzluk, led üstü bloklar beton şekilde kalmış. kaplama ya da duvar yazıları ile süslense çok hoş durur.

stat dışı ise(çevre düzenlemesi) yeni sezona kadar biter umarım.(pek ihtimal vermiyorum, tipik türk işi mantığı. yumurta kapı olayı)

umarım osmanlı maçına biletleri fahiş fiyatlardan satmazlar.

Ledlerin olmadıgı yerler ile ilgili beton kalan kısımlara bir çalışma yapılacak mı ? Böyle kalıcaksa gerçekten yazık olur.

Çevrimdışı mylife1903

Kayseri maçında vip bölüm tamamen boştu. Buraları 800-1000 liraya satacağına daha makul hale getirip kulübe gelir elde edilebilirdi. Zararın neresinden dönülse kardır. Resmen bomboştu Numaralının ortası.
Sorma ben de anlayamiyorum bazen!

2000 kisilik olsun 1000lira bilet 200 kisi geliyor kasaya giren belli
Yap bileti 400 lira 1500 kisi gelsin 3 kat fazla para kazan.

Çevrimdışı Oktay

Sorma ben de anlayamiyorum bazen!

2000 kisilik olsun 1000lira bilet 200 kisi geliyor kasaya giren belli
Yap bileti 400 lira 1500 kisi gelsin 3 kat fazla para kazan.
400 TL mi? ozamanda kimse numaralı bileti almaz herkes vip de  seyretmek ister..700-800 arası en makulu

Çevrimdışı mylife1903

400 TL mi? ozamanda kimse numaralı bileti almaz herkes vip de  seyretmek ister..700-800 arası en makulu
Olay stat bos kalmasin, biraz esnek fiyat politikasi da uygulanabilir. Koltuk bas mac baslayana kadar statta satilsin hollanda usulu dusen fiyat uygulamasi.

Çevrimdışı cadavra

Jon snow geri döndü vodafone arena acildi bi de sampion olurdak bu sezonun tadindan yenmez :D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cisse557

Şu nasıl bir yorumdur? Bir de üstüne sonradan çark edip uyarıda bulunmuş tepki alınca. Islıkla bölmeyin besteleri filan diyor, şaka gibi adam ya.
Kaçak girenlerin daha iyi bağırdigini bilmesi için kaçak girenleri ya tanıyor olmasi gerekiyor ya da tanıyor olmasi gerekiyor. Başka bir ihtimal yok. Adamların alnında kaçak girdi yazmıyorsa tabi.

Çevrimdışı Koa_lAA

Jon snow geri döndü vodafone arena acildi bi de sampion olurdak bu sezonun tadindan yenmez :D :D

bak bu olmadı... bildiğin spoiler vermişsin.. yıkıldım şu an... ben sezonu biriktirip toplu izlicektim... yapmayın böyle dostlar :)

Çevrimdışı mylife1903

Kaçak girenlerin daha iyi bağırdigini bilmesi için kaçak girenleri ya tanıyor olmasi gerekiyor ya da tanıyor olmasi gerekiyor. Başka bir ihtimal yok. Adamların alnında kaçak girdi yazmıyorsa tabi.
Yok yok stadin guvenlik odasinda oturuyormus, guvenlik sefi buna soruyormus, bu kim, su kim, diye. Boyle bir savunma, boyle bir rezillik gormedim ben. Millet insan gibi mac izlemek istiyor, 2-3 tane okuz yuzunden tel orgu takiliyor bilmem ne

Yonetim sezon sonu cozer bence bu isi, su an ayiya dayi deme, safhasi. Zaten fikret ormanin uzmanlik konusu bu ayiya, dayi deme

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir gün kala akşam pazarı niyetine satışa çıkarsa bence zararı olmaz. En fazla homurdanmalar olur ki onada alışığız. Boş kalacağına makul fiyatlara verilebilir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SLYKRT

Haydaaa bunu yapmayacaktın heycanı kaçırdın akgezenler rüyana girsin  :D
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK