Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2270060 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

bi sonraki sezonda oraya gecebilirim seyir zevki var orda her yere hakimsin
kesinlikle üst kat harika
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Anıl1903

bi sonraki sezonda oraya gecebilirim seyir zevki var orda her yere hakimsin
Sadece eski açık değil diğer 3 köşede  tatmin edecektir seyir açısından  :ok:

Çevrimiçi Kartal Ç

Dün pek çok kişi numaralı alt taraftaki vip boş diyordu.
Onun sebebi bence bilet fiyatları değil gsgm ile vip koltuk paylaşımı yüzünden mahkemelik olmamız bence.

Çevrimdışı Efe

Dün pek çok kişi numaralı alt taraftaki vip boş diyordu.
Onun sebebi bence bilet fiyatları değil gsgm ile vip koltuk paylaşımı yüzünden mahkemelik olmamız bence.
yoo sarilmadigi icin acikti koltuklar satilmadi 1000 tl vermek istemedi bir cok kisi sarilsa dolarsi ilk mac doldu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yok ben eski aciktan karsiya bakmak istiyorum eger yeni aciktan bakarsam maci isleyemem durmadan eski acigi nasil yukseltebilirim diye dusunup durrurum :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ddc1979

Eski açık tribünün küçük tribün olduğuna eminmisin kardeşim :alala:
@ddc1979  eski açık stadın ikinci büyük tribünüdür. büyüklük olarak yeni açık arkasından eski açık sonra kapalı ve numaralı geliyor.
Eski açık direk stada hakim tribün olduğu için seside çok çıkıyor. iki maçtır gidenler en iyi sesin eski açıktan geldiğini boşa söylemiyor
Alt katta sıralar Eşit sayıda...üst katta Sıra sayısı bakımından kapalı üstten daha az sıraya sahip olan eski açık, kapalıdan nasıl büyük oluyor?
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Anıl

yok ben eski aciktan karsiya bakmak istiyorum eger yeni aciktan bakarsam maci isleyemem durmadan eski acigi nasil yukseltebilirim diye dusunup durrurum :D
Üst katlar iyi hoş da kış aylarında büyük sıkıntı bence, dolaşım alanı direk dışarıda olduğu için soğuk havalarda donar millet :D

Çevrimdışı fatihsahin

abilerim konu dışı yapacam özür diliyorum şimdiden sürekli mabedimiz ve beşiktaşın maçı var konularında dolaştığım için nereye yazacam bilemedim affedin.
benim arkadaşım fenerli fakat osmanlı maçına gelmek istiyoruz fenerbahçe passo su var artı olarak beşiktaş passo su çıkarabilirmiyiz cevaplarsanız çok sevinirim
siyah beyaz

Çevrimdışı Efe

abilerim konu dışı yapacam özür diliyorum şimdiden sürekli mabedimiz ve beşiktaşın maçı var konularında dolaştığım için nereye yazacam bilemedim affedin.
benim arkadaşım fenerli fakat osmanlı maçına gelmek istiyoruz fenerbahçe passo su var artı olarak beşiktaş passo su çıkarabilirmiyiz cevaplarsanız çok sevinirim
çıkarabilir bjk passo
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fatihsahin

siyah beyaz

Çevrimdışı Efe

teşekkür ederim abicim
yanlız gelecek sezon fb-bjk maçına gidemez 2 takımın passosu olan o takımların maçına bilet alamıyor  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fatihsahin

yanlız gelecek sezon fb-bjk maçına gidemez 2 takımın passosu olan o takımların maçına bilet alamıyor  :D
Abi 90'a vole çektin şuanda olmadı bu :D
siyah beyaz

Çevrimdışı Efe

16 sında geldiğimde çatının son mebranı takılmış çevre düzenlemeside bitmiş bi stad görmek istiyorum şu telleri ve siyah beya paravanları nasıl kaldıttıracağız :money:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Aynen öyle hele ki yeni açık balkon köşe efsane.. Ben kombine yenilemede birkaç sıra aşağıdan almayi düşünüyorum açı süper de 9. Sıra tam merdiven çıkış hizasında gelen geçen daha çok oluyo  rahatsız oldum bu sefer..

Çevrimiçi Necmi

osmanlı maçına nasıl bilet bulacak öyle gelmek istemekle olmuyor :D

Çevrimiçi Necmi

Alt katta sıralar Eşit sayıda...üst katta Sıra sayısı bakımından kapalı üstten daha az sıraya sahip olan eski açık, kapalıdan nasıl büyük oluyor?
bilmem eşit olduğunu sen söylüyorsun ben eşit görmüyorum
bu arada yaşını girmen için daha önce uyarılmışsın @ddc1979

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı onurturan

16 sında geldiğimde çatının son mebranı takılmış çevre düzenlemeside bitmiş bi stad görmek istiyorum şu telleri ve siyah beya paravanları nasıl kaldıttıracağız ::
Son membran neyse de çevre düzenlemesi çok önemli yeni açık arkada bir adım bile olsa kuma basmak istemiyorum ben de artık :money:

Çevrimdışı Kemal

Gs maçını yenersek inşallah , Osmanlı maçi bilet fiyatları nasıl olur acaba :)

Çevrimdışı mylife1903

Borcun bir kismini kapatir kulup

Çevrimdışı Sezer94

Eğer oyle birsey olursa fenerde basaksehirden 3 puan alamazsa vay halimize 170'den asagi olmaz heralde en az :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı warofpoet

Eğer oyle birsey olursa fenerde basaksehirden 3 puan alamazsa vay halimize 170'den asagi olmaz heralde en az :)
bence 180 üstler 200 alt kat olur kale arkaları.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı onurturan

Bence her halukarda 170 olur en az :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 00:02:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Birisine bağlı iş yapmak gerçekten çok kötü. Trabzonlular o da kaliteli olsun bu da biraz daha iyi olsun diye yalvarıyorlar resmen Toki'ye çok yazık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli