Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2270068 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı fatihsahin

osmanlı maçına nasıl bilet bulacak öyle gelmek istemekle olmuyor :D
abi budaha sertti:D sağlık olsun artık birdaha ki sezona
siyah beyaz

Çevrimdışı Efe

Gs maçını yenersek inşallah , Osmanlı maçi bilet fiyatları nasıl olur acaba :)
200 kale arkaları üst 220 kale arkaları kapalı alt 600-700 kapalı üst 500-600   vip ve 1903 1000 ila 1500 daha alt olmaz bence ki gs maçı bittikten sonra bilet fiyatları belirlenmez ertesi günki başakcity vs fener maçı beklenir ve tavan fiyat ortaya çıkar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

200 kale arkaları üst 220 kale arkaları kapalı alt 600-700 kapalı üst 500-600   vip ve 1903 1000 ila 1500 daha alt olmaz bence ki gs maçı bittikten sonra bilet fiyatları belirlenmez ertesi günki başakcity vs fener maçı beklenir ve tavan fiyat ortaya çıkar
Tamam çok seviyoruz da beşiktaşı bu kadarı da çok fazla olur gariban adam gelemez onları da düşünmemiz lazım hatta çoğu insanı zorlar o fiyatlar

Çevrimdışı Efe

Tamam çok seviyoruz da beşiktaşı bu kadarı da çok fazla olur gariban adam gelemez onları da düşünmemiz lazım hatta çoğu insanı zorlar o fiyatlar
bu maça özel olacak zaten talep var ve bu talep şampiyonluk maçına bir daha bu seviyede bilet satılamaz zaten gs yi yenelimde tabi parası olmayanlar için bişey diyemiyorum kulubun her paraya ihtitacı var onlarda son maçta en fazla geliri almak isteyecektir.
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Birisine bağlı iş yapmak gerçekten çok kötü. Trabzonlular o da kaliteli olsun bu da biraz daha iyi olsun diye yalvarıyorlar resmen Toki'ye çok yazık.
NERDE OKUDUN

Çevrimdışı mylife1903

bu maça özel olacak zaten talep var ve bu talep şampiyonluk maçına bir daha bu seviyede bilet satılamaz zaten gs yi yenelimde tabi parası olmayanlar için bişey diyemiyorum kulubun her paraya ihtitacı var onlarda son maçta en fazla geliri almak isteyecektir.
Kulup 3lu bilet yapti, firsat verdi, simdi para kazanacaklar.
Onumuzdeki sene daha belirleyici olacak bence. Insallah gidip abuk sabuk maclara yuksek fiyat cekmezler. Ozellikle kis aylarinda 30-40lira yapsinlar biletleri ki insanlar doldursun stadi, omstat bos kalirsa 3 senedir cektiklerimizin bir anlami kalmaz.

Çevrimdışı Efe

Kulup 3lu bilet yapti, firsat verdi, simdi para kazanacaklar.
Onumuzdeki sene daha belirleyici olacak bence. Insallah gidip abuk sabuk maclara yuksek fiyat cekmezler. Ozellikle kis aylarinda 30-40lira yapsinlar biletleri ki insanlar doldursun stadi, omstat bos kalirsa 3 senedir cektiklerimizin bir anlami kalmaz.
fiyatlandırma bence düşük olur kışın falan takımın gidişstıda önemli ama kale arkaları 50 tlden yukarı olmaz bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

fiyatlandırma bence düşük olur kışın falan takımın gidişstıda önemli ama kale arkaları 50 tlden yukarı olmaz bence
Eski İnönü'de bile 40 lira falandı son zamanlarda :D Üstler 70, altlar 80 olur bence :)

Çevrimdışı Efe

Eski İnönü'de bile 40 lira falandı son zamanlarda :D Üstler 70, altlar 80 olur bence :)
kombine fazla olduğu için dediğin gibi olabilir ama ben bu fiyatlandırmalara özellikle ilk yarı karşıyım yeni sezonda kale arkaları 50 tl den yukarı olmamalı anadolu maçlarında büyük maçlarda gidişe göre fiyat koyarsın ama bu stadı görmek isteyen milyonlarca insan var hadi bu 3 maç ağzımızı açmadık ama yeni sezonda yüksek bilet fiyatı ben görmek istemiyorum özellikle kale arkalarında zaten az bilet satılacak bare sezonun ilk yarısı en azından fiyatlar normal seviyelerde tutulsun şampiyonluk yarışında 2.yarı fiyatlandırmyı değiştirirsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

osmanlı maçında en ucuz bilet 250 tl olsun şampiyonluk primi çıksın  :bandit:
önümüzdeki sene 75 tl.den aşağı bilet bekleyip kimse hayal kurmasın  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

az evvel maçın özetine bakıyordum ilk devre maç 3-0 bizim forumun olduğu tribünün hemen önü  gomezi indiriyolar penaltı pozisyon hakem vermiyor tribündekiler laylaylomdalar. çok çalışması lazım tribünlerin daha, quaresma kaydı ama temas etmedi hakem sarı verdi. furkan zeki kart görmediler ki penaltıda zeki direkt kırmızıydı onu bile verdirtemedik. duygusal yorumlar yapılıyor way tribün şöyleydi böyleydi die. evet sevemez kimse seni şarkısı çok güzeldi ama sadece güzeldi hakemi etkilemiyordu...  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

az evvel maçın özetine bakıyordum ilk devre maç 3-0 bizim forumun olduğu tribünün hemen önü  gomezi indiriyolar penaltı pozisyon hakem vermiyor tribündekiler laylaylomdalar. çok çalışması lazım tribünlerin daha, quaresma kaydı ama temas etmedi hakem sarı verdi. furkan zeki kart görmediler ki penaltıda zeki direkt kırmızıydı onu bile verdirtemedik. duygusal yorumlar yapılıyor way tribün şöyleydi böyleydi die. evet sevemez kimse seni şarkısı çok güzeldi ama sadece güzeldi hakemi etkilemiyordu...  :bandit:
biraz duygusal bir yorum olmuş seninki.
quaresmanın pozisyonuna biz bile kart dedik sonra tv den olmadığını gördük
gomezin pozisyonunada o kadar kolay penaltı çalınmaz quaresmanın penaltı pozisyonuda
en fazla sarı kart olur orda quaresma arkadan dolanıyor zeki hamleyi yaptıktan sonra quaresma
önüne geliyor takılıp düşüyor. Beşiktaşlı olmak adil olmayıda gerektirir. @tangaz
Quarezmanın gelişinde sarı gördüğü pozisyonda daha kayarken biz kart görecek dedik
orda hakeme sallayacağımıza kendi oyuncumuza tepki gösterelimki alakasız bir noktada böyle gereksiz
fauller yapmasınlar bu işin şakası yok adam bizi en olmadık maçlarda eksik bırakıyor.
öyle bir maç oynanmışki adamların pozisyonu yok sabaha kadar oynansa bu maçta
pozisyona giremezler sen kalk bu şekilde gereksiz bir hamle yap hemde maçın uzun bir süresi daha
oynanmamış bu maçın özelinde olmasa bile quaresmanın bu tip haraketleri bize çok zarar veriyor.

Çevrimiçi Necmi

osmanlı maçında en ucuz bilet 250 tl olsun şampiyonluk primi çıksın  :bandit:
önümüzdeki sene 75 tl.den aşağı bilet bekleyip kimse hayal kurmasın  :icool:
senede 20 maç oynansa bilet 50 olsa 1000 lira ederki bu kombineden ucuza gelir
yani olması mümkün değil hiç bir koşulda kombineden ucuz olmayacağına göre
dediğin gibi en ucuz satılacağı dönemde bile 70-80 liranın altında satılmayacaktır.

Çevrimiçi Necmi

tv başında bu yorum yapılmaz tribünde maçı izleyene saygısızlıktır bu
biz orda tribünlerin rakipleri ve hakemi nasıl etki altına aldığını hissettik taraftar
hissettikçede baskı arttı. ayaklarında top olduğunda panikliyorlardı resmen
öyle sevemez seni kimse falan diye hafife alma ben 50 yaşındayım ve kayseri maçında en saldırgan ve oyunun içinde
Beşiktaş tribünü gördüm 90 dakika oyundan hiç kopmadılar kimseninde kopmasına izin vermediler.
kaç defa dale yapılmak istendi hepsinde tribünlerin ıslıklamasıyla yarım kaldı.
kapalı üst ve yeni açık üst laylayloma geçmeye teşebbüs ediyor ama diğer tribünler hemen tepki koyuyor.
bir iki maç daha böyle geçer ondan sonra antipati ve çarşı kendilerini yeniden gözden geçirmek zorunda
kalır. eski açıkta karagümrüklüler 6-7 kişiyle dale yaptılar. iki maçın sonucu hiç bir şekilde hiç bir grubun
tribünler üzerinde etkisinin olmadığını ortaya çıkardı buda aslında tribünler arasında organizasyon sorunlarına yol açmıyor değil
çünkü herkes bireysel tepki veriyor ama bu haliyle bile eskisinden çok daha etkili ve güzel ben bunu stad açılmadan önce söylemiştim
olacak olan belliydi artık tribüne parayı veren taraftar giriyor biletlerin pahalılığından istedikleri gibi yönlendirecekleri genç
kesim tribünlerde olmadı sonuçta tribünde olanları istedikleri gibi yönlendiremeyecekler artık tribünde takım galip gelince tatmin olan taraftar olacak
takımın önüne geçerek tatmin olan değil.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

gomezin pozisyonunada o kadar kolay penaltı çalınmaz quaresmanın penaltı pozisyonuda
en fazla sarı kart olur orda quaresma arkadan dolanıyor zeki hamleyi yaptıktan sonra quaresma
önüne geliyor takılıp düşüyor. Beşiktaşlı olmak adil olmayıda gerektirir. @tangaz
Quarezmanın gelişinde sarı gördüğü pozisyonda daha kayarken biz kart görecek dedik
orda hakeme sallayacağımıza kendi oyuncumuza tepki gösterelimki alakasız bir noktada böyle gereksiz
fauller yapmasınlar bu işin şakası yok adam bizi en olmadık maçlarda eksik bırakıyor.
pozisyona giremezler sen kalk bu şekilde gereksiz bir hamle yap hemde maçın uzun bir süresi daha
oynanmamış bu maçın özelinde olmasa bile quaresmanın bu tip haraketleri bize çok zarar veriyor.

Herkese günaydın öncelikle. Quaresma gerçekten boş yere kartı gördü. Hatta daha sonra bir pozisyonda top eline çarptı önüne düştü ve hızla kaleye doğru koşmaya başladı. Ben eyvah dedim çünkü ikinci sarı gelebilirdi.
Ayrıca artık tribün liderliği neredeyse yok gibi bir şey. Bütün seyirci 90 dakika oyunun içinde. 3 - 0 dan sonra laylaylom oldu ama top rakipteyken ıslıklama ve yuhalamaya döndü hemen. Biraz daha bilinç lazım aslında yani dale yapmak rekor kırmak istiyorsan devre arasında yap. Zaten kimse katılmadı bu teşebbüse. Az bir zaman sonra herşey daha güzel olacak. Bu arada @tangaz  stadın içinde olmadan o ambians ne kadar anlatılırsa anlatılsın anlaşılamaz.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayhan Güner'in maçtan sonraki twitterdaki yorumu tam bir facia. Sonra biz bu kaçak girişler nasıl oluyor diye burada düşünüp duruyoruz, arkasında bu tarz adamlar oldukça bunlar gayet doğal geliyor bana. Herkes haddini bilecek..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

seyirci maç esnasında lay lay lom yapmak istemiyor... maçı oynamak istiyor, maçın içinde olmak takımla beraber atak yapmak takımla beraber savunma yapmak istiyor,hakemi etki altına almak istiyor..
yani seyirci artık interaktif olarak maçın içinde olmak istiyor

Çevrimdışı Emre.Guler

http://twitter.com/CanerGiray77/status/726819231938011137

stad abi tweetimi beğendi  :lol: :lol: :lol:

@canergiray77 Yalnız şu fotoğraf 2saniye önce çekilseymiş LED panelin görüntüsü hiç hoş olmayacakmış :)

Çevrimdışı Ensar

tv başında bu yorum yapılmaz tribünde maçı izleyene saygısızlıktır bu
biz orda tribünlerin rakipleri ve hakemi nasıl etki altına aldığını hissettik taraftar
hissettikçede baskı arttı. ayaklarında top olduğunda panikliyorlardı resmen
öyle sevemez seni kimse falan diye hafife alma ben 50 yaşındayım ve kayseri maçında en saldırgan ve oyunun içinde
Beşiktaş tribünü gördüm 90 dakika oyundan hiç kopmadılar kimseninde kopmasına izin vermediler.
kaç defa dale yapılmak istendi hepsinde tribünlerin ıslıklamasıyla yarım kaldı.
kapalı üst ve yeni açık üst laylayloma geçmeye teşebbüs ediyor ama diğer tribünler hemen tepki koyuyor.
bir iki maç daha böyle geçer ondan sonra antipati ve çarşı kendilerini yeniden gözden geçirmek zorunda
kalır. eski açıkta karagümrüklüler 6-7 kişiyle dale yaptılar. iki maçın sonucu hiç bir şekilde hiç bir grubun
tribünler üzerinde etkisinin olmadığını ortaya çıkardı buda aslında tribünler arasında organizasyon sorunlarına yol açmıyor değil
çünkü herkes bireysel tepki veriyor ama bu haliyle bile eskisinden çok daha etkili ve güzel ben bunu stad açılmadan önce söylemiştim
olacak olan belliydi artık tribüne parayı veren taraftar giriyor biletlerin pahalılığından istedikleri gibi yönlendirecekleri genç
kesim tribünlerde olmadı sonuçta tribünde olanları istedikleri gibi yönlendiremeyecekler artık tribünde takım galip gelince tatmin olan taraftar olacak
takımın önüne geçerek tatmin olan değil.
klavyene sağlık abi :D acayip mutluyum yeni düzenden , zamanla daha iyi olacak. eskiden tribünde deli olurdum atak yaparken laylaylom yapılırdı şimdi ise maçı yaşıyoruz takıma destek oluyoruz :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı yigitcan1903

Çok net şekilde iyiydi tribünler maça etki olarak
Sadece tv den izlediysen anlaşılması çok zor
Tribünden de izlediysen olayın sıcaklığıyla anlaşılmadı sanırım 

Çevrimdışı tangaz

öncelikle herkese günaydın,
güzel bir hafta diliyorum.

duygusal yanıtlar devam ediyor. tribündeydim toz kondurmam oradakilere mantığı bu. ben tribün kötüydü demiyorum aksine ambiyans gayet iyiydi atmosfer güzeldi ama hakemi ezemiyoruz diyorum. daha kat edilmesi gereken mesafe var diyorum. bunun bir gece de şıkıdım deyip düzelmeyeceğini de biliyorum ama birileri bunu dillendirecek ki değerlendirme yapabilelim.

zeki yavru neler yaptı ama kırmızı çıkartmadı hakem ezen bir tribün o adamı attırırdı keza furkanı da. quaresmanın gelişine eyvah dedik diyorsunuz hakem görememiş gelişine sarıyı çıkarmış olabilir ama dikkatli bakın orada önü açık ve gözünün önünde olan yardımcı hakem ve yardımcı çılgınca bayrak sallıyor orta hakemi tetikliyor, ensesinde yardımcı hakeme korku salan bir tribün olsa idi o yardımcı hakem o bayrağı öyle sallayamazdı. quaresmanın penaltı pozisyonunda son adam kuralı geçerlidir yandandı sağdandı soladandı bakılmaz son adam penaltı=kırmızı karttır, tartışması bile olmaz kaldı ki hakem sarı bile vermedi taraftar hakem kart göstermeyince çıt dahi çıkarmadı. gomezin pozisyonu net penaltıdır daha ne yapacaktı penaltı olması için belini mi kıracaktı? real madrid hemen her 2-3 maçta bir penaltı kazanıyor ronaldo ile en serti bu hareket kadar oluyor ama hakem penaltıyı çalıyor seyircinin bir efektine bakıyor orda penaltıyı almak ama bizim tribünlerden tepki gelmedi çünkü 3-0ı kutluyordu hala. @Necmi @Hasan Tahsin @Ensar @yigitcan1903

Çevrimdışı Ensar

duygusal yanıtlar devam ediyor. tribündeydim toz kondurmam oradakilere mantığı bu. ben tribün kötüydü demiyorum aksine ambiyans gayet iyiydi atmosfer güzeldi ama hakemi ezemiyoruz diyorum. daha kat edilmesi gereken mesafe var diyorum. bunun bir gece de şıkıdım deyip düzelmeyeceğini de biliyorum ama birileri bunu dillendirecek ki değerlendirme yapabilelim.

zeki yavru neler yaptı ama kırmızı çıkartmadı hakem ezen bir tribün o adamı attırırdı keza furkanı da. quaresmanın gelişine eyvah dedik diyorsunuz hakem görememiş gelişine sarıyı çıkarmış olabilir ama dikkatli bakın orada önü açık ve gözünün önünde olan yardımcı hakem ve yardımcı çılgınca bayrak sallıyor orta hakemi tetikliyor, ensesinde yardımcı hakeme korku salan bir tribün olsa idi o yardımcı hakem o bayrağı öyle sallayamazdı. quaresmanın penaltı pozisyonunda son adam kuralı geçerlidir yandandı sağdandı soladandı bakılmaz son adam penaltı=kırmızı karttır, tartışması bile olmaz kaldı ki hakem sarı bile vermedi taraftar hakem kart göstermeyince çıt dahi çıkarmadı. gomezin pozisyonu net penaltıdır daha ne yapacaktı penaltı olması için belini mi kıracaktı? real madrid hemen her 2-3 maçta bir penaltı kazanıyor ronaldo ile en serti bu hareket kadar oluyor ama hakem penaltıyı çalıyor seyircinin bir efektine bakıyor orda penaltıyı almak ama bizim tribünlerden tepki gelmedi çünkü 3-0ı kutluyordu hala. @Necmi @Hasan Tahsin @Ensar @yigitcan1903
abi tamam biraz haklılık payın var tribün tabi ki harika seviye de değil fakat sen bir de şunu düşün , o hakemin dürüst olduğunu düşünüyor musun ? talimat almadığını ? ben direk operasyon hakemi olarak bakıyorum ve buna rağmen işini yaptırmadık
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Maç esnasında top Kayseri'de iken yapılan gürültü, ıslıklama ile Kayseri'li futbolcuları ezdiğimiz için hakeme gerek bile kalmadı  :icool: Ben dediklerine katılıyorum. En az iki tribün birbirine dönmüş, maçla alakaları kalmamış, karşılıklı marş söylüyorlar. Yani bir mısra kapalı diğer mısra yeni açık. Ben top rakipteyken sürekli yuuuhhh diye bağırdım. Hatta millet maçtan kopmuşken ben " beş beş beş " diye bağırıyordum  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Tribunde hala bolunmeler var anlasilan. 6-7 kisi dale yapmaya calisti, diyor @Necmi abi sonra ben buradan bu herifler masturbasyon yapiyor, diyince millet kiziyor.
Sadece 70. Dakikada acaip bir suskunkuk oldu, ben sebebini anlamadim, resmen sustu tribunler. Ben licktv sesi kisti sandim. Iste herkesin yoruldugu az nefeslendigi bu dakikalarda carsi gibi girtlagi kuvvetli kardeslerimiz sazi eline almali, tribunleri ve futbolculari ateslemeli.

Pozisyonlar cok ilgincti @tangaz o zekinin tepkiler falan, artizlik yapiyor, taraftar iyi bassa kart gostertir. Quaresma pozisyonunda dikkat edilmesi gereken, hakemimsinin tepkisi. Pozisyon oluyor, quaresmanin topa vurdugu belli, gayserili artiz 8-10 takla atiyor tiyatro oynuyor, hakem depar atiyor oraya, yardimci sanki bir akrabasini tecavuz edilirken gormus gibi bayrak salliyor. Bunlarin engellenmesi lazim. Burada yonetim de akilli gondermeler yapacak. Adam havadan kart gordu. Ayni yardimci mac icinde bir suru salak sacma bayrak kaldirdi. Yardimcilara daha cok basilmali onlar tribune yakin.

Quaresmanin penalti pozisyonunda ben de kirmizi kart bekledim. Adam vursa gol yapacak alti pasta herif, kart falan vermedi hakem. Kayserililer itiraz etti ustelik. Zaten bu kucuk takim topculari besiktas macinda bir baska delikanli oluyorlar, son 10 senedir havalandilar, ama simdi vodafone arenada boyle itiraz edemeyecekler, ettirilmeyecekler.

Gunaydin herkese ben gece forum nobetindeydim sikintili bir olay olmadi.

Çevrimdışı tangaz

ben ülkenin çirkin ve pis dinamiklerini elbette biliyorum. gerek stadyumlarda gerekse de tv başında yüzlerce maç seyretmiş biriyim tutkumuz sonuçta futbol ve elbetteki Beşiktaş. stad seyirci iyiydi ambiyans süperdi gürültü güzeldi ama hakemi ezme noktasına gelmesi için daha zamana ihtiyacımız var diyorum. kadıköydeki maçda ilk gol öncesi faul olmayan pozisyonda hakem faul verdi tribünlerin aaa ooo sesleri de etkili oldu bunda hatırlayın. ayrıca tv. başında izleyerek ambiyans anlaşılmaz lafını çok yanlış buluyorum zira değerlendirdiğim ambiyans değil hakemi etki altına almaktır, ambiyans rakip oyuncuyu etki altına alır doğru tepki ise hakemi. ortada etkilenmiş bir hakem yoktu zeki yavru geldi neler yaptı at beni die ama kendisine 85 de falan lütfen kart çıkardı oda kendisine söylendi die...