file bencede hiç rahatsız edici değildi maca adapte olduğunda avazın çıktıığı kadar bağırdığında görünmüyo
@MURAT
Arkadaslar bu hafta ilk kez mabedimize gidebildim.Maç oncesi saolsun Necmi Agabey telefon numarasını verdi.Kendisi ve diger arkadas arkadaslarla tanısmıs olmayı cok cok istememe ragmen Taksim de ki program biraz uzun sürünce stada biraz gec gelebildim.Kısmet sonraki maclara....Stada girmeden önce resimlerden tanıdıgım Canergiray77 ve yanılmıyorsam Schifo nickli arkadasla yanlarına gidip kendimi tanıtarak tanısma fırsatı buldum.
Bir tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama herseyi ile mükemmel görüş acısı,akustigi ve zemini olan Avrupai bir stadta rahat ve nispeten daha medeni insanlarla birlikte insan gibi mac izlemek bir tek bende mi birseyler eksik hissi uyandırıyor?

Nedense bütün maç boyunca mutluluk çarpmasından mıdır,senelerin İnönü kapalı alıskanlıklarından mıdır nedir birseylerin eksik oldugu ama neyin eksik oldugubnu bilmedigim duygusuna kapıldım.
Bu arada umarım daleciler ve macın 55-60. dakikasında haydi bastır sanlı kartalım la baslayıp bu alemde kralsın ile biten sacma tezahuratları yapmakta ısrar eden arkadaslar ve Japon turist gibi yaklasık 2 saatlik stadyum macerasının %75 ini fotograf ve görüntü alarak geciren arkadaslar bir an önce kendilerine gelirler de önümüzdeki sene tribünlerde daha iyi organize olabiliriz.