Bir arkadas mactan once iyi bagirildi, yorulmuslardir, demisti ben de oyle dusunuyorum. Planli yapilmali bazi isler. Mesela 70. Dakika herkes yoruldu 4 tribun siyah beyaz sampiyon besiktas yapsa herkes biraz nefeslenir bence.
Yanlışın hası bu işte
@mylife1903 4 tribün bağırdığında inan bana gözler istemeden tribünlere gidiyor ve maça olan ilgi azalıyor.
Bu sene şampiyon görelim sizi,
Ölmeden mezara koymayın bizi,
Korkutmaz bizleri musalla taşı,
Ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı.
Bu marşı birer mısra olarak karşılıklı iki tribün söylüyor ve bende çok seviyorum ama o iki tribünün maçla alakaları kalmıyor sahaya değil sürekli birbirlerine bakıyorlar. Ben çok kere yazdım ingiliz sisteminden yanayım diye. Hatta biz fazladan top rakipteyken ıslıklarla müthiş bir uğultu yapıyoruz. Ancak top bizdeyken bize yapılan hareketlerde, faullerde acayip sesler çıkararak hakemi daha rahat baskı altına alabiliriz. Marşlar zaten yüksek tempoda söyleniyor ve faullerde vs o istenilen ani ses çıkışını elde edemiyoruz.Kaldı ki zaten çoğu kişi marşa devam ediyor.
Bu arada 70. dakikayı kaçırmışım ben ama maç bitiminde dahi 3 tribüne üçlü çektirdi futbolcularımız. Hatta dışarıya çıkarken koridorlar inliyordu. Yorulma falan yoktu anlıyacağın