Yaklasik 14 senedir Beşiktaş forunlarini takip eder yazarim birak forumu hayatimda boyle bir mevzudan dolayi elestiri almadin isnat edilmedim.Bahsettigin tarzda bir insan olmadim olmamda olsam dedigin gibi fenwrbahceli olurdum.
Yazdigimin neden oldugunu forumun genelinin anladigini dusunuyorum.Özür için eyvallah.Konudisi icin ozur dilerim.
Not: Avukatlik meslegini yapiyorum butun kardeslerime tavsiyem lutfen elestirilerinizi hakaret etmeden yapin zira birisine sanal alemde veya degil herkesin gorup duyabilecegi bir sekilde hakaret ederseniz "alenen hakaret" sucunu olusturur.Kendinizi sanik kirsusunde bulabilirsiniz.lutfen dikkatli olalim.
Hocam hiç sıkıntı yok. bu forumlarda millet genelde kendi sorunlarını dertlerini falan buradaki tartışmalardan çıkarıyor. O yüzden de uza uza bitmiyor

. Ben senin hakaret etmek gibi bir amacın olmadığını biliyorum sadece böyle aynı görüşten olan insanların olduğu yerde bazen mizan az da olsa kayabiliyor özen göstermek lazım. biz baba hakkının, şeref beyin, sebanın evlatlarıyız kesinlikle her ettiğimiz lafa dikkat etmemiz lazım.
Kişisel bir sorunum yok olamaz zaten benim, hepimiz hata yapıyoruz mühendisde, avukatta hatta cumhurbaşkanı da olsak hepimiz hata yapıyoruz. Mevzu hatalarımızı kabul edebilmek dersler çıkarabilmek o konuda hepimizin biraz sıkıntısı var.
Not- bu arada ben de havacılık üniversitesinde okusamda ceza hukuku ve bilişim hukuguna ilgi duyuyorum. Ersan şen ve yaman Akdeniz gibi hocaları falan baya takip ediyorum.