Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5481969 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı DOĞAN

Arkadaşlar k.bakmayın ama siz yüzlerce milyon liralık stadın en önemli kısmı işin oluştuğu yer olan çim zeminde böyle komik görüntü verirseniz insanlarda dalga geçer kimse ordaki emekçileri aşşagilamiyor vay efendim fakire bak otları topluyor demiyor yorumları okudum arkadaşlar yorumlarda bu ne rezalet böyle ismi olur şeklinde yorumları espirili bir şekilde yapmışlar herşeye de bu kadar saçma bir duyarlılıkla yaklasmayalim sen belkide 1-2 m.€ masraflı zemine o teyzeyi sokup  ot yoldurursan insanlarda semiz otumu topluyon akşama der yani her işin bir yakisani yöntemi var

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

sanki çatıda hareketlenme var şeffaf membran olabilirmi  :money:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı RevivaL

Çevrimdışı firewater

Yazılanları nasıl okudunuzda oradaki teyzeye hakaret çıkardınız valla anlamadım.
Adam kayırarak el altından iş verir denetlemeden yaparsan tabiki dalga geçilir.
Bursa gibi şampiyonluk yasamış bir camiaya böyle bir iş yakıştıranlara hakaret ediliyor aslında.

Çevrimdışı YunusEmre

Umarım eski açıktan baslamazlar hareket e yoksa nasıl uykusuz kalacaz da acabalr yasayacaz  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı eaglekartal

dün rüyamda gördüm be Vodafone arenayı gezmeye geliyorum,ama denize sıfır kumsala hatta diyorum olum top habire suya kaçar burda diye lan yedik kafayı resmen

Çevrimdışı arda

Hoba!! Orası kırmız ağdan mı öyle yoksa yoksa!! ton farkı var diğerlerine göre, neler oluyor orda!!  :photo:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

@cisse557 takipteyim :) , bu hafta sonunu hastalıkla geçiriyorum.

geçmiş olsun @ahmetx   iyileşeceksin ve bir bakacaksın ki bahar gelmiş her yer yeşermiş  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Rache

Hibrit makine çimleri yatay yönlü çakarsa bu görüntü ortaya çıkacaktır diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı tangaz

Şeffaf membranlar ne kadar sürer ki ?

kim yazmıştı hatırlamıyorum ama günde 6 adet takılacak 7 gün sürecek die bir bilgi geçmişti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı harund1k3

Yaklasik 14 senedir Beşiktaş forunlarini takip eder yazarim birak forumu hayatimda boyle bir mevzudan dolayi elestiri almadin isnat edilmedim.Bahsettigin tarzda bir insan olmadim olmamda olsam dedigin gibi fenwrbahceli olurdum.
Yazdigimin neden oldugunu forumun genelinin anladigini dusunuyorum.Özür için eyvallah.Konudisi icin ozur dilerim.
Not: Avukatlik meslegini yapiyorum butun kardeslerime tavsiyem lutfen elestirilerinizi hakaret etmeden yapin zira birisine sanal alemde veya degil herkesin gorup duyabilecegi bir sekilde hakaret ederseniz "alenen hakaret" sucunu olusturur.Kendinizi sanik kirsusunde bulabilirsiniz.lutfen dikkatli olalim.

Hocam hiç sıkıntı yok. bu forumlarda millet genelde kendi sorunlarını dertlerini falan buradaki tartışmalardan çıkarıyor. O yüzden de uza uza bitmiyor :). Ben senin hakaret etmek gibi bir amacın olmadığını biliyorum sadece böyle aynı görüşten olan insanların olduğu yerde bazen mizan az da olsa kayabiliyor özen göstermek lazım. biz baba hakkının, şeref beyin, sebanın evlatlarıyız kesinlikle her ettiğimiz lafa dikkat etmemiz lazım.

Kişisel bir sorunum yok olamaz zaten benim, hepimiz hata yapıyoruz mühendisde, avukatta hatta cumhurbaşkanı da olsak hepimiz hata yapıyoruz. Mevzu hatalarımızı kabul edebilmek dersler çıkarabilmek o konuda hepimizin biraz sıkıntısı var.

Not- bu arada ben de havacılık üniversitesinde okusamda ceza hukuku ve bilişim hukuguna ilgi duyuyorum. Ersan şen ve yaman Akdeniz gibi hocaları falan baya takip ediyorum.

Çevrimdışı Kartal Ç

Çimler foşur foşur can suyunu yiyince kendine geldi.

Çevrimdışı aek

gidin dm den tartışın ya yada adreslerinizi alın konuşun stadla ilgili bişeyler okumaya giriyoruz buraya

Çevrimdışı Kemal

Ekşi sozlukteki yorumlara baktımda biraz , bu kadar gereksiz insanı isteseniz biraraya getiremezsiniz , 1999 dan beri takip ederim kaç kere uyeligimin silindigini sayısını ben unuttum , hep böyleydi .

Şu yapıyı beğenmeyen laf edenler hayatlarında 1 kere maça inönü ye gelmemiş veya 2 kere koyicinde bira içip sonra maça gelip ehehhehehehehe biz cafsidaniz e hehehe diye takılan ağzıyla doğuran ... lalesi tiplerdir.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 14:49:12 Altuğ ]

Çevrimdışı Rache

arkadaşlar merak ettiğim bizim zeminimiz de böyle desenli olacak mı harika gözüküyor bence  :tabe:

Hibrit makinesi yatay yönlü lifleri çakarsa bu görüntü ortaya çıkar

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 14:54:03 Mario Gomezoğlu ]

Çevrimdışı swordmurat

Dalga geçmek maksadıyla bursa fotoğrafı paylaşılması nedense beni rahatsız ediyor. Hatta bursanın muhatap alındığı her konu beni rahatsız ediyor. Bu tavrın, kulübümüzün malum şahıs tarafından düşürüldüğü kötü durum neticesinde taraftarda oluşan bir kafa karışıklığıyla ilintili olduğunu düşünüyorum. Lütfen daha fazla bu gaflete düşmeyin. Düşüp de bizi aşağıya çekip onları yukarı çıkarmayın. Bunun dışında iyi niyetli stat kıyaslamalarına değil tabii ki lafım. Saygılar.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı harund1k3

Ekşi sozlukteki yorumlara baktımda biraz , bu kadar gereksiz insanı isteseniz biraraya getiremezsiniz , 1999 dan beri takip ederim kaç kere uyeligimin silindigini sayısını ben unuttum , hep böyleydi .

Şu yapıyı beğenmeyen laf edenler hayatlarında 1 kere maça inönü ye gelmemiş veya 2 kere koyicinde bira içip sonra maça gelip ehehhehehehehe biz cafsidaniz e hehehe diye takılan ağzıyla doğuran ... lalesi tiplerdir.

Ekşi'de arkadaşlarım var ''bazı'' takımlar vodafone arena'yı eleştirmek için ''ben de Beşiktaşlıyım ama beklediğim gibi çıkmadı stat '' gibi yazılar yazıyorlar dediler. Tek amaçları Beşiktaş taraftarının aklını çelmeye çalışmak algı yönetimi yapmak. Boğazın ortasına mükemmel bir stat yaptık, inşaat demek mimarlık, mühendislik, malzeme kalitesi, kaliteli işçilik demek her anlamda mükemmel bir iş çıkardık. Kimsenin şüphesi olmasın.

Çevrimdışı Efe

@Efe
Mide dahil hepsi tuttu :ebebe:
evt abi necmi abinin ve zeki abinin midesi bulanmis olabilir benim yerime :D
Şampiyon Beşiktaş JK