Birkaç saat önce sormuştum ama kimse cevaplamadı yine sorayım:)
Kapalıdaki ''BEŞİKTAŞ'' yazısı düzeltilecek deniliyordu birkaç hafta önce o durumla ilgili yeni bir gelişme var mıdır?
Bir diğer sorumu ise @Necmi abi sana sorayım zahmet olmazsa. Stadımız harika oluyor gerçekten beğeniyorum ama canımı sıkan tek detay şu misafir tribünü. Daha önce de çok konuşuldu biliyorum ama eski açık zaten heybet ve kapasite bakımından yeni açığa göre daha düşük bunun yanında yeni açığın büyük bir etkisi olacağını düşünüyorum maç esnasında ama o tribünde rakip taraftarın olması ileride daha fazla can sıkacaktır diye düşünüyorum. Sorum şu: Misafir tribün yeni açık olarak belirlenmiş ama hiç mi geri dönüşü yok? Bu karar en başta verildiği için uyulmak zorunda mı yani bir kamuoyu yaratıp olayı istediğimiz şekle dönüştürebilir miyiz? Yoksa bizim bilmediğimiz herhangi bir zorunluluktan dolayı mı misafir tribünü yeni açığa alındı? Zahmet olmazsa bilgi verebilir misiniz?
bu konu hakkında defalarca konuşuldu takip ettiğine görede buna eklenecek bir şey yok.
şu kadarını söyleyeyim sen seçimlere girip başkan olsan sen bile değiştiremezsin orayı ne şimdi nede gelecekte
değişmez
@Sercan62orda olması için bir milyon haklı neden varken orda olmaması için tek sebep bazı taraftarların istememesi
kaldıki buda mantıklı ve haklı bir istek değil stadımızın bir tribünü yok dört tribünü var ve bu dört tribün içinde
en zula yer orası böylece taraftarda dört tribüne eşit gibi yayılmış oluyor çok güçlü iki kale arkası yapmak varken
daha güçlü tek kale arkası yapmanın mantığı ne maç yeni açıkta oynanmıyor sadece hep eski stad mantığıyla
konuşuyorsunuz unutun artık eski stad öldü beğenmediğiniz eski açığın tek başına başakşehir kadar gücü olacak nerdeyse
eskiden eski açık zaten ölü bir tribündü. Şimdi her tarafıyla bütün bir stadımız var.