Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5480108 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Can_

Beşiktaş'ı üzmeyin!

Çevrimdışı harund1k3

gonderdigin fotoya iyice zoom yaptim @Efe takilmis hayirli olsun !

Çevrimdışı Yankee

serilmiş dimi :)
Kesin serilmiş bi şey var orada ama çokta saydam değilmiş @Efe Abi  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı Rache

eski açıkta sanki şeffaflarla ilgili bi çalışma var bazı fotolarda görülüyor ama tam emin olamadım  :)
Yarın şeffaf membran montajına başlanılacağı söyleniliyor

Çevrimdışı cursedofdragon

ilk şeffaf membranımız hayırlı olsun  :ishock: :ishock:

Çevrimiçi Necmi

Rengi beni benden aldı umarım koyu kalır böyle..
@Çağrı dedim sana koyu olacak diye biz o konuda sise damardan girdik
beğenmiyorum sizin açık renk çimlerinizi dedim bizimkiler koyu olmalı arsenal stadı gibi bir
görüntü çıkmalı. açık renk :olmaz dedim :D

Çevrimdışı Efe

burası mı?  :D

evt kesin serilmiş adamlar zaten ön tarafta düz semerlere takmak için uğraşıyor yoksa ne işleri var orda dimi yandaki boş olanlardan belli zaten stad 11 nisana hazır bakalım açacaklar mı onuda salı öğreneceğiz heralde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş İnşaat A.Ş. personel alım sınavı :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Yarın şeffaf membran montajına başlanılacağı söyleniliyor
yok başlamış yukdarıdaki fotoya bak :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Efe

Kesin serilmiş bi şey var orada ama çokta saydam değilmiş @Efe Abi  :)
olmasın bea serilsinde şu çatı işi bitsin artık üstten fotosunu görmek lazım yok mu süzerde olan bi kişi bi foto atsın hayrına :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yüklenin.

@Efe Görünüyor bu videoda ucundan.

ucundan değil baya görünüyor hayırlı olsun  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fore_kazık

Böyle giderse çarşamba günü çimler tamamen bitmiş halde hibrit çakma işini bekler. ;)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı iilkerr

şeffaflarla ilgili tek bir bilgi alamadık eski açıkta fotolarda bişeyler yapıyorlar şeffafların döşeneceği ön bölümde belki bugün bi tane sererler ama ne yapıldığını görmek için üstten bir foto lazım

Anladım abi. Periscope yayınında görmüştüm ama ağları kaldırıyolar zannetmiştim. 10 güne falan bitirirler umarım.hava da da müsade ederse tabi.

Çevrimdışı sallapati

22-23 sıra olmuş gibi gözüküyor en az

Çevrimdışı fore_kazık

Şeffaf çatı 15 güne bitermi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı turklucky

Şeffaf mebranlar çok sürmez diye düşünüyorum. Günde 5 tane taksalar 7-8 günde biter.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Fırat günayer Twitter

kale arkası mesafeleri baya be:)) hele ikinci resimde cok belli oluyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi