Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478373 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mülkübey

Bursanın çimini eleştirebilirsin, hatta yaptıkları kalitesiz çimi bizimkiyle karşılaştırıp laf da sorabilirsin ama orada çalışmış işçi kadına ''ot topluyor akşama yemek yapıcak '' demek çok ayıp. Senin için söylemiyorum ama laf sokmak bile bir zeka işidir, bokunu çıkarmamak gerek.
Edit
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 14:30:28 mülkübey ]
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Abdurrahim S.

90 civarı ileti gönderdim şimdiye kadar ilk defa (istemeden de olsa) tartışma konusu olacak bi mesaj yolladım. Ben o fotoğrafı yollarken teyzeyle dalga geçmek maksadıyla yollamamıştım. Bursada yaşayan biri olarak yapılan yeni statta daha profesyonel bi ekiple iş yapılması gerektiğini düşünerek gönderdim. Teyze tabiki çalışacak evine ekmek götürecek ama statta bu şekilde çalışması 2016 yılında ne bileyim garip geldi bana. Tartışma konusu oluşturduğum için herkesten özür dilerim

Çevrimdışı erdal.ozcimen

Arkadaşlar birazcık edep iyice Fenerbahçe forumuna çevirdiniz. O kadın buradaki birinin yakını veya tanıdığı olabilir. Muhtemelen çocuklarının okul parasını çıkarmak için çalışmış orada. Hepimiz biliyoruz bizim çimlerin kalitesi çok daha iyi ama oradaki çalışan emekçi ablamıza ''otları yoluyor akşama yemelik '' demek en hafif tabirle çok büyük terbiyesizliktir. Lütfen ne yazdığınıza dikkat edin!

lafı ağzımdan aldın hocam  :claps: :claps:

Çevrimdışı sosyalkartal

arkadaşlar merak ettiğim bizim zeminimiz de böyle desenli olacak mı harika gözüküyor bence  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı İhsan

Arkadaşlar birazcık edep iyice Fenerbahçe forumuna çevirdiniz. O kadın buradaki birinin yakını veya tanıdığı olabilir. Muhtemelen çocuklarının okul parasını çıkarmak için çalışmış orada. Hepimiz biliyoruz bizim çimlerin kalitesi çok daha iyi ama oradaki çalışan emekçi ablamıza ''otları yoluyor akşama yemelik '' demek en hafif tabirle çok büyük terbiyesizliktir. Lütfen ne yazdığınıza dikkat edin!

@harund1k3
Bu durumda ya eleştirmeyeceksin, yada birazcık edep derken fenerbahçeye laf sokmayacaksın. Yazını anlamsız hale getiriyor. Ayni arkadaşların fenerli yakınları da olabilir. Hatta o teyze bile fenerli olabilir.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı osvaldo nartallo

arkadaşlar merak ettiğim bizim zeminimiz de böyle desenli olacak mı harika gözüküyor bence  :tabe:
Çim döşeme işi bitince cevval fotoşokçu arkadaşlarımız bir dolu kombinasyon çıkaracaktır😀
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Seckinn79

Çevrimdışı harund1k3

Ne alakasi var edeple terbiyesizlikle suan bana hakaret ediyosun senin yaptigin edepsizliktir.ben o otlari cayir cimende yolan insanlar ile buyudum kendimde yemek icin bizzat yoldum.O tarz insanlar en son dalga gececegim kisilerdie.Mevzu o kadinin ek.ek parasi degil bursa stadinda yapilan uygulama ile bizimkinin kiyasi.
Hakaretin için özür bekliyorum.

Yeni nesil hastalığımız yaptığımız hatayı ne olursa olsun kabullenememek bir şekilde üste çıkmaya çalışmak.

Ne anlamak kardeşim? kadın oraya akşam yemeğine ot toplamak için mi gitmiş bunu mu çıkaralım? Sence orası yemeklik ot toplanabılecek bir yer mi? Benim sana olan eleştirim insanların bağların bahçelerinden topladığı yararlı bitkilerle mi alakalı?

Ben sana yaptığın terbiyesizlik dediğim için özür dilerim sırf şu tartışma uzamasın milletin bilgi almasının önüne geçmeyelim. diye senden de ne özür ne birşey bekliyorum sen beşiktaşlısın sadece bir daha ki sefere daha dikkatli düşün bu tarz bir konu hakkında yazarken.

Çevrimdışı Bekrakn

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adını sanını bilmiyorum, ismini youtube kanalında da yazmamış ama bu abiyi birkaç gündür her gördüğümde mutlu oluyorum resmen :D tamam stattan her görüntü mutlu ediyor da bunun tadı başka. helal olsun valla elinden geldiğince her yeri de göstermeye çalışıyor emeğine sağlık :D

-bu kısmı okumasanız da olur konu dışı :ebebe: -

yalnız 1.30'da o traktör nasıl güzel gidiyor öyle. alıcaksın 54c'yi döne döne tozu dumana katıp zemini karıştıracaksın şöyle bi :D

Çevrimdışı Ensar

başkan nasıl isterse öyle olacak :D canı sıkıldıkça oynayabilir desenlerle :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Çimin koyu olması güzel oldu.

Bu arada 11 Nisan'da ilk maçı burada oynarız diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sosyalkartal

çok özür dileyerek bir konu dışı yapıyorum facete erişim sıkıntısı mı var hala nası girebiliyorsunuz siz
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kemal

Kaç tır geldi çim için şuanda toplamda ve kaç tane daha ne zaman gelecek bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı xxxkingme

Arkadaşlar bu çatı üzerine yazı şeffaf membran ile birlikte mi yazılacak

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı harund1k3

@harund1k3
Bu durumda ya eleştirmeyeceksin, yada birazcık edep derken fenerbahçeye laf sokmayacaksın. Yazını anlamsız hale getiriyor. Ayni arkadaşların fenerli yakınları da olabilir. Hatta o teyze bile fenerli olabilir.

Abi olayı provoke ediyorsunuz. Ben iyice Fenerbahçeli oldunuz demedim iyice Fenerbahçe forumuna çevirdiniz dedim arada dağlar kadar fark var.

Fenerbahçe forumlarında, sosyal medyasında, çoğu taraftar topluluğunda bize yapılan terbiyesizliklerı mi anlatayım burada? Fenerbahçe sosyal medya hesaplarını kontrol eden bunlara izin veren kim varsa benim lafım onlara. Bu forumun yönetimi her ne koşulda olursa olsun böyle birşeye izin vermez.

Arkadaş kadın oraya ekmek parasına gitmiş burada akşam yemeğine ot toplamaya gitmiş diye yorum yapılıyor, ben mi eleştirince haksız oluyorum.

Çevrimdışı BlackEagle26

çok özür dileyerek bir konu dışı yapıyorum facete erişim sıkıntısı mı var hala nası girebiliyorsunuz siz

Zenmate, hideman gibi vpn programlarıyla girebilirsin

Çevrimdışı arda

Skorbordlardan haber varmı? Faruk hafiye gibi heryerden foto bulurdu ama belli ki daha düşmemiş piyasaya.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 14:35:46 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı carsikartali

Yeni nesil hastalığımız yaptığımız hatayı ne olursa olsun kabullenememek bir şekilde üste çıkmaya çalışmak.

Ne anlamak kardeşim? kadın oraya akşam yemeğine ot toplamak için mi gitmiş bunu mu çıkaralım? Sence orası yemeklik ot toplanabılecek bir yer mi? Benim sana olan eleştirim insanların bağların bahçelerinden topladığı yararlı bitkilerle mi alakalı?

Ben sana yaptığın terbiyesizlik dediğim için özür dilerim sırf şu tartışma uzamasın milletin bilgi almasının önüne geçmeyelim. diye senden de ne özür ne birşey bekliyorum sen beşiktaşlısın sadece bir daha ki sefere daha dikkatli düşün bu tarz bir konu hakkında yazarken.
Yaklasik 14 senedir Beşiktaş forunlarini takip eder yazarim birak forumu hayatimda boyle bir mevzudan dolayi elestiri almadin isnat edilmedim.Bahsettigin tarzda bir insan olmadim olmamda olsam dedigin gibi fenwrbahceli olurdum.
Yazdigimin neden oldugunu forumun genelinin anladigini dusunuyorum.Özür için eyvallah.Konudisi icin ozur dilerim.
Not: Avukatlik meslegini yapiyorum butun kardeslerime tavsiyem lutfen elestirilerinizi hakaret etmeden yapin zira birisine sanal alemde veya degil herkesin gorup duyabilecegi bir sekilde hakaret ederseniz "alenen hakaret" sucunu olusturur.Kendinizi sanik kirsusunde bulabilirsiniz.lutfen dikkatli olalim.

Çevrimdışı ahmetx

@cisse557 takipteyim :) , bu hafta sonunu hastalıkla geçiriyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yiğit

https://www.periscope.tv/w/ab05xzMwNjgzM3wxTW54bmJwWkJRTnhPcFK25WrSdFTGtkZMEcHiU__V8iN4L48paMwRxg65zvw=

Güncel 5 dakikalık periscope yayını. Başkan taraftarları aldırmış içeri. En sonda güvenlik "İşi biten çıksın arkadaşlar." diyor. İnsanın işi biter mi hiç burada. :)

Çevrimdışı mülkübey

İnstagramdan
Başkana da helal olsun haftaici pazar vb demeden hep statta .Ayrıca  yüzünde memnun ve gururlu  bir ifade var . Stat konusunda rahatlamıştır herhalde . Bir de fb nin eyyam işlerini cözerse önümüz açılır . Bu güzel stat  şampiyonluk ile camiamizla tanışır.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Turco

İnstagramdan

başkan baya zayıflamış yalnız bacakları çıta gibi olmuş.

Çevrimdışı İhsan

Abi olayı provoke ediyorsunuz. Ben iyice Fenerbahçeli oldunuz demedim iyice Fenerbahçe forumuna çevirdiniz dedim arada dağlar kadar fark var.

Fenerbahçe forumlarında, sosyal medyasında, çoğu taraftar topluluğunda bize yapılan terbiyesizliklerı mi anlatayım burada? Fenerbahçe sosyal medya hesaplarını kontrol eden bunlara izin veren kim varsa benim lafım onlara. Bu forumun yönetimi her ne koşulda olursa olsun böyle birşeye izin vermez.

Arkadaş kadın oraya ekmek parasına gitmiş burada akşam yemeğine ot toplamaya gitmiş diye yorum yapılıyor, ben mi eleştirince haksız oluyorum.

Provoke etmek istemiyorum şefim.
Tek demek istediğim güzel düşünmüşsün ama aynı yazıda alakasız bir sekilde fenere değinmemeliydin bence. Bu durumda yazın daha anlamlı olurdu.

Come to Beşiktaş