Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489789 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı OrkunCoskun

Açıkcası kapasite konusunda çok rahatsız değilim. İlk sene tam kapasite oynarız sadece. Sonra sadece derbilerde ve bursa maçında full çekicek stad hepimiz biliyoruz. Aynı inönüde olduğu gibi yani.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu konuda başkanı pek savunma , mübareğin dedikleri pek tutmadı @Yunus Emre Dökmeci  :D
Tamam Baskan bu konuda cok Vukuatli ama Adam.bu sefer Haftaya aciklayacagiz dedi

Bende olaya mantikli yaklasip haftanin bitmesine daha 4 Gun var diyorum

Yani bu sefer tongaya dusupte Gun ve tarih vermedi onu anlatmaga çalışıyorum :bandit: @ahmetx abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 13:48:12
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Carsamba gunu diye bir soz ciktimi baskanin agzindan ?

Benim bildigim Haftaya aciklayacagiz dedi sadece yani Gun vermedi ve haftanin bitmesine de daha 4 Gun var birde bu açıdan bak :busted_cop:
stadın açılış tarihinin açıklanacağı basın toplantısının hangi tarihte olacağının resmi sitede yayınlanma tarihinin tarihi konusunda çok zorlanıyoruz...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı aesenkaya

Resim sanki ters gibi geldi

Selfie kamerası ayna yöntemi ile çektiğinden ters görünüyor. Bunun bu ayarı varmı bilen varsa yazarmı?

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Ben başkanın divandaki konuşmasının tamamını dinledim net bir şekilde 9 mart lafı çıkmadı ağızından . Belki bazı üyelere demiş olabilir sohbet ederken ama konuşmasında öyle bir tarih lafı geçmedi

Çevrimdışı raichu

@raichu sen 40 bin koltuk say yeter  :D
@ahmetx  abi 40 bin koltuk olur zaten en son numaralı hariç 31 bin civarı taraftar koltuğu saydım localar ve vip le 40 bin olur da 44 bin falan diyenlere pek bel bağlamayın derim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

koltukların bitip sabitlenmesini bekliyorum
çünkü benim saydığım yerlerde hep ufak tefek boşluklar var net foto yok bazılarını göz kararı saydım o yüzden en sağlıklısı bitmesini beklemek
Sende haklisin bu yaşta Gözlerini kaybetme lazim olacak sana

Sabitlendikten sonra saymak en mantiklisi :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Dün stad müdürü ihsan abi 10 unda başkan açıklıcak dedi.

Çevrimdışı ahmetx

Tamam Baskan bu konuda cok Vukuatli ama Adam.bu sefer Haftaya aciklayacagiz dedi

Yani bu sefer tongaya dusupte Gun ve tarih vermedi onu anlatmaga çalışıyorum :bandit: @ahmetx abi
pazartesiye ertelenmiş toplantı @Yunus Emre Dökmeci  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Emre Keşküş

Fi tarihinden bir fotoğraf paylaşmış Beckimiz :D

Çevrimdışı kartalpençesi

Oncelikle :hosgeldin

Henuz belli degil bir aciklama yapılmadı resmi olarak :ok:

Bugun aciklama yapılacak diye GÜN verilmedi ayrica Haftaya aciklayacagiz dedi sadece Baskan ve Haftanin bitmesine daha 4 Gun var
Bugün diye gün verdi http://www.posta.com.tr/spor/HaberDetay/Fikret-Orman--Saibe-var--macimizin-hakeminin-degistirilmesini-istiyoruz.htm?ArticleID=329970 yazının sonunda
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı ozan062

- Stadın en alt kotunda hala az da olsa bir su basması sorunu var, anlık müdahale ederek çözüyorlar. Yan duvarlardan da yer yer su geliyormuş, hemen müdahale ederek dolrurup-durduruyorlarmış. 6-7 aylık bir süre içinde tüm sızan sulara müdahale ederek durdurucaklar. Zaman içinde çıkış bulamayan su duvar yüzeylerinden nem kusarak kendini atacakmış - 1 yıl gibi bir süre içinde de tamamen biteceğini öngörüyorlar bu sorunun. Zaten büyük ısıtma kazanları kuruluymuş stadın alt kısımlarında - hem nem sorunuyla savaşmak için hem de yeni döşenen ve işlenen herşeyin çabuk kurumasını sağlamak amacıyla.

burası onemli çnk betonda su yürür gider yani sen salonda kacak var dersin o gider 5ci katta alakasız bir yerde kendini gösterir,, o sebeblede ısıtma kazanları yapılıyormus bu cok guzel begendim ama bildiğim kadarıyla bu suyun kusma ihtimali için süre vermek zor canı ne zaman isterse biter:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı betoo38

@betoo38 bu sayfaya girince trole dönüşüyorsun  :D
abi insan korkuyor :) membranin bittigi yer manidar

Çevrimdışı kartalpençesi

Ben başkanın divandaki konuşmasının tamamını dinledim net bir şekilde 9 mart lafı çıkmadı ağızından . Belki bazı üyelere demiş olabilir sohbet ederken ama konuşmasında öyle bir tarih lafı geçmedi

Divan toplantısında değil zaten! Hakemlerle ilgili yaptığı toplantıda söyledi http://www.posta.com.tr/spor/HaberDetay/Fikret-Orman--Saibe-var--macimizin-hakeminin-degistirilmesini-istiyoruz.htm?ArticleID=329970

Çevrimdışı raichu

biraz pozitif düşün hepimizin içini kararttın valla  :D

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  abi 40 bin koltuk olur zaten en son numaralı hariç 31 bin civarı taraftar koltuğu saydım localar ve vip le 40 bin olur da 44 bin falan diyenlere pek bel bağlamayın derim
sen 40 bini saydınmı zaten 1847 loca + 668 (1903 tribünü)+ 186 Basın + 164 engelli =42865 oluyor @raichu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

korkma neden korkuyorsun  :D semerleri gormuyormusun tam 4x7 adet hepside mebran icin takildi binbir zahmetle eski acikta  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalpençesi

Carsamba gunu diye bir soz ciktimi baskanin agzindan ?

Benim bildigim Haftaya aciklayacagiz dedi sadece yani Gun vermedi ve haftanin bitmesine de daha 4 Gun var birde bu açıdan bak :busted_cop:

Kendisi hakemlerle ilgili basın toplantısında 9 mart dedi. http://bjk.org/vodafone-arena-toplantisi-ertelendi
http://www.posta.com.tr/spor/HaberDetay/Fikret-Orman--Saibe-var--macimizin-hakeminin-degistirilmesini-istiyoruz.htm?ArticleID=329970

Çevrimdışı raichu

sen 40 bini saydınmı zaten 1847 loca + 668 (1903 tribünü)+ 186 Basın + 164 engelli =42865 oluyor @raichu
peki bu numaralının ortasındaki vıp kapasitesi ne kadar o belli mi @ahmetx abi

Çevrimdışı ahmetx

orası kapanacak merak etme , belki benim tahminim gibi transparan membranla kaplanabilir.

Çevrimdışı ahmetx

peki bu numaralının ortasındaki vıp kapasitesi ne kadar o belli mi @ahmetx abi
1724

Çevrimdışı ayayhan

başkan verdiği sözleri tutmuyormuş

hersene mayısta kazma vuruyoruz sözünü söyleyen, buna çıldırt bizi başkan diye

tempo tutan tarftarıda gördük biz

başkana bir sözüm var burdan

böyle stad ve takım kurucaksan ne olur verdiğin sözleri tutma başkan

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 14:03:52
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
hayal kurmayalım.
stadımız küçük ama dik olduğundan büyükmüş gibi görünüyor.
bu stada 40bin zor sığar...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

daha bekleyecegiz anlasilan haftaya netlesir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

hayal kurmayalım.
stadımız küçük ama dik olduğundan büyükmüş gibi görünüyor.
bu stada 40bin zor sığar...
çok rahat sığar normal taraftar koltuğu 40 bini bulacak göreceksiniz