Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489736 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı denilanz

Çevrimdışı Ersinn

Taraftarıyla bütünleşmek isteyen bir takımın stadı maksimum 40 bin olmalı bence.fazlası organizasyon bozukluğu ve kötü bir tribün oluşturuyor bence.

mesela bana göre stamford bridge stadı emirates den daha güzel daha etkili rakip üzerinde.

%100 katılıyorum. Mesela maçlara az kişi geldiği zaman daha iyi tribün oluyor genellikle. 50000 60000 kapasiteli statlar bile çok büyük bence. Zaten stad ilk maçlar ve derbiler dışında full çekmez her zaman da iyi gideceğiz diye bir şey yok mesela 20bin geldiğinde çok rahat atmosfer yaratılır 40000lik statda mesela Konya ortalama bu civarda oynuyor ve evlerinde çoğu takımı yeniyorlar.
Mesela torku arena tt arenadam daha iyi bu açıdan

Çevrimdışı FARUK

Merhaba arkadaşlar,
Foruma yeni üye oldum bir selam vereyim dedim.
Wow zamanında takip ediyordum dışarıdan fotoğrafları. Dh ve sonrasında çok takip edemedim ama son 1 yıldır ziyaretçi olarak sitede takılıyorum. Bunca boş zamanıma rağmen 1dklık işten üşenmeyeyim üye olayım dedim.
Herkese katkıları, gerekli-gereksiz tartışmaları, abartılı övgüleri yada hayalkırıklıklarını yoğun siyah-beyaz duygularla, burada paylaştığı için teşekkür edeyim. Özellikle de fotoğraf ve video(drone) çeken arkadaşlara teşekkürleri ileteyim. :photo: :claps:

Tam kapalı yanı yeni açık alt tribünden kombine aldım ilk çıktığı zamanlar artık kaç yıl oldu alalı bilemiyorum. Anadolu yakasında oturuyorum Zulimpayata gittim birkaç kez ve bıktım. Ankara-Konya-Eskişehir deplasmanı daha kolay benim için  Doğrusu stadın yapım süresi ve çeşitli tercihler konusunda beğenmediğim konular olsa da pek bahsetmemeye çalışacağım zira bu tip şeyler hep tartışma çıkarıyor. Pikseli de tabi ki de beğenmedim ama neyse ki stadı dolduracaz ve piksel gözükmeyecek.

Şeref Bey/Yeni İnönü/Vodafone Stadımızın lego modelini de yapmaya çalışıyorum. Buradaki arkadaşlar stadın her metresi, koltuk sırası, saha kenar mesafesini ezbere bildiği için yapacağım modeli beğenmeyebilir zira doğru ölçekli yapmak imkansız gibi. Ancak bitirince ilk buradan yayınlamayı düşünüyorum.

Birde sorum olacak:
Haftada 3 gün stadın yanından Kabataş'a iniyorum ancak 1-2 denememde stada alınmadım. Stada girmenin sote bir saati var mıdır acaba? Kombine aldığım koltuğa bakmak istiyorum belki değiştirip Kapalı üst mü alsam diye aklımda kaldı.
Merhaba aramıza hoşgeldiniz

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eski açık kısmı beni korkutuyo..

Doktor kozmetik işine benzemesin? :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

korkma bu stadtan catidan mebrandan :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OrkunCoskun

Sarı kum görecektik bugün öyle konuşmuştuk ama piyasada yok galiba  :money: :money:

Çevrimdışı Efe

numaralı ortayı geçmiş membran
senin transparan mebranlarina 8 kaldi ama son anda kıyafet degisikligi nedeniyle beyaz olacaklar :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

senin transparan mebranlarina 8 kaldi ama son anda kıyafet degisikligi nedeniyle beyaz olacaklar :evillol:
@Efe bakıyorum o kısma geri sayım yapmışsın  :naughty:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 14:56:39
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

bence açık kalacak taraftara şemsiye dağıtılacak...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı siyah-1903

%100 katılıyorum. Mesela maçlara az kişi geldiği zaman daha iyi tribün oluyor genellikle. 50000 60000 kapasiteli statlar bile çok büyük bence. Zaten stad ilk maçlar ve derbiler dışında full çekmez her zaman da iyi gideceğiz diye bir şey yok mesela 20bin geldiğinde çok rahat atmosfer yaratılır 40000lik statda mesela Konya ortalama bu civarda oynuyor ve evlerinde çoğu takımı yeniyorlar.
Mesela torku arena tt arenadam daha iyi bu açıdan

yaa arkadaşlar tamam imkan bu kadar ve kapasite mecbur bu. ama yaptığınız açıklamalar çok zorlama, o mantıkla 30bin yapalım hiç boş kalmasın.. bunun bir optimum seviyesi vardır her kulüp için, misal bu barca'da 100.000 iken juve'de 41.000'dir. ama kimse bana beşiktaş için optimum seviye 41.000 dir diyemez.. he der der de pek inandırıcı bulmam.. bence bize gider 50.000 dir, ne eksik ne fazla, ama eldeki malzeme (alan) bu kadar napalım. çok da ikna olmak için zorlamayın yani :ok:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı attila_metu

Mantığın bittiği yerde eski açık başlar.
Her türlü sürprize açığım  :)

Çevrimdışı tugozcan

Çevrimdışı ahmetx

bu ne taşı @Necmi abi ? dolaşım alanlarını kaplıyorlar

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Erhan

son dakika :video

Traktörlerin ordakiler ısıtma sistemiyle mi alakalı borular acaba :alala:

Çevrimdışı ahmetx

Traktörlerin ordakiler ısıtma sistemiyle mi alakalı borular acaba :alala:
büyük ihtimalle , su borularıda olabilir

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

Kapalı Tribün kenarı su oluğuda yerleştiriliyor sanırım

Çevrimdışı Erhan

bu ne taşı @Necmi abi ? dolaşım alanlarını kaplıyorlar

traverten taşına benziyor.

Çevrimdışı Efe

daha saha baya yukselecek saha ortasindan cikan borulara bakarsak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

yaa arkadaşlar tamam imkan bu kadar ve kapasite mecbur bu. ama yaptığınız açıklamalar çok zorlama, o mantıkla 30bin yapalım hiç boş kalmasın.. bunun bir optimum seviyesi vardır her kulüp için, misal bu barca'da 100.000 iken juve'de 41.000'dir. ama kimse bana beşiktaş için optimum seviye 41.000 dir diyemez.. he der der de pek inandırıcı bulmam.. bence bize gider 50.000 dir, ne eksik ne fazla, ama eldeki malzeme (alan) bu kadar napalım. çok da ikna olmak için zorlamayın yani :ok:

koltuk ve sayı konuları açılınca ben

https://twitter.com/Gokhenks/status/707273603818131458
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi