Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489889 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı raichu

1724
yani taraftar koltuğu artı 4589 olacak
ben biraz daha foto ayıklayayım en iyisi  :biggrinking:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

pazartesiye ertelenmiş toplantı @Yunus Emre Dökmeci  :D
Yine 1 Gun gecikti Gelisme var :D @ahmetx abi

Pazartesi gunude Haftaya aciklama yapmagaa çalışacağız derse ozaman sıkıntı iste :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

orası kapanacak merak etme , belki benim tahminim gibi transparan membranla kaplanabilir.
olmaz ahmet x transparan bak yine karistiriyorsun ortaligi sonra zeki abi bana laf söyluyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OrkunCoskun

Yeni Vodafone Arena yazısı takılıyor galiba. Hatalıysam uyarın  :alala:

Çevrimdışı YunusEmre

Kendisi hakemlerle ilgili basın toplantısında 9 mart dedi. http://bjk.org/vodafone-arena-toplantisi-ertelendi
http://www.posta.com.tr/spor/HaberDetay/Fikret-Orman--Saibe-var--macimizin-hakeminin-degistirilmesini-istiyoruz.htm?ArticleID=329970

başkan divanda pazartesi şirketlerle toplantı yapacaz ve tarihi ona göre açıklayacaz dedi sonra hakem hatalarıyla ilgili toplantıda haftaya açıklayacaz dedi ama tüm basın mensupları başkanın 9unda tarih açıklayacaz dediğini belirttiler şimdi 9u geldi dün 10u diye radyoda dediler şimdi de protokolün programı netleşmediğinden haftaya ertelendiği açıklandı..

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı panic13

olmaz ahmet x transparan bak yine karistiriyorsun ortaligi sonra zeki abi bana laf söyluyor :D

@Efe @ahmetx

arkadaşım ben buraya inşaat forumu diye gelmiştim, ne böyle Feriştah yengenin "fentezileri" gibi transparan falan :P :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Forza.55

Taraftarıyla bütünleşmek isteyen bir takımın stadı maksimum 40 bin olmalı bence.fazlası organizasyon bozukluğu ve kötü bir tribün oluşturuyor bence.

mesela bana göre stamford bridge stadı emirates den daha güzel daha etkili rakip üzerinde.

Çevrimdışı ahmetx

ha mat ha transparan ne fark eder @Efe  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@Efe @ahmetx

arkadaşım ben buraya inşaat forumu diye gelmiştim, ne böyle Feriştah yengenin "fentezileri" gibi transparan falan :P :D :D
bizim hiç öyle fantezimiz olmadı, dervişin fikriyle alakalı bence @panic13  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı birkanmaraz

Beşiktaş'ımızın yapımı devam eden Vodafone Arena'nın Hibrit Çimleri Hollanda'dan yola çıktı
En kısa sürede İstanbul'da olması Bekleniyor...
Haver Kaynağı: (FORZA BEŞİKTAŞ)

https://www.facebook.com/709158302515466/videos/935240353240592/

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 14:12:58
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
başkan divanda pazartesi şirketlerle toplantı yapacaz ve tarihi ona göre açıklayacaz dedi sonra hakem hatalarıyla ilgili toplantıda haftaya açıklayacaz dedi ama tüm basın mensupları başkanın 9unda tarih açıklayacaz dediğini belirttiler şimdi 9u geldi dün 10u diye radyoda dediler şimdi de protokolün programı netleşmediğinden haftaya ertelendiği açıklandı..
protokolün 1 ay boyunca randevusu doluysa stat açılışının tarihinin verileceği basın toplantısını yapamaz hatta stadı açamaz bu mantığa göre...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı kartalpençesi

Ben bunu atlamisim bak :alala:

Benim aklimda Divan toplantisindaki konusma kalmış :alala:
önemli değil ya kendimiz zaten açılacağı tarihi tahmin edebiliyoruz kardeşim :ok:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

Beşiktaş'ımızın yapımı devam eden Vodafone Arena'nın Hibrit Çimleri Hollanda'dan yola çıktı
En kısa sürede İstanbul'da olması Bekleniyor...
Haver Kaynağı: (FORZA BEŞİKTAŞ)

https://www.facebook.com/709158302515466/videos/935240353240592/

Bu videoda çim ruloları görünmüyor gerçi, görünen alet hibrit çakma makinesi. SIS'in getirmiş olduğu bir makine var zaten şu an İstanbul'da; Nevzat Demir'de kullandıkları makine.

Çevrimdışı kartalpençesi

Çevrimdışı OrkunCoskun

Şuanda yeni tabeladan emin oldum teşekkürler  :evillol:

Çevrimdışı birkanmaraz

Bu videoda çim ruloları görünmüyor gerçi, görünen alet hibrit çakma makinesi. SIS'in getirmiş olduğu bir makine var zaten şu an İstanbul'da; Nevzat Demir'de kullandıkları makine.

aynen abi sadece makine görünüyor ama forza beşiktaş paylaşınca hemen atayım dedim :D @tunca.ayyildiz

Çevrimdışı canergiray77

Atibanın düğünü Arenada http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2016/03/09/sampiyonluk-pastasi-benden
ya ahahah adam kendi düğününde bile çalışıyor davul çalacam diyo :D halay başıda biz olak atiba reyizzzz :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı kaanzor

Güncel

stadın ortasından çıkan boruları görünce eskiden tahtaya çivi çakıp parayla futbol oynadığımız geldi aklıma  :biggrinking:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Fikret

Merhaba arkadaşlar,
Foruma yeni üye oldum bir selam vereyim dedim.
Wow zamanında takip ediyordum dışarıdan fotoğrafları. Dh ve sonrasında çok takip edemedim ama son 1 yıldır ziyaretçi olarak sitede takılıyorum. Bunca boş zamanıma rağmen 1dklık işten üşenmeyeyim üye olayım dedim.
Herkese katkıları, gerekli-gereksiz tartışmaları, abartılı övgüleri yada hayalkırıklıklarını yoğun siyah-beyaz duygularla, burada paylaştığı için teşekkür edeyim. Özellikle de fotoğraf ve video(drone) çeken arkadaşlara teşekkürleri ileteyim. :photo: :claps:

Tam kapalı yanı yeni açık alt tribünden kombine aldım ilk çıktığı zamanlar artık kaç yıl oldu alalı bilemiyorum. Anadolu yakasında oturuyorum Zulimpayata gittim birkaç kez ve bıktım. Ankara-Konya-Eskişehir deplasmanı daha kolay benim için   :lol:
Doğrusu stadın yapım süresi ve çeşitli tercihler konusunda beğenmediğim konular olsa da pek bahsetmemeye çalışacağım zira bu tip şeyler hep tartışma çıkarıyor. Pikseli de tabi ki de beğenmedim ama neyse ki stadı dolduracaz ve piksel gözükmeyecek.

Şeref Bey/Yeni İnönü/Vodafone Stadımızın lego modelini de yapmaya çalışıyorum. Buradaki arkadaşlar stadın her metresi, koltuk sırası, saha kenar mesafesini ezbere bildiği için yapacağım modeli beğenmeyebilir zira doğru ölçekli yapmak imkansız gibi. Ancak bitirince ilk buradan yayınlamayı düşünüyorum.

Birde sorum olacak:
Haftada 3 gün stadın yanından Kabataş'a iniyorum ancak 1-2 denememde stada alınmadım. Stada girmenin sote bir saati var mıdır acaba? Kombine aldığım koltuğa bakmak istiyorum belki değiştirip Kapalı üst mü alsam diye aklımda kaldı.