Merhaba arkadaşlar,
Foruma yeni üye oldum bir selam vereyim dedim.
Wow zamanında takip ediyordum dışarıdan fotoğrafları. Dh ve sonrasında çok takip edemedim ama son 1 yıldır ziyaretçi olarak sitede takılıyorum. Bunca boş zamanıma rağmen 1dklık işten üşenmeyeyim üye olayım dedim.
Herkese katkıları, gerekli-gereksiz tartışmaları, abartılı övgüleri yada hayalkırıklıklarını yoğun siyah-beyaz duygularla, burada paylaştığı için teşekkür edeyim. Özellikle de fotoğraf ve video(drone) çeken arkadaşlara teşekkürleri ileteyim.

Tam kapalı yanı yeni açık alt tribünden kombine aldım ilk çıktığı zamanlar artık kaç yıl oldu alalı bilemiyorum. Anadolu yakasında oturuyorum Zulimpayata gittim birkaç kez ve bıktım. Ankara-Konya-Eskişehir deplasmanı daha kolay benim için

Doğrusu stadın yapım süresi ve çeşitli tercihler konusunda beğenmediğim konular olsa da pek bahsetmemeye çalışacağım zira bu tip şeyler hep tartışma çıkarıyor. Pikseli de tabi ki de beğenmedim ama neyse ki stadı dolduracaz ve piksel gözükmeyecek.
Şeref Bey/Yeni İnönü/Vodafone Stadımızın lego modelini de yapmaya çalışıyorum. Buradaki arkadaşlar stadın her metresi, koltuk sırası, saha kenar mesafesini ezbere bildiği için yapacağım modeli beğenmeyebilir zira doğru ölçekli yapmak imkansız gibi. Ancak bitirince ilk buradan yayınlamayı düşünüyorum.
Birde sorum olacak:
Haftada 3 gün stadın yanından Kabataş'a iniyorum ancak 1-2 denememde stada alınmadım. Stada girmenin sote bir saati var mıdır acaba? Kombine aldığım koltuğa bakmak istiyorum belki değiştirip Kapalı üst mü alsam diye aklımda kaldı.