Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5489860 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

[ Son Düzenleme: 09 Mart 2016, 13:31:42 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Bu terslikte bi islik var :biggrinking:
bende cimlere inmis ordan cekmis zannediyorum resim tersmis beyni yanan yanana olur biraz sonra
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalpençesi

Beşiktaşın Başkanısan sözün doğru olacak.sürekli yalancı pozisyonuna düşmeyeceksin,stadı sen yapsan dahi.
Biz aptalız ki  sana sürekli inanıyoruz ve her seferinde verdiğin tarihe inanıp bekliyoruz o günü.Bir daha hiç bir sözünün kıymeti yoktur.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı ahmetx

yeni açık arkaya yapılan metal konstrüksiyon yer ,stadyum mimarisiyle ilgisiz bir yapı olacak gibime geliyor umarım arkadaki belediyenin garajları gibi bir şey olmaz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Membran 30 oldu
bugünkü tüm fotolara baktım 1 tane etnadan adam göremedim çatıda ama membran 30 oldu ilginç.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

bende cimlere inmis ordan cekmis zannediyorum resim tersmis beyni yanan yanana olur biraz sonra
:kop: :kop:

Bende farketmedim basta @riza calli abi soyledikten sonra farkettim

Çevrimdışı ahmett.67

@bjk_mabet neredesin abi gel şu kapasite olayını çöz artık zaten stad bitti bitecek söyle de içimiz rahat etsin..
Stadımızın seyirci kapasitesine fena halde takmış vaziyetteyiz. Öncellikle stadın konumu, yerinin konumu vs vs sebeplerden dolayı zaten +/- 2-3 bin bu sayı gider gelir. Burda esas önemli olan şey yeni statta seyirci profilinin değişmesi. Klasik her maçta küfür eden, arabesk nameler söyleyen, içinde keseriz, biçeriz, koyarız..... gibi laflar geçmeyen sahadaki futbolcuları coşturan marşlar söyleyen, maça sarhoş gelmeyen, biribirine saygılı davranan taraftar. Bunları görmek isteriz. Bu olursa sonra sayıya bakmalıyız.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 13:37:43
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
haydaaa yine mi kapasite tartışması  :s20:

önce bi stadı fulleyelim sonra az geliyorsa bir şekilde kapasite arttırılır sıkmayın canınızı bence
nereye artırıyoruz limitler bu.
aşağı yukarı sağa sola herşey limitte yapıldı ekleme şansımız yok.
koltukla oynasalar bile 40 bini anca bulur...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı betoo38

Bu fotoyu hafızalarımızdan silelim lütfen. Bu foto ile devletin en büyüklerine stad tanıtılmıştı.
Stadın önünden geçerken Allah Allah hani önü açık olacaktı, bana açık diye tanıtıldı diye inşaat mühürlenmişti.
Daha sonra sorun 40cm diye açıklansada asıl sebep eski açığın bu resimdeki gibi olmadığından kaynaklanmıştı.

Denizi görme fikri güzel olsada modern bir futbol stada yakışmıyor bence

Galiba böyle olacak  :ebebe:

Çevrimdışı ahmetx

döndürelim şu fotoyu devreler yanmasın

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı raichu

Beşiktaşın Başkanısan sözün doğru olacak.sürekli yalancı pozisyonuna düşmeyeceksin,stadı sen yapsan dahi.
Biz aptalız ki  sana sürekli inanıyoruz ve her seferinde verdiğin tarihe inanıp bekliyoruz o günü.Bir daha hiç bir sözünün kıymeti yoktur.
Carsamba gunu diye bir soz ciktimi baskanin agzindan ?

Benim bildigim Haftaya aciklayacagiz dedi sadece yani Gun vermedi ve haftanin bitmesine de daha 4 Gun var birde bu açıdan bak :busted_cop:

@Yunus Emre Dökmeci
oo 1 gün girmedim kapasite hortlamış  :biggrinking:
Say su koltuklari da bitsin su işkence

Say soz sana ekstra elektrik yukleyecegim :biggrinking:

Çevrimdışı raichu

koyduk ya son noktayı.. 44589 olacak kesin ve net...
ben kapasiteyi takmıyorum şahsen abi moral de bozmak gibi olmasın ama o rakam imkansız bence

Çevrimdışı ahmetx

Carsamba gunu diye bir soz ciktimi baskanin agzindan ?

Benim bildigim Haftaya aciklayacagiz dedi sadece yani Gun vermedi ve haftanin bitmesine de daha 4 Gun var birde bu açıdan bak :busted_cop:
bu konuda başkanı pek savunma , mübareğin dedikleri pek tutmadı @Yunus Emre Dökmeci  :D

Çevrimdışı ahmetx

ben kapasiteyi takmıyorum şahsen abi moral de bozmak gibi olmasın ama o rakam imkansız bence
@raichu sen 40 bin koltuk say yeter  :D

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

abi o camı bende gördüm kulenin hemen dibinden yükselmiş dar yüksek bişey asansöre benzettim ben ama  :alala:

Benim bahsettiğim o cam duvar henüz başlamadı ama, öyle yapılacak demek istemiştim.

Çevrimdışı melih_grgn

bu konuda başkanı pek savunma , mübareğin dedikleri pek tutmadı @Yunus Emre Dökmeci  :D

beyler moral bozmak istemem ama az önce gördüm haberi...
http://bjk.org/vodafone-arena-toplantisi-ertelendi
Hayatın anlamı Siyah-Beyaz dı...

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı raichu

Say su koltuklari da bitsin su işkence

Say soz sana ekstra elektrik yukleyecegim :biggrinking:
koltukların bitip sabitlenmesini bekliyorum
çünkü benim saydığım yerlerde hep ufak tefek boşluklar var net foto yok bazılarını göz kararı saydım o yüzden en sağlıklısı bitmesini beklemek

Çevrimdışı asi_kartal

Alıntı yapılan: Efe
makette en ust siralarda koltuk var gerceginde neden yok :akuma:
[/quote
Benim tahminim acilis 41.903 sezon acilisi ile kapasite artisi olacak en ust siralara koltuk koyularak.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock: