size çok şey yazardım ama okudugunuzu anlayamıyorsunuz.. Ben yazdıgım mesajda '' fb ve gs den daha iyi bir stad olmasını istiyorum'' yazdım.. Çatısı için fb yi örnek vermedim.. Çatıyla alakalı yazmadım genel yazdım.. Bi stadın iyi olması çatısıylamı alakalıdır?! Topu topu 2 mesaj yazdım konuyla alakalı. Herşeyi begenmek zorunda değilim.. Begenmediğim eksik gördügümü yazarım bunun içinde ''argüman'' sunmam gerekmez.. Çatıyla alakalı birçok örnek stad paylaşıldı.bu çatıyı biz bulmadık.. HERZAMAN BİR ALTERNATİF VARDIR!
Arguman sunmadan nasil elestireceksin ? begenmedim demekle olmuyor. begenmedim ama ......suradaki sekilde su catidan yapilabilirdi dersin bizlerde o cati uzerinden olabilirini veya olmazini tartisiriz.
Pikseli begenmeyen arkadaslar surekli bir alternatifler getirdiler, Besiktas yazisini begenmeyenler degisik fontlarda yazilar getirdiler. Catal merdiveni begenmeyenler alternatifler getirdiler.
Cati alternatifini bizimle paylasirsan bizde daha once belirttigim gibi olurunu veya olamazini tartisiriz.
Divan kurulunda yeni acik en uste ciktim ve oradan hem video cektim hemde fotograf cektim. Bunlarida burada ve haber sitesinde paylastik, videoyuda kendi twitter hesabinda paylasmistim.
En ust gezinme alani diyelim. Senin dedigin gibi halatlarin karisi tribunleri kesme olayi sadece en ust 1 bilemedin 2 sira icin var. Sahayi hic bir sekilde kesmiyorlar.