Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482563 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx seni bulmusken sorayim gecenlerde bir yazina denk geldim, isitma islemi icin solusyon kullanilacak demissin ? Daha once oyle bisrseye denk gelmedim nasil bir solusyon ?
röportajda şöyle demişti İlyas KObal  @harund1k3

'' Sulu sistemli ısıtma sistemi olacak. Su ve glikol denen antifriz özellikli madde sistemde sirküle edilecek. Isıtma boruları sahanın altında her 25 cm’de bir uzanacak. Aslında İstanbul’un hava şartları düşünüldüğünde 30 cm aralık yeterli. Ancak biz boru aralıklarını biraz daha sıklaştıralım ve ısı iletimi biraz daha homojen olsun istedik. Vodafone Arena’da her şeyin ilkini yapmayı düşündük. Toprağın altında ısı sensörleri olacak. Sıcaklığı 20 derecede tutmak istiyoruz. Örneğin sensörler 19 dereceyi algıladığı anda, sistem otomatik olarak çalışacak ve kök bölgesi sıcaklığı tekrar 20 dereceye çıkarılacak. Böylece iyi bir kök gelişimi için toprak sıcaklığını yıl boyunca istediğimiz ısıda tutacağız. ''
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı harund1k3

Pes artık artık ya...

@ilhan abi ben artik diyecek bisey bulamiyorum. 3'lu cekmeye gelince, gundogdu soylenince hep bir agizdan soylerler. ama burada isteyen agzina geleni soyler. Ben bisey demiyorum artik. Metin'den, Ali'den, Feyyaz'dan, Pascal'dan, Sergen'den hepsinden iyi biliyor bu arkadaslar. sicacik evlerinde otururken bu arkadaslar Carsi elazig deplasmanina otobus kaldiriyordu. Ben bisey demiyorum bu konuda artik.

Çevrimdışı ahmetx

Evet bu doğru @ahmetx abi , Catinin ustunun kapatilmasinin onaylanmasindan sonra eski acigi yukseltmek icinde epey ugrasildi hatta eski acikta kaba insaat yaklasik 1 Ay hic ilerlemedi ama olumlu sonuc alinamayinca projeye göre devam edildi
projeyi baştan eski açık yüksek onaylatabilseydik
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mesahan

Emin değilim ama sağda beton kiriş teki küfeki eksik kısıma göre henüz membran takılmamış gibi
Ama sağda semerde germe için kullandıkları halat görülüyor yani membran için hazırlık var

Sene kaçlar hocam :)
"İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" (Süleyman Seba)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şuraya şunu da koyalım :)
@Uğur Uğurlu

Iyi bak bu resme

Saracoglunun en ust son 6-7 sirasi karsiyi hic goremiyor cunku onlerinde 3 insan genisliginde koca bir boru ve demir yigini var

Bizde ise HALAT var ve o halat aralarindan karsiyi görebiliyorsun ayrica sadece son 3 sirayi etkiliyor bu durum

Yani karşılaştırma yaparken biraz arastirda gel :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

@ahmetx seni bulmusken sorayim gecenlerde bir yazina denk geldim, isitma islemi icin solusyon kullanilacak demissin ? Daha once oyle bisrseye denk gelmedim nasil bir solusyon ?

şebeke suyu, kış aylarında ise olası donmaları önlemek için bildiğimiz anti-freeze belirli oranda su içerisine katılacaktır. ancak ısının 24 saat sürekli belirli değerde kalması için ısıtma sistemi 24 saat sürekli çalıştırılacaksa su içerisine hiç bir şey koymaya gerek yok.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı canergiray77

buralara cam ile kaplanamaz mi?
yagmur icin herhangi bir önlem alinacak mi? daha dogrusu nasil bir önlem alinacak acaba
evet yağmur yağdığı zaman oranın altına su gidecek göllenme falan olur bence de ne yapılacak bende merak ettim şimdi
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı harund1k3

röportajda şöyle demişti İlyas KObal  @harund1k3

'' Sulu sistemli ısıtma sistemi olacak. Su ve glikol denen antifriz özellikli madde sistemde sirküle edilecek. Isıtma boruları sahanın altında her 25 cm’de bir uzanacak. Aslında İstanbul’un hava şartları düşünüldüğünde 30 cm aralık yeterli. Ancak biz boru aralıklarını biraz daha sıklaştıralım ve ısı iletimi biraz daha homojen olsun istedik. Vodafone Arena’da her şeyin ilkini yapmayı düşündük. Toprağın altında ısı sensörleri olacak. Sıcaklığı 20 derecede tutmak istiyoruz. Örneğin sensörler 19 dereceyi algıladığı anda, sistem otomatik olarak çalışacak ve kök bölgesi sıcaklığı tekrar 20 dereceye çıkarılacak. Böylece iyi bir kök gelişimi için toprak sıcaklığını yıl boyunca istediğimiz ısıda tutacağız. ''

eyvallah @ahmetx ben hic borular olmayacak gibi algilamistim sen oyle diyince. cok sagolasin. Sis mukemmel calisiyor.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi şu ilk videoda konusulan seyi duydunmu ?  :evillol:

Birde bu gs nin cimlerinide SIS yaptı deniliyor fakat onların ciminin ne kadar kötü oldugu ortada fakat Hybrit vs. cakılacak dendigi icin bizde öyle bir durum olmaz dimi ?
duydum  :D

toki arenanın çimleri gayet iyi bence

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı serti67

Allahını seven üstümüze mabet atsın sole madde maddee gelısmelerı bıten bıtmek üzere olan yerlerı ve ıs planını ozet geccse bızde hıkaye okur gıbı keyıfle okusak ozledık yaa
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı yigitcan1903

Yalnız kapalı eski açık,kapalı yeni açık birleşimlerinde merdiven gibi kısımlar kalacaksa orası da hoş görünmüyor
Alt kat gibi olsaydı keşke

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

Vodafone Arena'da Led Ekran Çalışmaları yapılıyordu acaba ne alemde hiç bir bilgi yok bu sıra??
Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

@Uğur Uğurlu

Iyi bak bu resme

Saracoglunun en ust son 6-7 sirasi karsiyi hic goremiyor cunku onlerinde 3 insan genisliginde koca bir boru ve demir yigini var

Bizde ise HALAT var ve o halat aralarindan karsiyi görebiliyorsun ayrica sadece son 3 sirayi etkiliyor bu durum

Yani karşılaştırma yaparken biraz arastirda gel :ok:
size çok şey yazardım ama okudugunuzu anlayamıyorsunuz.. Ben yazdıgım mesajda '' fb ve gs den daha iyi bir stad olmasını istiyorum'' yazdım.. Çatısı için fb yi örnek vermedim.. Çatıyla alakalı yazmadım genel yazdım.. Bi stadın iyi olması çatısıylamı alakalıdır?! Topu topu 2 mesaj yazdım konuyla alakalı. Herşeyi begenmek zorunda değilim.. Begenmediğim eksik gördügümü yazarım bunun içinde ''argüman'' sunmam gerekmez.. Çatıyla alakalı birçok örnek stad paylaşıldı.bu çatıyı biz bulmadık.. HERZAMAN BİR ALTERNATİF VARDIR!

Çevrimdışı ahmetx

Yalnız kapalı eski açık,kapalı yeni açık birleşimlerinde merdiven gibi kısımlar kalacaksa orası da hoş görünmüyor
Alt kat gibi olsaydı keşke
@yigitcan1903 üst katlarda sıralar uzadığından kolay ulaşım için merdiven şart.

Çevrimdışı Bekrakn

Facebook'da bir taraftar sayfası böyle bir fotoğraf koymuş. Sayaç olayını başkan da açıklamıştı ama nerelerde olacağıyla ilgili daha önce bir duyum gelmemişti, umarım aslı vardır.

Çevrimdışı yigitcan1903

@yigitcan1903 üst katlarda sıralar uzadığından kolay ulaşım için merdiven şart.
İki taraftan da olunca baya geniş görünüyo
Ayırıcı gelince belki daha az dikkat çeker

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

saat 5 gibi 30.mebranıda sermeye başlayacaklarını düşünüyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

size çok şey yazardım ama okudugunuzu anlayamıyorsunuz.. Ben yazdıgım mesajda '' fb ve gs den daha iyi bir stad olmasını istiyorum'' yazdım.. Çatısı için fb yi örnek vermedim.. Çatıyla alakalı yazmadım genel yazdım.. Bi stadın iyi olması çatısıylamı alakalıdır?! Topu topu 2 mesaj yazdım konuyla alakalı. Herşeyi begenmek zorunda değilim.. Begenmediğim eksik gördügümü yazarım bunun içinde ''argüman'' sunmam gerekmez.. Çatıyla alakalı birçok örnek stad paylaşıldı.bu çatıyı biz bulmadık.. HERZAMAN BİR ALTERNATİF VARDIR!

Arguman sunmadan nasil elestireceksin ? begenmedim demekle olmuyor. begenmedim ama ......suradaki sekilde su catidan yapilabilirdi dersin bizlerde o cati uzerinden olabilirini veya olmazini tartisiriz.
Pikseli begenmeyen arkadaslar surekli bir alternatifler getirdiler, Besiktas yazisini begenmeyenler degisik fontlarda yazilar getirdiler. Catal merdiveni begenmeyenler alternatifler getirdiler.
Cati alternatifini bizimle paylasirsan bizde daha once belirttigim gibi olurunu veya olamazini tartisiriz.
Divan kurulunda yeni acik en uste ciktim ve oradan hem video cektim hemde fotograf cektim. Bunlarida burada ve haber sitesinde paylastik, videoyuda kendi twitter hesabinda paylasmistim.
En ust gezinme alani diyelim. Senin dedigin gibi halatlarin karisi tribunleri kesme olayi sadece en ust 1 bilemedin 2 sira icin var. Sahayi hic bir sekilde kesmiyorlar.

Çevrimdışı Pikselli

şuraya şunu da koyalım :)
Uefa finalinde 43 binden fazla seyirciye izin vermemişti uefa Adamlar haklı :)
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı canergiray77

saat 5 gibi 30.mebranıda sermeye başlayacaklarını düşünüyorum :)
kısa mebranlar bu kadar uzun sürmez dimi  :alala:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı FARUK