Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473576 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

bugun 2 mebrandan altini kabul etmiyorum hava harika yeterli agda var insallah biraz hizli olurlarda 12 ye indiririz sunlari
daha 1 tane bile takılmadımı? :s20: :s20: ama hava 6'da kararıyor 3 saate 2 tane zor gibi :alala: :alala:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Statla ilgili anıtlar çok sıkıntı verdi burası doğru
Siyasi sıkıntılar da malum
Yalnız eski açık konusunda kendi ayağımıza sıktık,bunu bilmekte de fayda var
Projeye duvarı dahil edip eski stattan bir parça kalsın isteyen bizdik
Devamında da adamlar o tribünün kısa kalması şartını koştular

eski açık konusunda verdiğin bilgi yanlış.. o bölümü tarihi eser saydıkların yıkamadık hatta duvarı bile mecburen restore ediyoruz
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

sahada çakilla yan kenarlari kapatiyorlar son islem bu olsa gerek cakilla ilgili sulama sisteminin eski acik tarafindaki bolumu yapiyorlar birde gelecek hafta bugunlerde çim icin gerekli kumu yada topragi seriyor olurlar umarim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Yok abi tahmin edersin kimle konuştuğumu konuyu
Bizimkiler işgüzarlık yapmış orada
Maalesef durum bu
Ona da sor tekrar istersen
Yigitcan biliyorumda dogrusunun oyle olmadigini da anlattik. Anıtlar kurulunun karari var. Sehir efsanesine dondu o olay orasi ayri.
Ona bakarsan insaat halindeyke tarihi eser cikip muhurlenecekti de.

Çevrimdışı yigitcan1903

@yigitcan1903, kalan koltuklar bunlar. 415 ve 416. blok
Yan bloklarda var baya
Özellikle kenarlarda

Çevrimdışı Efe

daha 1 tane bile takılmadımı? :s20: :s20: ama hava 6'da kararıyor 3 saate 2 tane zor gibi :alala: :alala:
1 tane serilmistir belki onu goremedik eger serilmissse saat 4- 5 gibi 2.yide sermeye baslarlar bence genelde oyle yapiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Pikselli

Fb statında en üst sırada değil ama üst sıralarda bir maç izledim. Önümde 3 tane insan gövdesi kalınlığında beyaz bir boru vardı. Görüş açımı siz hayal edin.
Bu konuda en azından fb stadından daha iyiyiz.
Karşılaştırma yaparken örnek verdiğiniz stadlar hakkında bilginiz olsaydı belki yaptığınız yorumun iyi niyetli olduğunu düşünebilirdik.
Sen yine iyi yerde oturmuşsun :) Böyle mimari yapı öyle herkese nasip olmaz :)
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı yigitcan1903

Yigitcan biliyorumda dogrusunun oyle olmadigini da anlattik. Anıtlar kurulunun karari var. Sehir efsanesine dondu o olay orasi ayri.
Ona bakarsan insaat halindeyke tarihi eser cikip muhurlenecekti de.
Projelendirme esnasında öyle bi durum olduğunu söylemişti
Sen değil diyorsan doğrudur

Çevrimdışı yigitcan1903

cok para ver az para ver ama bir kitlesi oldugu için yine onlar o kısımdan alacak ve yine bildiğini okuyacaktır

illaki bi yerinde oturan kitlesi olacak ama tersini yapanda olacaktır
Dediğim gibi artık orda tedbiri almak kulübe kalmış
Almazlarsa dediğin gibi olur

Çevrimiçi sozkul

Projelendirme esnasında öyle bi durum olduğunu söylemişti
Sen değil diyorsan doğrudur

Öyle birşey varsada arkada belediyenin küçük arsasını alabileceklerini sanıp öyle yapmışlardır.

Çevrimdışı DOĞAN

Böyle bir mantık var mı biz sanki stadın mimarisini baştan aşşağı değiştirelim diyoruz. Logo öyle oldu diye millet stada mi gelmeyecek takımı mi desteklemeyecrk sanki. Böyle bir mantık olabilir mi.

Çözüm çok basit koltuk tasarımını yapan adam her kimse forumlardaki, sosyal medyadaki 4-5 temel koltuk tasarımını alacaktı pikselli dahil. Bunları kartal yuvasında seçime sunacaktı. Kartal yuvasından alınacak her ürüne bir seçim şansı tanılacaktı min 10 lira olmak kaydıyla. Sırf şu forumdan çok rahat 250 kişi gider oy verirdi. Sadece bu 250 kişi ortalama 20 lira sadece ürün alsa 5000 lira gelir yapar. Düşünün binlerce Beşiktaş taraftarı var bu şekilde seçim yapmak isteyen. Ne olacaktı böyle yapsak hem Beşiktaş'a gelir olacaktı hem herkese seçim imkanı tanınacaktı. O şekilde pikselli çıksa bile çoğunluğun istedigı oldu derdim en başından en kötü Beşiktaş gelir elde ederdi. Herkes kazanmış olurdu.

Bak bu haliyle bile herkes gelecek bu stada ben dahil kimse pikselli oldu diye gelmemezlık yapmayacak. Pikselliyi destekleyenlerden stat full beyaz olsa gelmeyecek var mı mesela.

Ordada söyle bir sıkıntı cıkacaktı sen ne kadar cüzzi bir miktar önersende insanlar cebinde parası olmayan insanların fikride mi önemsiz diye eleştirecekti bence para karşılıgı seçim hakkı cok su kaldırırdı.

Bence bu koltuk mevzusu stad bitip maçlar oynanmaya başlayıncaya kadar sürecek sonrada kimse hatırlamayacak cünkü biz şu an her allahın günü her saat stadla alakalı bilgi alıyoruz fotograflara bakıyoruz cünkü işleyen bir süreç var ama bu sürec bitince yada son haline gelince stadla alakalı ilgi azalacak yani insanlar maç günleri görecek bu stadı yada içinde seyirci olan resimlerine bakacagız oturup stadın boş resimlerine bakmayacagız dedigim gibi şuan işleyen bir sürec var ve eldeki tek mazeme bu ve biz bunlara kafa yoruyoruz yani biz şuan da hiç transfer konuşmuyoruz mesela ana gündemimiz bu stad tamamlandıgında da bu tartışmalar kapanır gider.

Böyle interaktif seçimler insanları mutlu eder şeyler. Bu düşünceye bile 50 yolla karşı çıktınız destek olmadınız şimdi mimarın teki ne yapsa ona boyun egiyoruz.

Çevrimdışı emre1

kimisini kapalıda ki orta çıkış kapısı rahatsız ediyor kimisini eski açığın kısa kalması rahatsız ediyor kimisi köşe yırtıklarından memnun değil kimisi futbolcuların sahaya çıkış tüneli nie yerin altından verilmedi die bas bas bağırdı kimimiz pikselden rahatsız falan filan bu arkadaşda çatıdan rahatsız olmuş olabilir olamaz mı yani. ayrıca çatının dış görünümü gayet klas ve şık ama mesela iç görünümü iç görünümünden kastım çatının en önünde ki dikey boruların çok aşağı sarktığı düşüncesindeyim bende. haliyle oda çatıyı gözümüzün içine sokuyo bende mek memnun değilim bu görünümünden mesela

Çevrimdışı ahmetx

benim bildiğim eski açığı şu anki yükseklikle onaylattıktan sonra o kısmı yükseltmek istedik ama kabul ettiremedik.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sen yine iyi yerde oturmuşsun :) Böyle mimari yapı öyle herkese nasip olmaz :)

şuraya şunu da koyalım :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı harund1k3

benim bildiğim eski açığı şu anki yükseklikle onaylattıktan sonra o kısmı yükseltmek istedik ama kabul ettiremedik.

@ahmetx seni bulmusken sorayim gecenlerde bir yazina denk geldim, isitma islemi icin solusyon kullanilacak demissin ? Daha once oyle bisrseye denk gelmedim nasil bir solusyon ?

Çevrimdışı kutalmis.pinar

1 tane serilmistir belki onu goremedik eger serilmissse saat 4- 5 gibi 2.yide sermeye baslarlar bence genelde oyle yapiyorlar
1 tane serilmişse peşinden 2.'yede başlarlar  :ok: :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şeffaf membranlar ile ilgili bir gelişme yok sanırım ne de bir duyum? Stada geldi mi? Ne zaman başlanacak vs vs..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ZEKI

19 mart 2016 da cimleri sermeye baslarlar mi acaba nedersiniz ? @Efe

Çevrimdışı GörkemGörkem

2 adet video var linklerde 2. Video iz inşaat mühendisi tarafından çekilmiş ve şöyle eklemiş:
Turkiye'nin ilk germe halatli ucan cati sistemi Vodafone Arena'da yukseldi. Dagci ekibimizle catidaki son kontrol ve bakim calismalarimiza hizla devam ediyoruz.

@ahmetx abi şu ilk videoda konusulan seyi duydunmu ?  :evillol:

Birde bu gs nin cimlerinide SIS yaptı deniliyor fakat onların ciminin ne kadar kötü oldugu ortada fakat Hybrit vs. cakılacak dendigi icin bizde öyle bir durum olmaz dimi ?

Çevrimdışı FARUK

Emin değilim ama sağda beton kiriş teki küfeki eksik kısıma göre henüz membran takılmamış gibi
Ama sağda semerde germe için kullandıkları halat görülüyor yani membran için hazırlık var

Çevrimdışı ilhan

Onları en çok renklilerin görmek istediği kesin, takım ister önde olsun ister geride, ister penaltı olsun ister korner, sürekli olarak aynı saçma tezahüratları yapan grup dünyada zor bulunur  :)
Pes artık artık ya...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet bu doğru @ahmetx abi , Catinin ustunun kapatilmasinin onaylanmasindan sonra eski acigi yukseltmek icinde epey ugrasildi hatta eski acikta kaba insaat yaklasik 1 Ay hic ilerlemedi ama olumlu sonuc alinamayinca projeye göre devam edildi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erhan

@ahmetx seni bulmusken sorayim gecenlerde bir yazina denk geldim, isitma islemi icin solusyon kullanilacak demissin ? Daha once oyle bisrseye denk gelmedim nasil bir solusyon ?

Antifriz gibi bi sıvıyı ısıtarak zeminde ızgara şeklindeki borularda dolaştıracaklar.

Çevrimdışı yigitcan1903

Membran hala 28 
Takımın bi gol atıp üstüne 30 tane kaçıran hallerini hatırlatıyo bu durum :akuma:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim stadı yapan mimarın daha önce kaç tane stat yapmış olduğunu bana cevaplar mısın? @tuncaboylu

Taraftarımızın ortalamasından en az 1 fazla.

Sen şimdi cevaplar mısın bakalım? @Serhat Akkaya

Dostum çevre düzenlemesi konusunda ne fikrin vardı mesela?
Taraftar dolaşımından kastın nedir?
Stad inşaatı ve çevre düzenlemesi konusunda ne kadar bilgilisin?
Taraftarın geneli bu konuda ne kadar bilgili?
Şeffaf çatı yapılamayacağını bilmeyen insanlara neyi sormayı planlıyorsun?
Taraftara ne gibi farklı projeler sorulmasını istiyorsun?
Şurada koltuk konusunda anket yapılıyor, %60'a %40 çıkıyor. %60'ın dediği olsa, %40 "İyi tamam o zaman" mı diyecekti?
Sosyal medya gibi bir ortamda yapılacak hangi anket doğru sonuç veriyor?
Fenerli ve Galatasaray'lılar ankete katılıp pembe çatı seçseydi, onu mu yaptıracaktık?
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 15:24:40 tuncaboylu ]