Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473581 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

neyi bize soracaklar sorsalar ne olacak 3 proje gosterildi anitlar kuruluna ne cabuk unutuyorsunuz adamlar zorla eski acik ustu acik ve kisa olacak şekilde kabul etti 1 yil sadece bunla uğrasildi sonra stad basladiginda eski acik tarafi icin gorusuldu sadece ustunun kapatilmasi iznini alabildiler şuan biten proje ilk projeden farksiz onaylan proje stadin catisinda sadece 82 olan oluklu ve dikine boru sayisi 42 dusuruldu bide eski acigin ustu kapatildi o kadar bize hic bisey soramazlar sorsalarda yapamazlar baskalari buna karar veriyor yonetim degil anitlar kurulundan ekleyecegin seyin onayini alman lazim hic bi zamanda alamazsin buna şükür edilecegine hala bize sorulmali sana ne sorsun bu admalar 3 yildir canlari burnunda muhurler icinde bitittirmeyecekler korkusuyla stad yapiyor biraz düsünun oyle yazin ayiptir :bandit:

koltugudamı anıtlar belirliyor :P  veya catı rengini sallıyorum simdi veya cevre duzenlemesinde  yada taraftar doalsımında,,bize sorularak farklı projeler geliştirlebilir bak bu en mantıklısı ama yonetiminn taraftarla en yakından alakası olmadığı için oluyor zaten bunlar neyse yani senin dediğin de dogru ama diğer detayları sorabilirsin çnk stadı biz yapıyoruz ama bizi bir tek temeline atılan mesajlarıız dısında vodafone dısında yani klup sıfır dusundu sıfır, sonra bana neden taraftar az sonra işte niye yönetime sallıyorsun işte temelinde bunlar var... ve kandırmacalar ... neyse konuyu saptırmayım
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 14:13:05 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmet türken

@ruzgar_dagcilik instagram hesabından alıntıdır.
şu saha ortasındaki merdivenin amacını çözemedim. Acaba oradan neye ulaşmaya çalışıyorlar. Avizelerin lambalarını silecekler herhalde

Çevrimdışı Pikselli

@Pikselli çok teşekkürler harika detayları çekmişsin  :claps:
Rica ederim benim için zevkti :)

La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı koray1903

@ruzgar_dagcilik instagram hesabından alıntıdır.

Locaların önündeki sıradaki koltuklar 3 siyah 3 beyaz şekilde sıralanmış, loca koltuklarına uydurmak için mi acaba?

Çevrimdışı chucky

Bizim kenarlar  bu şekilde mi yapılacak yoksa tartan pist mi kalacak ?

Çevrimdışı firewater

sadece sana özel bişe değil tüm beni eleştiren kişilere yönelik yazcaklarım..Şu 38 kelimelik yazıyı anlayamıyorsunuz ya bişey demiyorum.. Ben çatı yapılırken mi anket yapılsın ya da stadın ana yapısıyla mı alakalı anket yapılsın ver çizim kalemini elime biz mi çizelim dedim.. Pikseller olsun skorboard olsun renk seçimi olsun ana yapıyı etkilemeyen konulardan bahsettim.. Şimdi diğer konuya geleyim; çatıdaki kabloların beni rahatsız etmesini eleştiremiyecek miyim .. Bizde biliyoruz yükseklik sınırını, bizde başından beri takip ediyoruz gün be gün.. Bu çatı biçiminden farklı bi yapıda yapılamazmıydı, tabiki yapılırdı.ee yapılmadımı Nur çebi  gibi taraftara yalanlar söylenmezdi...

Burda bağzıııı insanlar gibi şakşakçılık yapmıyoz diye yazdıklarımıza trol muamelesi yapılmamalı bence..Ben bu stadın en iyi bir şekilde yapılmasını isteyen biriyim..fb den gs den daha güzel bi stad istiyorum sadece...

Yapıcı bir tenkit, akıllı insanları güçlendirir. Ahmakları öfkelendirir.  Napolyon

Türkiyenin ilk halat iskeletli çatısı.

Dünyanın ilk yerde montajı yapılıp havaya kaldırılan çatısı.

Belgeseli çekilip dünyaya servis edilen çatı tü kaka oluyor vaybeeee.

Mesela nasıl bir çatı yapılabilirdi? varsa bir fikrin söyle? ama yukarıdaki kriterleri göz önünde bulundur.

Hafiflik, sadelik mimaride estetiğin ilk şıklarındandır.

Koltuk tasarımı konusunda anket yapılabilirdi ama oda değişken olduğu için ileride değişir.
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 14:11:06 firewater ]

Çevrimdışı Erhan

şu saha ortasındaki merdivenin amacını çözemedim. Acaba oradan neye ulaşmaya çalışıyorlar. Avizelerin lambalarını silecekler herhalde

O sahanın kotunu ölçen ve traktörlerin arkasında mibzer gibi alete veri gönderen bi cihaz Ahmet abi.Merdiven ise cihazın ince ayarının bozulmaması için onla çıkıp bakıyorlar.

Çevrimdışı attila_metu

sadece sana özel bişe değil tüm beni eleştiren kişilere yönelik yazcaklarım..Şu 38 kelimelik yazıyı anlayamıyorsunuz ya bişey demiyorum.. Ben çatı yapılırken mi anket yapılsın ya da stadın ana yapısıyla mı alakalı anket yapılsın ver çizim kalemini elime biz mi çizelim dedim.. Pikseller olsun skorboard olsun renk seçimi olsun ana yapıyı etkilemeyen konulardan bahsettim.. Şimdi diğer konuya geleyim; çatıdaki kabloların beni rahatsız etmesini eleştiremiyecek miyim .. Bizde biliyoruz yükseklik sınırını, bizde başından beri takip ediyoruz gün be gün.. Bu çatı biçiminden farklı bi yapıda yapılamazmıydı, tabiki yapılırdı.ee yapılmadımı Nur çebi  gibi taraftara yalanlar söylenmezdi...

Burda bağzıııı insanlar gibi şakşakçılık yapmıyoz diye yazdıklarımıza trol muamelesi yapılmamalı bence..Ben bu stadın en iyi bir şekilde yapılmasını isteyen biriyim..fb den gs den daha güzel bi stad istiyorum sadece...

Yapıcı bir tenkit, akıllı insanları güçlendirir. Ahmakları öfkelendirir.  Napolyon

Fb statında en üst sırada değil ama üst sıralarda bir maç izledim. Önümde 3 tane insan gövdesi kalınlığında beyaz bir boru vardı. Görüş açımı siz hayal edin.
Bu konuda en azından fb stadından daha iyiyiz.
Karşılaştırma yaparken örnek verdiğiniz stadlar hakkında bilginiz olsaydı belki yaptığınız yorumun iyi niyetli olduğunu düşünebilirdik.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@raichu

Saydinmi koltukları tahmini kac bindeyiz suan ??
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı betoo38

buralara cam ile kaplanamaz mi?
yagmur icin herhangi bir önlem alinacak mi? daha dogrusu nasil bir önlem alinacak acaba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fb statında en üst sırada değil ama üst sıralarda bir maç izledim. Önümde 3 tane insan gövdesi kalınlığında beyaz bir boru vardı. Görüş açımı siz hayal edin.
Bu konuda en azından fb stadından daha iyiyiz.
Karşılaştırma yaparken örnek verdiğiniz stadlar hakkında bilginiz olsaydı belki yaptığınız yorumun iyi niyetli olduğunu düşünebilirdik.
:claps: :claps:

Evet O Beyaz boru son 6-7 siranin görüş açısını kapatıyordu hatta , Bir arkadas paylasmisti resmini
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mustafa UZUN

''Bu çatı biçiminden farklı bi yapıda yapılamaz mıydı, tabii ki yapılırdı'' diyorsan nasıl yapılırdı o konuda da bir fikrin vardır muhakkak. Belli ki çatı konusunda uzman bir arkadaşımızsın. O halde bize mevcut koşullarda şu an yapılan çatıdan farklı, yükseklik sınırını da gözetecek ve senin de karşı tribünü görmeni sağlayacak bir çatı nasıl yapılırdı anlat bir zahmet.

Çevrimdışı ahmet türken

O sahanın kotunu ölçen ve traktörlerin arkasında mibzer gibi alete veri gönderen bi cihaz Ahmet abi.Merdiven ise cihazın ince ayarının bozulmaması için onla çıkıp bakıyorlar.
teşekkürler kardeşim sağol . Çok faydalı bir bilgi :ok:

Çevrimdışı cadavra

Mebran takildimi bugun ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

bir eleştiriyle yıgınla insan geliyor bakın işte arkadaslar tartışmaya açık olsanız cogunluk yıgınla değil her gun insanlar yorum yapar ama biri tas attıgında hop bir anda sayı 10 oluyor cnk siz bir nevi dısladıgınız için bu adamları trol veya bu takımın taraftarı değilsiniz diyerek ,, sizinde onlarında bizimde sinir katsayımız günün orta vakitlerinde tavana fırlıyor ne gerek var?? çnk banada trilyon kez söylendi bunlar?? bıktım vallahi ve aslında diyenler hiç değişmiyor eleştirenler her gun değişerek geliyor farkındamısınız?:) bence bazılarımızın kabugunu atma  zamanı geldi

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serdar

:olmaz  cıx cıx cok ayıp ahmak falan yakışıyor mu.

Çevrimdışı Serkan7738

Merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun bi aradan sonra tekrar forumdayım, bi sorum olacak takip edemedim çok fazla bu zemine serilen çakıl üzerine tekrar kum dökülecekmi yoksa direk çim serimine başlanacakmı

Çevrimdışı tuncaboylu

koltugudamı anıtlar belirliyor :P  veya catı rengini sallıyorum simdi veya cevre duzenlemesinde  yada taraftar doalsımında,,bize sorularak farklı projeler geliştirlebilir bak bu en mantıklısı ama yonetiminn taraftarla en yakından alakası olmadığı için oluyor zaten bunlar neyse yani senin dediğin de dogru ama diğer detayları sorabilirsin çnk stadı biz yapıyoruz ama bizi bir tek temeline atılan mesajlarıız dısında vodafone dısında yani klup sıfır dusundu sıfır, sonra bana neden taraftar az sonra işte niye yönetime sallıyorsun işte temelinde bunlar var... ve kandırmacalar ... neyse konuyu saptırmayım

Dostum çevre düzenlemesi konusunda ne fikrin vardı mesela?
Taraftar dolaşımından kastın nedir?
Stad inşaatı ve çevre düzenlemesi konusunda ne kadar bilgilisin?
Taraftarın geneli bu konuda ne kadar bilgili?
Şeffaf çatı yapılamayacağını bilmeyen insanlara neyi sormayı planlıyorsun?
Taraftara ne gibi farklı projeler sorulmasını istiyorsun?
Şurada koltuk konusunda anket yapılıyor, %60'a %40 çıkıyor. %60'ın dediği olsa, %40 "İyi tamam o zaman" mı diyecekti?
Sosyal medya gibi bir ortamda yapılacak hangi anket doğru sonuç veriyor?
Fenerli ve Galatasaray'lılar ankete katılıp pembe çatı seçseydi, onu mu yaptıracaktık?

Bak soru istiyordun, sana bir sürü soru. İstediğin sorudan başlayabilirsin.

Çevrimdışı doctore

Stadin ismini Vodafone Pixel Arena mi koysak acaba :alala:

Pixeller giderek artiyor mexica dalgasi gibi Alcalip yukseliyor pixeller :akuma: :steamed:

ben ümitliyim, pixeller bu hızla giderse üç beş aya alt düz siyah, üst düz beyaz olur  :D :D
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı yldrmaydn

bu arada bildiğim kadarıyla barcelona taraftara sadece yeni stadı yapalım mı yapmayalım mı diye sordu. proje hazırdı oylamaya sunuldu sadece.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı denilanz

Hala taraftara sorulsaydı muhabbetini eden var mı ya? Yahu niye soracaklar arkadaş? Bakın taraftar kim ki taraftara soracaklar demiyorum. Niye soracaklar? Tüm taraftarımız 10 stat yapımı görmüş kadar tecrübeli birer mimar, içmimar, mühendis, sanatçı, teknisyen vs. olsa ne olur, yine sorulmamalı bence. Seçenekleri beğenmezsek ne olacak? Bu sefer de niye başka seçenek yok denecek. Taraftara çizdirselerdi denecek. Her şeyi bilen bir toplumuz ya zaten, kim çizdi bunları ver bana oradan bir kalem kağıt diyen olacak. Taraftara logoyu sordular da ne oldu, kim memnun mevcut logodan? Bu işi bilen biri geldi anlattı durumu, hatalarla dolu. 2 tane logo önümüze kondu, mecbur birini seçtik. Şimdi belki değiştirmek istiyorlar ama taraftar karar verdi diye belki de değiştirmek olmaz diyorlar. Değişse bir dert değişmese bir. Anketler seçenek çoksa gerçekten uzaklaşır, seçenek az olunca da memnuniyet azalır. Allahtan bunu anlamışlar da logo dışında hiçbir şeyi taraftara sormadılar. Keşke onu da sormasalardı da bu süreç içinde daha profesyonel daha özenli daha stadın kimliğini yansıtan bir logomuz olsaydı.

Çevrimdışı doctore

Nasıl olacaklar? kapalı üst kombineleri nerdeyse bitti, onlar daha yeni passo alıyor?

Anla işte abi. sıkıntı var yine. olacakları az çok tahmin edebiliyoruz ama başkan her şeyin bilincinde. koltuk gaspına taviz vermeyecektir. ilk yıl stad güvenliği çok önemli. ondan sonra o kültür oluşur zaten.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

29. Membran takıldımı? :bandit: :bandit: Bugün de 1 tane takılmasın ne güzel hızlı gidiyorlardı :akuma: :akuma:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı betoo38

bu kendi fikrim. beyaz koltuklara hic icim isinmadi. misal bembeyaz tshirt de sevmem ben. bana cok ciplak geliyor, fazla basit ve sade geliyor. keske simsiyah yapip aralara beyaz pikseller koysaydik ama yogunluk siyah üzerine olsaydi..

Çevrimdışı attila_metu

bu kendi fikrim. beyaz koltuklara hic icim isinmadi. misal bembeyaz tshirt de sevmem ben. bana cok ciplak geliyor, fazla basit ve sade geliyor. keske simsiyah yapip aralara beyaz pikseller koysaydik ama yogunluk siyah üzerine olsaydi..

Bu aynı zamanda benim de fikrim.