sadece sana özel bişe değil tüm beni eleştiren kişilere yönelik yazcaklarım..Şu 38 kelimelik yazıyı anlayamıyorsunuz ya bişey demiyorum.. Ben çatı yapılırken mi anket yapılsın ya da stadın ana yapısıyla mı alakalı anket yapılsın ver çizim kalemini elime biz mi çizelim dedim.. Pikseller olsun skorboard olsun renk seçimi olsun ana yapıyı etkilemeyen konulardan bahsettim.. Şimdi diğer konuya geleyim; çatıdaki kabloların beni rahatsız etmesini eleştiremiyecek miyim .. Bizde biliyoruz yükseklik sınırını, bizde başından beri takip ediyoruz gün be gün.. Bu çatı biçiminden farklı bi yapıda yapılamazmıydı, tabiki yapılırdı.ee yapılmadımı Nur çebi gibi taraftara yalanlar söylenmezdi...
Burda bağzıııı insanlar gibi şakşakçılık yapmıyoz diye yazdıklarımıza trol muamelesi yapılmamalı bence..Ben bu stadın en iyi bir şekilde yapılmasını isteyen biriyim..fb den gs den daha güzel bi stad istiyorum sadece...
Yapıcı bir tenkit, akıllı insanları güçlendirir. Ahmakları öfkelendirir. Napolyon
Eleştirmek hepimizin hakkı. Eleştrilerimizi mantıklı bir temele dayandırmak kaydıyla.
Pikseller haricinde diğer hususlar teknik unsurlar bunların analizleri zaten ziyadesi ile yapılmıştır. ona göre mimariye ve kanun kurallara en uygun şekilde yapılmaktadır.
Çatı bundan farklı yapılamazmıydı, Yapılırdı kapasite 25000 olurdu makas çatı olurdu, yağmur kar suları öne akardı komple kablo çatı olurdu. 8 metre yükseklikle yapılan bir çatıdan bahsediyoruz ve geçilmesi gereken alan 200 m ye yakın dünyada ilk defa yapılan bir uygulama bunu beğeniye açık değil teknik zorunluluk mevcut teknoloji ile bu kadar olurdu ancak. Nuri Çebi yalan birşey söylemedi çelik aksam kocaman bir sürü borudan oluşan makas çatı sistemidir. Şu anki çatımızda gerektiği kadar ve yükü taşıması zorunlu olduğu kadar malzeme var. sonuçta tente yapılmıyor oraya yağmura kara rüzgara dayanıklı bir yapı var.
Piksel hususu ise bugün olan yarın olmama ihtimali olan bir konu değişmesi çok pratik ve maliyetsiz. yıllar önce betonda oturuyorduk. sonra tahta sıralar sonrasında ise plastik koltuklar geldi oturunca kıçımıza batan. o yüzden statda belki en esnek husus koltuk hususu takılmamak lazım.
Stadımız mevcut haliye hatta eski haliyle bile renklilerin stadından güzeldi bence.
Forumdaki arkadaşları şakşakçılıkla itham etmek ise hiç yakışık almayan bir ifade.
Bu ifadeyi kullandığınız zaman biri size benzer bir ifade ile karşılık verebilir.
Hepimiz kulübümüz için en iyisini istiyoruz. Ben kendi adıma yapılan mabedimizin emsalsiz bir modern sanat eseri olduğu kanaatindeyim.
Bu beni şakşakçı yapıyorsa sadece klavye başında oturup hiç bir veriye bilgiye dayanmadan subjektif ve mesnetsiz bir şekilde sırf muhalefet olsun diye yazanlar ne olur o zaman onuda diğer üyelerimizin takdirine bırakıyorum.
Hayırlı günler