Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8319453 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

ıı guzel bıze canlı yayın keyfı yasatıyolar saolsunlarda hıc bısey anlasılmıyo yayın kalıtesınden butun gece harfıyat olduu nekadar kaldı aksam mustafa resım atmadan goremıcezz
inşaat alanı çok büyük.tek kamerayla (480P) gelişmeleri görmek bizim için çok zor.Hem de kameranın açısı çok kötü.1 ay içerisinde kameranın yerini değiştireceklerdir.Muhtemelen yeni açık taraflarında bir yere konur.Obitaş da gözümüzün önünde olur :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

kceptel hocam wowdaki adoyev diğer arkadaşlara söylermisin tekrar wowdan atmışlar beni artık tekrar girmek için yeni üyelik açmayacam. herkese selam söyle oradakilere...
i.zorlu ne ara 54 mesaj attın dün bir bugün iki  ;)

Çevrimdışı serti67

bukadar kafayı takmayalım beton hatalarına bukadar buyuk yapılarda ufak tefek hatalar olur herhalde mudahale edılebılır olması avantajj bızım gordugumuzu onlarda goruyodurr duzeltılırrr ve daha dıkkatlı yapılır bundan sonrasıı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Fotoğraf ekleme sorunu halledilmiştir. Tek mesajda bilgisayarınızda bulunan 10 Adet fotoğrafı (JPG,PNG,GİF) rahatlıkla paylaşabiliyorsunuz.

Detaylı bilgi ve fotoğraf gönderimi hakkında bilgi almak için aşağıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Nasıl Fotoğraf Ekleyebilirim ?

ellerinize sağlık güzel olmuş  :)

Çevrimdışı mkap26

kafasina gore kaliplari genislemezler bence. kolon kiris olculeri hesaplanmis ve ona gore yapilmaktadir. ayni sekilde demir dosemeside ona gore yapiliyordur ve mutlaka betondan dokulmeden once kalite kontrol yapiliyordur herhalde (aradaki bosluklar falan kontrol ediliyordur). diger onemli seyde beton. hazirlandiktan belli bi sure icersinde dokulmesi gerekiyor bildigim kadariyla. ufak tefek gecikmeler betonun akiskanliginda degisime neden olabilir buda dokum esnasinda sorunlara neden olur betonun her yere nufuz etmesini zorlastirir diye biliyorum. herhalukarda dokulmeden oncede betonun akiskanliginin olculmesi gerektigini duymustum. onu yapip yapmadiklarini bilmiyorum.
Aslında betonun akışkanlığından ziyade çok sık demir kullanılmasından kaynaklanıyor bu sorun.böyle sık demir kullanılan yerlerde kalıpların çok az miktarda geniş tutulabildiğini duymuştum beton rahat aksın diye.beton dökülürken de işçiler özen göstermeli.Metal çubuklarla betonu içeri itip daha iyi ulaşmasını sağlamalı

Dun mustafanin resimlerinden birinde gormustum yeni aciga beton dokulurken titresim yapan bi alet kullaniyorlardi. hava bosluklarini falan ortdadan kaldiriyor. acaba o aleti kullaniyorlarmi tesetere kirislerine beton dokerkende.

Çevrimiçi Necmi

necmi abi sayfa sayılarının olduğu yere başa gitme sona gitme birde istediğimiz sayfaya gitmek için kutucuk yapılabilir mi?
Bakıyoruz

Çevrimiçi Necmi

arkaplan rengini değiştirdik ctrl f5 yapın

Çevrimdışı If Else

Necmi abi, hepinizin eline sağlık. Forum şu anda çok güzel olmuş.  ;D

Bu arada paylaşımların hepsini okumaya çalıştım. Ama paylaşıldı mı bilmiyorum. Youtube link'i atmaya çalışıyorum. Mesaja gömülü yapamadım. Nasıl yapıyoruz?

Vodafone Arena 10.06.2014 12:00-24:00 | Time-Lapse;

[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 12:08:43 ComeOn_GiveMeaBreak ]
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Oktay

necmi abi sayfa sayılarının olduğu yere başa gitme sona gitme birde istediğimiz sayfaya gitmek için kutucuk yapılabilir mi?
Bakıyoruz
necmi abi çok yavaşsın bukadarda olmazki abi :) :) :)bide obitaşa yavaş diyosun sen daha yavaş çıktın abi :) :) :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Bu arada paylaşımların hepsini okumaya çalıştım. Ama paylaşıldı mı bilmiyorum. Youtube link'i atmaya çalışıyorum. Mesaja gömülü yapamadım. Nasıl yapıyoruz?

[youtube][/youtube]

https den s i kaldır olur

necmi abi bir kişiden bahsederken onu seçebileceğimiz bir kutucuk olursa ve o kişi cevap verdiği zaman ya da alıntı yapıdığı zaman uyarı gelebilir mi?yanıt gönderildiğinde haberdar et varmış  ;D

Çevrimiçi Necmi

Bakıyoruz
necmi abi çok yavaşsın bukadarda olmazki abi :) :) :)bide obitaşa yavaş diyosun sen daha yavaş çıktın abi :) :) :)

yavaşlıktan değil olmuyor onun için ayrı bir kod yazmak gerekir onu sonraya bırakalım şimdi bu şekilde koda müdahale etmek istemiyorum
geniş zamanda yaparız

Çevrimdışı brci

çiçeklerin kolonlar ve kirişler sakat olmuş öyle ya  :-\    yakın zamanda düzelir inş

Çevrimdışı umutdogan62

kafasina gore kaliplari genislemezler bence. kolon kiris olculeri hesaplanmis ve ona gore yapilmaktadir. ayni sekilde demir dosemeside ona gore yapiliyordur ve mutlaka betondan dokulmeden once kalite kontrol yapiliyordur herhalde (aradaki bosluklar falan kontrol ediliyordur). diger onemli seyde beton. hazirlandiktan belli bi sure icersinde dokulmesi gerekiyor bildigim kadariyla. ufak tefek gecikmeler betonun akiskanliginda degisime neden olabilir buda dokum esnasinda sorunlara neden olur betonun her yere nufuz etmesini zorlastirir diye biliyorum. herhalukarda dokulmeden oncede betonun akiskanliginin olculmesi gerektigini duymustum. onu yapip yapmadiklarini bilmiyorum.
Aslında betonun akışkanlığından ziyade çok sık demir kullanılmasından kaynaklanıyor bu sorun.böyle sık demir kullanılan yerlerde kalıpların çok az miktarda geniş tutulabildiğini duymuştum beton rahat aksın diye.beton dökülürken de işçiler özen göstermeli.Metal çubuklarla betonu içeri itip daha iyi ulaşmasını sağlamalı

Dun mustafanin resimlerinden birinde gormustum yeni aciga beton dokulurken titresim yapan bi alet kullaniyorlardi. hava bosluklarini falan ortdadan kaldiriyor. acaba o aleti kullaniyorlarmi tesetere kirislerine beton dokerkende.

Vıbrator. Ama sık demırlerde kullanılması zordur. Emekcılerın bıraz extra seyler yapması gerekıyor kalıbı dovmelıler demırle sısleme yapmalılar cunku vıbrator o kadar sık demırde yetersız kalıyor.vıbrasyon saglayacak baska teknıkde uygulanmalı. Vıbrasyon cok onmlı bıze bırda kıcı kırık kucucuk menfeze vıbratorn olmadan beton dokturmezler.
1
9
0
3JK

Çevrimdışı Oktay

Bakıyoruz
eyvallah abi ben takıldım sana ben böylede idare derim benim acımdan sorun yok ;)

yavaşlıktan değil olmuyor onun için ayrı bir kod yazmak gerekir onu sonraya bırakalım şimdi bu şekilde koda müdahale etmek istemiyorum
geniş zamanda yaparız

Çevrimdışı Oktay

Bakıyoruz
eyvallah abi ben takıldım sana ben böylede idare derim benim acımdan sorun yok ;)

geniş zamanda yaparız

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

necmi abi

öncelikle yeni yerimiz hayırlı uğurlu olsun

abi senden ricam  dh deki abidik gubidik adamların buraya gelip seviyeyi diplere çekmemesi

saygılar
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı If Else

[youtube][/youtube]

https den s i kaldır olur
Teşekkürler abi   ;)

Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Abiler, arkadaşlar, yetkililer ve ilgililere sorumdur; Stadımızda prekast renkleri tamamen beyaz mı olacak yoksa farklı mı ?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ooo telefondanda foto yukledim cok iyi ;D

inönü stadında bile ne kadar giriş çıkış varmış ya :)

Çevrimiçi Necmi

necmi abi bir kişiden bahsederken onu seçebileceğimiz bir kutucuk olursa ve o kişi cevap verdiği zaman ya da alıntı yapıdığı zaman uyarı gelebilir mi?yanıt gönderildiğinde haberdar et varmış  ;D

DH deki gibimi öyle bir eklenti bulabilirsek olur
ekler ve diğer seçeneklerde altta yanıt gönderildiğinde haberdar et seçeneğini işaretli tut
birde sağ üst köşede iletilerime yazılan yeni yanıtları göster seçeneğini kullanabilirsin

Çevrimdışı Efe

Arka plan rengide harika oldu bu sekilde kalsin necmi abi tam super oldu
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: