Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8317091 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Bence numaralı hafriyatı yeni açıktan daha önemli, yeni açıkta hafriyat bitse bile Obitaş zaten ancak bir ayda falan oraya temel atar, numaralı hazır hale gelsin ki hangi firma aldıysa yeni işçi girişi olur en azından.
Ya numaralıyı obitaş alırsa  8)

elemanları artacak hızlı çalışacaksa olur deriz :) böyle olursa zaten yeni açıktaki işçi sayısı azlığı var birde numaralıya kayacak o işçiler off sağolsunlar yeni açığı bitirsinler

Çevrimdışı Sutlas

Bence numaralı hafriyatı yeni açıktan daha önemli, yeni açıkta hafriyat bitse bile Obitaş zaten ancak bir ayda falan oraya temel atar, numaralı hazır hale gelsin ki hangi firma aldıysa yeni işçi girişi olur en azından.

Olsun abi, en azından o zaman görürüz Obitaş gerçekten çalışmak istiyor mu istemiyor mu.

Çevrimdışı Serkan7738

elemanları artacak hızlı çalışacaksa olur deriz :) böyle olursa zaten yeni açıktaki işçi sayısı azlığı var birde numaralıya kayacak o işçiler off sağolsunlar yeni açığı bitirsinler

yeni açığı bitirsinler başka bişey istemem :)
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 09:59:42 Serkan7738 ]

Çevrimdışı Sutlas

Yeni açıktan hafriyat alınıyor şu anda.

Çevrimdışı Sutlas

Bir de Çiçekler'in işçiliği kötü Obitaş'ınki iyi gibi bir şeyler söyleniyor.

Obitaş 3 ayda beş tane kiriş yaptı, bırakın onlar da düzgün olsun bari.

Önemli olan hem hızlı hem iyi yapılması, sonuçta yapılan her iş kontrol ediliyor, bir hata varsa düzeltilir, zaten Çiçekler'in genelde yüzeysel hataları oluyor, onlar da sağlamlığı etkilemez, sadece kapalı üstte bir kolon ve bir kiriş de ciddi hata oldu, onlar da düzeltildi.

Stadımızın önümüzdeki sezona yetişmesi biraz zor gibi duruyor, çiçekler inşaat bu kaliteyle yapacaksa varsın obitaş yapsın numaralıyı da, obitaş işçilik kalitesi çiçeklerin kat ve kat üstünde. Mustafa ve Samet kardeşlerimiz neredeyse hergün resim çekiyorlar ve yakından izliyorlar, her ikisi de çiçekler inşaat yerine obitaş yapsın istiyor numaralıyı da.

Çevrimdışı Sutlas

Stadımızın önümüzdeki sezona yetişmesi biraz zor gibi duruyor, çiçekler inşaat bu kaliteyle yapacaksa varsın obitaş yapsın numaralıyı da, obitaş işçilik kalitesi çiçeklerin kat ve kat üstünde. Mustafa ve Samet kardeşlerimiz neredeyse hergün resim çekiyorlar ve yakından izliyorlar, her ikisi de çiçekler inşaat yerine obitaş yapsın istiyor numaralıyı da.

Abi, kalite derken kolonun temiz durmasının ne faydası var ki? Zaten küfeki taşıyla kaplanacak.

Numaralıyı Obitaş alırsa 2020 olimpiyatlarına falan yetiştirir herhalde.

Ayrıca çiçekler inşaatın hızı da tartışılır, kapalı inşaatı sözde 2 ay önce bitecekti.

Sonuç olarak her iki firma için bence zaman problemi göreceli olarak azaldı, acele acele yapacaklarına daha özenli ve dikkatli yapsınlar aksi taktirde ilerde mutlaka sorunlar çıkacaktır.

Çevrimdışı izorlu85

Stad bitene kadar forumlar nezakete alıştırdı taraftarımızı, maçlarda da forumda olduğumuz gibi olduğumuzu düşünsenize ne komik oluruz ''seni kınıyorum hakem bey''  ''sarı kartı haksız yere verdin hakem bey'' hatta çok sinirlenip ''aa çok ayıp ettin hakem'' dermişiz :)

nezaket insanın gelişmişliğinin bi göstergesidir. keşke olabilsek  ;)
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

güzel olsun sağlam olsun bizim olsun ne obitaş ne çiçekler yeter ki gönüller bir olsun :D :D :D

Çevrimdışı izorlu85

wow da beni tekrar siteden atmışlar puhahahahahah :D

Çevrimdışı izorlu85

kceptel hocam wowdaki adoyev diğer arkadaşlara söylermisin tekrar wowdan atmışlar beni artık tekrar girmek için yeni üyelik açmayacam. herkese selam söyle oradakilere...

Çevrimdışı saricasi

Hrkze günaydın, iyi betonlu demirli günler. :D
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı umutdogan62

Ikı gun nete gıremedım adres degısmıs ama boyle cok daha ıyı olmus. Emegınıze saglık. Dusunenınde yapandanda allah razı olsun. En azından gercek besıktaslılar burda olacak. Necmı abı murat abı mesajlrınızı bugun gordum.
1
9
0
3JK

Çevrimiçi Necmi

Ikı gun nete gıremedım adres degısmıs ama boyle cok daha ıyı olmus. Emegınıze saglık. Dusunenınde yapandanda allah razı olsun. En azından gercek besıktaslılar burda olacak. Necmı abı murat abı mesajlrınızı bugun gordum.

hoşgeldin umut

Çevrimdışı theteamofvictory

Bendende selam herkese wow dan beri takipteyim. İki forumda da çok sık yazmadım ama sıkı takipçiyim.

Çevrimdışı izorlu85

necmi abi uyumadın mı sen yıpratma kendini bu kadar sen bizlere lazımsın...

Çevrimdışı umutdogan62

hoşgeldin umut

Hosbulduk abım. Nasılsın ıyısındır ınsallah. Cok sevındım ya boyle bırsey acmanıza. Cok tesekkurler.
1
9
0
3JK

Çevrimdışı Deniz

Dün detaxs bana hangi ceza gereksiz verildi yaz moderatörlüğü bırakacam dedi.Yazdım mesajları silmiş  ;D ;D.Baktı modluk elden gidiyor tabi  ;D ;D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Allah analı babalı büyütsün murat abi Maşallah. :)
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 11:23:45 kolcuonur ]

Çevrimdışı izorlu85

Wowda gsliler dhde fbliler yönetici heralde. Ama buradası BEŞİKTAŞLILARIN YUVASI.

Çevrimdışı umutdogan62

Sıte guzel olmus telefondanda cok rahat gırıp cıkabılıyrm yazabılyrm. Bence sade ve şık olmus. Cok hosuma gıttı. Emegı gecenlere tesekkur ederız. Artık gercek yuvamızdayız.
1
9
0
3JK

Çevrimiçi murat

Wowda gsliler dhde fbliler yönetici heralde. Ama buradası BEŞİKTAŞLILARIN YUVASI.
dh de sorun renklilerde değildi.beşiktaşlı forumculuk oynayan gençlerdi.geç oldu ama temiz oldu.necmi abiyi biraz uğraştırıyoruz.necmi abi salvador(dorx) ve altuğ kardeşimizin eline sağlık.beklediğimin çok ötesinde bir site oldu.yazılar büyüdü.resim olayıda halledilirse ufak tefek eklemelerle güzel bir siteye kavuşacağız.

Çevrimiçi Necmi

necmi abi uyumadın mı sen yıpratma kendini bu kadar sen bizlere lazımsın...

;D fırsat vernedinizki siteyi rahat rahat yapayım test etmek için siteyi açtım 1 saat sonra
herkes burdaydı yapacak bir şey yok şimdi birlikte test ediyoruz ::)

Çevrimdışı siyah-1903

herkese selam.. hayırlı uğurlu olsun :)
paylaşımı bol, sohbeti bol, üretici bir forum olur umarım..
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Etiketler: