Türkiye'de yapılan bir çok stat inşaatını yakından takip ediyorum, çiçekler inşaatın işçilik kalitesi ortalamanın altında olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
Resimlerden pek belli olmasa da stat inşaatına gittiğinizde şaşıp kalıyorsunuz, özellikle kapalı üst kat inşaatı konusunda sınıfta kaldı çiçekler inşaat, hem çok yavaş obitaşın bile çeyrek hızında yapıyorlar o bölümü hem de abuk sabuk. Bazı kolonlarda bile yarım parmak boyu kalınlık farkları var. Mustafa sağolsun hepsinin fotoğrafını çekiyor. Emin olun siz görseniz sizler de şaşarsınız. Diğer taraftan obitaş pürüzsüz ip gibi yapıyor. Herşeyleri düzenli.
Obitaş 30-40 gün geride diye fırtınalar koptu, çiçekler inşaat kapalı üst bölüm inşaatını hem abuk sabuk yapıyor hem de aynı şekilde geç kaldı ve halen ne zaman bitirebileceklerini bilen yok. Arkadaşlar biraz gerçekçi düşünmenizi rica ediyorum. Hem bu kadar geç kalacaksın hem de abuk sabuk, kalitenin yerlerde süründüğü bir iş yapacaksın.
Ben haftada bir iki kez mutlaka gidiyorum stat inşatına, Mustafa ve Samet her gün gidiyor, pek yazmıyorlar bunları ama adamlar çıldırmış durumda, stadı neredeyse her gün yaşayan bu 2 arkadaşımız böyle diyorsa bir nedeni vardır diye neden düşünmüyorsunuz?
[eklenti yönetici tarafından silindi]