Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316468 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

kepçeler durdu.bana stad kamerasının ilk açıldığı gün daha çok kamyon vardı şimdi azaldı gibi geliyor.

Çevrimiçi Necmi

burada ceza olmasın ama  ağır hakaret olayı olursa direkt paket olsun :D
Hakaret ve küfüre izin vermeyiz burda herkesin karşısındakinin Beşiktaşlı olduğunu
bilmesi ve ona göre davranması gerekir.

insan insana hakaret etmez etmemeli bu sadece beşiktaşlılıkla alakalı bi şey değil necmi abi. tamam farklı renklere gönül verilmiştir sonuç da hepimiz bu ülkenin insanıyız ve hepimiz insanız ve de insan inasana hakaret etmemeli...

çok doğru aslında ne kadar basit karşında senin gibi bir insan var sana yapılmasını istemediğini sende karşındakine yapma

Çevrimdışı ALI RIZA

Herkese hayırlı geceler yarın dershane var erken kalkmam lazım

Çevrimdışı BJK_SU

Stad bitene kadar forumlar nezakete alıştırdı taraftarımızı, maçlarda da forumda olduğumuz gibi olduğumuzu düşünsenize ne komik oluruz ''seni kınıyorum hakem bey''  ''sarı kartı haksız yere verdin hakem bey'' hatta çok sinirlenip ''aa çok ayıp ettin hakem'' dermişiz :)
BjK Rh+

Çevrimiçi Necmi

Stad bitene kadar forumlar nezakete alıştırdı taraftarımızı, maçlarda da forumda olduğumuz gibi olduğumuzu düşünsenize ne komik oluruz ''seni kınıyorum hakem bey''  ''sarı kartı haksız yere verdin hakem bey'' hatta çok sinirlenip ''aa çok ayıp ettin hakem'' dermişiz :)

Dermiyiz  ::)

Çevrimdışı BJK_SU

BjK Rh+

Çevrimdışı cccilluminaticcc

Herkese iyi sabahlar, Dh'ye yeni katılmıştım sanırım artık buradayız

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Yahu 3-5 gün girmedim foruma toptan bakarım diye, ne göreyim üstatlar yeni ufuklara yelken açmış, can alıcı haberleri ve gelişmeleri buradan takip edeceğiz artık, hayırlı olsun başta Necmi Abi ve diğer değerli Beşiktaş aşıkları, umarım seviyeli ve düzeyli paulaşımlarla uzun soluklu bir forum olur.

Çevrimdışı ZEKI

[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 07:14:37 derbeder2007 ]

Çevrimiçi Necmi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

10.06.2014 Tarihli Vodafone Arena İnşaatına Videolu Bakış

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı RuFFFDaWg

Günaydın
Daha önce stad ile ilgili paylaşım yapan tüm arkadaşları buraya yönlendirelim

Çevrimdışı hic2222

Wowda stad bitince 5000. sayfayı görmüyüz diye düşünüyorduk göremedik
Donanımda 1000 leri görürmüyüz diyorduk göremedik
Bari burda birşey demeyelimde yine başka tarafa gitmeyelim :)
Yok üstad burası onuncu köy, bizim köy :)
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı yldrmaydn

birkaç gündür ortalık sakindi uzak kaldık konudan. son durum nedir hafriyat bitti mi? kapalı üstteki hasta kiriş iyileşti mi? prekastlar üst kata çıktı mı? :D

özel mesajı aldım geldim selamlar.
Seninle Başladı Hayat..

haydi hayırlı olsun..emeği geçenlere teşekkür ederiz..
beşiktaşım benim yaşam sebebim.

Çevrimdışı demir_kArtAl

Herkese Günaydın, yeni açığın hafriyatının son günü olması dileğiyle.

"11.06.2014 yeni açıkta hafriyat biter" diyede tarihe not düşelim şimdiden.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı hic2222

birkaç gündür ortalık sakindi uzak kaldık konudan. son durum nedir hafriyat bitti mi? kapalı üstteki hasta kiriş iyileşti mi? prekastlar üst kata çıktı mı? :D

özel mesajı aldım geldim selamlar.
Hafriyat yeni açık ile eski açığa yoğunlaştı. Yeni açık kısmının bugün yarın sonuçlanması bekleniyor.
Hasta kirişteki sorunlu betonlar kırıldı yeniden betonlanacak.
Prekastlar 3-5 devam ediyor ama hala ilk kattayız :)
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Serkan7738

yeni açık hafriyat tahminim haftasonuna kadar anca biter dün okadar kamyon çıktı hala aynı duruyor 1 günde biteceğe benzemiyor

Çevrimdışı Sutlas

Bence numaralı hafriyatı yeni açıktan daha önemli, yeni açıkta hafriyat bitse bile Obitaş zaten ancak bir ayda falan oraya temel atar, numaralı hazır hale gelsin ki hangi firma aldıysa yeni işçi girişi olur en azından.

Çevrimdışı Schwarzer Adler

o kadar yeni açık bitti bitecek denildi. bi resim atılsa da ne hale gelmiş görsek. malum yayını izleyemiyoruz. MEB KARTALLARI :))
"Beşiktaş, renklilere özenmeyecek kadar büyük ve özgün bir camiadır"

Çevrimdışı Serkan7738

Bence numaralı hafriyatı yeni açıktan daha önemli, yeni açıkta hafriyat bitse bile Obitaş zaten ancak bir ayda falan oraya temel atar, numaralı hazır hale gelsin ki hangi firma aldıysa yeni işçi girişi olur en azından.

Ya numaralıyı obitaş alırsa  8)

Etiketler: