Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8318775 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı demir_kArtAl

yalnız artık gün içi resim gelmez oldu, canlı yayın kamerası açıldığından beri. Kamera kamera olsa bişey demeyecemde, kameradan hiçbirşey anlaşılmıyor ki.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı FARUK

necmi abi uyumadın mı sen yıpratma kendini bu kadar sen bizlere lazımsın...

;D fırsat vernedinizki siteyi rahat rahat yapayım test etmek için siteyi açtım 1 saat sonra
herkes burdaydı yapacak bir şey yok şimdi birlikte test ediyoruz ::)

abi mesajları görmemişiz geç bile geldik ama yanlız bırakmayız

Çevrimdışı Deniz

;D fırsat vernedinizki siteyi rahat rahat yapayım test etmek için siteyi açtım 1 saat sonra
Bİrlikte test daha iyi Necmi abi daha çok hata yakalarız :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Wowda gsliler dhde fbliler yönetici heralde. Ama buradası BEŞİKTAŞLILARIN YUVASI.
dh de sorun renklilerde değildi.beşiktaşlı forumculuk oynayan gençlerdi.geç oldu ama temiz oldu.necmi abiyi biraz uğraştırıyoruz.necmi abi salvador(dorx) ve altuğ kardeşimizin eline sağlık.beklediğimin çok ötesinde bir site oldu.yazılar büyüdü.resim olayıda halledilirse ufak tefek eklemelerle güzel bir siteye kavuşacağız.

resim olayıda halloldu nasıl atılacağını görüntülü olarak ana sayfaya ekledik her mesajda en fazla on resim olarak ayarladık
içerdede dosya boyut ayarları yapılması gerekiyormuş hallettik şimdilik sorun yok gibi görünüyor

Çevrimdışı hic2222

yalnız artık gün içi resim gelmez oldu, canlı yayın kamerası açıldığından beri. Kamera kamera olsa bişey demeyecemde, kameradan hiçbirşey anlaşılmıyor ki.
Bencede sence :)
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi murat

suçu üstüme alıyorum(buraya yüzünü kapatan bir smile giderdi birde zafer işareti)

Çevrimiçi murat

Wowda gsliler dhde fbliler yönetici heralde. Ama buradası BEŞİKTAŞLILARIN YUVASI.
dh de sorun renklilerde değildi.beşiktaşlı forumculuk oynayan gençlerdi.geç oldu ama temiz oldu.necmi abiyi biraz uğraştırıyoruz.necmi abi salvador(dorx) ve altuğ kardeşimizin eline sağlık.beklediğimin çok ötesinde bir site oldu.yazılar büyüdü.resim olayıda halledilirse ufak tefek eklemelerle güzel bir siteye kavuşacağız.

resim olayıda halloldu nasıl atılacağını görüntülü olarak ana sayfaya ekledik her mesajda en fazla on resim olarak ayarladık
içerdede dosya boyut ayarları yapılması gerekiyormuş hallettik şimdilik sorun yok gibi görünüyor

resimli anlatım küçük çıkmış.

Çevrimiçi Necmi

Ikı gun nete gıremedım adres degısmıs ama boyle cok daha ıyı olmus. Emegınıze saglık. Dusunenınde yapandanda allah razı olsun. En azından gercek besıktaslılar burda olacak. Necmı abı murat abı mesajlrınızı bugun gordum.

hoşgeldin umut

Hosbulduk abım. Nasılsın ıyısındır ınsallah. Cok sevındım ya boyle bırsey acmanıza. Cok tesekkurler.

iyiyim umut gelmene sevindim kimse rahat ve huzurlu değildi böylesi sanırım daha iyi olacak
DH de iyi bir platform ama kendi yerimiz olması daha iyi olur burayı arkadaşlar benimserse
çok güzel paylaşımlar olur.

Çevrimdışı Altuğ

Fotoğraf ekleme sorunu halledilmiştir. Tek mesajda bilgisayarınızda bulunan 10 Adet fotoğrafı (JPG,PNG,GİF) rahatlıkla paylaşabiliyorsunuz.

Detaylı bilgi ve fotoğraf gönderimi hakkında bilgi almak için aşağıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Nasıl Fotoğraf Ekleyebilirim ?
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 11:22:06 Altug ]

Çevrimiçi Necmi

üstüne tıkla büyüsün ah şimdi benim meksikalı olacaktı tam yeriydi

Çevrimdışı ahmarg

Herkese iyi günler... Böyle bir platformda Beşiktaşlıları buluşturduğu için emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Konuyu diğer sitelerde de takip ederdim ama burası yuvamız gibi olmuş. İstanbul dışındaki Beşiktaşlılar için burada paylaşılacak bilgi ve fotoğraflar çok önemli...Bir nevi gözümüz kulağımız oluyorsunuz. Fotoğraf çeken, bilgi paylaşan, konu ile ilgili yorum yapan herkese sonsuz teşekkürler...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

site çok güzel oldu.. herkeste geldi inşallah bi daha dağılmamak üzere buradanda vodafone arenaya geçeriz :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Hahaha sabah sabah iyi güldüm ya  ;D ;D.mesajımı yine silmişler.Mod mesaj atmış konu dışı mesajları siliyoruz onda sildim diye.Moderatörlük elden gitmesin diye sildim demiyor da  ;D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

üstüne tıkla büyüsün ah şimdi benim meksikalı olacaktı tam yeriydi

akıl edemedim...

necmi abi sayfa sayılarının olduğu yere başa gitme sona gitme birde istediğimiz sayfaya gitmek için kutucuk yapılabilir mi?

Çevrimdışı Deniz

Çİçekler kalıpları bir kaç santim daha geniş kullansa da beton içerilere ulaşsa daha iyi olmaz mı?

Çevrimdışı Deniz

Burdaki işçiler çiçekler mi obitaş mı?Bu bölüm yeni açık mı numaralı mı oluyor?

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı mkap26

Çİçekler kalıpları bir kaç santim daha geniş kullansa da beton içerilere ulaşsa daha iyi olmaz mı?
kafasina gore kaliplari genislemezler bence. kolon kiris olculeri hesaplanmis ve ona gore yapilmaktadir. ayni sekilde demir dosemeside ona gore yapiliyordur ve mutlaka betondan dokulmeden once kalite kontrol yapiliyordur herhalde (aradaki bosluklar falan kontrol ediliyordur). diger onemli seyde beton. hazirlandiktan belli bi sure icersinde dokulmesi gerekiyor bildigim kadariyla. ufak tefek gecikmeler betonun akiskanliginda degisime neden olabilir buda dokum esnasinda sorunlara neden olur betonun her yere nufuz etmesini zorlastirir diye biliyorum. herhalukarda dokulmeden oncede betonun akiskanliginin olculmesi gerektigini duymustum. onu yapip yapmadiklarini bilmiyorum.
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 11:42:06 mkap26 ]

Çevrimdışı eagleizm

Anlamış olduk işte abi nasıl herkes arasında bir bağ olmuş.Okadar kişiyi bir anda buraya taşımak büyük bir olay..
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı umutdogan62

Ikı gun nete gıremedım adres degısmıs ama boyle cok daha ıyı olmus. Emegınıze saglık. Dusunenınde yapandanda allah razı olsun. En azından gercek besıktaslılar burda olacak. Necmı abı murat abı mesajlrınızı bugun gordum.

hoşgeldin umut

Hosbulduk abım. Nasılsın ıyısındır ınsallah. Cok sevındım ya boyle bırsey acmanıza. Cok tesekkurler.

iyiyim umut gelmene sevindim kimse rahat ve huzurlu değildi böylesi sanırım daha iyi olacak
DH de iyi bir platform ama kendi yerimiz olması daha iyi olur burayı arkadaşlar benimserse
çok güzel paylaşımlar olur.

Benımsemek ne abı burası bızım yuvamız. Mesajnızı ve lınkı gorunce oyle sevındım kı. Sonunda bızım olan bır yere gıdyrz dedım. Guzel oldu ve cok guzrl bılgıler burda bızı beklıyor. Sızın emeklerınız sayesınde.
Besıktasımızı sevıyoruz bır ses verın yeter bu askla herkes orgutlenır.
1
9
0
3JK

Çevrimdışı Deniz

kafasina gore kaliplari genislemezler bence. kolon kiris olculeri hesaplanmis ve ona gore yapilmaktadir. ayni sekilde demir dosemeside ona gore yapiliyordur ve mutlaka betondan dokulmeden once kalite kontrol yapiliyordur herhalde (aradaki bosluklar falan kontrol ediliyordur). diger onemli seyde beton. hazirlandiktan belli bi sure icersinde dokulmesi gerekiyor bildigim kadariyla. ufak tefek gecikmeler betonun akiskanliginda degisime neden olabilir buda dokum esnasinda sorunlara neden olur betonun her yere nufuz etmesini zorlastirir diye biliyorum. herhalukarda dokulmeden oncede betonun akiskanliginin olculmesi gerektigini duymustum. onu yapip yapmadiklarini bilmiyorum.
Aslında betonun akışkanlığından ziyade çok sık demir kullanılmasından kaynaklanıyor bu sorun.böyle sık demir kullanılan yerlerde kalıpların çok az miktarda geniş tutulabildiğini duymuştum beton rahat aksın diye.beton dökülürken de işçiler özen göstermeli.Metal çubuklarla betonu içeri itip daha iyi ulaşmasını sağlamalı

Çevrimdışı serti67

ıı guzel bıze canlı yayın keyfı yasatıyolar saolsunlarda hıc bısey anlasılmıyo yayın kalıtesınden butun gece harfıyat olduu nekadar kaldı aksam mustafa resım atmadan goremıcezz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Etiketler: