Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316489 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

MMA

• Ziyaretçi

Altog dorx necmi abi acilen cevap butonuny koymaniz lazim alintiyla is uzuyo cevapta mcevap verdigimiz mesaj acilabilir sekilde gizli kalabilor buraya yazdim kusura bakmayim

Çevrimdışı Geovani

Eski açıkta köşeler hariç 7 testere kiriş vardı di mi efe ordan numaralı dönüşü olacak heralde
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Sedat_BJK

uyku kaçınca kamyon saymak işe yaramıyormuş. saydıkça sayası geliyor insanın.. Bit gari hafriyat biiiit. >:(
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

MMA

• Ziyaretçi

Dorx abi buz bee
Telas yaptirma bana senin nickinide simdi once dirx yazdim sonrada dorz :-D anlayin iste

MMA

• Ziyaretçi

Murat abi zaten ihsana demiyolarmi sirin baba die digerimiydi o kucuk sakalli olanmi yoksa
Bende diyorum o daha cok andiriyo

Çevrimiçi murat

Altog dorx necmi abi acilen cevap butonuny koymaniz lazim alintiyla is uzuyo cevapta mcevap verdigimiz mesaj acilabilir sekilde gizli kalabilor buraya yazdim kusura bakmayim
mesajın hemen altında cexapla olmasada yanıtla düğmesi var.artık seni tutamayız :)

Çevrimdışı izorlu85

kamyon saymak koyun saymaya benzemiyomuş yav uykum açılıyor heyecanlanıyorum saydıkça :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

Eski açıkta köşeler hariç 7 testere kiriş vardı di mi efe ordan numaralı dönüşü olacak heralde

zannedersem öyle zaten fotolardan dönüş başlamış dikkatli bakılırsa hafriyatın alındığı alın dönüşün ilk bölümleri olacak orasıda önem kazandı çiçekler oraya kadar dayandı artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

eskavatör tam köşeye yaklaştı az kaldı sanırım hafriyat en azından 1 günlük kaldı pardon  bi gecelik kaldı. (İnşallah) :)

Çevrimiçi murat

mesajın hemen altında cexapla olmasada yanıtla düğmesi var.artık seni tutamayız :)
mobilden bilmiyorum pc ye göre cevapladım.

Çevrimdışı Efe

2 gündür yeni açığa kamyon geldikçe seviniyorum hafriyat bitiyor bu günleride gördük diyorum şimdi sıra numaralıda  ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

yanıtlanın altında + işareti var yanında hızlı yanıt var ona bas tamamdır :)

MMA

• Ziyaretçi

Bendede yantla var bende derken mobilde basiyorum sayfanin link gibi seyo varya o tiklaniyo neyse benim icin fazlada erek yok zaten eskisi gibi yazmicam cunku

Çevrimdışı izorlu85

efe hocam  bişi kalmadı yeni açıkda ve eski açık da az kaldı en fazla  1 yada bilemedin 2 gece. sıra numarlıda ondan sonra. orada da şuan sondan  bi  önceki kuşağı atıyolar bildiğim kadarıyla. bu kuşak atılınca. bi daha incecekler ve son artık. ondan sonra düzleyecekler zemini...

Çevrimdışı ALI RIZA

Bendede yantla var bende derken mobilde basiyorum sayfanin link gibi seyo varya o tiklaniyo neyse benim icin fazlada erek yok zaten eskisi gibi yazmicam cunku
korkma bizde ceza olmaz...!

Çevrimdışı Tolga 59

O küçük köşeye beton dökümü 12 saat süredüğüne göre yeni açıkta hafriyat alınan yer rahat 15 gün sürer gibi  :-\

Çevrimdışı izorlu85

burada ceza olmasın ama  ağır hakaret olayı olursa direkt paket olsun :D

MMA

• Ziyaretçi

Cezayla alakasi yok abi ceza almiyacagimi biliom cunku burda renkliler yok ama baska seyler var eskisi gibi yazmicam

Çevrimiçi murat

O küçük köşeye beton dökümü 12 saat süredüğüne göre yeni açıkta hafriyat alınan yer rahat 15 gün sürer gibi  :-\

eleman alsınlar...yoksa saha büyüdükçe hız düşer.

Çevrimdışı ALI RIZA

orayı anlamadım ne yaptılar yattım kalktım gezdim geldim araç orada beton döküyordu :)
resimlerden baktım sanki bina kaldıracaklar :) bişe de göremedim yeni açık o kadar büyük ki beton bile 12 sürüyor

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta küçücük alan aslında devasa bi alan yanındaki büyük alını görüyorsunuz kaç gün sürecek temel betonu var orda acilen hafriyatın kalkması lazım ki temel atılsın en çok betonu temel yiyor ve çok uzun sürüyor zaman kaybının başlıca nedeni temelleme zaten biran önce yapılmalı daha numaralı var gelde kafayı yeme saat 3.15 oldu ben yatar 40 küsür mesaj yazmışım yeter bu kadar herkese hayırlı olsun  ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Taner

Tahminimce hafriyat bitince geceleri full beton dökümü izlicez.Ayni anda 10 a yakın yere beton dökülür bence.Bide ikili vardiyaya geçildimi tadından yenmez.Asıl bundan sonra stadda gözle görülür degisim olcak.Ve bunlara burda sahitlik etcez.Herkese hayirli geceler...
Sadece Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

Hakaret ve küfüre izin vermeyiz burda herkesin karşısındakinin Beşiktaşlı olduğunu
bilmesi ve ona göre davranması gerekir.

Çevrimdışı izorlu85

Hakaret ve küfüre izin vermeyiz burda herkesin karşısındakinin Beşiktaşlı olduğunu
bilmesi ve ona göre davranması gerekir.

insan insana hakaret etmez etmemeli bu sadece beşiktaşlılıkla alakalı bi şey değil necmi abi. tamam farklı renklere gönül verilmiştir sonuç da hepimiz bu ülkenin insanıyız ve hepimiz insanız ve de insan inasana hakaret etmemeli...

Çevrimdışı izorlu85

neyse herkese iyi geceler uyumalıyım sabah erken kalkılacak hayırlı geceler...

Etiketler: