Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346957 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

şimdi işe döndüm.. ah be Süleyman Seba.. Şu stadın açılışını bu kadar erken yapmak zorunda mıydın?  :by2:

ağustosta açılacak dediler bu şekilde açılması çok kötü oldu :dry:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Merhabalar arkadaşlar.Uzun zamandır takip ediyorum sizleri yani bu ekibi..Nerdeyse 1 senedir..Tıpkı sizler gibi ben de her gün takip ettim inşaati fotolardan..Hatta kız arkadaşımın şöyle bir sitemi vardı; git bari bir tuğla da sen koy da en azından bir işe yaramış olsun bu durum..6 ay önce sanırım bir şarkı yazdım Mabet isminde onu sizlerle paylaşmayı düşündüm ve o dönem üye olsam mı diye düşündüm ama şarkı fazla güzel olmadı açıkçası o yüzden onu boşverelim :) Şimdi ise bir çok kişinin bir dileği var stadın isminini Seba olması konusunda..Benim bu konuda aklıma gelen bir şey oldu..Muhakkak başkalarının da aklına gelmiştir ama bunu güzel bir şekilde açıklayabilirsek neden olmasın diyeceğimiz bir şey..Bildiğiniz gibi GS'nin stadının isminde de Arena var..Bizim stadımızın ismi Vodafone Seba olabilir..Kulağa hoş geliyor ve sponsor firmanın da kabullenebileceği bir isim olduğunu düşündüm açıkçası..Bu onların da insanların nezdindeki saygınlığını arttıracaktır..Bu konuya kafa yordum açıkçası çünkü başkanımızı ve duruşunu seviyorum..Bu konuda kendisini manen baskı altında hissedeceğini düşündüğüm için böyle bir şey düşündüm..Eminim ki Süleyman abiyi bir çoğumuzdan daha çok seviyordu kendisi..Ama Vodafone ile yapılan anlaşma bir kalemde silinip atılacak tarzda bir anlaşma değil..Benim önerim Vodafone Seba ismini öne sürelim twitter ortamında hashtag açarak ve bunun arkasında duralım..Benimki sadece bir fikir..
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı güzelgünleryakında

Hocam öyle bir çalışma var zaten yanılmıyorsam Vodafone'da olumlu bakıyor bu olaya sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Bu arada hoş geldin.

Hoşbulduk dostum..Çalışmalar olduğunu tahmin edebiliyorum sürekli takip ediyorum haberlerden vs. Ben stadının ismi konusunda belki de belirleyici olma anlamında öne sürdüm aslında bu ismi.. '' Vodafone Seba ''

Çevrimdışı Efe

Hoşbulduk dostum..Çalışmalar olduğunu tahmin edebiliyorum sürekli takip ediyorum haberlerden vs. Ben stadının ismi konusunda belki de belirleyici olma anlamında öne sürdüm aslında bu ismi.. '' Vodafone Seba ''

isim ancak bu olur SÜLEYMAN SEBA SPOR KOMPLEKSİ VODAFONE ARENA başka bi çözümü yok vodafone bıraktıktan sonrada süleyman seba arena olarak tarihteki yerini alır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

öncelikle :hosgeldin yönetim gerekli adımları atmıştır haberlere de yansıdı

Hoşbulduk dostum teşekkür ederim

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin arena demek stadyum demektir arenayla yer değiştirmez bu bence biraz tuhaf olmuş en fazla olacak olan şudur Süleyman Seba spor kompleksi Vodafone arena

:hosgeldin

Hoşbulduk Efe..Burada taa ilk forumdan beri takip edip de en çok tanıdığım 3 kişiden birisin sanırım gerek paylaşımlarınla gerekse stad konusundaki heyecanınla

:hosgeldin arena demek stadyum demektir arenayla yer değiştirmez bu bence biraz tuhaf olmuş en fazla olacak olan şudur Süleyman Seba spor kompleksi Vodafone arena

Hoşbulduk Necmi abi..Aslında bu açıdan düşününce haklısın evet

Çevrimdışı Efe

Hoşbulduk Efe..Burada taa ilk forumdan beri takip edip de en çok tanıdığım 3 kişiden birisin sanırım gerek paylaşımlarınla gerekse stad konusundaki heyecanınla

doğru 2007 den beri wowdan stad yapılsın diye saydırıyorduk 7 sene sonra stadımız yapılıyor ve tanıklık ediyoruz her anı değerli bu 2 senenin :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar renklilerin forumlarında bile Süleyman Seba konusu onlarca sayfaya ulaşmışken bizde bir sayfada kaldı
hepinize bu konuda teşekkür ederim Süleyman Seba sayfasına gösterdiğiniz ilgi için  buraya yazdığınız mesajlar
bir hafta sonra binlerce mesaj arasında kaybolup gidecek istediğiniz buysa sorun yok

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar renklilerin forumlarında bile Süleyman Seba konusu onlarca sayfaya ulaşmışken bizde bir sayfada kaldı
hepinize bu konuda teşekkür ederim Süleyman Seba sayfasına gösterdiğiniz ilgi için  buraya yazdığınız mesajlar
bir hafta sonra binlerce mesaj arasında kaybolup gidecek istediğiniz buysa sorun yok
evet nedense orası çok boş kaldı herkes farklı yerlere yazdığından dolayı böyle oldu herhalde
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Katılıyorum bugun uyarı geçtik ama pek etkili olmadı bi daha yazalım suleyman seba basligi aciktir oradan devam edilsin stad basligi stadtaki gelismelerle devam edecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Statta ne gelişme var pek umrumda değil açıkçası şu günlerde
İçimden gelmiyor konuşmak

Çevrimdışı SDemirsoy

http://besiktasarena.com/index.php?topic=452.0 Evet Arkadaşlar bir daha vereyim Linki... Lütfen Rahmetli Başkanımız ile ilgili yazdıklarımız kaybolup stadyum başlığı altında gitmesin..

Çevrimiçi Necmi

Hoşbulduk Necmi abi..Aslında bu açıdan düşününce haklısın evet
Aslında benim gönlümde yatan Şeref Bey dir. Üniversiteyede Süleyman Seba ismi verilebilir.
Ben şeref Beyin çok fazla unutulduğunu düşünüyorum müzemizde onunla ilgili bir köşe mutlaka olmalı
biz burda stadla ilgili konuşurken aslında konuşmamız gereken fikirler bunlar yoksa kaç ton demir gitmiş
kaç mküp beton gitmiş bilsek ne olur bilmesek ne olur esas müze nasıl olmalı içinde neler olmalı kartal yuvası açılacak
oldukça büyük ve içinde olmasını istediğimiz ürünleri koridorlarda Beşiktaş tarihini anlatan objelerin duvarlara işlenmesini
istiklal savaşında kulübümüzden şehit olmuş kartallar için bir köşe olmalı stadımızda anıları yaşamalı bu stadın her tarafı
tarih kokmalı yoksa dünyanın en iyi stadını yapsan ne olur beton yığını nihayetinde şimdiden buna ruh katacak yönlendirmeleri
yapmak gerekir

Çevrimdışı nurtaç

İSİM BU OLMALI .HAKKI ŞEFEF SEBA VODOFONE ARENA

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimiçi Necmi

Statta ne gelişme var pek umrumda değil açıkçası şu günlerde
İçimden gelmiyor konuşmak
emin ol benimde umrumda değil Yiğitcan derdim süleyman sebayla ilgili yazılan yazıların kaybolup gitmemesi
yıllar sonra bu sayfaları ziyaret edenlerin süleyman sebayı merak ettiklerinde okuyacakları bir şeyler olsun

Çevrimdışı tayfun

niye yaptım bilmiyorum ama 4.kategori güncellendi arkadaşlar,günde ortalama 10 tane kapalı üst-orta satıyoruz.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Ozan E.

İsimleri bi yerlere vererek değil de onların düşüncelerini hayatımıza,Beşiktaşımıza katarak başarılı olabileceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı nurtaç

BU NE YA  ARKADAŞ O ZAMAN SEBA YAPSANA DİYİP BAĞIRMIYCAĞIZ. BABA HAKKI VE ŞEREF BEY PAS GEÇİLEREK DİREK SÜLEYMAN SEBA YAPMAK ŞUAN İÇİN TRİBÜNLERE OYNAMAKTIR YA HEPSİ OLMALI YADA HİÇBİRİ OLMAMALI

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

İsim konusu üzerinden tartışma,polemik v.s yaratmayalım böyle matemli günlerde.

Çevrimdışı Ozan E.

İsim konusu üzerinden tartışma,polemik v.s yaratmayalım böyle matemli günlerde.

:ok: :ok:

Çevrimiçi Necmi

BU NE YA  ARKADAŞ O ZAMAN SEBA YAPSANA DİYİP BAĞIRMIYCAĞIZ. BABA HAKKI VE ŞEREF BEY PAS GEÇİLEREK DİREK SÜLEYMAN SEBA YAPMAK ŞUAN İÇİN TRİBÜNLERE OYNAMAKTIR YA HEPSİ OLMALI YADA HİÇBİRİ OLMAMALI
Ağır ol kardeş sakin biraz Süleyman Sebanın adının stada verilmesi tribünlere oynamak falan değildir.
Bütün bir camianın talebinin yerine getirilmesidir. Onların görevi camianın sesine kulak vermektir bunu yaptıkları için
kahraman olmazlar bu ismi o stad sonuna kadar hak ediyor ve konursada mükemmel olur bırak bizi Türkiyede buna itiraz edecek kimse yoktur.
bir şeyi anlatmak istiyorsan küçük harflerle yaz böyle büyük harflerle ne anlatmak istiyorsun okunurken bile itici geliyor

Çevrimdışı Erdem Çözer

Önce bu kulübü sıfırdan bu noktalara getiren o büyük adamı gönderdiler,

Sonra onun yerine gelen ve kulübü kağıt-kalemle yönetilmekten (Efsane başkan bildiği gibi yönetmek isterdi) çağdaş bir yönetime geçirip, mali yapısını iyice güçlendirmek yolunda adımlar atan Bilgili'yi gönderdiler, hem de bu sefer küfürlerle,

Sonra hepimizin unutmak istediği, Beşiktaşlılık duruşuyla ilgisi olmayan Demirören'e nedense yıllarca tahammül ettiler.. Artık bardak çoktan taşmıştı ki nihayet (artık çıkarlarına uymamaya başladığı için) bi zahmet tepkiler başladı.. Yıllarca savunmaları da hazırdı.. Biz başkan gönderemeyiz, buna karar verecek olan kongredir. Halbuki önceden çok da rahat göndermişlerdi.

Ardından hiç kimsenin başkan olmak istemediği (bugün tersini yedirmeye çalışsalar da durum buydu) tekrar batağa saplanmış, kayyuma devredilme aşamasına gelmiş kulübe Fikret Orman başkan oldu. Arkadaşlarıyla çalıştı, çabaladı, doğrular yaptı, hatalar yaptı ama sonuç olarak kulübü o kötü durumdan, kendi stadını yapan, borçlarını düzene sokmuş, birbirinden büyük sponsorluk anlaşmaları yapan bir hale getirdi. Az önce Futbol Mundial'de konu Beşiktaş'tı. Gururla izledim.

Şimdi çıkarlarına ters düştüğü için Orman'ı da göndermeye çalışıyorlar. Halbuki onlara istediklerini verse Demirören'de olduğu gibi yıllarca hiç bir şey demeden otururlardı. Ama o bunu kabul etmedi.

Ve son olarak bugün efsane başkanımız için ilk golü attığı stadda anma töreni düzenlenirken konuşmasını tezahuratla kesme saygısızlığı gösterdiler. Sanki o bilmiyor bu stada Süleyman Seba isminin verilmesini herkesin istediğini.

Biliyorum birçoğunuz bu grubu çok seviyorsunuz.. ben de çok severdim.. ama artık gerçekleri görmek gerekiyor.. veya onların kendilerine bir çeki düzen vermesi lazım.. nerede neyi yapacaklarını bilmeliler ve beşiktaş sevgisini herşeyden önde tutmalılar.

Not: Bunu nereye yazacağımı bilemedim. Çarşı veya taraftarla ilgili bir başlık bulamadım ve Çarşı ruhunu benimsemiş taraftara değil sözüm. Başlarındaki bir grup çıkarcıya.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Etiketler: