Aslında benim gönlümde yatan Şeref Bey dir. Üniversiteyede Süleyman Seba ismi verilebilir.
Ben şeref Beyin çok fazla unutulduğunu düşünüyorum müzemizde onunla ilgili bir köşe mutlaka olmalı
biz burda stadla ilgili konuşurken aslında konuşmamız gereken fikirler bunlar yoksa kaç ton demir gitmiş
kaç mküp beton gitmiş bilsek ne olur bilmesek ne olur esas müze nasıl olmalı içinde neler olmalı kartal yuvası açılacak
oldukça büyük ve içinde olmasını istediğimiz ürünleri koridorlarda Beşiktaş tarihini anlatan objelerin duvarlara işlenmesini
istiklal savaşında kulübümüzden şehit olmuş kartallar için bir köşe olmalı stadımızda anıları yaşamalı bu stadın her tarafı
tarih kokmalı yoksa dünyanın en iyi stadını yapsan ne olur beton yığını nihayetinde şimdiden buna ruh katacak yönlendirmeleri
yapmak gerekir
abi o kadar cok yasanmıs seyler varki,, kitaplara dokuyorlar bunu ama kimse satın alıp okumuyor internete guveniyorlar,, o kadar cok yanlıs bildiğimiz sey varki,,zaten tarih diye birsey yok o insanların yarattıgı bir olgu,, esas gercek olan kaynaklar onlarla herseyi ogrenebiliriz,, ama gel görelim kimse artık bunlara onem vermiyor,, bizde verenlerle ilerleyelimki bizler ornek olalım kimse yapmıyor diye sahipsiz bırakmayalım,, simdi o kadar cok tesis ihtiyacımız varki hepsine onları katıp o ihtiyacı karsılayıp stadyumunda onunde aynı arsenalin efsanelerini stadın etrafında heykelleriyle andıgı gibi bizde aslında bir kişiden cok butun klubun futbol efsanelerini oraya koyarak gerekli seyleri yapabiliriz,,duygusal değil mantıklı hareket etmek lazım