Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8345721 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

Üst üste koyulmuş prekastların üzerinde insanların durması tehlike arz etmedi mi acaba?
etti,millet hareket edince sallandı zaten.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

kamera tam tersini söylüyo demekki yakından bakmak lazım :evillol: :evillol:

Kameraya kimse inanmasın gelin kendi gözünüzle görün,  zaten bu stadı yerinde görenlerin çoğu obitaş a saygı duyuyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

Stadı durdurmak için elinden geleni yapan şahsiyetin bugün burada olmaması çok isabetli olmuş şayet kendisi açısından hemde bizim açımızdan doğru olan budur.Umarım açılışada gelmeyip bizi mutlu eder
hakketten nerdeydi o niye yoktu acaba _? Y.D.

Çevrimdışı tayfun

Kameraya kimse inanmasın gelin kendi gözünüzle görün,  zaten bu stadı yerinde görenlerin çoğu obitaş a saygı duyuyor.
107.blok da aksiyon bekliyoruz bu hafta artık,yerinde gördüm,neden kötü olsa da orda olmak güzeldi.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam Yıldırım Demirören'i kastediyorsan ordaydı.

Çevrimdışı frkndgnr

Benim kastettiğim kişi o değildi ama  :)

Çevrimdışı SinanL

Herkese merhaba,

Törende çektiğim bir videoyu buraya yükleyemedim. Arkadaşımın instagram hesabına koydum. Aşağıdaki linki izleyin derim. Stat bittiğinde taraftarlarla birlikte neye benzeyeceğini hayal edebilmemize yardımcı olur.

Gönül isterdi ki o stat bitince ilk golü Süleyman Seba'nın atmasını görebilseydik.

Çevrimiçi Samet Ç

Senin ne demek istediğini anladım ben. Bence de gelmemesi en iyisi oldu.

Çevrimdışı Tolga

maalesef bahsettiğin kişi stadın açılışına gelecektir
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

Süleyman Seba Abimize Babamıza Tekrardan Allah'tan Rahmet Büyük Beşiktaş Camiasına Başsağlığı diliyorum...

çıkış tünelleri benimde dikkatimi çekti neredeyse yok gibiydi bütünlük muazzam heyecanım daha da arttı

Çevrimdışı ALI RIZA

Hocam Yıldırım Demirören'i kastediyorsan ordaydı.
kamera canlı yayında görmedi hiç ntv röportaj yaptı mı acaba _?

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Samet Ç

kamera canlı yayında görmedi hiç ntv röportaj yaptı mı acaba _?
Evet Ntvspor muhabiri yanına geldi röportaj yaptı.

Çevrimdışı ALI RIZA

Evet Ntvspor muhabiri yanına geldi röportaj yaptı.
Cuma ya gittigim zaman olmus  klüp binasından beri izliyordum pekte önemli kişi değildi  :kop:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafa, sitene koyduğun şu televizyonla ilgili anın çok keyifliydi valla aziz nesin okur gibi okudum   :ok:

Teşekkür ederim hocam :)

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ozan062

saatchi yasıyormu bi sorun edin ona naptı bu catı işlerini?:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Caner

sordum ben geçen de biraz terso yaptı bu iş hızlı bi iş değil olunca göstericem dedi.

Çevrimdışı selçukaras

STADA TÖRENE GİDEN ARKADAŞLAR VARSA BİR SORUM OLACAK.

tören için hazırlanan bölgenin toprağı rampadan mı getirildi.
rampa sanki biraz indirilmiş gibi geldi canlı yayınlar da.

Çevrimdışı ALI RIZA

harbiden bir ara o vardı ne oldu ona acaba  :kop:

Çevrimdışı güzelgünleryakında

Merhabalar arkadaşlar.Uzun zamandır takip ediyorum sizleri yani bu ekibi..Nerdeyse 1 senedir..Tıpkı sizler gibi ben de her gün takip ettim inşaati fotolardan..Hatta kız arkadaşımın şöyle bir sitemi vardı; git bari bir tuğla da sen koy da en azından bir işe yaramış olsun bu durum..6 ay önce sanırım bir şarkı yazdım Mabet isminde onu sizlerle paylaşmayı düşündüm ve o dönem üye olsam mı diye düşündüm ama şarkı fazla güzel olmadı açıkçası o yüzden onu boşverelim :) Şimdi ise bir çok kişinin bir dileği var stadın isminini Seba olması konusunda..Benim bu konuda aklıma gelen bir şey oldu..Muhakkak başkalarının da aklına gelmiştir ama bunu güzel bir şekilde açıklayabilirsek neden olmasın diyeceğimiz bir şey..Bildiğiniz gibi GS'nin stadının isminde de Arena var..Bizim stadımızın ismi Vodafone Seba olabilir..Kulağa hoş geliyor ve sponsor firmanın da kabullenebileceği bir isim olduğunu düşündüm açıkçası..Bu onların da insanların nezdindeki saygınlığını arttıracaktır..Bu konuya kafa yordum açıkçası çünkü başkanımızı ve duruşunu seviyorum..Bu konuda kendisini manen baskı altında hissedeceğini düşündüğüm için böyle bir şey düşündüm..Eminim ki Süleyman abiyi bir çoğumuzdan daha çok seviyordu kendisi..Ama Vodafone ile yapılan anlaşma bir kalemde silinip atılacak tarzda bir anlaşma değil..Benim önerim Vodafone Seba ismini öne sürelim twitter ortamında hashtag açarak ve bunun arkasında duralım..Benimki sadece bir fikir..

Çevrimdışı ACAB1903

şimdi işe döndüm.. ah be Süleyman Seba.. Şu stadın açılışını bu kadar erken yapmak zorunda mıydın?  :by2:

Çevrimiçi Samet Ç

Merhabalar arkadaşlar.Uzun zamandır takip ediyorum sizleri yani bu ekibi..Nerdeyse 1 senedir..Tıpkı sizler gibi ben de her gün takip ettim inşaati fotolardan..Hatta kız arkadaşımın şöyle bir sitemi vardı; git bari bir tuğla da sen koy da en azından bir işe yaramış olsun bu durum..6 ay önce sanırım bir şarkı yazdım Mabet isminde onu sizlerle paylaşmayı düşündüm ve o dönem üye olsam mı diye düşündüm ama şarkı fazla güzel olmadı açıkçası o yüzden onu boşverelim :) Şimdi ise bir çok kişinin bir dileği var stadın isminini Seba olması konusunda..Benim bu konuda aklıma gelen bir şey oldu..Muhakkak başkalarının da aklına gelmiştir ama bunu güzel bir şekilde açıklayabilirsek neden olmasın diyeceğimiz bir şey..Bildiğiniz gibi GS'nin stadının isminde de Arena var..Bizim stadımızın ismi Vodafone Seba olabilir..Kulağa hoş geliyor ve sponsor firmanın da kabullenebileceği bir isim olduğunu düşündüm açıkçası..Bu onların da insanların nezdindeki saygınlığını arttıracaktır..Bu konuya kafa yordum açıkçası çünkü başkanımızı ve duruşunu seviyorum..Bu konuda kendisini manen baskı altında hissedeceğini düşündüğüm için böyle bir şey düşündüm..Eminim ki Süleyman abiyi bir çoğumuzdan daha çok seviyordu kendisi..Ama Vodafone ile yapılan anlaşma bir kalemde silinip atılacak tarzda bir anlaşma değil..Benim önerim Vodafone Seba ismini öne sürelim twitter ortamında hashtag açarak ve bunun arkasında duralım..Benimki sadece bir fikir..
Hocam öyle bir çalışma var zaten yanılmıyorsam Vodafone'da olumlu bakıyor bu olaya sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Bu arada hoş geldin.

Çevrimdışı ALI RIZA

öncelikle :hosgeldin yönetim gerekli adımları atmıştır haberlere de yansıdı

Etiketler: