Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346136 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Seba'nin stadin ismi Seba olsun dendiginde verdigi cevabi biliyormusunuz?

Bana gelene kadar daha bir cok buyuk Besiktasli var, Seref bey var, Babah hakki var hatta San Oktem var bize futbolcu bakmaya giderken ölmüstür demistir.

Evet Seba buyuk baskanimizdir ölümsüzdür ve efsanedir ama unutmayalimki Seref beyde, Baba hakkida aynidir.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2014, 18:34:16 ZEKI ]

Çevrimdışı brci

Hocam bu yazdıkların hiçbir zaman gerçek olamayacak bir şey. Daha çok yönetimde ve taraftarlarda şöyle bir algı var şampiyonluk yoksa başarı da yoktur algısı var. Görürsün 2 gün sonra yönetim de çoğu insan birbirinin kuyusunu kazmaya devam edecek. Taraftarlar da başlar yine transfer yok Yönetim gitsin﹗ etsin demeye. Maalesef durum bu. Beşiktaş hiç bir zaman birlik içinde olan bir camiaya değil. Bundan sonra da olacağını düşünmüyorum.

ne olursa olsun kim başkan olursa olsun ..stadın adı neyse o olsun ben bilirim SEBA kim ben bilirim ŞEREF Beşiktaş için ne demek ,HAKKI ne demek ve yine ne olursa olsun ne kadar kötü yönetilirse yönetilsin herzaman Beşiktaşın arkasında olucam kulübüm için birşeyler yapıcam . önemli değil benim fikirlerim yanlış olabilir yeterki Beşiktaşımız iyi yerlerde olsun hep ..

Çevrimdışı Barış Hoca

barış hocam tam tersine hiçbir kıyaslama yapmadık ve yapmak ta istemediğim için orası aynen kalsın dedim. ve zaten böyle bir kıyas yapılamaz da kimsenin elinde beşiktaşmetre yok. asıl bu stada bir isim verilme çabası beşiktaşın geçmişini kıyaslama çabasıdır ve fitne den başka birşey katmaz bize rahmetli başkanın kişiliğine karakterine beyefendiliğine zarafetine en uygunu kendine has bir uslubu ve ekol oluşturabilecek bir eğitim kurumunda olmasıdır kendi düşünncem

Umarım yanıtımı münakaşa etme amacıyla algılamadınız, İsim kesinlikle yaşatılmalı, stadyum olursa güzel olur. Ancak üniversite işi olursa eğer bence de bir eğitim yuvasına daha çok yakışır, bir eğitimci olarak bunu destekliyorum. Fakat duygusal bir toplum olduğumuz ve bu tip kararları duyguların yoğun olduğu dönemde aldırabildiğimizi unutmayalım. Ben de Necmi Ağabey'e katılıyorum, gönlümden geçen isim her zaman "Şeref Stadı"ydı. Şu an için adlandırma yapabileceğimiz yeni ilk tesis stadımız olduğu için bu ismi destekliyorum. Lakin bu isimlendirme Beşiktaş'a maddi zarar verecekse elbette Süleyman Seba gibi davranmalı ve duygusallığı bırakmalıyız.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı sallapati

Seba'nin stadin ismi Seba olsun dendiginde verdigi cevabi biliyormusunuz?

Bana gelene kadar daha bir cok buyuk Besiktasli var, Seref bey var, Babah hakki var hatta San Oktem var bize futbolcu bakmaya giderken ölmüstür demistir.

Evet Seba buyuk baskanimizdir ölümsüzdür ve efsanedir ama unutmayalimki Seref beyde, Baba hakkida aynidir.

aynen katılıyorum.. populizm yaparak stadın adı Seba olsun demek Sebanın kemiklerini sızlatır..

Ama bu 3 efsaneye (SEBA , Yeten , Şeref Bey) gerekli itibar verilerek, stadda heykel ve isimleri yaşatılmalıdır
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2014, 18:35:14 ZEKI ]

Çevrimiçi Necmi

biz ne kadar tartışsak yersiz. Seba ismi olmayacak zaten. ortada 150 milyon dolarlık para var.

ama tribün isimleri ve heykelleri konusu olabilir
tribünlerdede o kadar para var neyse bu tartışma anlamsız birine ne kadar değer verdiğini göstermek için ismini
bir yerlere vermeye gerek yok Süleyman Seba Beşiktaş tarihinde asla unutulacak bir isim değil

Çevrimdışı okan

Aslında benim gönlümde yatan Şeref Bey dir. Üniversiteyede Süleyman Seba ismi verilebilir.
Ben şeref Beyin çok fazla unutulduğunu düşünüyorum müzemizde onunla ilgili bir köşe mutlaka olmalı
biz burda stadla ilgili konuşurken aslında konuşmamız gereken fikirler bunlar yoksa kaç ton demir gitmiş
kaç mküp beton gitmiş bilsek ne olur bilmesek ne olur esas müze nasıl olmalı içinde neler olmalı kartal yuvası açılacak
oldukça büyük ve içinde olmasını istediğimiz ürünleri koridorlarda Beşiktaş tarihini anlatan objelerin duvarlara işlenmesini
istiklal savaşında kulübümüzden şehit olmuş kartallar için bir köşe olmalı stadımızda anıları yaşamalı bu stadın her tarafı
tarih kokmalı yoksa dünyanın en iyi stadını yapsan ne olur beton yığını nihayetinde şimdiden buna ruh katacak yönlendirmeleri
yapmak gerekir

çok doğru. kesinlikle haklısın... tarih kokmalı..  :ok:

Çevrimdışı tayfun

TOPLADIM 13444  :sevinc
hiç sanmam.nasıl çıktı bu rakam üstat?ayrılan kontejyanları sayarsan ancak çıkar ki doğru rakamı vermez.kombine en fazla 8 000 şuan,13 000 civarıysa saymayı bırakırım bu kadar iddalıyım :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

Umarım yanıtımı münakaşa etme amacıyla algılamadınız, İsim kesinlikle yaşatılmalı, stadyum olursa güzel olur. Ancak üniversite işi olursa eğer bence de bir eğitim yuvasına daha çok yakışır, bir eğitimci olarak bunu destekliyorum. Fakat duygusal bir toplum olduğumuz ve bu tip kararları duyguların yoğun olduğu dönemde aldırabildiğimizi unutmayalım. Ben de Necmi Ağabey'e katılıyorum, gönlümden geçen isim her zaman "Şeref Stadı"ydı. Şu an için adlandırma yapabileceğimiz yeni ilk tesis stadımız olduğu için bu ismi destekliyorum. Lakin bu isimlendirme Beşiktaş'a maddi zarar verecekse elbette Süleyman Seba gibi davranmalı ve duygusallığı bırakmalıyız.
yok esf. asla öyle düşünmedim tabi ki beşiktaşa en ufak bir hizmeti bile olanı unutmamak gerekir kaldı ki süleyman seba unutulsun
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı murat

hiç sanmam.nasıl çıktı bu rakam üstat?ayrılan kontejyanları sayarsan ancak çıkar ki doğru rakamı vermez.kombine en fazla 8 000 şuan,13 000 civarıysa saymayı bırakırım bu kadar iddalıyım :)
tayfun hocam satışa çıkan toplam koltuk adeti nedir? bir bilgin varmı?

Çevrimdışı Efe

tayfun hocam satışa çıkan toplam koltuk adeti nedir? bir bilgin varmı?

bende şuan satılan toplam kombine ve kapalı olan koltuk sayısını örenmek istiyorum ama sayamıyorum hepsi kırmızı olmuş bazı yerlerin tayfun tahmini bilgi atabilirsen sevinirim
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

ağustosta açılacak dediler bu şekilde açılması çok kötü oldu :dry:
@Efe aynı şeyi düşünüyorum tören yeri olarak belirlendiğinden beri.

Çevrimdışı Efe

@Efe aynı şeyi düşünüyorum tören yeri olarak belirlendiğinden beri.

Evt her son bi baslangıçtır vodafane arena bittimi tekrardan baslayacağız
Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Biz BEŞİKTAŞ'a sahip çıkalım Süleyman Seba'yı anmak ve yaşatmak için yapacağımız en iyi şey budur.Artık stad konusuna geri dönelim ilgili arkadaşlar konuyla konuşulması gereken yeri belirtti.

Çevrimdışı Kemal

başkan inşaatcı önetim ha keza aynı inşaat a.ş nin başında ki adam stad uzmanı yetmedi mühendisleri mimarları yetmedi tecrübeli ustaları  yetmedi yapılan testleri şimdi buda yetmedi bide evhamlı taraftarı bırakalım çalışsınlar transfer bölümünde biri başkana çakacam diye stad yavaşladı demiş yavaşlar tabi resmi siteye hergün twitterdan ordan burdan KAP yokmu diye soruyoruz sanki 40 bin kombine 500 bin forma sattıkta

iyide hocam birde diğer taraftan bakarsak, iyi transfer yapacaksın onlarla başarıyı yakalayacaksın ki (buda KAP oluyo sanırım) - ( birde takımda 2 pozisyon boş şuan) , 40.000 kombine 500.000 forma satacaksın, hatta Anadolu o zaman çocukların üzerindeki formalar bile siyah beyaz olmaya başlayacak , bakın şimdi bile geçen koyu Beşiktaşlı bir Kaymakamımız var doğuda o twit atmıştı Demba Ba'da bile çocukların ilgisi gözle görünür şekilde izleniyor diye, çünkü aynı zamanda medyaya yansıyor medya vitrin yapıyor ve o vitrinden daha doğrusu evdeki karakutulardan küçücük çocukların beynine bile etki ediyor , kısaca domino etkisi. Herkes düzden düşünüyor bence bu olayı tersten tüme varım olarak yorumlamak lazım.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

15.08.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı brci

numaralı kirişleri(iskeleleri) gördümde sanki numaralı kapalıya oranla dar gibi geldi bana göz yanılmasımı bilmiyorum ama kirişler çok geriden başlamış sanki :/

Çevrimiçi Kartal Ç

İç kısımlarla ilgili izlenimlerin nasıl @mustafa_(87) ? Bizi biraz aydınlatabilir misin?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

ilk 7 fotoğraf Ersin Adlı kardeşimize ait kendisi yayınlamam için gönderdi teşekkür ediyorum buradan kendisine. İç kısımlara girmedim yani. :)

Çevrimdışı idobyyy

[img width=500 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/08/vodafone-arena-15.08.2014-079.jpg[/img]

Kaplama baslamis herhalde anladigim kadariyla. Yorumlariniz ne bu kaplama hakkinda? Malzeme ve kalitesi vs.
Tam bağımsız ruh hastası beşiktaşlı.

Etiketler: