Merhabalar arkadaşlar.Uzun zamandır takip ediyorum sizleri yani bu ekibi..Nerdeyse 1 senedir..Tıpkı sizler gibi ben de her gün takip ettim inşaati fotolardan..Hatta kız arkadaşımın şöyle bir sitemi vardı; git bari bir tuğla da sen koy da en azından bir işe yaramış olsun bu durum..6 ay önce sanırım bir şarkı yazdım Mabet isminde onu sizlerle paylaşmayı düşündüm ve o dönem üye olsam mı diye düşündüm ama şarkı fazla güzel olmadı açıkçası o yüzden onu boşverelim

Şimdi ise bir çok kişinin bir dileği var stadın isminini Seba olması konusunda..Benim bu konuda aklıma gelen bir şey oldu..Muhakkak başkalarının da aklına gelmiştir ama bunu güzel bir şekilde açıklayabilirsek neden olmasın diyeceğimiz bir şey..Bildiğiniz gibi GS'nin stadının isminde de Arena var..Bizim stadımızın ismi Vodafone Seba olabilir..Kulağa hoş geliyor ve sponsor firmanın da kabullenebileceği bir isim olduğunu düşündüm açıkçası..Bu onların da insanların nezdindeki saygınlığını arttıracaktır..Bu konuya kafa yordum açıkçası çünkü başkanımızı ve duruşunu seviyorum..Bu konuda kendisini manen baskı altında hissedeceğini düşündüğüm için böyle bir şey düşündüm..Eminim ki Süleyman abiyi bir çoğumuzdan daha çok seviyordu kendisi..Ama Vodafone ile yapılan anlaşma bir kalemde silinip atılacak tarzda bir anlaşma değil..Benim önerim Vodafone Seba ismini öne sürelim twitter ortamında hashtag açarak ve bunun arkasında duralım..Benimki sadece bir fikir..