Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8325914 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tunckuyucu

+ Yeni açık locasız yapıldı. Hatta yeni açık alt köşlerden birinde giriş çıkış tüneli bile olmadı. Bu sayede harika bir görüntü, ambiyans olacak.
- Hayır olmayacak oraya rakip taraftar koyduk.

+ Eski açığa rakip konulmadı çünkü locaları korudular, üstten yabancı cisim atılmasın vs. diye.
- Hayır korumadılar, üst kattan locaya bir şey atamazsınız. Loca daha önde değil daha altta daha içeride. Aşağıya bir şey atılırsa hiç lafı geçmeyen taraftarın kafasına gelecek.

+ Yeni açığa koyarak daha dar bir yer kaplayacak. Eski açık kısa çünkü.
- Evet daha dar olacak belki 2-3 sıra kadar. Yani Hayır.

+ Yeni açıkta olması iyi oldu böylece otobüsümüz stada üstlerine bir şey atılmadan giriş yapabilecek.
- Hayır nerede olurlarsa olsunlar girebilecek. Sökülmeyen koltuklar, Passolig ve üst aramalarını boşa yapmıyoruz sanırım.

+ Hem FG, GS, Bursa gelemeyecek zaten, sorun olmayacak.
- Ambiyans bozulacak, bütünlük bozulacak, boş kalacak bunlar sorun değil mi?

+ Yeni açığın locasız olmasız konserler için öyle yapıldı.
- Hayır taraftar bütünlüğü için yapıldı. Konserlerde localar da olur VIP'ler de olur. Kaldı ki bu tribünün heryeri çerçevelerle demirlerle kaplı olacak. O demirlerin içinden konser izlemek çok zevkli olacağını düşünenler var gerçekten.

+ Biz zaten kareografi yapan bir takım değiliz orada kareografi yapmasak ta olur.
- Ambiya... Bütünlü... Manzara... Plan, proje...

+ Ya ben zaten eski açıktan aldım gitsinler tepemden karşı tribüne benden uzak olsunlar oh oh..
:s20:

119. bloktan almak için onlarca kez mail attım, soru sordum, bekledim. Kulüpten tek bir cevap gelmedi. Rakip tribün nerede olacak diye onlarca kez mail attım, soru sordum, bekledim. Kulüpten tek bir cevap gelmedi. Biz de gittik 120. bloktan 119. bloğun dibinden 4 arkadaş kombinemizi aldık. 900TL olan en ucuz ikinci kategoriden aldık. Bu kadar didiklemeye hakkımız olmadığını düşünenler olursa eğer, her gün saatlerini inşaat izlemek için burada geçiren arkadaşlara selamımı gönderiyorum. Yermek için değil herkesin farklı farklı arızaları olabileceğini söylüyorum.

Eğer yukarıdaki endişelerimi mantıklı bir şekilde giderecek cevap ve cevaplar varsa hiç kızmam, sevinir ve çok mutlu olurum.  :tabe:

Daha iyi bir ortamda daha iyi olacak takımımızı izleme çabalarım dışında farklı bir niyetim yoktur. Saygılar.

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Çağrı

Yeni açıkta tribünün arkasında baya bir iş alanı var burada tam olarak ne olacak konser alanı dışında? Çünkü ciddi bir alan söz konusu müze restoran eski açıkta olacak bildiğim kadarıyla
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

www.arenakartallari.com isminide aldık ve siteye yönlendirdik
artık bu isimde bizim ismimiz :)

Pankartida hazirlattikmi ilk macta acariz artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Furkan Sarper

Yeni açıkta tribünün arkasında baya bir iş alanı var burada tam olarak ne olacak konser alanı dışında? Çünkü ciddi bir alan söz konusu müze restoran eski açıkta olacak bildiğim kadarıyla

Konser alani arkada olmuycak :) arka tarafta otopark olur yukari dogru rampalarda var,olursa fitness salonu olur.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bugün prekast çalışması olmadı hiç neden acaba.

Çevrimdışı Efe

Passodan baktim simdi numarali yandan eski aciga 17 16 diye azaliyor siralar bi degisiklik yok yani
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asi_kartal

3 blok her macda mı kapatılacak yoksa sadece derbilerde mi ? Sadece derbiler de olursa sanırım diğer maçlarda tek blok kapatılsa yeter topu topu bir avuç geliyorlar zaten  :evillol:

Ayrıca loca, polis, özel güvenlik, deplasman tribünü vs. işin içine girince bize ne kalıyor yav  :alala: Biri kapasite güncellendi desin dert oldu arkadaş  :pray:

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Sedat

Deplasman takımı için ayrılan bloklar (404-405-406) ilk satışta taraftarımıza sunulmuş ancak o bloklardan hiç satış olmamış  :stop:
Haliyle yapılan değerlendirmelerde bunun da etkisi büyüktür. Bir bakıma biz vermişiz o kısmı rakibe  :alala:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Zoro

Çevrimdışı tayfun

Deplasman takımı için ayrılan bloklar (404-405-406) ilk satışta taraftarımıza sunulmuş ancak o bloklardan hiç satış olmamış  :stop:
Haliyle yapılan değerlendirmelerde bunun da etkisi büyüktür. Bir bakıma biz vermişiz o kısmı rakibe  :alala:
hiç satışa çıkmadı o bloklar.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Arkadaşlar merhaba,

deplasman tribününün yeni açıkta olma olayı kesin ve geri dönüşü olmayan bir karar mı ?

Çevrimdışı Sedat

hiç satışa çıkmadı o bloklar.
Twitterda foto görmüştüm ama yanlışmış heralde  :bandit:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı tayfun

Twitterda foto görmüştüm ama yanlışmış heralde  :bandit:
planda vardı ama 104-105-106 gibi kilitliydi,biz eski açık diye beklerken yeniye attılar deplasmanı süpriz oldu.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Anıl

Arkadaşlar merhaba,

deplasman tribününün yeni açıkta olma olayı kesin ve geri dönüşü olmayan bir karar mı ?
Evet çünkü eski açığın tamamı satışta şuan  :tabe:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Arkadaşlar misafir takım tribununun yeri allah kelamı değilya, denenir bakılır olmadı yeri değiştirilir(ileriki sezonlarda). Şu bir gerçek kimisi yeni açıkta kimisi eski açıkta olsun istiyor bence çok fazla takılmayın.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 17:26:07 LVNT.GEMICI ]
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı siyah-1903

olur mu hiç öyle şey.. satışa çıksa ben direkt oradan alırdım.. satışa sunulabilir göründü ama satışa sunulmadı.. yoksa 0 satış olması mantıklı mı geliyor  :bandit:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 12 Ağustos 2014, 17:27:04
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
mabet reis fotoğraf paylaştı twiterdan bir arkadaş buraya atabilrmi ben atmayı bilmiyorum ...

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2014, 17:31:25 FARUK ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

böyle sacmalik olurmu. hem atesli taraftari yeni acikta olmasini istiyorlar hemde deplasman taraftarinida oraya veriyorlar. misafir tribünü kameralara görünmeyen yerde olmali, ve atesli taraftarimizdan uzak olmali. en mantiklisi eski acik numarali birlestigi köse.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı capo di capi

7. kategoriyi güncelledim,119 ve 123 dahil değil.350 civarı artış oldu sadece köşelerden(119-123 hariç) :ok:

Güncellemeye nereden ulaşabilirim ? Dünde sordum cevap alamadım.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı capo di capi

Deplasman tribünün yeni açıkta olmasını doğru buluyorum.  :ok:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail sen ne diyosun bu deplasman tribünü için sana mantıklı geldimi :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Etiketler: