Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8326067 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Selamlar. Herkese sevgi ve saygılarımı sunarım. Forumu dışarıdan takip ediyordum. Stad ile ilgili bir konuda bilgiye ihiyacım olunca en doğru kişilere yönelmek istedim. Cevaplarsanız memnun olurum. Yeni stadımızda tribünler birbirinden nasıl ayrılacak. Mesela yeni açık tribün ile kapalı arasında eskisi gibi demir parmaklıklar mı olacak? Yoksa camekan ya da tel benzeri ya da çok daha farklı bir şey mi yapılacak?
aramıza hoşgeldin öncelikle.sadece temmenni olarak cam olmasını bekliyorum.

Çevrimdışı okansosa

O üç blok deplasman tribünü ve kapasitenin %5 ine sahip.O blokların koltuk sayısına kapalı yeni açık köşesindeki denk blokları sayarak da bulabiliriz öyleyse bulduğumu sayı yüzde 5 olacağından resmi toplam kapasiteyi bulabiliriz diye düşünüyorum.Sizin görüşleriniz neler
  :claps:  :claps: :claps:
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı side_ali

herkese Antalya'dan selam olsun aralık ayından beri sessiz takipteyim
yeniinönü alıntıdır

Çevrimdışı mduru

an itibarıyla yeni açık numaralı köşede beton dökümü başladı :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

Mustafa kardeşim fotograflar için çok teşekkür ederim

:)

Çevrimdışı Oktay

Yeni açıkta bu ekip işin hızını belirlicek ekip

Çevrimdışı ilhan mansız

Yeni açıkta bu ekip işin hızını belirlicek ekip
Kasım sonunda kadar bu işi bitirebilirler. tam 110 gün var ve kesinlikle yeterli

Çevrimdışı yash26

deplasman tribunun yeni aciga konmasi rezallettir fiyaskodur. bu rezaletten derhal donulmesi gerekmektedir. Butun olarak en buyuk tribun yeni acik olacakken tribunun yarisi nerdeyse bos kalacak bu yuzden. REZALET.
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

deplasman tribunun yeni aciga konmasi rezallettir fiyaskodur. bu rezaletten derhal donulmesi gerekmektedir. Butun olarak en buyuk tribun yeni acik olacakken tribunun yarisi nerdeyse bos kalacak bu yuzden. REZALET.

Hocam eski açığa koyarsan da üst tribün küçük olduğundan neredeyse üst katın tamamı deplasman tribünü olacak. Bu işi aslında boşluk bırakmadan çözdürmek lazım.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ya bence abartıldığı kadar yavaş gitmiyor arkadaşlar. Daha doğrusu, daha koskocaman 12 ay var. Hatta ağustos sonunu düşün, 12.5 ay var. Eski açık bitti bitecek.. Yeni açığın kendi nazarımda %40 ı bitti. Kapalı zaten bitti. Numaralıda 5 ay sürsün hadi, sürmez ya, sürsün.. Ocak başında çatı başlar. Takması montajı bilmemnesi 6 ay sürsün, 2 ayda koltukçar çimler skorboard falan hayli hayli yetecektir.. Tabi bu benim kendi izlenimim.. herhangi bir sıkıntı olmazsa.

Çevrimdışı altan0348

Kasım sonunda kadar bu işi bitirebilirler. tam 110 gün var ve kesinlikle yeterli

yeni açığın 4 ayda biteceğine pek ihtimal vermiyorum. obitaş hep geride kaldı, işçi sayısı artarsa belki ocak sonuna biter. kaba inşaat bitiş öngörüm haziran 2015.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

yeni açığın 4 ayda biteceğine pek ihtimal vermiyorum. obitaş hep geride kaldı, işçi sayısı artarsa belki ocak sonuna biter. kaba inşaat bitiş öngörüm haziran 2015.

Usta vur dedik öldürdün yahu :)
Max 5 ay sonra hepsi biter.

Çevrimdışı queen1903

herkese iyi akşamlar.rakip takım taraftarının yeri konusunda benle aynı fikirde olanları görüyorum.ennnn güzel tribünün bu şekilde bölünmesi üzücü oldu.değiştirilebilir mi ki? :elvis:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

12.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı Oktay

Usta vur dedik öldürdün yahu :)
Max 5 ay sonra hepsi biter.
Haziran derken dili sürçtü herhalde :evillol:

Çevrimdışı altan0348

Haziran derken dili sürçtü herhalde :evillol:

hayır elim falan klavyede sürçmedi :) bu hızla giderlerse mayıs sonu gibi kabası biter. şu ana kadar yarısı bitmiş 8 ayda.  mayıs sonuna da 8 ay var. realist olmak gerek :) yönetim öyle uçuk paralara transfer yapmasın stadı bitirsin tez zamanda :)

biraz gülün ;  https://eksisozluk.com/entry/44889817

Çevrimdışı yash26

Hocam eski açığa koyarsan da üst tribün küçük olduğundan neredeyse üst katın tamamı deplasman tribünü olacak. Bu işi aslında boşluk bırakmadan çözdürmek lazım.

Abi o tribunu taraftarlara ayirdik demislerdi, koreografilerin pankartlarin vesaire olacagi tribun orasi.madem rakibi oraya koyacaklar butunlugu bolecekler orta katina loca yapsaydilar ozaman biraz daha para kazansaydik.
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimiçi Necmi

Selamlar. Herkese sevgi ve saygılarımı sunarım. Forumu dışarıdan takip ediyordum. Stad ile ilgili bir konuda bilgiye ihiyacım olunca en doğru kişilere yönelmek istedim. Cevaplarsanız memnun olurum. Yeni stadımızda tribünler birbirinden nasıl ayrılacak. Mesela yeni açık tribün ile kapalı arasında eskisi gibi demir parmaklıklar mı olacak? Yoksa camekan ya da tel benzeri ya da çok daha farklı bir şey mi yapılacak?
:hosgeldin o konu henüz bilinmiyor

Çevrimiçi Necmi

herkese Antalya'dan selam olsun aralık ayından beri sessiz takipteyim
yeniinönü alıntıdır
hoş geldin

Neden o tribünü verirler ki diğer tarafta yüzde 5 i saglayamiyorlar mi anlayamıyorum.  Bence değişme ihtimali varsa bastıralim kulübe belki dondurebiliriz.
En büyük Aşk BeşiktAŞK.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Abi o tribunu taraftarlara ayirdik demislerdi, koreografilerin pankartlarin vesaire olacagi tribun orasi.madem rakibi oraya koyacaklar butunlugu bolecekler orta katina loca yapsaydilar ozaman biraz daha para kazansaydik.

Ben en başından beri söylüyorum yeni açık localı olmalıydı diye  :)

Çevrimiçi Necmi

Diğer tribünleri cinlere perileremi ayırmışlar :alala: her yerde taraftar olacak ne farkederki kareografi hayali kuruyorsanız
bence kurmayın bizim stadda o iş olmaz yapılması istenseydi daha önce illaki yapılırdı orası dünyanın en iyi taraftarının mabeti
çocuk parkı değil bırakalım o işleri çocuklar yapsın :D yeni açık tribünüyle ilgili forza hayır dedikten sonra yönetimin planı suya düşmüştü
zaten yeni açığa eskiden kimler gidiyorsa gene onlar gidecek dağılım bozulmayacak o yüzden rakip taraftar tribününün orda olması mantıklı
eski açık artık çok değerli  yarısının rakibe bırakılmasının mantığı yok eskiden çıkan çatışmalarda önlenmiş olur

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben en başından beri söylüyorum yeni açık localı olmalıydı diye  :)

3 maç hariç hep boş kalacak bir nokta orası. bence çok sıkıntı değil, gerekirse yönetim değiştirebilir. zaten deplasman yasağı var halen devam eden, niçin bu kadar dert ediliyor anlamıyorum.

Çevrimdışı TURKahvesi

2015 Ocak ayına kadar kabasının biteceğini tahmin ediyorum fakat yinede özellikle hava şartları yüzünden emin olamıyorum

Ocak ayından önce bitmesi mümkün görünmüyor ama inşallah ben yanılırım

ayrıca stadımızın sezonun son 1-2 maçını oynayacağı umudunu şimdiden yitirin derim

2015-2016 sezonunun ilk maçına ancak yetişir diyorum.

Etiketler: