Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8371115 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

konu dışı ilk transfer lanzini :)
kaynak nedir acaba önemli bir bilgi çünkü  :D
hocam inş doğru bilgidir gene de beklemek lazım konu dağılmasın neyse 8)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kaynak nedir acaba önemli bir bilgi çünkü  :D
kulup çaycısı::::::::::::::::)) şaka biyana kulupten birisi

Stoper ne oldu hocam

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Forzadan mı okudunuz lanziniyi?
hayır forzadan malesef fikret ormanı savunduğımdan dolayı süresiz kadro dışı kaldım:=)
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı SerkanKoruklu

Geceleri canlı yayını izlemek gibisi yok :) üçgen bu gece biter
üçgenin vadesi doldu hiç şansı yok bu gece :)
Tarih bu günüde yazar :))
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.!

Çevrimiçi Necmi

Olaya farklı bir açıdan bakmak adına, belki de Obitaşın bu hızda gitmesini Bjk istiyordur. Çünkü obitaş belirli bir sure içinde ne kadar fazla iş yaparsa o kadar fazla hakediş alacak Bjk'den. Misal belki Bjk 1 ayda 1 milyon veremiyor ama 2 ayda 500'er bin verebiliyor. Bir fikir sadece..
obitaş işi kendisi yapmıyor.taşeron firmaya yaptırıyor.az işçi çalıştırıyor bu nedenle yavaş ilerliyor.inşaat işinde ne kadar işçi o kadar köfte demek
tamam da neden az işçi çalıştırıyor onu çözmeye çalışıyorum zaten.
fazla isci calistirsa fazla para odeyecek.fazladan 50 isci olsa her gun 50 iscinin obitasa maliyeti min 2500 tl.

1 ayda 75000 tl yapar.ortalama 3 ay daha orda calisacagini dusunursek 225.000 tl zarara girer.

obitas tokiye is yaptigini dusunup 3 u 5 i ariyor isin ozeti o

Mantığı tersten yürütürsek... Ne kadar çok işçi, o kadar çok iş. iş erken bitince işçilere para ödemeye devam etmeyecekler sonuçta. Bence Obitaş'ın yavaşlığının tek nedeni klüpten çıkacabilecek paraya orantılı iş yapmasıdır. Diyelimki Obitaş normalden 2 kat fazla iş yaptı, hakedişlerinin tamamını karşılayabilecek mi klüp. Sanmıyorum. Hem, İşçi sayısı artınca yeterli konteynır var mı onu da bilmiyoruz.

bildiğim kadarıyla bu güne kadar hakediş te gecikme olmamış
obitaşın yavaşlığının tek nedeni elinde adam tutamaması
demirciden yana bir sorunu yok ama sonrası amalarla dolu

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta aradan iyi toprak alıyorlar 8)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

maç başlıyor bir gözüm burda bir gözüm maçta olacak  ;)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serkan7738

herkese iyi geceler ilgilenemiyorum u ara forumla iş güç yazılanlarıda okuyamıyorum bi selam verip gideyim dedim

Çevrimdışı krena

yeni açıkta aradan iyi toprak alıyorlar 8)
Gönderen: Necmi
« : Bugün, 00:49:14 »
Alıntı Yap
Alıntı yapılan: Sedat_BJK - Bugün, 00:15:52
Alıntı yapılan: Deniz - 15 Haziran 2014, 20:12:22
Alıntı yapılan: eski inönü - 15 Haziran 2014, 20:08:15
Alıntı yapılan: Deniz - 15 Haziran 2014, 20:04:34
Alıntı yapılan: eski inönü - 15 Haziran 2014, 20:01:40
Olaya farklı bir açıdan bakmak adına, belki de Obitaşın bu hızda gitmesini Bjk istiyordur. Çünkü obitaş belirli bir sure içinde ne kadar fazla iş yaparsa o kadar fazla hakediş alacak Bjk'den. Misal belki Bjk 1 ayda 1 milyon veremiyor ama 2 ayda 500'er bin verebiliyor. Bir fikir sadece..
obitaş işi kendisi yapmıyor.taşeron firmaya yaptırıyor.az işçi çalıştırıyor bu nedenle yavaş ilerliyor.inşaat işinde ne kadar işçi o kadar köfte demek
fazla isci calistirsa fazla para odeyecek.fazladan 50 isci olsa her gun 50 iscinin obitasa maliyeti min 2500 tl.

1 ayda 75000 tl yapar.ortalama 3 ay daha orda calisacagini dusunursek 225.000 tl zarara girer.

Mantığı tersten yürütürsek... Ne kadar çok işçi, o kadar çok iş. iş erken bitince işçilere para ödemeye devam etmeyecekler sonuçta. Bence Obitaş'ın yavaşlığının tek nedeni klüpten çıkacabilecek paraya orantılı iş yapmasıdır. Diyelimki Obitaş normalden 2 kat fazla iş yaptı, hakedişlerinin tamamını karşılayabilecek mi klüp. Sanmıyorum. Hem, İşçi sayısı artınca yeterli konteynır var mı onu da bilmiyoruz.

Önümüz ramazan, bayram. Hadi Hayırlısı

Çevrimdışı Sedat_BJK

Belki işte tam da bu yüzden gecikme olmamıştır. koordineli gidiyorlardır bizim şirketle. Adam tutamama konusu enteresan... Eğer sıkıntı buysa, hakkımızda hayırlısı, planmış projeymiş hepsi hikaye olur. Obitaş'ın işçi sayısı belirler arenanın açılış tarihini. Her şekilde, keşke yönetimden bu konuda bir açıklama yapılsa, Fikret Başkan olaya bir el atıverse rahatlayacağız...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Burak2

aramızda kalıpçı var mı gidip yeni açıktaki çıplak kolonları kalıplayalım

yok mu hiç ilkokulda defter kitap kaplayan

MMA

• Ziyaretçi

aramızda kalıpçı var mı gidip yeni açıktaki çıplak kolonları kalıplayalım

yok mu hiç ilkokulda defter kitap kaplayan

Onlari bile annem yapardi bide kolonmu kaliplicaz bide geceleyin olcak is degil haa tasi desinler kaliplari tasiyalim hammalligin babasini yaptik :-)

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı serti67

gecen haftada burdan aynı seyı yazdılar bı haftadır tık yokk bole durumları dırek yazıyosunuz olmayınca tepkı oluyo kızıyosunuz hıcbıyerde ses yok sıze nedendı bılmıyorum ama umarım dogrudur
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Caner

O değil de açılış maçımız aik solna ile yapılsa ne güzel ve anlamlı olur. İnönü'nün açılış maçı bu takımla olmuştu 1947'de, Şeref Bey'in de onla olur  :)

Çevrimdışı Deniz

Maracana stadindaki merdivenler cok genis degil mi?bizimki bu merdivenlere gore nasil olacak?

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Burak2

Maracana stadindaki merdivenler cok genis degil mi?bizimki bu merdivenlere gore nasil olacak?

evet aşk merdiveni gibi  8)

Çevrimdışı cccilluminaticcc

Fifa herhangi bir tehlike anında belirli bir süre veriyor Taraftarların tahliyesi için.Maracana mağlum büyük bir stat olduğunda merdivenler çok geniş.

Çevrimdışı Deniz

Fifa herhangi bir tehlike anında belirli bir süre veriyor Taraftarların tahliyesi için.Maracana mağlum büyük bir stat olduğunda merdivenler çok geniş.
bizimki daha dar olacak muhtemelen

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Erol Akçınar

Numaralıdan nostalji,ne hafriyat varmış be  :)

Çevrimdışı Efe

kepçe araya girdi yardırıyor bu gece bitecek inşallah  8)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Numaralıdan nostalji,ne hafriyat varmış be  :)
eskiden kamyon sayisi daha fazlaydi.sonra muhtemelen maddiyat sikintisindan kamyonlar azaltildi.hafriyat isi de bundan uzadi.ama son bir haftadir çalışmalar cok guzel :)

Çevrimdışı izorlu85

yukarda ki resmi  görünce  hafriyat da hızlı gidiyor bence inşaat da bi kısıtlamalar olmasına rağmen...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ALI RIZA

Yukardaki resim beni benden aldı :) ne harfiyat al al bitmiyor :) 80 bin kamyonu geçmiştir su an bence :)

Çevrimdışı Thuggie

Nihayet kamyon sayisi cogaldi az da olsa su an :)

Çevrimdışı Efe

4 kamyon eski açığa gitti ölümüne hafriyat ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: