boykot değil artık işin aslı insanlara zor geliyor kart almak. Kartal yuvalarında passo kart satışı yapılmalı. Hatta marketlerde bile passo kart verilmeli ki almak kolay olsun.
sıkıntıdan önce ortada saçmalık var maçta kartal yuvası tırına gittim şu passo kartına yüklenen parayı kulübe iade edecektim bari bir şey alayım dedim
para kulübe geri gitsin ama kart kartal yuvasında bile geçmiyor

hiç bir işe yaramayan bir kart var cebimde içindeki parayı bile kullanamıyorum her hangi bir
şubeden çeksem olurmu onuda bilmiyorum zaten paranın yarısı komisyona gider zaten o parayı unuttum ama en azından kulübe geri gitsin ama yok gitmiyor
evet passoya karşı olanlar yerden göğe haklı bilet almak sorun olacak kartınla içeri girmekte sorun olacak çünkü bir çok kombine sahibinin passosu çalışmadı
gidin geçici passo çıkartın dediler maç başlıyor binlerce kişi kuyrukta geçici passo almaya uğraşıyor neden sistemi beceremediler peki bu insan bir daha maça gelirmi
ya bir işi adam gibi yapacaksın yada yapmayacaksın bu iş her aşamasında insanlara eziyet kimse eğlenmek için bu kadar eziyete girmez