Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8322490 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

boykot değil artık işin aslı insanlara zor geliyor kart almak. Kartal yuvalarında passo kart satışı yapılmalı. Hatta marketlerde bile passo kart verilmeli ki almak kolay olsun.
sıkıntıdan önce ortada saçmalık var maçta kartal yuvası tırına gittim şu passo kartına yüklenen parayı kulübe iade edecektim bari bir şey alayım dedim
para kulübe geri gitsin ama kart kartal yuvasında bile geçmiyor  :D hiç bir işe yaramayan bir kart var cebimde içindeki parayı bile kullanamıyorum her hangi bir
şubeden çeksem olurmu onuda bilmiyorum zaten paranın yarısı komisyona gider zaten o parayı unuttum ama en azından kulübe geri gitsin ama yok gitmiyor
evet passoya karşı olanlar yerden göğe haklı bilet almak sorun olacak kartınla içeri girmekte sorun olacak çünkü bir çok kombine sahibinin passosu çalışmadı
gidin geçici passo çıkartın dediler maç başlıyor binlerce kişi kuyrukta geçici passo almaya uğraşıyor neden sistemi beceremediler peki bu insan bir daha maça gelirmi
ya bir işi adam gibi yapacaksın yada yapmayacaksın bu iş her aşamasında insanlara eziyet kimse eğlenmek için bu kadar eziyete girmez

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben kartın reklamını yaptıklarınıda düşünmüyorum..

Tv de bir kez bile göremedim Passo kart reklamlarını..

Bu konuda TFF ve AktifBank ın işleri hızlandırması lazım.

Tvlere kampanyalarla girmesi gerekiyor
dün passo reklamları dönüyordu...!

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Oktay

boykot değil artık işin aslı insanlara zor geliyor kart almak. Kartal yuvalarında passo kart satışı yapılmalı. Hatta marketlerde bile passo kart verilmeli ki almak kolay olsun.
mustafa önerine katılıyorum hatta vodafone magazaları ve benzin istasyonunda bile satılmalı ve dahada ileri gidersek birtane içinde donanımı olan bir araçla mobil satış bile yapılabilir....

Çevrimdışı TURKahvesi

Mustafa burda algı yanılması var şu an inşaata bakıldığında %30 bitmiş gibi duruyor bu sürede bunlar yapılmış olsaydı evet dediğin doğru bitmezdi
ama aslında bütüne baktığında %65 i iş olarak bitmiş durumda kimse hafriyat ve kazık işini işten saymıyor ilk kazmanın vurulduğu günden bu güne bakacak
olursak yapılan iş yeterli hızda çok hızlı demiyorum ama yeterli kasım ayı sonu gibi kaba biter büyük ihtimal aralıkta çatı başlar bu stadın Nissan en geç Mayıs ayında futbol oynanacak
duruma geleceğine inanıyorum hatırlarsan wow da en başta süreyi konuşuyorduk ve ben nisan mayıs demiştim o zaman kafamda bir program yapmıştım
şu anda stad bu çizgide gidiyor ben programı yaparken bazı aksaklıklarıda dikkate almıştım bunu aksatacak tek şey paranın tıkanması olur mesela Beşiktaş inşaat AŞ
biraz planlama yapabilseydi benim öngördüğüm sürenin önüne geçebilirlerdi ama malesef işden zerre kadar anlamayan biri işin başında duruyor ve onun yüzünden
sadece hafriyatta en az iki ay gecikmemiz var neyseki zeminle ilgili son aldıkları kararla bu kaybolan süreleri pozitife çevirdiler

zeminle ilgili ne gibi karar alındı da pozitife çevirdiler kaybolan süreyi Necmi abi  :alala:

Çevrimdışı FARUK

zeminle ilgili ne gibi karar alındı da pozitife çevirdiler kaybolan süreyi Necmi abi  :alala:

tüm saha zemini 40cm beton ile kaplanacaktı onun yerine 50 cm dolgu yapılacak

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

sıkıntıdan önce ortada saçmalık var maçta kartal yuvası tırına gittim şu passo kartına yüklenen parayı kulübe iade edecektim bari bir şey alayım dedim
para kulübe geri gitsin ama kart kartal yuvasında bile geçmiyor  :D hiç bir işe yaramayan bir kart var cebimde içindeki parayı bile kullanamıyorum her hangi bir
şubeden çeksem olurmu onuda bilmiyorum zaten paranın yarısı komisyona gider zaten o parayı unuttum ama en azından kulübe geri gitsin ama yok gitmiyor
evet passoya karşı olanlar yerden göğe haklı bilet almak sorun olacak kartınla içeri girmekte sorun olacak çünkü bir çok kombine sahibinin passosu çalışmadı
gidin geçici passo çıkartın dediler maç başlıyor binlerce kişi kuyrukta geçici passo almaya uğraşıyor neden sistemi beceremediler peki bu insan bir daha maça gelirmi
ya bir işi adam gibi yapacaksın yada yapmayacaksın bu iş her aşamasında insanlara eziyet kimse eğlenmek için bu kadar eziyete girmez

Abi sistem elbette ki düzelecektir. biz 3 kişi girdik peş peşe samet ben volkan hiçbir sıkıntı çıkmadı. Fakat Passo yaygın değil migroslara, carefour, dia, kartal yuvaları, vodafone shop'larda satacaksın ki bu kartı insanlar alsın olimpiyatı doldurmak için en az 100.000 passo satmak lazım 20.000 de gelmeyecek düşünelim 80.000 kişi şu an 35.000 civarı şaka gibi bomboş tribünlere oynayacağız.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Para yok ya hayrına yapıyor passocular bu işi

Bu nasıl tartışma üslubu Allah Aşkına ya.

Bişey söylüyorsun o zaman savun arkadaşım. Hayrına yapıyor diyen yok, ancak öyle abartılıyorki bazı şeyler bu ülkenin genel hali bu sanırım..

İş yapıyorsun Fatura başı tahsilat ücreti alıyorsun , müşteri çıkıyor "Ohh herkesten 1 lira alsan 1000 kişiden 1000 lira ayda yapar 25 bin lira".. Haklısın abi bak ne güzel para kazanıyorum gel karşıma aç bir dükkan sende kazan 25 bin lira deyince senin üslubun gibi hayrına mı yapıyorsunuz oluyor ?

Her maça giden adam biletix için senede 100 lira hizmet bedeli verirken bu cukkalamaları konuşmazken bu bankaya verdiğiniz 7 lira mı gözünüze batıyor anlamıyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı KUMANOVALI

Uzunca bir süre askerde olacağımdan foruma giremeyeceğim öncelikle kendinize sonrada yuvamıza iyi bakın arkadaslar  asker dönüsü görüsmek üzere.

hayırlı teskereler kardeşim
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı TURKahvesi

geçen bursatv de gördüm,pahalı kombineye forma,2. kategoriye geçen sezon forması,3. kategoriye bursa dergi aboneliği,4.kategoriye atkı veriyorlar.hadi biz forma falan vermeyelim atkı verelim,geçmiş sezon ürünlerinde ver gistin,3 000 tane satsan kardır,millet sever böyle promosyonu.

:ok:

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar konuya dönelim suan numaralida ve yeni acikta calismalar suruyor yeni acik numarali birlesiminde calisiyorlar beton bugun dokulebilir artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

eğer bu reklamı çekerken bu forumlardan passo eleştirilerini okumadılarsa bişey bilmiyorun.... diyoloğlara bakarsanız hep burda dile getirilen şikayetler ve eleşti,riler

eğer bu reklamı çekerken bu forumlardan passo eleştirilerini okumadılarsa bişey bilmiyorun.... diyoloğlara bakarsanız hep burda dile getirilen şikayetler ve eleşti,riler

Ama reklam itici olmuş.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı iyimserure

Arkadaşlar konuya dönelim suan numaralida ve yeni acikta calismalar suruyor yeni acik numarali birlesiminde calisiyorlar beton bugun dokulebilir artik
eski açık numaralı birleşimine temel atılacak mı yoksa orası en sona mı bırakılacak?

Çevrimdışı yigitcan1903

Bişey söylüyorsun o zaman savun arkadaşım. Hayrına yapıyor diyen yok, ancak öyle abartılıyorki bazı şeyler bu ülkenin genel hali bu sanırım..

İş yapıyorsun Fatura başı tahsilat ücreti alıyorsun , müşteri çıkıyor "Ohh herkesten 1 lira alsan 1000 kişiden 1000 lira ayda yapar 25 bin lira".. Haklısın abi bak ne güzel para kazanıyorum gel karşıma aç bir dükkan sende kazan 25 bin lira deyince senin üslubun gibi hayrına mı yapıyorsunuz oluyor ?

Her maça giden adam biletix için senede 100 lira hizmet bedeli verirken bu cukkalamaları konuşmazken bu bankaya verdiğiniz 7 lira mı gözünüze batıyor anlamıyorum

Niye tekel bunu sorguluyorum,ben bu tiplere para kazandırmak istemiyorum
Alternatif olacak!
İster biletix alırım ister başka bir yer ama bana seçenek sunacak
Hiç öyle 1876 tur oldu herkes çekildi masalı anlatmayın millete
Parayı vermek sorun değil,aktifçilere vermek sorun benim için
Ankara kart çıkıyor bakıyorsun o da aktif,ahtapot gibi sarılmışlar memlekete
Hadi yine Beşiktaş için aldık kartı,bari doğru düzgün hizmet verebilsinler
Son olarak üslubu beğenirsen cevap ver beğenmezsen okuma geç!

Çevrimdışı tayfun

numaralı ortada son 22 koltuk,kalmasın beyyllerrrrr....
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı altan0348

kimse kimseyi kandırmasın bu stad 2. yarıya yetişmeyecek, gelecek sezona da yetişmeyecek. çıkıp açıklasınlar şu zamanda biter diye ama nerde öyle şeffaf yönetim! belhandaya 10 milyon euro falan vermesinler gerek yok, o parayla stad belli bir seviyeye gelir en azından. kaç aydır hızlanma olacak dediler olmadı, işçi sayısı artacak dediler olmadı. ben bunları söylediğim için çok ağır eleştirileceğim ama maalesef gerçek bu. trabzon'un stadına baksın ne kadar hızlılar!

http://www.ligtv.com.tr/fotogaleri/bitti-bitiyor-4/?pid=10&p=1

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

eski açık numaralı birleşimine temel atılacak mı yoksa orası en sona mı bırakılacak?
çalısmalar o yonde yapiliyor hafriyati alip duzluyor bir bolum olarak rampayida siyirmaya basladilar eski acik donusu icin bi kac gune anlasilir ama bir bolumu betonlanacak gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

krm1903

• Ziyaretçi

o bankanın ait olduğu gruba ben günahımı bile vermezken
evet benım zoruma gıder o para

Çevrimdışı tayfun

kimse kimseyi kandırmasın bu stad 2. yarıya yetişmeyecek, gelecek sezona da yetişmeyecek. çıkıp açıklasınlar şu zamanda biter diye ama nerde öyle şeffaf yönetim! belhandaya 10 milyon euro falan vermesinler gerek yok, o parayla stad belli bir seviyeye gelir en azından. kaç aydır hızlanma olacak dediler olmadı, işçi sayısı artacak dediler olmadı. ben bunları söylediğim için çok ağır eleştirileceğim ama maalesef gerçek bu. trabzon'un stadına baksın ne kadar hızlılar!

bence haklı olduğun konular var ama unutulmamalı ki trabzonun stadını biliyorsun trabzon yapmıyor üstat.

Çevrimdışı tayfun

o bankanın ait olduğu gruba ben günahımı bile vermezken
evet benım zoruma gıder o para

Postaneden hiç işlem yapıyormusun ?

Para gönderip alıyormusun ?

Fatura ödüyormusun ?

Yada yurt dışına para gönderiyormusun?

İşte onların hepsinin altyapısı yine Aktif Bank..

Bence postane ile de ilişkin varsa kesmelisin..

Ayrıca maçlara gelmezsiniz olur biter, çok fazla konuşmanın anlamı yok..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Oktay

Niye tekel bunu sorguluyorum,ben bu tiplere para kazandırmak istemiyorum
Alternatif olacak!
İster biletix alırım ister başka bir yer ama bana seçenek sunacak
Hiç öyle 1876 tur oldu herkes çekildi masalı anlatmayın millete
Parayı vermek sorun değil,aktifçilere vermek sorun benim için
Ankara kart çıkıyor bakıyorsun o da aktif,ahtapot gibi sarılmışlar memlekete
Hadi yine Beşiktaş için aldık kartı,bari doğru düzgün hizmet verebilsinler
Son olarak üslubu beğenirsen cevap ver beğenmezsen okuma geç!
pardon bişey soracam; aktifciler nedemek ? bi örgüt gibi bir freksiyon gibi anlatıyorun halbuki onlarda bu devlete vergisini veren istihtam sağlayan bir hürteşebbüs ama senin niyetin konuyu politize etmekse orasını bilemem

Çevrimdışı Efe

Yeni sezona daha 12 ay var 8 ayda kaba insaat nerelere geldi nasil yetismeyecek ocak ayi icinde kaba insaat bitecek bu hizla bile cati isi 6 ay surse yine acilir stad bu kadar karamsar olmayin 110 tane loca alan var stadta 15-20 bin kombine olacak en az bu göze alınabilirmi
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: