Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340213 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Efe halatları düşünmüyorum en geç şubat ortasında gerilmiş görürüz sıkıntı kaplamada

evt aynen ama paletli devasa vinç var bitane bursa stadında bütün işleri yapıyor aynısından koyarlarsa ona rüzgar falan işlemez bide bi kaç iyi tırmanan adam buldukmu kaplama bitti işte :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

fransada rüzgar testleri yapılıyor :)
abi bu rüzgar testlerinin 1-2 ay önce yapılıyor olması gerekmiyor muydu?sanki biraz gecikmiş?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

bjk_mabet'e ve diğer abilerimize teşekkür etmek gerek onlardan kaptık bir şeyler.Lanzini işi sanırım yattı,Ruiz ismi basında geçiyor evet Metin Tekin'in gelmesini bende isterim İnşallah gelir.

lanzini olayı tam bir komedi :(

şöyle diyeyim yazın sıcak mış sivri sinek varmış tatile başka yere gideyim diyen almancı yurdum insanı olayı ...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

abi bu rüzgar testlerinin 1-2 ay önce yapılıyor olması gerekmiyor muydu?sanki biraz gecikmiş?

similasyon olarak yapıldı ama örnek materyal üzerinde ancak yapılma şansı buldu :)

not: seni burda görmek büyük mütluluk...

Çevrimiçi Necmi

sabah istanbulda olucağım yarın kaçta olursa köyiçine olurum :) bana uyar :)
zaten kimse yok @aktar_ismail katılırsa sanırım oda buralarda o zaman en geç altı gibi
buluşalım yer bulamayabiliriz taşınma işlemin bittimi yoksa bu tarafta buluşup birliktemi geçelim :D

Çevrimdışı Efe

fotodaki vinçten bursa stadında bi içerde bi dışarda 2 tane var bizdede muhakkak bi tane yada 2 tane olacaktır çatı kaplaması bitene kadarda içeride duracaktır bu vinç :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

zaten kimse yok @aktar_ismail katılırsa sanırım oda buralarda o zaman en geç altı gibi
buluşalım yer bulamayabiliriz taşınma işlemin bittimi yoksa bu tarafta buluşup birliktemi geçelim :D
burayı boşaltmadım diğer tarafa yeni eşyalar aldım :)
anadolu yakasından geceriz abi..kadıköyde buluşur gideriz...

Çevrimiçi Necmi

evt aynen ama paletli devasa vinç var bitane bursa stadında bütün işleri yapıyor aynısından koyarlarsa ona rüzgar falan işlemez bide bi kaç iyi tırmanan adam buldukmu kaplama bitti işte :lol:
yukarda o malzeme uçurtma gibi olur yerine monte bayağı sıkıntılıdır tabi sadece tahminle konuşuyoruz :D

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

lanzini olayı tam bir komedi :(

şöyle diyeyim yazın sıcak mış sivri sinek varmış tatile başka yere gideyim diyen almancı yurdum insanı olayı ...

Sürekli bonservis fiyati falan yükseltilmiş diyorlar abi doğrumu bu olay yoksa yönetimsel bir sorunmu gerçekten?

Çevrimiçi Necmi

burayı boşaltmadım diğer tarafa yeni eşyalar aldım :)
anadolu yakasından geceriz abi..kadıköyde buluşur gideriz...
Tamam o zaman telefonlaşırız Başka katılacak kimse yokmu?

Çevrimdışı eski inönü

ben geliyim abi :)

Çevrimdışı Deniz

similasyon olarak yapıldı ama örnek materyal üzerinde ancak yapılma şansı buldu :)

not: seni burda görmek büyük mütluluk...
abi BÜYÜK sözünü unutmadım ama  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@bjk_mabet yeni evin hayırlı uğurlu olsun murat abinin bursa stadında yazısını gördüm bizim stadyumda 2 kat demir kullanılacak dedi çok fazla değil mi bursada deprem bölgesi bu kadar fazla demir kullanma nedenimiz nedir ?

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet yeni evin hayırlı uğurlu olsun murat abinin bursa stadında yazısını gördüm bizim stadyumda 2 kat demir kullanılacak dedi çok fazla değil mi bursada deprem bölgesi bu kadar fazla demir kullanma nedenimiz nedir ?

mimar ve konstriksiyon yapı nasıl planlandı ise öyledir ....
ama bizimkinden fazla demir kullanan stad sayıyıs çok çok azdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mimar ve konstriksiyon yapı nasıl planlandı ise öyledir ....
ama bizimkinden fazla demir kullanan stad sayıyıs çok çok azdır...
bizimkinden fazla hafriyat alınan fore kazık islemi bu kadar uzun süren stad yoktur heralde :)

Çevrimdışı murat

eski inönü stadından daha önce 3000 ton demir çıktığı söylenmişti.başka bir söyleşide çıkan demir miktarının 10 katı demir kullanılacağı söylendi.şimdi 1800 küsür demir çıktığı söyleniyor.yaklaşık 18 bin ton civarında yeni stadımızda demir kullanılacakmış.bursa stadında ise 12500 ton civarında kullanılacakmıi.yaklasık bursa stadına göre yüzde 50 daha fazla demir kullanılacak sonucu çıkıyor.

Çevrimdışı Efe

bizimkinden fazla hafriyat alınan fore kazık islemi bu kadar uzun süren stad yoktur heralde :)

vardırda kim bilir nasıl bi çukura inşaa etmişlerdir artık sen düşün alan olarak dar bi alandayız bunu yapabilmek bile büyük başarı 1 sene sonra bugünlerde staadı açmış oluruz bi maçla
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

yarın maça gelicekmesin,,
Yok abi Adanadayım ben şimdi.Rövanş maçına bilet almaya çalıştım benim passoda sıkıntı çıktı müşteri hizmetleri ilgilenecekmişmiş.hala sayfaya bağlanamıyorum.114 tl olan uçak bileti 200 tlyi aştı bir anda passo denen zımbırtı yüzünden(gidiş geliş 470 tl oldu  :s20: ).rövanş maçına gelmem sıkıntı olacak gibi.bir de 6 ağustosta Moskova yada Stockholm e gitme ihtimalim var  :alala: .bu aralar terslikler yakamı bırakmaz oldu.

Feyenoordu elersek diğer ön eleme maçına gelecem gibi duruyor.Muhtemelen Arsenal maçına  :lol:
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2014, 01:50:51 Deniz ]

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Diğer turdaki takımlar hangileri bilen varmı?

Çevrimdışı Deniz

Arsenal var onu biliyorum.Bize kesin o çıkacaktır  :evillol:

Çevrimdışı Efe

onları pek bilmesek daha iyi  bence  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

diğer turdaki rakipler adı adına bilmiyorum ama diğer turdaki rakipler agır toplar feyanord hafif kalır diğer tura göre

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

vardırda kim bilir nasıl bi çukura inşaa etmişlerdir artık sen düşün alan olarak dar bi alandayız bunu yapabilmek bile büyük başarı 1 sene sonra bugünlerde staadı açmış oluruz bi maçla
aynen valla doğru diyorsun ve buna maddi zorlukları da eklersek çok büyük iş başarmış olucaz

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Arsenal var onu biliyorum.Bize kesin o çıkacaktır  :evillol:

onları pek bilmesek daha iyi  bence  :D

Bizde öyle bir şans var ki torbadaki 10 tane takımdan 9'u amatör küme biride Real Madrid olsun yine Real Madrid'le eşleşiriz  :D

Etiketler: