Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8338154 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı empisayn

Ben de akşama istanbula dönüyorum Beşiktaş civarlarinda izlenecekse gelirim  :tabe:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı klassblok

Herkese hayırlı bayramlar. Stat ve forum boş kalmış. Herkesler tatildeler anlaşılan. İnşallah yarın çalışmalar yavaş da olsa başlar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

herkese hayırlı bayramlar ..

bugün Şanlı Beşiktaşımızın maçı var.. ayrıca 10 sayfa geri fönüp bütün yorumları okudum..herkesin fikrine saygı duyuyorum..

Beşiktaş kadrosu hakkında ya ben cok iyimserim yada siz kötümser..

kalede Tolga var.. her ne kadar ben sevmesemde cenk te idare eden bir kaleci.

defans hattında : sol bek , ismail , ramon motta , türkiyede hiç bi takımda bu kadar kalitesi sol bek yok ..

defansta : ersan pedro sivok.. ersan sakatlıklardan önce türkiyenin en iyisi yerli stoperiydi suan yine iyi durumda , pedro genc ama tecrubesiz değil bence tek kusuru hızlı olmaması onun dısında muazzam bir stoper , sezgi zamanlama teknik i yetenek .. .
sivok her ne kadar kimse begenmesede cok tecrubeli ve karakterli bence kaliteli bi oyuncu ...

sag bek malesef yok..

orta alanda veli - atiba - necip bence serdar kurtulus orda oynamalı.. 4 oyuncu mevcut.

ortasaha ofans oguzhan cok yetenekli ama bir sezonda  50 maç oynayacak kapasitede değil ama bu süreci geçirtir. kesinlikle bir oyuncu alınacak .. 

orta saha sol olcay hersene 10 gol 10 asist yapar istikrarlı bence gayet yeterli bi adam ... ayrıca yoklukta ugur boral da yeterli bi adam

sağ tarafta ise suan kerim iyi bi görüntü çiziyor.. (2 yıl önce hani bütün forumlarda bu cocuk alınsın müthiş yetenek denilen kerim)şimdi adamdan sayılmıyor sahip olunca değerini düşürme gibi yetenege sahibiz.. ayrıca gökhan törede kesinlikle takımda olacak 3.alternatif holosko var ..

ileride mustafa pektemek .. cenk tosun demba ba 

bu kadro yetersiz demek yerden yere vurmak ve vuranları görmek beni gerçekten üzüyor. durum sizin dediğiniz kadar vahim değil.. bir sağ bek ve bir ortasaha zaten herkes bunun farkında o transferler yapılacak.. fakat bu kadro feyenoorda yeter ..

ayrıca tur atladıgımız takdirde karamsarlıga düşürecek tek takım oda  arsenal.. onun dısındaki takımlarla mücadele edebilirz.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi kaçta nerede buluşacaksınız abi. evde 20 TL ekstra para verip izlemektense beraber izlemek gayet mantıklı. Ben uyarım
Beşiktaşta köy içinde oluruz saat 6 dan sonra

Çevrimdışı pascal26

Rövanş maçı için kağıt bilet satışı bugün başlamış kombine satış merkezinden diyollar.. Ben sadece maç günü satılacak diye biliyodum.

Çevrimiçi Necmi

Rövanş maçı için kağıt bilet satışı bugün başlamış kombine satış merkezinden diyollar.. Ben sadece maç günü satılacak diye biliyodum.
yanlış biliyormuşsun :D 28 inde Passoda 30 unda kombine merkezinde satışa çıkacak kalan bilet olursa stad gişelerinden satılacak :ok:

Çevrimdışı Deniz

DEPLASMAN hazır.Beşiktaş taraftarı hazır .FORZA BEŞİKTAŞ !

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

DEPLASMAN hazır.Beşiktaş taraftarı hazır .FORZA BEŞİKTAŞ !

Herkes hazır bakalım takım nasıl bi performans sergileyecek bu aksam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Herkes hazır bakalım takım nasıl bi performans sergileyecek bu aksam
takım hazırmı acaba :alala: :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

kamera yine pert.başka yere taşısalardı bari..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı smtcglr

3-4 gündür bakmıyrorum bi hevesle açtım kamera çalışmıyor  :ebebe:

çalışmalar yarın mı başlayacak  :alala:

Çevrimdışı izorlu85

maç sohbetini buradan yapalım :D
http://besiktasarena.com/index.php?topic=467.msg36339#new
yoksa @BesiktasLee den fırça yiyoruz  :bandit: haklı ama :tabe:

@Necmi abi @BesiktasLee kardeşimi wowdan ben haber ettim getirmiştim şimdi bizleremi kızıyor :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

http://www.fanatik.com.tr/2014/07/30/besiktastan-turizm-atagi-379740

Vodafone Arena ile stad gelirinde rakiplerini yakalamayı hedefleyen Beşiktaş'ın gözü turizmde. Beşiktaş Başkanı Orman “Dolmabahçe Sarayı'nı ziyaret eden 1 milyon turistin uğrak noktası olmak için acentelerle görüşüyoruz” dedi.

Beşiktaş'tan turizm atağı!
Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih gibi Avrupa’nın dev futbol kulüplerinin stadları, aralarında Türkler’in de bulunduğu milyonlarca turistin akınına uğrarken, Türkiye’de üç büyükler dahil hiçbir kulübün stadını ziyaret eden yok. Ancak Beşiktaş, yeni stadı Vodafone Arena ile bu olumsuz tabloyu kırmayı hedefliyor. Bunun için de hayli iddialı bir proje üzerinde çalışıyor. Beşiktaş’ın yeni forma lansmanı için geçen hafta gittiğimiz İngiltere’nin Leeds şehrinde Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, sohbet sırasında üzerinde çalıştıkları projeyi anlatmaya ‘Dolmabahçe’nin 1 milyon turisti’ var sözleriyle başladı. Orman’ın anlattıklarına göre Dolmabahçe Sarayı’na gelen yılda 1 milyon turistin uğrak noktalarından biri de Vodafone Arena olacak.

Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, yeni stadla birlikte Dolmabaçe’yle ilgili gönlünde yatan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Tobbaş’la paylaştığı projeyi şöyle anlattı: “Dolmabahçe Sarayı’na yılda 1 milyon turist geliyor. Dolmabahçe’de şimdi turistleri getiren otobüslerin yarattığı görüntü kirliliği var. Acentelerle görüşüyoruz, otobüsleri bizim parka bırakabilirler. Buradan turistler hem Dolmabahçe’yi hem de Vodafone Arena’yı ziyaret etme imkanı bulabilir.”

Kadir Abi sıcak bakıyor

Fikret Orman, stadla ilgili projeyi anlatırken, bölgeyle ilgili hayalini de paylaştı. Orman “Vodafone Arena ve Dolmabahçe’yi kapsayan bölgedeki yollar yer altına alınabilir. Böylece stad ile Dolmabahçe arasındaki bölge güzel bir meydan haline dönüşebilir” dedi. Bu düşüncesini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile paylaşıp paylaşmadığını sorduğumuzda ise Orman, şu yanıtı verdi: “Kadir Abi’ye anlattık. Kendisi biliyorsunuz mimar. Projeye de sıcak baktı.”

Müze, SPA, konser ve moda gösterileri olacak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’nın Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu olacağını söyledi. Orman, şu bilgileri verdi: “Taraftara ve ziyaretçilere 7 gün açık olan bir kompleks tasarladık. Restoranlar konusunda Ferit Şahenk’in sahibi olduğu D-ream ile temastayız. Ayrıca moda defileleri ve konser etkinlikleriyle ilgili de Doğuş Grubu şirketlerinden IMG ile anlaştık. Vodafone’un katkısıyla dijital müze olacak. Ayrıca 800 metrekare alanda SPA merkezi yer alacak.” Vodafone Arena’nın hizmete girmesiyle birlikte stad gelirinde rakipleriyle arasındaki farkı kapatacaklarını söyleyen Orman “Rakiplerimizin 120 milyon liraya ulaşan stad geliri var. Biz de Vodafone Arena ile 130 milyon lira gelir hedefliyoruz. Yeni stadda yer alacak 146 adet locanın 110 tanesi şimdiden satıldı” dedi.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi @BesiktasLee kardeşimi wowdan ben haber ettim getirmiştim şimdi bizleremi kızıyor :D
:D arada bir fırça yiyoruz yapacak bir şey yok genç kardeşimiz kanı kaynıyor
haklılığı var ama :tabe:

Çevrimdışı mcgray

Beşiktaşta köy içinde oluruz saat 6 dan sonra
Gelebilir miyim ben de abi :=)

Çevrimdışı pascal26

yanlış biliyormuşsun :D 28 inde Passoda 30 unda kombine merkezinde satışa çıkacak kalan bilet olursa stad gişelerinden satılacak :ok:
:ok:

Çevrimiçi Necmi

Gelebilir miyim ben de abi :=)
bilmem :alala: gelebilirsin herhalde  :D yok yolumu kaybederim diye düşünüyorsan
seni bir yerden alırım :evillol:

Çevrimdışı mcgray

bilmem :alala: gelebilirsin herhalde  :D yok yolumu kaybederim diye düşünüyorsan
seni bir yerden alırım :evillol:

Tamam abi :) Bulurum sizi buluşacağınız yerde :D

Çevrimdışı Efe

3-4 gündür bakmıyrorum bi hevesle açtım kamera çalışmıyor  :ebebe:

çalışmalar yarın mı başlayacak  :alala:

ufaktan başlayabilir ama asıl başlangıç hafta başı olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Maç için Beşiktaş köyiçinde olucağız gelenlecek olanları bekleriz  :super:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

Maç için Beşiktaş köyiçinde olucağız gelenlecek olanları bekleriz  :super:

mabetin yanında oturacaklar dikkatli olun ben fb maçında oturdum darp edilebilirsiniz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

mabetin yanında oturacaklar dikkatli olun ben fb maçında oturdum darp edilebilirsiniz :icool:
:super:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Kartal Ç

haaaah tam da beklediğim gibi maça yarım saat kala digiturk web de yayına ulaşılamıyor. :bur2:

edit: hah düzeldi  :bandit:
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2014, 20:30:59 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Melekcik

Bizim taraftarlar mükemmel susturdu hollandalıları. Kerimi ben merak ediyorum neler yapacak
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Etiketler: