Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335761 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Şehrin göbeğinde yapılan bir inşaat ile dümdüz boş araziye yapılan inşaat sizce birmi kaldı ki biz tonla hafriyat çıkardık o hafriyat olmasaydı 2 kat üst üste Vodafone Arena dikerdik oraya bu hız ile her durumda kendimizi küçümsemeye,ezdirmeye çalışıyoruz pes gerçekten.
Bu ezdirme falan degil.bu stad insaati basladigi ilk gunden beri takip ediyorum.ayni zamanda ara ara trabzonun insaatina da bakiyorum.hafriyat almamiz ya da kazik cakmamizla alakali degil bu is.

Trabzondaki insaat bizden cok daha hizli ilerliyor.bu forumda bu isi bilen herkes de bunu cok iyi biliyor.

Bizdeki sikinti maddiyat.onlarin öyle bir derdi yok.onlarinki toki bizimki alin teri.onlarda para sinirsiz bizde taraftarin loca almasi kombine almasi vs gibi gelirlerle saglaniyor.ozellikle son 1 ayda o para da bitti ve kredi cekilmeye calisiliyor.

Oyle ya da boyle bu stad gelecek sezona bitirilmeli.bu zorluklar bir an once aşilmali.gelecek sezona bomba gibi bir sekilde yeni stadimizla girmeliyiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bu ezdirme falan degil.bu stad insaati basladigi ilk gunden beri takip ediyorum.ayni zamanda ara ara trabzonun insaatina da bakiyorum.hafriyat almamiz ya da kazik cakmamizla alakali degil bu is.

Trabzondaki insaat bizden cok daha hizli ilerliyor.bu forumda bu isi bilen herkes de bunu cok iyi biliyor.

Bizdeki sikinti maddiyat.onlarin öyle bir derdi yok.onlarinki toki bizimki alin teri.onlarda para sinirsiz bizde taraftarin loca almasi kombine almasi vs gibi gelirlerle saglaniyor.ozellikle son 1 ayda o para da bitti ve kredi cekilmeye calisiliyor.

Oyle ya da boyle bu stad gelecek sezona bitirilmeli.bu zorluklar bir an once aşilmali.gelecek sezona bomba gibi bir sekilde yeni stadimizla girmeliyiz.

Mevcut şartlara bakıldığında stad gayet hızlı ilerliyor,ayrıca baktığında toki arenada devlet destekli,düz araziye yapıldı 2 yılda bitti inşaat,biz 7 ayda yarısını bitirdik sonuca bakılınca yine hızlıyız,bayramdan sonra emekçilerimiz iş başı yapsın o zaman daha net görülecek.Ağustos sonunda bu stadın nasıl bir duruma geleceğini görecek herkes.

Çevrimdışı Efe

efe senin muhit nere rotterdam mı :) yarın ki maç için bu ama yinede pahalı çünkü digitürk sağolsun yaz döneminde 4 aylık reklam izlemeye karşılık tek bir maç bile olmadığı halde her ay 75 lira alıyor utanmadan da bu maçı izlemek için bizden para istiyor

Yok bursa :) ama roterdama gitmek daha ucuza gelecek boyle giderse 30 tlye mac mi olur yazik gunah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Mevcut şartlara bakıldığında stad gayet hızlı ilerliyor,ayrıca baktığında toki arenada devlet destekli,düz araziye yapıldı 2 yılda bitti inşaat,biz 7 ayda yarısını bitirdik sonuca bakılınca yine hızlıyız,bayramdan sonra emekçilerimiz iş başı yapsın o zaman daha net görülecek.Ağustos sonunda bu stadın nasıl bir duruma geleceğini görecek herkes.
Birader stadin yarisi falan bitmedi max %30 u bitti su an.

herkesin temennisi en gec gelecek sezona yetismesi zaten .
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Birader stadin yarisi falan bitmedi max %30 u bitti su an.

herkesin temennisi en gec gelecek sezona yetismesi zaten .

Gelecek sezona zaten yetişecek bu stad,yine diğerlerinden hızlı şekilde bitmiş olacak.

Çevrimdışı Deniz

Gelecek sezona zaten yetişecek bu stad,yine diğerlerinden hızlı şekilde bitmiş olacak.
İnsallah.

Çevrimdışı HollandaKartali

sahamız alttan ısıtmalı olacak mı?
tribünler için özel ısıtma sistemi olacak mı?

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

İnsallah.

Benim tahminim,Ağustos ayı sonunda eski açık son kat tribün kirişlerinin yarısı biter,ayni zamanda yeni açık-numaralı arasındaki bölgenin yeni açıktaki orta kısım kadar yükseleceğini düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2014, 17:58:22 Karakartalözgü ]

Çevrimdışı BesiktasLee

Benim tahminim,Temmuz ayı sonunda eski açık son kat tribün kirişlerinin yarısı biter,ayni zamanda yeni açık-numaralı arasındaki bölgenin yeni açıktaki orta kısım kadar yükseleceğini düşünüyorum.

Temmuz ayının bitmesine 2 gün kaldı..  :lol: :lol:
Ds

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Temmuz ayının bitmesine 2 gün kaldı..  :lol: :lol:

Ağustos :) maşallah hiç kaçmıyor  :D

xuz

• Ziyaretçi

Tabi biz stadi kendimiz yapiyoruz her kurusunu biz oduyoruz onlarin bir kurusu bile stada gitmiyor ama bu bahane olmamali

lel. Bu bahane olmasın da ne bahane olsun kardeş?

Çevrimdışı Deniz

Benim tahminim,Ağustos ayı sonunda eski açık son kat tribün kirişlerinin yarısı biter,ayni zamanda yeni açık-numaralı arasındaki bölgenin yeni açıktaki orta kısım kadar yükseleceğini düşünüyorum.
1 ayda o kadar is yapilmasi nerdeyse imkansiz.ust kat kirislerinde zaten problem yasiyoruz.bir kirisin hazirlanmasi ve betonlanmasi ortalama 12-13 gun suruyor.eski acikta ikinci kat testere kirislerinin yapilmasindan once enine ilerleme olacaktir.agirlik stada giris icin acilan rampanin yanindaki insaat alanini yukseltmeye verilir.tabi o sirada kapali ustte calisan ekip de eski acik ust icin calismaya devam eder.ama agustos sonunda 3 kiristen fazla bitirebileceklerini dusunmuyorum.

Çevrimdışı Salih A.

İnsallah.
valla deniz şimdi yine insfa gelmiş halleri bu geçen sene tromsö maçı digitürk aboneleri için 50 lig tv aboneleri için 25 idi. zoruma giden şu zaten sezon mayısın başında bitiyor ağustos sonu başlıyor ardaa ki dört ayın parasını sanki maç varmış gibi bizden alıyor üzerine birde diğer maçları paralı veriyor
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı riza calli

Bilic basın toplantısında bursasporu işaret etti bi ara

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

1 ayda o kadar is yapilmasi nerdeyse imkansiz.ust kat kirislerinde zaten problem yasiyoruz.bir kirisin hazirlanmasi ve betonlanmasi ortalama 12-13 gun suruyor.eski acikta ikinci kat testere kirislerinin yapilmasindan once enine ilerleme olacaktir.agirlik stada giris icin acilan rampanin yanindaki insaat alanini yukseltmeye verilir.tabi o sirada kapali ustte calisan ekip de eski acik ust icin calismaya devam eder.ama agustos sonunda 3 kiristen fazla bitirebileceklerini dusunmuyorum.

Evet ilk başta bu kirişler yapılırken zorlanıldı,yükseklik vs. ama yapa yapa öğreniliyor,bunun yanı sıra eski açıktaki kirişler kapalıdan daha kısa olacak bu sebepten dolayı kapalıya göre daha hızlı yapılabilir,eski açık-numaralı girişi herhalde en son bitecek kısımdır şimdi yapılan kısımlarda üst kat testere kiriş imalatı rahatça yapılır diye düşünüyorum o rampa bölgesi araç giriş çıkışından dolayı sorunlu kısım şimdilik.

Çevrimdışı Salih A.

abi nasıl bir karamsarlık senin ki :) 3 kiriş deme o kadar olmaz kapalıdan tecrübeleri var ve görünen de locaların üstleri köşelerde ki çatı bağlantıları hariç oldukça hızlı gidilecek yerler
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Kartal Ç

bir de kapalı için gelen testere kiriş kalıpları hatalı gelmişti o zaman kaybettirdi daha sonra hatalı bir kirişin düzeltme işleri yapıldı bir de orada çalışacak işçilerin eğitimi falan derken aslında 1 -1.5 ay kaybımız oldu. hatırlarsanız kapalının en üstteki tabla betonu atıldıktan sonra epey bi süre testere kirişlere başlanmamıştı. şimdi öyle bir problem yok.

Çevrimdışı okilic

efe senin muhit nere rotterdam mı :) yarın ki maç için bu ama yinede pahalı çünkü digitürk sağolsun yaz döneminde 4 aylık reklam izlemeye karşılık tek bir maç bile olmadığı halde her ay 75 lira alıyor utanmadan da bu maçı izlemek için bizden para istiyor

Konu dısı ama bır kardesimizin fazla para odemesini istemem. Lig tv yi sezon bitince arayıp yaz donemi boyunca yuzde 50 indirimli kullanıyorsun. Bunu tabi onceden soylemiyorlar. Bende sans eseri oğrendim  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

abi nasıl bir karamsarlık senin ki :) 3 kiriş deme o kadar olmaz kapalıdan tecrübeleri var ve görünen de locaların üstleri köşelerde ki çatı bağlantıları hariç oldukça hızlı gidilecek yerler
abicim karamsarlık değil tecrübe.ben yanılırım inşallah ama 30 ağustos günü fotolara birlikte bakalım olur mu :tabe:

Çevrimdışı Deniz

valla deniz şimdi yine insfa gelmiş halleri bu geçen sene tromsö maçı digitürk aboneleri için 50 lig tv aboneleri için 25 idi. zoruma giden şu zaten sezon mayısın başında bitiyor ağustos sonu başlıyor ardaa ki dört ayın parasını sanki maç varmış gibi bizden alıyor üzerine birde diğer maçları paralı veriyor
rezil digitürk

Çevrimdışı Efe

tatile çıkılmadan önce şu kapalının sağ üst köşesindeki kalıplı kısma beton dökülmüş müydü? yoksa sadece kalıbı mı hazırlandı?
@Kartal Ç

döküldü görmemiş kimse sorunu :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

@Kartal Ç

döküldü görmemiş kimse sorunu :icool:

Eyvallah  :) ben de araya kaynadı gitti bayram tatili bitince tekrar sorarım diyodum. neyse ki forumun yetkilileri takipte :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

umarım bayramınız güzel geçiyordur yarın akşamda güzel bir şekilde biter

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bayramdan sonraki 2 hafta içinde herşey belli olur zaten bjk_mabet cevaplamıştı bir arkadaşın sorusunu şu an ki iş planına göre kaba inşaat bitiş Aralık 2014 demişti.

Çevrimdışı Efe

umarım bayramınız güzel geçiyordur yarın akşamda güzel bir şekilde biter

normal geçiyor ilk gün ziyaretler bugün havuz falan geçiyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: