Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335747 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yarın akşam güzel bir oyunla iyi biter maç inşallah heyecan dorukta :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

Konu dısı ama bır kardesimizin fazla para odemesini istemem. Lig tv yi sezon bitince arayıp yaz donemi boyunca yuzde 50 indirimli kullanıyorsun. Bunu tabi onceden soylemiyorlar. Bende sans eseri oğrendim  :evillol:
abicim karamsarlık değil tecrübe.ben yanılırım inşallah ama 30 ağustos günü fotolara birlikte bakalım olur mu :tabe:
abicim defalarca söyledim hatta geçen sene 2 aboneliğim vardı lig tv için birini iptal ettirdim ama birşey olmadı. valla deniz kapalıdan tecrübe ile seneye ramazan bayramında hatırlatırım sana :) abi imkanı yok sürmez o kadar
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Ersin

Herkese hayirli bayramlar. Sizlerle beraber sadece stadta degil insallah burada da beraber olacagim.bizlere burada beraber olmamizi saglayan bu cati altinda bulsmamizi saglayan ve emegi gecen herkese tesekkur ederim. Saygilar. 

Çevrimdışı Salih A.

Herkese hayirli bayramlar. Sizlerle beraber sadece stadta degil insallah burada da beraber olacagim.bizlere burada beraber olmamizi saglayan bu cati altinda bulsmamizi saglayan ve emegi gecen herkese tesekkur ederim. Saygilar. 
hoş geldin abi

Çevrimiçi Necmi

Bayramdan sonraki 2 hafta içinde herşey belli olur zaten bjk_mabet cevaplamıştı bir arkadaşın sorusunu şu an ki iş planına göre kaba inşaat bitiş Aralık 2014 demişti.
Eğer takım şampiyonluğa gidiyorsa son bir kaç maçı stadda oynarız onun dışında fazla bir şey beklememek lazım
aralık ayı gibi çatı heyecanı başlar kaba tahminim biter ince işlerde yarılamış olur mart sonu gibi içerlerde fazla bir ince iş kalmamış
olur ama gerçek anlamda bitmiş bir stada önümüzdeki sene gireriz, zaten olanda başından beri böyleydi stad yıkılırken konuştuğumuz
şeylerdi. Başkanın locaları satmak ve bir dinamik yaratmak için konuştuğu tarihler aslında amacına ulaştı.

Çevrimiçi Necmi

Hoş geldin

Çevrimdışı Deniz

abicim defalarca söyledim hatta geçen sene 2 aboneliğim vardı lig tv için birini iptal ettirdim ama birşey olmadı. valla deniz kapalıdan tecrübe ile seneye ramazan bayramında hatırlatırım sana :) abi imkanı yok sürmez o kadar
ben de isterim 30 ağustosta 7-8 testere kiriş bitmiş olsun ama malesef ki bu inşaatta her istediğimiz anında olmuyor.30 ağustosta sizin için 1 aylık değişim gifi yapacam ve kirişlere bakalım ben max 3 kiriş biter diyorum :).(yanılmak istiyorum ama gerçeklik galip gelecektir)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

hoş geldiniz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

ben de isterim 30 ağustosta 7-8 testere kiriş bitmiş olsun ama malesef ki bu inşaatta her istediğimiz anında olmuyor.30 ağustosta sizin için 1 aylık değişim gifi yapacam ve kirişlere bakalım ben max 3 kiriş biter diyorum :).(yanılmak istiyorum ama gerçeklik galip gelecektir)
deniz eğer mabed'in dediği gibi işçi sayısında artış olursa bence kesin yanılacaksın.  eğer para akışında sorun olmaz da CL de feyenoord u elersek gelecek moral ve para akışı ile belki daha erken bile bitebilir diye düşünüyorum

Çevrimdışı Efe

hoş geldiniz
mesajın saatine bakın şimdi fark ettim 00.00.00 feyenord maçıda böyle bitmesin :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

bu arada istanbul daki maç için organizasyon varmı forum olarak @Necmi abi

Çevrimiçi Necmi

abicim karamsarlık değil tecrübe.ben yanılırım inşallah ama 30 ağustos günü fotolara birlikte bakalım olur mu :tabe:
Deniz dediğin gibi olabilir tersine hızlıda gidebilirler, bu tamamen iş planına bağlı ama kapalı üstü süre olarak dikkate alma orda
hem bazı terslikler oldu hemde Beşiktaş yeterli iskeleyi getiremedi kalıplarda geç ve hatalı geldi bu da ordaki işin yapılması gereken süreden
daha yavaş olmasına neden oldu şimdi tahminime göre köşe dönüşte üst testere kirişlerde hazır kalıp kullanmayacaklar alt kısımlardada
hazır kalıpla dönülmemişti sanırım hazır kalıp ölçüleri köşelerde uymuyor. buda işleri ne kadar uğraştırır belli değil birde testere kirişler çatı
kolonlarına bağlanmayacak yani eski açık kapalıya göre tamamen farklı bir iş o yüzden ancak yapılırken göreceğiz hızını benim tahminim
ağustos ayında oda hemen başlarsalar köşe dönüşü bitiremezler altı tane testere kiriş yaparlarsa iyidir, ama çatı kolonlarını demirli olanları ayağa kaldırırlar.

Çevrimdışı murat

Çevrimiçi Necmi

bu arada istanbul daki maç için organizasyon varmı forum olarak @Necmi abi
Nasıl bir organizasyon olabilir :alala: önerileriniz varsa bunu maç bölümünde konuşabiliriz.
http://besiktasarena.com/index.php?topic=467.msg36195#new

Çevrimiçi Necmi

mesajın saatine bakın şimdi fark ettim 00.00.00 feyenord maçıda böyle bitmesin :lol:
:evillol: istesen tutturamazsın :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Statda çalışmalar perşembe günü mü başlayacak ??

Çevrimiçi Necmi

Statda çalışmalar perşembe günü mü başlayacak ??
ben öyle biliyorum tam kapasite olmasa bile başlar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben öyle biliyorum tam kapasite olmasa bile başlar
abi bi süredir pek bakamadım da kapalıda işler tamamen bitti mi ve
Çiçekler numaralı için kaç tane isci alacak ?

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Eğer takım şampiyonluğa gidiyorsa son bir kaç maçı stadda oynarız onun dışında fazla bir şey beklememek lazım
aralık ayı gibi çatı heyecanı başlar kaba tahminim biter ince işlerde yarılamış olur mart sonu gibi içerlerde fazla bir ince iş kalmamış
olur ama gerçek anlamda bitmiş bir stada önümüzdeki sene gireriz, zaten olanda başından beri böyleydi stad yıkılırken konuştuğumuz
şeylerdi. Başkanın locaları satmak ve bir dinamik yaratmak için konuştuğu tarihler aslında amacına ulaştı.

Haklısın abi bende böyle düşünüyorum,çatı işleri sırasında hava şartları daha çok etkili olacak değil mi? Rüzgar,yağmur vs. bunlar işleri aksatmaz umarım.İnşallah çok sert bir kış yaşamayız.Loca konusunda evet başkan amacına ulaştı ah keşke kombinelerde belli bir sayıyı tuttursak sonuçta nereden baksan alınacak kombine 2 yıl geçerli olacak,Feyenord'u elersek bir atılım gelir umarım kombinelere 10bin'e ulaşmak lazım sezon başlamadan.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

işler bitti derken :alala: sadece kabası bitti daha bir sürü iş var :D
sanırım obitaş 120 emekçi çiçeklerde 150-160 emekçiyle başlayacakmış 100 kadar emekçide mekanik işleri için giriş yapacak
ince işler elektirik ve prekastlar için kaç emekçi olacak bilmiyorum bjk_mabet bu konuda daha doğru bilgi verir.

Çevrimdışı Efe

Kapalı bitti isci ile ilgili sayiyi 8 ağustos gibi alarsak isvi sayisi ortaya cikar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cevaplar için teşekkürler abiler  eski açık 1.5 ay içerisinde biter mi peki ?

Çevrimdışı Deniz

Deniz dediğin gibi olabilir tersine hızlıda gidebilirler, bu tamamen iş planına bağlı ama kapalı üstü süre olarak dikkate alma orda
hem bazı terslikler oldu hemde Beşiktaş yeterli iskeleyi getiremedi kalıplarda geç ve hatalı geldi bu da ordaki işin yapılması gereken süreden
daha yavaş olmasına neden oldu şimdi tahminime göre köşe dönüşte üst testere kirişlerde hazır kalıp kullanmayacaklar alt kısımlardada
hazır kalıpla dönülmemişti sanırım hazır kalıp ölçüleri köşelerde uymuyor. buda işleri ne kadar uğraştırır belli değil birde testere kirişler çatı
kolonlarına bağlanmayacak yani eski açık kapalıya göre tamamen farklı bir iş o yüzden ancak yapılırken göreceğiz hızını benim tahminim
ağustos ayında oda hemen başlarsalar köşe dönüşü bitiremezler altı tane testere kiriş yaparlarsa iyidir, ama çatı kolonlarını demirli olanları ayağa kaldırırlar.
inşallah hızlanırlar Necmi abi ama diyorum ya biz bundan 1 sene önce 2014 ağustos ayında stad biter mi yi tartışıyorduk :) .şimdi ağustos geldi kaba inşaatın bile ancak yarısı bitti.bence bazı hedeflerimizi daha gerçekçi koymalıyız.Eğer iyi bir kredi çıkar,maddi anlamda hiçbir sorunumuz kalmaz ve işçi sayısında %60-70 lik bir artış yapmazsak bayramdan sonra da işlerin pek de hızlı gideceğini pek düşünmüyorum.Ramazan ayından önceki hızımıza geri döneriz bence. ya da yeni gelen işçi ekibiyle hızımızı 1 seviye daha arttırabiliriz.Ama açıkcası çok da hızlanacağımızı düşünmüyorum.umarım yanılırım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

cevaplar için teşekkürler abiler  eski açık 1.5 ay içerisinde biter mi peki ?

Zannetmiyorum zamana yayacaklardir ayni kapali gibi numaraliya ağaralik verilir agustostan sonra
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: